|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę okoliczności to jak dla mnie wynik rewelacyjny:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.09.2012 o godz. 19:56.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje że bedzie mona kupić karnet przez intrnet. bilety są w cenie dobrej karnety też byle tylko forma piłkarzy rosła a z tą jest średnio
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z powodu nudy zrobiłem mały research dotyczący sprzedaży karnetów w ekstraklasie.
Sprzedają już: Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Podbeskidzie Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży: Korona, GKS (odpowiednio 21 i 28 stycznia) Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest: Polonia (podali, że cennik zostanie opublikowany wkrótce, w sumie to żadna informacja, ale zawsze), Piast (podali, że dokładna data zostanie podana na przełomie stycznia i lutego), Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę) Cisza: Jagiellonia, Ruch i oczywiście Wisła
Ostatnio edytowane przez R33 : 18.01.2013 o godz. 17:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bo u nas kalkulują czy kłaść na nas chuja czy może jednak się dogadać
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
do ceny karnetu należy też dodać 10 zł za nową karte kibica gdyż wyrabiane "na początku" nowego stadionu straciły już ważność. Ale spokojnie, nie trzeba nawet nowego zdjęcia robić, wystarczy zapłacić i odebrać nowy plastik :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Mają pewnie problem z ustaleniem cen. Za taki produkt jak oferuje teraz Wisła to dużo żądać nie mogą i to musi boleć pewne osoby.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nawet dobrze, że jeszcze nie zaczęli sprzedaży bo w końcu nie wiadomo czy w tej rundzie będziemy dopingować czy bojkotować-
dopóki sytuacja się nie wyjaśni najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu- poczekajmy na stanowisko SKWK w tej sprawie ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Stanowisko jest niezmienne. Protest cały czas trwa..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak nas mają w dupie, to my ich karnety też.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mała aktualizacja:
Sprzedają już: Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Korona, Ruch, Podbeskidzie, GKS Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży: Polonia i Piast (sprzedaż rozpocznie się odpowiednio 18 i 4 lutego) Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest: Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę) Cisza: Jagiellonia i oczywiście Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
po zalogowaniu się na https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml na 1 pozycji w transakcjach jest opcja przedłużenia karnetu - cena na C 145 zł, to tak w ramach ciekawostek, bo nie wiadomo na ile to pewne
edit: przedłużenie 135 zł, studencki 100 zł przedłużenie, normalnie pewnie dychę drożej
Ostatnio edytowane przez koniak : 03.02.2013 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
profesjonalizm klubu, ja pier*ole..
jak ceny gdzieś tam są, są znane, ale podać nie podadzą informacji, tylko wprowadzają w systemie, bo to najważniejsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wybacz, ale pozwól, że sam będę dysponował swoimi pieniędzmi i to czy kupię karnet będzie moją suwerenną decyzją, a nie będę czekał czy SKWK łaskawie mi pozwoli kupić karnet. @gdzieś tam up z tego co słyszałem, to nie trzeba 10 zl na nową kartę kibica. ale mogę się mylić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na .... ci będą podawać jak sobie sam możesz sprawdzić. Chyba Ci się role pomieszały kto w tym kubie jest dla kogo.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Czysto informacyjnie...
Klub podał harmonogram sprzedaży karnetów: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_70_zlotych Oficjalna napisał(a):
![]() INFO dla Kibiców z C1,C5, G1 napisał(a):
Oraz ceny biletów na poszczególne spotkania: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_10_zlotych ![]() Za oficjalną.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.02.2013 o godz. 15:56.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma co się dziwić takim cenom. Plan za "pół darmo" się nie sprawdził to ustalili ceny normalne, nieco wyższe od tych z poprzedniej rund.
Czekamy na spotkanie władz SKWK z zarządem które odbędzie się 7 lutego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic dziwnego, że plan za "pół darmo" się nie sprawdził, bo nie tylko niskie ceny są w stanie przyciągnąć kibiców na stadion. Pikiniki (sorry za wyrażenie, nie chcę nikogo obrazić) chcą oglądać finezyjną grę, a "zagorzali kibice" chcą głośno dopingować i wspierać drużynę efektownymi oprawami/racami etc.
Ani jedno ani drugie na razie nie jest możliwe, wiec wyczuwam słabą frekwencję (mimo że po raz pierwszy można karnety nabywać przez Internet). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem ceny OK, ogólnie 50 zł w tą czy w tamtą to nie problem. Wydałbym 100 zł więcej - byleby catering był super, ochrona spoko, stewardzi się nie wpierdalali w kibicowanie, za gówno nie dostawałoby się 2 lata zakazu + 2 koła kary.
Ale jest tez cytat z pewnej strony: "Nie kupujemy karnetów.Wygląda na to że walą z nami w ch....... Będzie info na stronie. Najpóżniej w czwartek.Raczej się nidogadamy" powyższe jest dla osób bardziej kibicujących, dla pozostałych kibiców piłkarskich powinno wystarczyć to, że BEDNARZ ZOSTAŁ P.O. PREZESA WISŁY KRAKÓW S.A. - to tak jakby CUPIAŁ NAPLUŁ NAM W TWARZ!!!!!!! - ten gość powinien zostać dyscyplinarnie wyjebany z klubu, a On został awansowany!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.02.2013 o godz. 22:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja po karnet na chwilę obecną się nie wybieram. Czuje że będzie tak że "porozumienie" klub klepnie, po kilku meczach sytuacja wróci do stanu z końca rundy.
To są niepoważni ludzie ze strony klubu i takie jest moje zdanie, wolę kupić bilety jak pokażą że są podstawy żeby im wierzyć a nie kupować karnetu w "ciemno" aż im znów coś odjebie i będą ścigać za głośne krzyczenie, rzucanie papierków na schody lub cokolwiek innego. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ceny dobre, niskie. Chociaż jakie ceny by nie były to i tak frekwencja będzie niska jeśli protest będzie trwał bo mam nadzieję że akurat w tej sytuacji potrafimy wspólnie się zmobilizować, aby osiągnąć po części zamierzany cel.
Pomijając protest i ceny - czemu G3 jest wyłączone ze sprzedaży karnetów? W tamtej rundzie zamknięta trybuna była cały czas bodajże, teraz z tego co widzę pewnie też, co się dzieje?
Ostatnio edytowane przez Arkas : 06.02.2013 o godz. 09:21.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wyobrażasz sobie np. sytuacje że gramy w pucharach z jakąś dobrą drużyną, ludzie kupują karnety żeby mieć zniżkę na ten mecz, po czym wszyscy oddają karnet?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.02.2013 o godz. 10:07.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Np.na Legii można było zwracać karnety. I jak klub poszedł na wojenkę to stracił na tym finansowo.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Milan tez zwracał kase za karnety jak sprzedali Ibrahimovica do PSG jak ktos chciał zrezygnować
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Faktycznie, nawet nie wiedziałem o tym. To trochę zmienia postać rzeczy. Jestem tylko ciekawy czy możliwość zwrotu karnetu to aby nie wypadek przy pracy i po zmianie regulaminu już takiej możliwości nie będzie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak czy siak uwazam, ze ta runde powinnismy odpuscic, zawsze jak sie dobrze uloza relacje mozna kupic karnet na 5 czy 6 spotkan a jak nie to internetowo bilety, ale powinnismy pokazac, co potrafia kibicie i ile znacza dla klubu.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|