The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2013, 18:00
Wg mnie każdy może podjąc decyzję samodzielnie i niech nikt nie słucha napinaczy internetowych.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.02.2013, 18:03
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
powyższe jest dla osób bardziej kibicujących, dla pozostałych kibiców piłkarskich powinno wystarczyć to, że BEDNARZ ZOSTAŁ P.O. PREZESA WISŁY KRAKÓW S.A. - to tak jakby CUPIAŁ NAPLUŁ NAM W TWARZ!!!!!!! - ten gość powinien zostać dyscyplinarnie wyjebany z klubu, a On został awansowany!
To przyczepianie się Łysego jest już żałosne. Każdy chyba wie,że za sznurki pociąga Cupiał i to ten Pan pluje nam w twarz swoimi kaprysami/krótkowzrocznością itp. Powinien zostawić klub wpizzdu dawno temu. I prosżę nie gadać,że gdyby nie on nie było by mistrzostw, paru zacnych wystepow. Tak prawda, gdyby nie on to tego by nie było,ale Bodziu nie stworzył żadnych struktur, osiągniecia Wisełki to już historia. Namacalnego bo Bogusiu nie ma niczego.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.02.2013, 18:54
Babba napisał(a):Wyświetl post
To przyczepianie się Łysego jest już żałosne. Każdy chyba wie,że za sznurki pociąga Cupiał i to ten Pan pluje nam w twarz swoimi kaprysami/krótkowzrocznością itp. Powinien zostawić klub wpizzdu dawno temu. I prosżę nie gadać,że gdyby nie on nie było by mistrzostw, paru zacnych wystepow. Tak prawda, gdyby nie on to tego by nie było,ale Bodziu nie stworzył żadnych struktur, osiągniecia Wisełki to już historia. Namacalnego bo Bogusiu nie ma niczego.
Kto wie może bez Cupiała bylibyśmy teraz na miejscu ŁKS-u... Co do karnetów to poczekajmy na to co napiszą Ci co byli na spotkaniu z klubem. Ciekaw jestem jak łby z zarządu to wszystko widzą
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 06.02.2013, 19:12
Cytat:
W czwartek ostateczna decyzja ws. protestu.

W czwartek 07.02.2013 w godzinach popołudniowych odbędzie się kolejne spotkanie przedstawicieli SKWK i Wisły Kraków.

Spotkanie to będzie miało znaczący wpływ na decyzję odnośnie naszego protestu.Na ten moment prosimy o powstrzymanie się od komentarzy i insynuowania ewentualnych rozwiązań. Prosimy śledzić w dniu jutrzejszym naszą stronę, ostateczne ustalenia zostaną podane w godzinach wieczornych.
źródło: SKWK
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.02.2013, 19:29
Babba napisał(a):Wyświetl post

ale my nie protestujemy dlatego bo nie ma mistrzostwa i pilkarze zle graja.
grajki moga byc nawet w a -klasie byle byla normalnosc na trybunach, nie moze byc tak ze kibic stojacy na schodach podczas meczu jest scigany listem gonczym i mu ABW wpada do mieszkania, a to poczatek dluuuuugiej listy..
jak sobie damy napluc na glowe i nic z tym nie zrobimy to bedzie coraz gorzej, dosc tego. nie jestesmy Odra Wodzislaw, tylko Wisla Krakow i zadne .......one klakiery z zarzadu co z Wisla maja tyle wspolnego co im wplynie na konto miesiecznie nie beda pluc nam na twarz. a jak ktoregos z nich ciagnie do ubeckich metod to niech zmienia profesje i spierdalaja z tego kraju najlepiej.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.02.2013 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.02.2013, 09:36
jeśli kończy wam sie KK, doliczcie 10zł na wymiane.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.02.2013, 10:11
Coglin napisał(a):Wyświetl post
To chyba zart ? Jak konczy mi sie waznosc karty platniczej/kredytowej to dostaje nowa od banku bo w ich interesie jest zebym tej karty uzywal. Niech spierdalaja z takim podejsciem. Kawal plastiku nie kostuje 10 zl. Wyrabialem juz 3 rozne KK na Wisle i wiecej nie bede - poczekam na zmiane w tej glupiej ustawie kiedy bedzie mozna na mecze wchodzic jak na kazda inna impreze albo na mecze w europejskich pucharach.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 07.02.2013, 10:44
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Niech mi ktoś przypomni, czy przypadkiem jak wyrabialiśmy KK po raz pierwszy to nie było obietnicy, że ich wznowienie będzie darmowe?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.02.2013, 11:50
tez mi sie tak wydaje, no ale po raz kolejny staliśmy sie ofiarami strategii pt "obiecajmy A zróbmy B"
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2013, 12:00
Ciekawe czy chociaż wzór zmienią, żeby to chociaż jakiś cel kolekcjonerski miało. I nie mówie tu o samym napisie ,,Karta Kibica 2011".
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 07.02.2013, 12:07
Wzór taki sam, zdjęcie też zmieniają tylko datę. A... i jeszcze blankiecik musisz wypełnić. Żenada.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2013, 12:16
I to ,,Karta Kibica 2011" też jest?

