The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Po meczu z GKS-em spodziewam się:
Ciężkiego meczu, zakończonego naszym zwycięstwem 62 43,97%
Remis będzie sukcesem. 27 19,15%
Z taką grą jak z Zagłebiem Sosnowiec, śmierdzi porażką. 52 36,88%
Głosujących: 141. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2013, 20:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem - tak.
Ja widzę nędzę. Jak do kupy przypniesz uschniety kwiatek, to ani kupa ładniejsza ani ładniej pachnie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.02.2013, 20:22
Dobra, żeby nie było że tylko narzekam: fryzura Sikorskiego dzisiaj - zjawiskowa!
Jestem pewien, że w barach dla mniejszości miałby (ma?) niezłe branie.

Jak ktoś widzi jeszcze jakieś pozytywy, to niech wpisuje. Im więcej, tym lepiej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kola12
Member

Od: 10.2011

Stary 24.02.2013, 20:26
na plus gra Sarkiego
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.02.2013, 20:26
Jak ktoś widzi jeszcze jakieś pozytywy, to niech wpisuje. Im więcej, tym lepiej.
Lepszy rydz (1pkt) niż nic.
(Chociaż na dłuższą metę to sam nie wiem)
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.02.2013, 20:27
Nie jestem zaskoczony wynikiem i grą.. cudów nie można było oczekiwać.. remis też dobry.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.02.2013, 20:33

Hmmm... Pogoda? Tak, pogoda dziś była niezła.
Mecz przemilczę.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
TSW_forever
Member

Od: 01.2003

Stary 24.02.2013, 20:38
Mamy drużynę wypalonych emerytów, których trzeba rozgonić najszybciej jak tylko możliwe. Pareiko, Jaliens, Głowacki, Sobolewski, Iliev, Kosowski, Garguła, Genkow. Z tej mąki nie będzie chleba. Najmłodszy Genkow ma 30-tkę na karku, a pozostali dawno ją przekroczyli. Nie ma co oczekiwać po nich szybkości, wydolności. Ich ambicje sprowadzają się do dociągnięcia do końca kariery na dobrych kwotowo kontraktach. Jeżeli ten trzon drużyny oldbojów ma uzupełniać zbieranina różnych dziwnych postaci jak nawiedzony pastor, koncentrujący się na wszystkim innym niż gra w klubie, wieczny dzieciak z przerostem własnego ego i ciągłymi problemami emocjonalnymi, czy nieudacznik, będący pośmiewiskiem całej ligi - który miałby się rzekomo u nas odblokować, to efekt nie może być zbyt ciekawy.
Na dobitkę kierowanie tym cyrkiem powierza się facetowi, który powinien uczyć się rzemiosła trenerskiego gdzieś w A-klasie, a za zarządzanie klubem bierze się skończony dyletant - nie mający o tym zielonego pojęcia, którego działania mogłyby posłużyć za wzorzec czynności sabotażysty.

Czy jest jakieś światełko w tunelu ? Moim zdaniem tak. Na szczęście ta liga jest bardzo słaba i gdzie indziej też jest bryndza. Zatem za daleko konkurencja nie odskoczy. Oczywiście pod warunkiem, że wrócimy na właściwe tory. A nimi będzie wyrzucenie Bednarza, powierzenie drużyny Nawałce i danie mu czasu na spokojne jej budowanie, no i oczywiście zrzucenie z listy płac tego szrotu, który mamy....
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.02.2013, 20:39
Dobra, żeby nie było że tylko narzekam: fryzura Sikorskiego dzisiaj - zjawiskowa!

Zmniejszyliśmy stratę do Legii.

Mnie najbardziej boli, że podstarzały Kosowski był dzisiaj naszym najlepszym zawodnikiem. Widać, że przespieszenie już nie to, ale jako jedyny starał się rozegrać coś z pierwszej piłki. Co z tego jak po takim podaniu adresat głupiał i zaraz była strata.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 24.02.2013 o godz. 20:41.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.02.2013, 20:49
Ja mam dwa. Kosa - dalej umie dośrodkować i kondycyjnie lepszy od Iliewa mimo że broda już siwa
A drugi to Pareiko zaskoczył mnie - raz udało mu się wykopać piłkę nie w aut, widać praca z nowym trenerem nie idzie na marne
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 24.02.2013, 20:53

Fryzura Sikorskiego
Nie dostaliśmy 3 w plecy
Ten punkt przybliża nas do utrzymania
Nikt nie umarł na zawał na boisku
Nie musieliśmy oglądać Sarkiego
Melikson był najlepszym zawodnikiem (w swoim) meczu
Nie straciliśmy bramki

I najważniejsze:

Nasz treneiro jest ukontentowany
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.02.2013, 21:00
Bida z nędzą i dwa metry mułu.Dzisiejszego meczu nie należy rozpatrywać w kategoriach zyskanego 1 punktu tylko 2 punktów straty do Podbeskidzia-które chyba całą wiosnę będzie nas gonić.

Jak w ....e dostaniemy w BB to w ciągu 2 kolejek odrobią do nas 5 punktów i zacznie się faktycznie obrona przed spadkiem...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.02.2013, 21:03

Pierwszy raz w zyciu piekłem kurczaka, którego jadłem z zoną w czasie meczu. Smakował wyjątkowo. Jeśli przeżyjemy dam znac.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 24.02.2013, 21:03
Wisła w tym sezonie jest jak ta rana w sercu. Z każdym takim wynikiem boli coraz bardziej. Przez zimę odpocząłem od Wisły, ale teraz widzę, że zanosi się na kolejne przykre chwile i ciągłe wkur*ienie. Na Boga, czy te łamagi nie mają serca, że przez nich muszę tak cierpieć?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.02.2013, 21:31
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Fryzura Sikorskiego
Nie dostaliśmy 3 w plecy
Ten punkt przybliża nas do utrzymania
Nikt nie umarł na zawał na boisku
Nie musieliśmy oglądać Sarkiego
Melikson był najlepszym zawodnikiem (w swoim) meczu
Nie straciliśmy bramki

I najważniejsze:

Nasz treneiro jest ukontentowany
Zbliżyliśmy się do Legii!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.02.2013, 21:35
Tak, to jest wina Bednarza, bo Kosowski, Sobolewski czy Iliev nadają się tylko na emeryturę, maks na wchodzenie z ławki, a nie pierwszy skład. Organizmu nie oszukasz.
Pytanie - co oznaczają "dobre" wyniki w przypadku tak wiekowych zawodników?
Wilk czy Małecki mieli siłę biegać, ale chyba za bardzo nie wiedzieli gdzie. Podobnie Sikorski, z tym że ta ofiara wbiegała innym pod nogi (kolejne udane zablokowanie strzału na bramkę przeciwnika).

No i sorry - nie gramy lepiej bez Meliksona. Kto by pomyślał?
Po pierwsze to że Kosowski i Sobolewski nadają się na emeryturę to jest jedna sprawa - zatrudnianie zawodników to działka Bednarza i na jego barkach spoczywa odpowiedzialność.

Natomiast drugą sprawą jest realna i rzeczowa ocena trenera jeśli chodzi o możliwości kadry. Jeśli trener dzień przed meczem tryska optymizmem a 24h później nie wie co się dzieje to mamy do czynienia z osobą niekompetentną. Nie jest winą Bednarza to że Kulawik bez cienia wątpliwości jedzie po 3 punkty i przywozi 1 a jego drużyna oddaje 3 celne strzały na bramkę. Kulawik o możliwościach kadry powinien wiedzieć przed meczem i nie być zaskoczony z ewentualnego remisu. A był. Na logikę - jeśli nie trener ma być źródłem wiedzy o możliwościach drużyny to kto? Po co nam trener dla którego wynik idealnie wpasowujący się w poprzednią rundę i ostanie sparingi jest zaskoczeniem?

Uważałem ze sprzedaż Meliksona to będzie dramat i jest. Dramatem jest tez że nawet nie jesteśmy w stanie spokojnie myśleć o utrzymaniu. W tym klubie chyba nie może być normalnie - sprzedajemy podstawowego piłkarza za frytki i bijemy się o to by nie spaść.

I jeszcze jedno. Rozumiem że piłkarz może nie doczłapać na czas jeśli chodzi o krycie, ale nie zrozumiem dlaczego oni tyłka nie ruszali. Każdy czekał aż ktoś inny się ruszy.

A co do Bednarza to myślę że nie masz się co martwić - tak jak kiedyś mówiłem, lekcja pokory dopiero przed nim.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.02.2013 o godz. 21:40.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.02.2013, 21:37
co mozna powiedziec po 1 meczu

pierwsza prostopadła piłka w 68 minucie zagrana przez Boguskieg (do Genkowa który miał pół sytuacji ale wolał wy.......ić przed siebie)
Druga połowa stojano w każdej formacji : gramy piłke do boku (to nasza taktyka) i oprócz piłkarza z piłką, biega wokół niego 1 a reszta stoi i patrzy albo sie rozbiega/maskuje (zaprzeczenie szukania gry)
Nasza taktyka jak przyznał trener to : -laga na skrzydło do Kosy który ma wrzucić piłke na napastnika. Pomijając że był Nim Sikorski - taktyka kapkę słaba, bo nie dośc ze 1 piłka na 5 dochodzi do Kosy, to jego wrzutka (w pierwszej połowie fatalna) ma małe szanse oszukać 4 obrońców i trafić do napastnika, który (sic!) musi to jeszcze strzelić.
Auty - dalej mnie to w....ia ze nasze wznowienie gry kończy sie tym ze przeciwnik posiada piłke (gramy tak: wyrzucający aut gra piłke na przebicie ....której nikt nie zbiera albo po prostu podajemy do przeciwnika)
Bełchatów (pamiętam teraz 2) 2x zagrał w trzech szybką piłke - nasi nie wiedzieli co sie dzieje i kto ma gdzie biec/kogo kryc.
Ogólnie cięzko będzie Nam grać jak atakujemy w dwóch, a bronimy w 9 (bo zarówno Ivica jak i Mały w drugiej połowie kryli na kilkunastometrowy radar)
Wilk i jego kopanie piłki to katastrofa, raz miał zagrać lewą nogą to podanie nawet nie doszło ....ja rozumiem że można być zajechanym ale aż tak? I jego odbiór piłki wygląda tak ze po prostu wpierdala sie w przeciwnika, a ze w wiekszosci udaje mu sie odebrać piłke to sie cieszymy ze mamy dobrego defensywnego.
Kulawik mówi ze miało byc agresywnie, ale było kilka minut. Czyli co ? To wszystko co było trenowane przez półtora miesiąca potrafili zagrać kilka minut, a reszta na farta. Słabo. I coś o czym wspomniał komentator, wychodzimy na 2 połowe a Ivica z kimś tam dyskutuje i pokazuje mu jak grać (czyli .......i odprawe i tłumaczy mu swoje granie czy co? Bo raczej nie tłumaczy mu jak ma grać to o co prosi trener, to co trenował cały okres przygotowawczy?)
Ogólnie wyglądamy jak wieża babel pozbierana z różnych okolicznych chinczykow rumunów i murzynów + zmanierowane polskie talenty którym sie bardziej nie chce niż chce.A trener? Trenera w tej sytuacji porównałbym do nauczycielki wychowania fizycznego na męskim wf.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.02.2013 o godz. 21:40.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 24.02.2013, 21:49
jeeeezu. przegapiłem dzisiejszy mecz i chyba wyszło mi to na dobre (karnetu niet i chyba tak zostanie)...zremisować z bełchatowem to kpina i kompromitacja! Jeżeli nie spadniemy z tą grupą przepłaconych amatorów w tym sezonie to spadniemy w następnym.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.02.2013, 22:18
riv napisał(a):Wyświetl post
zremisować z bełchatowem to kpina i kompromitacja!
Nie oglądałeś meczu to się może nie wypowiadaj. Biorąc pod uwagę jego przebieg - jeden punkt po stronie plusów. Mogliśmy wyjechać z zerem.
Zresztą - chcesz zobaczyć prawdziwą kpinę i kompromitację? Obejrzyj sobie powtórkę.
Remis się może zdarzyć, taka gra to już nie przypadek...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.02.2013 o godz. 22:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.02.2013, 22:21
Nie liczyłem na jakieś porywające widowisko, łudziłem się, że chociaż tą jedną bramką uda się wygrać mecz. Ale do cholery, jeżeli z drużyną juniorów, mentalnie będącą w I lidze nie potrafi się stworzyć ani jednej stuprocentowej okazji (poza główką Sobola z 93 min) to coś tu jest nie tak. W przypadku porażki z PB naprawdę może się zrobić gorąco. Dziesięć punktów nad Podbeskidziem to nie jest jakaś wielka przewaga.

