|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=YOQNMsGDe0I
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.02.2013 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Poza tym rudy już sześć lat rządzi to ponad trzy razy tyle co jarek, kto mu bronił zmienić sytuację? Obiecywał cud gospodarczy jeżeli wygra wybory i co? Zamiast cudu tumanienie lemingów. Gdzie ja napisałem że to wymysł Tuska? To wymysł tej filozofii której cudak obecnie przewodzi, wyssać Polaków ile wlezie. Tusk jest tylko kolejnym pilnującym... W takiej sytuacji przyp... się do kasy zarobionej przez Polaków z Kazachstanu to dowód, że lemingi nie mają mózgu. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
||
|
Cytat:
![]() drozd Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To bobuś znaczy tylko tyle, że głosujący na Jarka mogą być z siebie dumni bo wybrali dobrego gospodarza.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.02.2013 o godz. 10:14.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale to są przynajmniej Polskie media,
a zresztą zobacz sam kto tak naprawde rządzi Krajem. http://www.youtube.com/watch?v=0IF9y5d5fe8
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.02.2013 o godz. 10:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
człowieku nie kompromituj się, bo ty o sprawach gospodarczych nie masz pojęcia. te 7% może i było za Jarka, ale to dzięki Belce i wejściu do Unii, a nie przez rządzenie Jarka. Dyskusje na tym poziomie, zostaw dla gimbusów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szpeniu kiedy premierem był Jarosław Kaczyński polski PKB rósł 7% rocznie, a deficyt budżetu spadał. Dla leminga była to zasługa wiecznie żywego Lenina, ale kto leminga zrozumie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kiedy PKB rósł po 7% rocznie? Powyżej 7% PKB był tylko w jednym kwartale od końca lat 90-tych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaokrągliłem kolego żeby dać pole do popisu propagandzistom i lider jak zwykle pierwszy
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najśmieszniejsze jest to ,że przy PKB 7% ,za który był rzekomo odpowiedzialny , przegrał wybory . Mając cieplarniane warunki , świetną sytuacje gospodarczą tak się wziął za rządzenie ,że mu Polacy pokazali po 2 latach środkowy palec. Tak więc gdyby jego zasługi można było wykazać w obiektywny sposób ,czyli gdyby rzeczywiście reformował kraj z pewnością by to ludzie docenili i by wygrał ponownie wybory w 2007 , niestety rządy Jara przypominały rządy małpy z brzytwą ,co poskutkowało największą frekwencją wyborczą w 2007 aby Kaczyńskiego odsunąć od władzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Drozd chyba chciałeś powiedzieć, że po raz enty prostuję pisowską propagandę kraju mlekiem i miodem płynącego, za którego to właśnie nastąpił "boom emigracyjny" i do połowy moich znajomych od tego czasu muszę jeździć do Londynu, Dublina, Monachium, czy Paryża, a którą nazywasz jedynie zaokrągleniem. Jak tak dobrze było w latach 2005-2007 to czemu ludzie zamiast zostawać i napawać się stałym wzrostem po 6% co kwartał masowo wyjeżdżali z kraju? Odpowiedź jest prosta, bo pomimo tego, że jest lepiej niż dekadę, czy dwie temu wciąż dysproporcje są ogromne. Mimo, że siedzę tymczasowo w Hamburgu z przyczyn raczej rodzinnych to miesięcznie wpływa na konto średnio 3x więcej niż w Polsce i jak tu się dziwić, że ludzie wybierają nawet najgorzej płatną pracę w UK za odpowiednik 8000, czy 9000 zł na miesiąc w magazynach Sport Direct.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 23.02.2013 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Na takim poziomie dyskusja nie ma sensu. Może nie wymysł, ale wcześniej milczałeś.
Jak robi to Tusk to be, jak robili inni Drozd mówił o czym innym. I perełka z filozofii Drozda:
Choć podoba mi się stwierdzenie, że i Kaczyński był pilnującym. Obiecywali, obiecują i będą obiecywać wszyscy, którzy z nas żyją - czy czerwone czy zielone czy czarne czy też niebieskie (nawet tęczowe już chyba dołączyły do tej bandy ). Tumanienie lemingów naprawdę niczym nie różni się od tumanienia tych właściwie ukierunkowanych według Ciebie. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||||||||||
|
Szpen napisał(a):
kuba.j.g. napisał(a):
kuba.j.g. napisał(a):
kuba.j.g. napisał(a):
kuba.j.g. napisał(a):
"Czasem naprawde załuje, że mnie mama z tata nie nauczyli, żeby głupkowi wprost powiedziec, że jest głupi i tyle" I jeszcze jedno, piszesz : kuba.j.g. napisał(a):
![]() Manson33 napisał(a):
Manson33 napisał(a):
Manson33 napisał(a):
emj10 napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Własnie dlatego, że wiem jak funkcjonuje emigracja i powojenna, i ta z poczatku lat 80-tych i ta najnowsza pozwalam sobie na takie porównania. Ludzie wywiezieni w głab Rosjii zostali zrusyfikowani kompletnie Ciezko od ich potomków wymagać miłości do kraju przodków skoro nie wiedza o nim nic. jednak od kulkunastu lat moga sie dowiedzieć o Polsce znacznie wiecej, moga rozmawiac po polsku tylko ciekawe ilu to robi? Ilu rozpoczeło nauke jezyka, poznało nasza historie? Zreszta co to w ogóle za pomysł zeby problemy demograficzne Polski rozwiazywać poprzez zciaganie potomków Polaków wywiezionych w czasie II WS? ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
kuba - całkiem bez napinania pośladów, jeżeli uczysz córkę ojczystego języka to kup jej lepiej porządny słownik ortograficzny, a może i sobie przy okazji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Latwiej jest zachować tozsamośc i pamiec o ojczyźnie ludziom którzy zostali z niej wywiezieni. My mówimy o 3 a moze nawet 4 pokoleniu, o wnukach czy prawnukach tych ludzi. Nigdzie nie napisałem, że pierwsze pokolenie wywiezionych ma problemy z identyfikowaniem się z Polska. Nie napisałem, że angielski jest pierwszym jezykiem mojej córki ale, że takim sie powoli staje. To raczej naturalne skoro chodzi do angielskiej szkoły. To czy jej dzieci beda mówiły po polsku to już inna sprawa i moja w tym głowa, żeby jednak wiedziały skąd pochodzą i jezyka w jakims zakresie jednak sie nauczyły... To zależy o jakich pieniądzach mówimy tak? Gdyby tacy imigranci transferowali z Polski kwoty w miliardach pewnie jednak bys pisał co innego. A w smolensku to klepcie sie po tyłeczkach sami...macie swoje komisje, raporty a wszystko co nie jest zgodne z powyższym jest sprowadzane do poziomu manipulacji a mnie taka zabawa nie interesuje...choc moze jeszcze kiedys mi sie zachce... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiem wiem...ortografia to nie mój konik Mam tylko nadzieję, ze pisownia zostanie kiedys ujednolicona...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za PiS PKB wzrastał ponad 6% dokładnie 6,2 % i 6,7 % więc moje 7% to taka sama propaganda jak twoje 6%. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
jasne, po cholerę komuś polski język. ujednolićmy jeszcze różnice między kobietami a mężczyznami - chociaż to już widzę działa na koniec ujednolićmy system monetarny - proponuję z Rosją ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za Millera hipermarketów jeszcze nie było dlatego ulgami można ich było kusić, za Kaczyńskiego nie było większości do takich zmian i były istotniejsze sprawy które załatwiono. Za Tuska hipermarkety zmieniały nazwy tylko po to żeby dalej nie płacić. Dlaczego Geant to teraz Krokus? Gdzie był cudak? Pilnował... nie przez 1,5 roku jak Kaczyński tylko już 6 lat, widzisz różnicę ?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 23.02.2013 o godz. 16:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brednie, bo Geant został sprzedany w 2006 roku, czyli w czasie rządów PiS.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komu został sprzedany?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Francuzi sprzedali niemcom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Był Miro, to teraz ..żona Mira
. Takie typowe po-wskie środowisko:Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Potrafisz swoim małym móżdżkiem ogarnąć, w jaki sposób potraktował PiS Lipca i porównać to do zachowania PO w sprawie dajmy na to Sawickiej?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.02.2013 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Potrafię tęgi łbie stwierdzic, ze sztuka czytania ze zrozumieniem jest ci kompletnie obca. Mnie nie interesuje Sawicka i inne przekręty PO a jest tego w bród. Mnie interesuje takie uogolnianie. Jak Miro ma żonę zlodziejke to łączenie tego z PO ma się tak jak łączenie np Lipca z PiSem w kontekscie korupcji. Zrozumiales bystrzaku?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zadałeś głąbku pytanie - podałem Ci przykład, abyś ruszył mózgownicą. Skoro nie czaisz wyjaśnię łopatologicznie - jak widać, w PiS-ie nie tolerują korupcji pozbywając się takich cwaniaczków. W PO natomiast nie dość, że próbuje się takich cwaniaczków bronić, to jeszcze okazuje się, że bliskie osoby tych biednych, pokrzywdzonych, żyjących w "dzikim kraju" bęcwałów są takie same jak Oni sami...
edit. W pytaniach do modów skarżył się Twój kolega gdybyś nie zauważył. Języka w stosunku do takich prymitywów jak Ty nie będę używał innego, bo nie zrozumiesz. O Marcie Kaczyńskiej już Ci w temacie "smoleńskim" ludzie odpisywali, więc skończ te żałosne insynuacje.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.02.2013 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Beczysz jak baba w "pytaniach do modow", a uzywasz tego samego języka. Żona mira ma tyle wspólnego z PO co młoda Kaczynska z moralnością. Więc jak, cały PiS ma podwójną moralność? Ogarnij się i pędź do się poskarżyć.
|
|
|