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 07.02.2013, 12:28
Jasno i wyraźnie było powiedziane, że przedłużenie ważności karty będzie bezpłatne a teraz znowu 10 zeta żądają? Buractwo i złodziejstwo, trzeba będzie mecze u Wiślaków oglądać.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 07.02.2013, 13:32
Macie to gdzieś w internecie albo na tej karteczce co się dostawało (ja już niestety moją zgubiłem) bo może się będzie można na to jakoś powołać.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 07.02.2013, 19:36
z oficjalnej:

Cytat:
Wymiana Kart Kibica po upływie ich terminu ważności

W przypadku, jeżeli upłynął termin ważności Karty Kibica (data ważności podana jest na karcie), zapraszamy wszystkie te osoby do Strefy Kibica w celu wyrobienia duplikatu karty. Każdy kibic musi wypełnić krótki wniosek o wydanie duplikatu karty (imię, nazwisko oraz Numer PESEL). Wniosek można pobrać TUTAJ. Zachęcamy wszystkich kibiców, których dotyczy ta sytuacja do systematycznego odnawiania Kart Kibica, aby uniknąć kolejek. Klub przypomina że karta kibica jest niezbędna do zakupu biletu/karnetu na mecze Wisły Kraków, związane jest to z przepisami ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. Cena karty nie ulega zmianie i wynosi 10 zł.
Karta wygląda praktycznie tak samo - pojawiło się tylko dodatkowe pole "numer identyfikacyjny" obok zdjęcia. Nie jest tam nic wpisane.

I oczywiście pisze "Karta kibica 2011"
Ostatnio edytowane przez Coglin : 07.02.2013 o godz. 19:50.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 08.02.2013, 11:34
Cytat:
PROTEST ZAWIESZONY!

Informujemy, że po rozmowach przeprowadzonych z klubem podjęliśmy decyzje o zawieszeniu protestu. Obydwie strony doszły do porozumienia, którego szczegóły zaprezentujemy za pośrednictwem naszej strony wieczorem.
źródło: SKWK

