fialo napisał(a):

Ja nie mówię, że Kulawik jest dobrym trenerem, bo jest trenerem słabym i bez charyzmy, to widzi każdy. Jednakże z tą grupą parapiłkarzy nie osiągnałby nic nawet Sir Alex Ferguson. Wypowiedzi, wypowiedziami, mnie też słodkie pierdzenie irytuje, ale to jest dyskusja piątoplanowa. Rzeczą niezbędnie konieczną jest pożegnanie skórokopów w stylu Genkova Ilieva i wielu innych i zastąpienie jej gościami z ambicją, nawet z II ligi, gorsi nie będa, a przynajmniej będą mieli świadomość życiowej szansy jaką jest gra w tym wielkim (teraz głównie ze wzgledu na kibiców) klubie.
Aha i jeszcze jedno. Jak dla mnie głupotą i stratą pieniędzy było wysyłanie parapiłkarzy na prawie czterotygodniowy wypoczynek w Turcji w pięciogwiazdkowych hotelach. Powinni zapierdalać po Karokonoszach, a nie moczyć dupska w basenach. Mam nadzieję, że ktoś to przemyśli na drugi raz.
|
Też na to czekam, myślę że nie tylko ja. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na genialne pomysły przedłużania kontraktów..
Tylko 100% oczyszczenie (trener również) może być impulsem do lepszego jutra. Na tych ''fundamentach'' nic nie zbudujemy wręcz przeciwnie.
Dyskusja może i dalszego planu ale jednak wkurza niesamowicie do tego idealnie obrazuje sytuację w której jesteśmy.
fialo napisał(a):

Jak mogłeś
|
Wybacz faux pas!