Nie wiem w jakim stopniu jest to wina Kulawika(wygląda na to, że spierdzielił przygotowania), ale po ludzku trochę mi go szkoda.Wrzucono go na zbyt głęboką wodę, a ktoś tę decyzję w końcu podjął. Poda się do dymisji i kto go zastąpi? Musiał? Kmiecik? Skoro nie zdecydowano się na zmianę szkoleniowca zimą to trzeba poczekać do lata. Żaden trener tutaj nie pomoże bez wcześniejszego przewietrzenia szatni.

Niektórzy śmieją się z Legii, że dostali dzwona od Korony, że 7 lat czekają na Mistrzostwo. Prawda jest taka, że z miesiąca na miesiąc odjeżdżają nam coraz bardziej i to pod każdym względem.

Jedno jest pewne. Jeżeli w przyszłym sezonie chcemy walczyć o coś więcej niż o utrzymanie(wersja soft) lub o awans do Ekstraklasy(wersja hard) to na pewno nie z tym trenerem na ławce, nie z tymi piłkarzami i nie z tą osobą odpowiedzialną za transfery.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 24.02.2013 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.02.2013, 22:24
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nie jest winą Bednarza to że Kulawik bez cienia wątpliwości jedzie po 3 punkty i przywozi 1 a jego drużyna oddaje 3 celne strzały na bramkę.
Jest.
Kto podjął decyzję o przekazaniu mu drużyny? Kto podjął decyzję o pozostawieniu go na stanowisku?

Łysa Piąta Kolumna.

Dlaczego nie mamy specjalisty od fizjologii? Bo Probierzowi nie był potrzebny. A kto to klepnął?
No właśnie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 24.02.2013, 22:44
Daniel "Ibrahimovic" Sikorski vel Orlando Bloom, to jest do spóły z trenerem i srednią wieku obraz naszej druzyny. Jednym słowem jaka drużyna, takie miejsce w tabeli i w naszym wypadku nawet jest to opinia moze trochę na wyrost.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
davids
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.02.2013, 22:49
Jak śmie Sikorski nosi nr 23 na plecach ten zawdonik nawet na orliku by sobie nie dał radu w Gimnazjóm Trenerze przejrzyj na oczy jak nie masz na pastników to wystaw tam bramkarza bedzie to samo
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.02.2013, 23:04
Jest.
Kto podjął decyzję o przekazaniu mu drużyny? Kto podjął decyzję o pozostawieniu go na stanowisku?

Łysa Piąta Kolumna.

Dlaczego nie mamy specjalisty od fizjologii? Bo Probierzowi nie był potrzebny. A kto to klepnął?
No właśnie.
To jest pochodna imprezy.

To że Kulawik ma przełożonego dyletanta nie oznacza że dozwolona jest wszelka indolencja. Kto mu zabrania realnie oceniać wartość drużyny? Szczerością i rzeczowym podejściem do sprawy myślę że zyskałby szacunek i zrozumienie. Nie ma nic do stracenia.

Zauważ ze równie indolentny Bednarz umiejętnie broni swojego stanowiska. Przeżył odejście Probierza i być może przeżyje tez nasz spadek. Dlaczego Kulawik nie może się zasłonić fatalna personalnie kadrą tak jak Bednarz zasłania się brakiem kasy? Przecież to alibi idealne. Odpowiedz jest jedna - ponieważ nie myśli. Gdyby myślał to ustawiłby drużynę tak aby obnażyła słabości wyborów Bednarza a nie jego własne.

Dzisiejszy mecz był fatalny i następne dwie wtopy pod rząd pozwolą nam realnie myśleć o spadku. To już nie są jaja to jest dramat. Obarczanie odpowiedzialnością za sytuację jednego faceta czyli Bednarza też mija się z celem - zaniedbania poprzednich lat i błędne decyzje ostatnich miesięcy robią swoje. Kolejkę nieporozumień otwiera Bednarz ale i już Kulawik ma tam swoje zaszczytne miejsce i co gorsza, pracuje nad awansem 'wyżej'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.02.2013, 23:08
Jest.

Łysa Piąta Kolumna.

No właśnie.
No właśnie, kto? Bo może Cupiał? Zresztą to nieistotne. Najwyraźniej uznali, że nie da się spaść przy takiej przewadze nad Podbeskidziem i Bełchatowem nawet z Kulawikiem. To, oczywiście, ten lepszy wariant. Gorszy jest taki, że żadnego "lata odnowy" nie będzie i powoli "gaszą silnik".
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.02.2013, 23:13
Po dzisiejszym meczu widzę, że kabareciarze z R22 muszą odpocząć po wakacjach za 250-400 tys Euro w Turcji. Myślę, że odpoczną po jakiś czterech kolejkach a w szóstej już będą zmęczeni rundą. Pozostanie tylko odliczać każdą kolejną kolejkę do końca sezonu i ...następnych wakacji w 5-gwiazdkowym hotelu w jakimś fajnym kurorcie. Myślę, że Bednarz już powinien przeglądać oferty biur podroży.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 24.02.2013, 23:22
Łysa Piąta Kolumna.
Ale wolfy może wypadałoby kierować pretensje do osoby która go w roli "Łysej Piątej Kolumny" zatrudniła, co? Bo jestem pewien, że jego pracą jest rozbiórka i dbanie o portfel właściciela, a nie o dobro klubu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 24.02.2013, 23:39
Arked napisał(a):Wyświetl post
Ale wolfy może wypadałoby kierować pretensje do osoby która go w roli "Łysej Piątej Kolumny" zatrudniła, co? Bo jestem pewien, że jego pracą jest rozbiórka i dbanie o portfel właściciela, a nie o dobro klubu.
Przestańcie już z obwinianiem o wszystko Cupiala - popełnia błędy, ale nie decyduje o wszystkim.... Nie chce mi sie wierzyć, że facet z jednej strony spotyka sie z Majchrowskim, aby w końcu regulować sprawę wynajęcia stadionu od miasta - a z drugiej strony myśli jak w czerwcu spuścić Wisłę do I ligi.
Wg mnie Boss chciał Smudę w przerwie zimowej, ale po pierwsze moglo to zaognić konflikt z kibicami, a po drugie Smuda dostal ta oferte z Niemiec. Wobec tego zdecydował sie na Nawalke, tylko ze na niego trzeba czekać do lata. Bednarz z Kulawikiem zaraportowali bossowi, że z tym skladem jesteśmy w stanie sie utrzymać. Dzięki temu obaj zachowują cieple posadki ... Dla mnie to proste i trzyma sie kupy....
Zrozumcie, że im niższa pozycja Wisly tym dla Cupiala koszty sa wyższe, a i potencjalna wartość klubu maleje ....
A na czym jak na czym, ale na liczeniu pieniedzy on sie zna...
Ostatnio edytowane przez Savik : 24.02.2013 o godz. 23:51.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Stary 24.02.2013, 23:54
Cupiał nie jest głupi. Nie jest również delikatnie mówiąc specjalnie cierpliwy. Gdyby Bednarz pracował u nas naprawdę jako dyrektor sportowy, który ma dbać o poziom drużyny itd. tu już dawno by go tutaj nie było. Nie po ostatnim oknie transferowym, które można chyba wpisać do Księgi Guinnessa jako jedno z najgorszych w historii profesjonalnej piłki nożnej. Ale to tylko moje skromne zdanie. Może rzeczywiście nie rozumiem toku myślenia Bogusława Cupiała i nietrafnie oceniam to co się dzieje.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.02.2013, 23:58
No niestety rok temu o tej porze odpadalismy po meczu w Liege ale z 1/16 Pucharu Europy.Dzis mozna sie zastanwawiac co my wogle robimy i jak nisko upadamy.To jest przerażacjące.
W klubie chaos ,trener nic nie wie,i maci wode.
Pilkarze maja sili na 20 minut bo widac ze ktos cos zjebal w przygotowaniach.Ja nie wiem dokad to zmierza ale chyba wprost do 1 ligi .

wierzyc mi sie niechce w to co widze.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.02.2013, 00:01
Arked napisał(a):Wyświetl post
Może rzeczywiście nie rozumiem toku myślenia Bogusława Cupiała i nietrafnie oceniam to co się dzieje.
Trudno powiedzieć. Będzie można to ocenić za kilka miesięcy. To na pewno jeden z prawdopodobnych scenariuszy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów