|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bednarz chce pobić rekord w strzelonych bramkach. W tej rundzie strzelimy ich mniej niż 10.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak piłkarzy można ulepszyć?
Otóz Arti, w tej lidze aby wygrać spotkanie WYSTARCZY zmotywować piłkarzy. Ot cała tajemnica 3 punktów. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Nawet zmotywowany do czerwoności Daniel nie dorówna Ljuboji (ok - raz na 10 meczów). Nawet zmotywowany Genkov nie zacznie mijać trzech rywali itd. itp. Umiejętności - nr 1, motywacja - to nr 2 może 3. Ulepszyć piłkarza - tj. wieloznaczne. Jak np. trener nauczyłby dobrze dośrodkowywać Burligę czy Jovę albo dobrze strzelać wolne Chrapka albo zada Czekajowi ćwiczenia i on poprawi koordynację to jak to nazwiesz? Tj. ulepszenie czy co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ten transfer jest o tyle idiotyczny, że na 90% chłopak nie powącha murawy poza ME. Jest hierarchia bramkarzy, więc nie wiem jak miałby się wykazać. Podejrzewam, że nawet jakbyśmy mieli młodego Buffona na ławce, to i tak by u nas nie grał, bo "ma jeszcze czas". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla mnie jest sens. Czy znacie słabego piłkarza o imieniu Gerard? Ja znam tylko dobrych. Cieślik, Pique, Asamoah. Same tuzy. To i ten będzie dobry.
Tacy Tomasze, znam dobrych, znam i słabych. A Gerard tylko spoko kopacze. ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale czy nie lepiej byłoby zatrudnić jakiegoś Ikera? Wiem, wiem, szukam dziury w całym. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, teraz był Gerard, byłby Iker to też by go Jacek zdobył dla nas, tutaj nie mam najmniejszej wątpliwości.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuszna uwaga. Trochę optymizmu na przyszłość.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
na co nam kolejny bramkarz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będą jeszcze jakieś okazje to trzeba brać.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Po drugie cytując wywiad z Twoim faworytem: Q: Nie tylko Jaliensowi w czerwcu kończy się kontrakt. Zastanawiacie się już co dalej będzie np. z Pareiką czy Sobolewskim? A: O tym czy oni z nami zostaną, zadecydują pierwsze miesiące wiosenne. Q: A Pareiko będzie miał w ogóle szansę się wykazać? A: Ja składu ustalał nie będę. To jest rola trenera. Nie wyobrażam sobie natomiast, żeby powtórzyła się sytuacja z jesieni. Nie może być tak, że bramkarz - bez względu na to kto jest tym pierwszym - popełnia tak fatalne błędy i ciągle jego pozycja będzie niezagrożona. Jasno z niego widać ze Bednarza boli brak konkurencji bramkarskiej. Więc, z racji na to że jego zakup pt. Miśkiewicz jest lipny (kontrakt do 2014) coś musiał zrobić i tak sobie to wykombinował. Pewnym jest też ze Jacek ma pretensje do Pareiko o jego formę więc pewnie jest i niechętny do przedłużenia jego kontraktu. Z resztą nasz p.o. prezesa ma manię narzekania na zawodników na łamach prasy co wpływa negatywnie na ich formę. A Gerrard - cóż, jest za frytki i i zapewne ma rekomendację Primela. Nazwijmy wiec to 'dłuższymi testami' i planem B na nowy sezon. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może Boss naoglądał się filmów Krauzego, ma jakiś "Dług" do ściągnięcia i dlatego szukał Gerarda? Wszystko trzeba brać pod uwagę bo na prawdę ciężko zrozumieć ten ruch...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie no panowie z takimi wzmocnienami i armatami z przodu dyr Jacek przekazuje światu wieść
"Atakujemy 13 miejsce w tabeli " ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak, a jednym z nich jest Gerard. Wiesz, co to najprawdopodobniej oznacza? Testy bramkarzy. Już za pól roku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2013 o godz. 00:25.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Faktycznie Gerard Gerrard byłby niezniszczalny! A tak został tylko Steven "przymierzany do Realu i Barcy" i po przejściach. PS. Z tymi Stevenami to też podejrzane tyle, że w drugą stronę - za mojej młodości (...) stivenami nazywano pedałów (chyba chodziło o jakiś serial ["Dynastia" / "Santa Barbara"?] - był tam pono jakiś ciepły Steven wśród postaci). Z tych, co się parają piłką: Stefan Szczepłek, Stefan Majewski, Stefan Friedmann (kibicuje pasom i Polonii)... Di Stefano powinien rodziców całować po stopach za "alfredo". |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jacek jest jaki jest, ale coś tam stara się myśleć.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.02.2013 o godz. 01:24.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma szans żeby Jacek odpuścił sobie (i nam) testy bramkarzy. Koleś ma ewidentnie na tym punkcie skrzywienie. Było okienko za kadencji Jacka w którym nie testowalibyśmy jakiegoś? Ktoś pamięta? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt nie będzie pamiętał bo takiego okienka nie było, ba ja myślę że takiej rundy nie było, przecież my cały czas testujemy. Jesteśmy jak Stig z TG, on ciągle testuje i my ciągle testujemy.
Ale widzę u Ciebie lekką drwinę z tych testów, a one są podyktowane tylko i wyłącznie dążeniem Jacka do perfekcji, on nie przepuszcza żadnej przyszłej gwieździe, żaden diament rynku wolnych zawodników nie będzie przez niego przeoczony, na pewno zostanie przetestowany! Ku chwale naszej i jego. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tyle że on testuje Ferrari, Lambo czy Merce a my Sarkiego
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
IMO największym problemem Wisły jest, że ma teoretycznie niezłych kopaczy (jak na ligę), którym się nie chce angażował w grę o zwycięstwo. Nie znam szczegółów kontraktów, ale coś trzeba było zmienić w polityce wynagrodzeń. I kapitalizm nie ma tu nic do rzeczy. No, może trochę ma, bo socjalizm polegający na bezmyślnym rozpierdalaniu kasy na prawo i lewo, już się w Wiśle skończył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no dobra dobar, ale Kurto ostatnio grał bardzo dobrze z Ajaksem i w kilku poprzednich meczach mimo że dalej puszczał sporo bramek to już nie po jego błędach i też grał przyzwoicie. Myśel ze Pareiko w takiej formie jak w tej rundzie nie jest dużo lepszy do Filipa. Moim zdaniem pod koniec sezonu Kurto już nie będzie najgorszym bramkarzem w Holandii, a gdzieś w środku.
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Online |
|
|
Też miałem takie czarne myśli, ale teraz w przypływie jakiegoś nieuzasadnionego optymizmu i entuzjazmu myślę, że możemy w nadchodzącej rundzie obronić dobrą 12 pozycję.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
http://www.warszawa.sport.pl/sport-w...ml#BoxSportTxt