Wieczorem będzie relacja ze spotkania z zarządem, dlatego najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu minimum do wieczora.
Ostatnio edytowane przez R33 : 08.02.2013 o godz. 13:19.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.02.2013, 13:58
Byłem dziś zakupić karnety i ładne pustki. Jak sprzedadzą z 4 tysiące karnetów to będzie sukces.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.02.2013, 10:12
No to się nauczą, że wojna z kibicami nie popłaca. Teraz wielu nie ma już zaufania, że teraz właśnie będzie już cacy i woli nie ryzykować. Jak będzie szedł na mecz to kupi bilet bo to jest bezpieczniejsze niż wywalenie kasy z góry za cały sezon. Może sie tak okazać, że znowu po paru meczach jakiś zakaz się pojawi bo bedzie na to polityczne zamówienie.
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 12.02.2013, 12:25
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to się nauczą, że wojna z kibicami nie popłaca. Teraz wielu nie ma już zaufania, że teraz właśnie będzie już cacy i woli nie ryzykować. Jak będzie szedł na mecz to kupi bilet bo to jest bezpieczniejsze niż wywalenie kasy z góry za cały sezon. Może sie tak okazać, że znowu po paru meczach jakiś zakaz się pojawi bo bedzie na to polityczne zamówienie.
nie doszukiwałbym się politycznych zamówień w tym że nie idą karnety. Po prostu protest zrobił swoje to racja, nie wiadomo jaka bedzie atmosfera na stadionie a po drugie drużyna jak grała w jesieni chujnie tak teraz na wiosne będzie grać jeszcze większą chujnie. Promocji klubu brak, wyników brak, bednarz dalej odpowiedzialny za klub - bednarz zniechęca mnie najbardziej do pójścia pod kasy. Czyli samo życie.
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.02.2013, 13:58
Nic dziwnego, że pustki w kasach, bo to jest efekt tego, że karnety można kupować przez internet. Większość ludzi na pewno korzysta z tej opcji i to się przekłada na mniejszy ruch w kasach. Jasne, że na pewno klub nie sprzeda rekordowej ilości karnetów, bo nie każdy ma ochotę płacić za oglądanie parodii futbolu. Mam nadzieję, że wynik sprzedaży nie będzie gorszy niż w zeszłej rundzie. Choć promocje i zniżki lojalnościowe, które nasz klub wprowadza wcale nie zachęcają do zakupu karnetu. Marketing wciąż kuleje, ale to żadna nowość.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.02.2013, 14:36
DEBO napisał(a):Wyświetl post
nie doszukiwałbym się politycznych zamówień w tym że nie idą karnety. Po prostu protest zrobił swoje to racja, nie wiadomo jaka bedzie atmosfera na stadionie a po drugie drużyna jak grała w jesieni chujnie tak teraz na wiosne będzie grać jeszcze większą chujnie. Promocji klubu brak, wyników brak, bednarz dalej odpowiedzialny za klub - bednarz zniechęca mnie najbardziej do pójścia pod kasy. Czyli samo życie.
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to, że bezpieczniejszy jest zakup biletu a nie zapłacenie z góry za cały sezon. A to że w dalszym ciągu będzie trwała po-lityczna nagonka na kibiców z mediami żądającymi zamykania sektorów czy stadionów to chyba nie mamy złudzeń ? Ryży wodzu nie mając sukcesu w rządzeniu krajem musi odwrócić uwagę i znaleźć kozła ofiarnego czyli "kibola". I w związku z tym kilku moich kolegów rezygnuje z kupna karnetu na rzecz biletów, których w razie czego można nie kupić.
A, że chodzą na Wisłę od zawsze sprawa wyników, Bednarz czy obecna kadra to sprawa drugorzędna. Pikniki i tak w swojej większości nie kupowały karnetów. Od lat sprzedaż na Wiśle karnetów była w granicach 10 tys. (+ /- 2 tys.) a reszta to bilety.
Odpowiedz cytując
Maikeru
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 25.02.2013, 11:27
Do sprzedania dwa karnety sektor A22. Cena 120 zł. Pisać PW
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 25.02.2013, 11:36
ja prawie zawsze kupowałem karnet nie chcąc stac w kolejkach. Ale teraz nie kupuje, wole kupowac online na te mecze na które pójdę. Dodatkowo nie bedzie takiej sytuacji jak w zeszłą rundę, jak przyjechali znajomi z innego miasta i chciałem ich zabrać na mecz, ale ponieważ miałem karnet na C to nie dało rady zmienic (dokupić) innego miejsca na stadionie a chciałem ich zabrać na E.
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 26.02.2013, 19:51
Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.02.2013, 23:15
Jeżeli to prawda to nie ma co się znowu tak dziwić, do ostatnich dni niewyjaśniona sytuacja z dopingiem na trybunach, protest na ostatnich meczach rundy jesiennej i gra piłkarzy w sparingach oraz w meczu z Bełchatowem na pewno nie zachęcała do zakupu jak to miało miejsce w poprzednich latach gdzie klub zawsze sprzedawał około 10 tys. karnetów na sezon ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2013 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.02.2013, 23:20
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Karnetów poszło podobno ok 1000 szt. jak na razie.
Skąd takie info?
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 01.03.2013, 19:41
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
Skąd takie info?
Z klubu - od pracowników prowadzących sprzedaż.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Maikeru
Junior Member

Od: 08.2012

Stary 02.03.2013, 11:31
Do sprzedania dwa karnety A22. Cena: 100 zł Kom: 503 347 620
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.04.2013, 12:13
Czy wiadomo w końcu ile karnetów poszło
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 14.04.2013, 22:28
Mógłby ktoś porobić screeny z sektorów jeśli chodzi o zakupione karnety? Z ciekawości bym sobie podliczył.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów