The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2013, 07:37
kaco1985 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze... ta oprawa była zrobiona przed protestem na 15-sto lecie Cupiała w Wiśle ( bo za te 15-scie lat jednak mu trzeba podziękować ) i wcześniej, czy później musiała być pokazana, a nie dlatego, ze SKWK całuje klub w d... no sorry...

Po drugie... Ja tam dobrze, pamiętam Wisłe w latach ,,Unimil" i byliśmy pośmiewiskiem w Polsce ! I troche wczesniej kiedy Legia z Nami kupiła sobie mecz. Taka właśnie była Wisła przed Cupiałem. A teraz, gdyby Boss odszedł zostawiłby za sobą wielki klub w Polsce i nie anonimowy w Europie z duzym nowym stadionem, czy Polonia Wojciechowskiego taka jest? Więc prosze Cupiała nie porównywać do Niego ! Prosze Was troche szacunku dla Bogusława Cupiała i nie bądźmy bardziej niecierpliwi niż On i dajmy mu jeszcze troche czasu w Wiśle ! Jeszcze nie całe dwa lata temu bylismy bardzo blisko LM. Ja mu ufam i wierze jeszcze w Wisłe w LM razem z Nim, bo z kim innym jak nie z Cupiałem.
I niby wszyscy kibice wiedzieli że zrobiliście oprawę "przed protestem"?
Ale tak wyszło jak wyszło. Dla normalnych ludzi zrobiliście oprawę po tym jak Was Prezes ugłaskał. Zresztą pamiętam jeszcze żałosne akcje w stylu 1906% albo jechanie po Frankowskim. Dźganie Kasperczaka za drugim razem.

Podsumuj sobie akcje SKWK z ostatnich kilku lat i się zastanów czy taka reprezentacja interesów kibiców jest zgodna z ich poglądem czy tylko wąskiej grupy zainteresowanych.

A Cupiała i Wojciechowskiego będę porównywał bo dla mnie to tacy biznesmeni że warto ich porównywać.
Cupiał biznesowo może jeszcze trochę gorszy bo się sam na TF nie dorobił tylko dały mu to podobne Tuski do dzisiejszych.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów