The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2013, 20:50
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja nie mówię, że Kulawik jest dobrym trenerem, bo jest trenerem słabym i bez charyzmy, to widzi każdy. Jednakże z tą grupą parapiłkarzy nie osiągnałby nic nawet Sir Alex Ferguson. Wypowiedzi, wypowiedziami, mnie też słodkie pierdzenie irytuje, ale to jest dyskusja piątoplanowa. Rzeczą niezbędnie konieczną jest pożegnanie skórokopów w stylu Genkova Ilieva i wielu innych i zastąpienie jej gościami z ambicją, nawet z II ligi, gorsi nie będa, a przynajmniej będą mieli świadomość życiowej szansy jaką jest gra w tym wielkim (teraz głównie ze wzgledu na kibiców) klubie.

Aha i jeszcze jedno. Jak dla mnie głupotą i stratą pieniędzy było wysyłanie parapiłkarzy na prawie czterotygodniowy wypoczynek w Turcji w pięciogwiazdkowych hotelach. Powinni zapierdalać po Karokonoszach, a nie moczyć dupska w basenach. Mam nadzieję, że ktoś to przemyśli na drugi raz.
Też na to czekam, myślę że nie tylko ja. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na genialne pomysły przedłużania kontraktów..

Tylko 100% oczyszczenie (trener również) może być impulsem do lepszego jutra. Na tych ''fundamentach'' nic nie zbudujemy wręcz przeciwnie.

Dyskusja może i dalszego planu ale jednak wkurza niesamowicie do tego idealnie obrazuje sytuację w której jesteśmy.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Jak mogłeś
Wybacz faux pas!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów