The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2013, 09:16
Cytat:
Rogala wczesniej byl chyba prezesem Ruchu ,i zdazyl zrobic tam niezly bajzel zdajsie.Potem Cupial niewiem po co zrobil sobie z niego taka "prawa reke" i jak dodamy do tego Zdziska to upadek Wisly wcale nie dziwi.
Z tego samego powodu nie grzeja mnie te ploty jakoby Cupial chcial znowu budowac Wielka Wisle, tym razem z Akademia.

Nawet jesli to prawda; juz Kapka i spolka postaraja sie by przykladowa akademia produkowala nie Furmany a Drewniaki Doslownie.

Zeby nie bylo; Cupial nie jest wyjatkiem. Kazdy ligowy wlasciciel ma na sumieniu kilku fatalnych dyrektorow czy prezesow. Przyklad pierwszy z brzegu; ktos jeszcze pamieta Trzeciaka i "Lewandowski nam nie potrzebny"? He, he.

Grunt to wyciagac wnioski
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 22.01.2013, 11:52
http://www.lajt.wisla.krakow.pl/pl/l...ezesa/strona/0

haha, prezesa kur.wa
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 22.01.2013, 13:11
Albo Jacus dostal awans za dotychczasowe osiagniecia albo, kto s juz tu nawet wazeline odstawil wchodzac mu w zad!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.01.2013, 20:03
Oj tam, oj tam, jak zwał, tak zwał. Fajnie, że tam poleciał, zobaczy na żywo swój wynalazek Sarkiego, tętno mu skoczy do 250 i w trosce o swoje zdrowie poda się do dymisji...

Ta, pobożne życzenia...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 22.01.2013, 20:08
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Oj tam, oj tam, jak zwał, tak zwał. Fajnie, że tam poleciał, zobaczy na żywo swój wynalazek Sarkiego, tętno mu skoczy do 250 i w trosce o swoje zdrowie poda się do dymisji...

Ta, pobożne życzenia...

Bardziej prawdopodobna wersja jest taka, że zobaczy swój wynalazek i postanowi ściągnąć następne

(to nie jest pobożne życzenie)
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 22.01.2013, 22:08
borys napisał(a):Wyświetl post
Albo Jacus dostal awans za dotychczasowe osiagniecia albo, kto s juz tu nawet wazeline odstawil wchodzac mu w zad!
To na tej zasadzie jak jest wywiad w tv np. z wicepremierem i rozmówca zwraca się premierze. Albo niedawno był wywiad z Wałęsą i dziennikarka zwracała się Panie Prezydencie, pomimo, że już 100 lat nim nie jest.
Kop w d... w lecie i nadzieja na lepsze albo... jeszcze jakiś czas pocierpimy:(
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.01.2013, 00:25
Jacek, jak to Jacek, w czasie okresu przygotowawczego (i przypadkiem transferowego tez) jest na urlopie w Turcji, po prostu
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.01.2013, 09:01
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Jacek, jak to Jacek, w czasie okresu przygotowawczego (i przypadkiem transferowego tez) jest na urlopie w Turcji, po prostu
Się czepiacie, skoczy na rafę, coś zanurkuje, złapie oddech. Wróci wypoczęty, będzie dalej likw.... o przepraszam modernizował z większym zapałem.

A tak poważniej to koleś jest niepodrabialny. Na wakacje sobie skoczył, piłeczkę pokopie. Prezes klubu sportowego kopie się po czole na treningu swoich pracowników. Jak wróci niech sobie mopa kupi i z ASPENEM razem sobie posprzątają. Albo niech w politykę idzie. Donek mu dobre miejsce na liście skołuje bo pewnie i w sejmie jest deficyt LO a we wtorki ktoś popykać z pierwszym musi popykać...

Paranoja
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.01.2013, 09:13
Panowie, nie przesadzajcie. Valckx też jeździł po zgrupowaniach i nikt nie narzekał. Wręcz przeciwnie. Zachwycano się, że interesuje się drużyną itd.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rocilo_slonce/
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_zalozeniami/

arti napisał(a):Wyświetl post
To na tej zasadzie jak jest wywiad w tv np. z wicepremierem i rozmówca zwraca się premierze. Albo niedawno był wywiad z Wałęsą i dziennikarka zwracała się Panie Prezydencie, pomimo, że już 100 lat nim nie jest.
Kop w d... w lecie i nadzieja na lepsze albo... jeszcze jakiś czas pocierpimy:(
Nie do końca tak jest jak mówisz. Tytuł Prezydenta dostaje się dożywotnio dlatego do nieurzędujących Prezydentów można i należy mówić Panie Prezydencie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.01.2013 o godz. 09:25.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.01.2013, 09:29
oczywiście, że jeździł to nawet dobrze, że "Prezes" zobaczy sobie ten szrot i stwierdzi, że nie tędy droga i że Selera trzeba natychmiast odesłać skąd przyjechał.

Apropos "prezesa" - to przychodzi mi do głowy scena z Killera, kiedy Siara dzwonił.
To w przypadku Jacka też taka scenka mogłaby powstać i mogłaby wyglądać tak:

- DZWONI JACEK DO URZĘDU PRACY NA WĄWOZOWĄ I MÓWI: "TU PREZES. I WSZYSTKO JASNE..."
- I ZJEŻDŻAJĄ SIĘ NA TESTY MIEJSKIM PRZEDSIĘBIORSTWEM KOMUNIKACYJNYM BEZROBOTNI Z HUTY I OKOLIC.

JEŚLI DALEJ WSZYSTKO BĘDZIE SZŁO W TYM KIERUNKU TO SIŁĄ TRZEBA BĘDZIE ŚCIĄGAĆ PIŁKARZY DO KLUBY. A ABY ICH ZATRZYMAĆ TO TRZEBA BĘDZIE ZBUDOWAĆ JAKIEŚ WIĘZIENIE (NAJLEPIEJ Z CZARCIĄ ZAPADKĄ ;-) ). A NAD BRAMĄ WEJŚCIOWĄ NA TEREN WIĘZIENIA (TFU - STADIONU) POWINNIŚMY WSTAWIĆ NAPIS: "ARBEIT MACHT FREI".

I TAK SIĘ ZASTANAWIAM CZY JEDYNYM KRYTERIUM PRZYDATNOŚCI DO DRUŻYNY DLA "PREZESA" JACKA NIE JEST DŁUGIE I ŁADNE ŚPIEWANIE: "ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU, NIECH ŻYJE NAM PREZES NASZEGO KLUBU.... NIECH ŻYYYYJEEEE NAMMMMM". TO ŚPIEWAŁEM JA.....BEZROBOTNY, PRZEPITY I ZNUDZONY STUDENT Z AKADEMIKA AGH.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.01.2013 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 23.01.2013, 13:21
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Panowie, nie przesadzajcie. Valckx też jeździł po zgrupowaniach i nikt nie narzekał. ....
Tyle że w piłkę tam nie kopał.
Odbieram to co robi Bednarz jako wchodzenie w paradę Kulawikowi. Ciężko mi sobie tez wyobrazić sytuację gdy przełożony uczestniczy aktywnie w zajęciach podwładnego.

To tak jakby prezes McDonalds poszedł z pracownikami myć kible pod czujnym okiem kierownika.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.02.2013, 09:06
Dziecinne i w ogóle nie na miejscu, ale co tam
http://www.sadistic.pl/uzyteczny-tatuaz-vt172094.htm
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 05.02.2013, 21:54
Pilch nie był osoba, która kibic Wisły powinien żałować, ale Cupial zamiast wyjebac Bednarza zrobił z niego prezesa! ....a!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rezesa_pilcha/
Odpowiedz cytując
lopez80
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 05.02.2013, 22:11
mowcie co chcecie ,ale Cupial ma duze zaufanie do Bednarza
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.02.2013, 22:21
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu niech żyje nam!

Jacku ten awans ci się należał za to co robisz, z tobą Wisła wejdzie albo spłynie do nowej ery

PS:Świetne transfery te przedsezonowe i te teraz
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 05.02.2013 o godz. 22:30.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.02.2013, 22:23
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Pilch nie był osoba, która kibic Wisły powinien żałować, ale Cupial zamiast wyjebac Bednarza zrobił z niego prezesa! ....a!

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rezesa_pilcha/
No to k.. pięknie. To tak jakby pedofila mianować dyrektorem żłobka.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 05.02.2013, 22:31
moje w....ienie w skali 1 do 10 wynosi obecnie 15!!!!! Cupiał napluł kibicom w twarz!!!!!!!!!

coraz bardziej myślę, że powinniśmy rozpocząć akcję WISŁA KRAKÓW BEZ CUPIAŁA.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.02.2013 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.02.2013, 00:09
O, ferie się zaczęły.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 06.02.2013, 00:13
Ech wywołałem wilka z lasu.

W sumie nic się nie zmieniło - jedynie kurczak obrósł w pióra.
Cupiał ma centralnie w d* rozwój klubu co własnie dobitnie pokazał.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.02.2013, 09:36
Lysy napisał(a):Wyświetl post
No to k.. pięknie. To tak jakby pedofila mianować dyrektorem żłobka.

rozwaliles mnie na lopatki .... jak dla mnie, post miesiaca
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.02.2013, 09:53
Cupiał podobno jest ciężko chory, może go jakoś omamili czy coś, bo nie wierzę, że to się dzieje naprawdę...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.02.2013, 09:59
Voin napisał(a):Wyświetl post
Cupiał podobno jest ciężko chory, może go jakoś omamili czy coś, bo nie wierzę, że to się dzieje naprawdę...
skad info ze cupiał jest ciezko chory ?

któraś z gazet napisał(a):
Bogusław Cupiał zapowiedział wizytę na tureckim zgrupowaniu Wisły Kraków
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.02.2013 o godz. 10:25.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 06.02.2013, 10:02
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Ech wywołałem wilka z lasu.

W sumie nic się nie zmieniło - jedynie kurczak obrósł w pióra.
Cupiał ma centralnie w d* rozwój klubu co własnie dobitnie pokazał.
czasem się zgadzamy . Cupiał zamiast upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:

1. Wyrzucić pracownika, który niczym szczególnym się nie zapisał - a wielu ma nawet o Nim gorsze zdanie.
2. Tym wyrzuceniem wielu Pikników poszłoby do kas (lub na portal biletowy) i kupiłoby karnety/bilety - to byłoby lepsze niż nie jedna akcja reklamowa/marketingowa, której zresztą nie będzie.

Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
O, ferie się zaczęły.
1. Ferie dawno się skończyły.
2. Myślę, że na temat ferii to Ty bardziej możesz się wypowiadać. A sprawa z olaniem spraw Wisły przez Cupiała jest ewidentna.
Strzelił tym Bednarzem sobie w kolano. Mam tylko nadzieję, że kolejny awans, który Bednarz zaliczy będzie awansem na jakiegoś kierownika w oddziale (centrali ?) T-F w KTW.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.02.2013 o godz. 10:07.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.02.2013, 10:05
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
czasem się zgadzamy . Cupiał zamiast upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:

1. Wyrzucić pracownika, który niczym szczególnym się nie zapisał - a wielu ma nawet o Nim gorsze zdanie.
2. Tym wyrzuceniem wielu Pikników poszłoby do kas (lub na portal biletowy) i kupiłoby karnety/bilety - to byłoby lepsze niż nie jedna akcja reklamowa/marketingowa, której zresztą nie będzie.
Może po prostu Cupiał mając lepsze źródła informacji (chociażby dostęp do pełnej księgowości) inaczej ocenia pracę Bednarza niż większość forum, która koronny argument jaki na niego ma to "łysy legijny wąż".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.02.2013 o godz. 10:08.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.02.2013, 10:12
prawda to, że Pilch był głównym hamulcowym w zarządzie ?
Odpowiedz cytując
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 06.02.2013, 10:18
gdzieś czytałem że on był człowiekiem który oglądał każdą złotówkę z dwóch stron.
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.02.2013, 10:46
Voin napisał(a):Wyświetl post

rownie dobrze mozesz napisac ze BC PODOBNO przegral z Lysym Wezem Wisle w pokera - i teraz splaca mu Ja w ratach .... apropo : gdzie ci wszyscy kibice Wisly od czasow Telefoniki piewcy pana BC ...czy dalej wszystko cacy i nie mozna skruytykowac poczynan naszego Dawnego Bossa , a dzis raczej komornika Wisly ...podobno prawdziwego mezczyzne ocenia sie nie potym jak zaczyna ale jak konczy - ...pan Cupial zaczal pieknie ....ale jak narazie ( obym sie mylil ) konczy tragicznie i kompromitujaco
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.02.2013, 11:00
Bogusław Cupiał na tę chwilę to dzieciak, który wziął Wisłę niczym zabawkę, odkurzył ją i się pobawił, ale jak się znudziła to rzucił w kąt, by znowu się zakurzyła.

Wypisujcie sobie nadal "1906% poparcia dla Cupiała"...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.02.2013, 11:05
iq1000 - czyli jakby nie było Cupiała to Wisła dalej by była zakurzona. (tyle że bez tytułów mistrzowskich, i wielu innych chwil momentów radości)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 06.02.2013, 11:15
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Może po prostu Cupiał mając lepsze źródła informacji (chociażby dostęp do pełnej księgowości) inaczej ocenia pracę Bednarza niż większość forum, która koronny argument jaki na niego ma to "łysy legijny wąż".
Bednarz bądź co bądź nie zrobił dobrej roboty w kwestiach transferowych do czego się przyznał. Natomiast jak napisałeś zwykłym kibicom trudno jest ocenić jego pracę. Tutaj jest obwiniany dosłownie za wszystko. Grafika z Bednarzem na spadochronie i stadionem w tle jest tego fajną przenośnią. Dlaczego dach się zawalił ? przez Bednarza.

Cieszy to, że Cupiał ufa jednemu człowiekowi nie zależnie od woli ludu, robiąc go prezesem dał mu jasny sygnał, że na niego stawia. Bo nie może być tak, że kibic krzyknie a Cupiał będzie wszystko zmieniał bo tak co pół roku trzeba byłby mieć innego prezesa, dyrektora itd.

Nie mam do Jacka Bednarza zaufania w kwestiach transferowych, dlatego uważam, że przydałaby się w klubie jeszcze 'futbol person" lub trener, który będzie miał silny wpływ na transfery. A no i zobaczymy jak rozwinie się sprawa konfliktu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.02.2013 o godz. 11:19.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów