WISŁAZWE napisał(a):

Co do pierwszej części wypowiedzi o Kulawiku. Myślę, że to doczepianie jest spowodowane wypowiedziami trenera Kulawika. Każdy z nas widzi, że ani Genkov ani tym bardziej Sikorski nie jest gwarantem bramek. Kulawik po części sam na siebie ściąga krytykę, ponieważ mami nas (Kibiców) nadzieją, że Genkov i Sikorski w końcu się odblokują. Nie ma na dziś realnych przesłanek ku takiemu zdarzeniu. Wręcz przeciwnie istnieje uzasadniona obawa, że stan w którym nie umiemy strzelić bramki utrzyma się nadal.
Wiadome jest również to, że jesteśmy w ciemnej dupie, a takie wypowiedzi, że plan był taki że 20 punktów na jesień prawie się udał bo brakło tylko dwóch punktów, czy wypowiedzi o odblokowaniu się napastników dolewają oliwy do ognia.
.
|
Ja nie mówię, że Kulawik jest dobrym trenerem, bo jest trenerem słabym i bez charyzmy, to widzi każdy. Jednakże z tą grupą parapiłkarzy nie osiągnałby nic nawet Sir Alex Ferguson. Wypowiedzi, wypowiedziami, mnie też słodkie pierdzenie irytuje, ale to jest dyskusja piątoplanowa. Rzeczą niezbędnie konieczną jest pożegnanie skórokopów w stylu Genkova Ilieva i wielu innych i zastąpienie jej gościami z ambicją, nawet z II ligi, gorsi nie będa, a przynajmniej będą mieli świadomość życiowej szansy jaką jest gra w tym wielkim (teraz głównie ze wzgledu na kibiców) klubie.
Aha i jeszcze jedno. Jak dla mnie głupotą i stratą pieniędzy było wysyłanie parapiłkarzy na prawie czterotygodniowy wypoczynek w Turcji w pięciogwiazdkowych hotelach. Powinni zapierdalać po Karokonoszach, a nie moczyć dupska w basenach. Mam nadzieję, że ktoś to przemyśli na drugi raz.
Jak mogłeś