|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Nawet jesli to prawda; juz Kapka i spolka postaraja sie by przykladowa akademia produkowala nie Furmany a Drewniaki Doslownie.Zeby nie bylo; Cupial nie jest wyjatkiem. Kazdy ligowy wlasciciel ma na sumieniu kilku fatalnych dyrektorow czy prezesow. Przyklad pierwszy z brzegu; ktos jeszcze pamieta Trzeciaka i "Lewandowski nam nie potrzebny"? He, he. Grunt to wyciagac wnioski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Albo Jacus dostal awans za dotychczasowe osiagniecia albo, kto s juz tu nawet wazeline odstawil wchodzac mu w zad!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oj tam, oj tam, jak zwał, tak zwał. Fajnie, że tam poleciał, zobaczy na żywo swój wynalazek Sarkiego, tętno mu skoczy do 250 i w trosce o swoje zdrowie poda się do dymisji...
Ta, pobożne życzenia... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bardziej prawdopodobna wersja jest taka, że zobaczy swój wynalazek i postanowi ściągnąć następne (to nie jest pobożne życzenie) ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Kop w d... w lecie i nadzieja na lepsze albo... jeszcze jakiś czas pocierpimy:( |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jacek, jak to Jacek, w czasie okresu przygotowawczego (i przypadkiem transferowego tez) jest na urlopie w Turcji, po prostu
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A tak poważniej to koleś jest niepodrabialny. Na wakacje sobie skoczył, piłeczkę pokopie. Prezes klubu sportowego kopie się po czole na treningu swoich pracowników. Jak wróci niech sobie mopa kupi i z ASPENEM razem sobie posprzątają. Albo niech w politykę idzie. Donek mu dobre miejsce na liście skołuje bo pewnie i w sejmie jest deficyt LO a we wtorki ktoś popykać z pierwszym musi popykać... Paranoja ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Panowie, nie przesadzajcie. Valckx też jeździł po zgrupowaniach i nikt nie narzekał. Wręcz przeciwnie. Zachwycano się, że interesuje się drużyną itd.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rocilo_slonce/ http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_zalozeniami/
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.01.2013 o godz. 09:25.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
oczywiście, że jeździł to nawet dobrze, że "Prezes" zobaczy sobie ten szrot i stwierdzi, że nie tędy droga i że Selera trzeba natychmiast odesłać skąd przyjechał.
Apropos "prezesa" - to przychodzi mi do głowy scena z Killera, kiedy Siara dzwonił. To w przypadku Jacka też taka scenka mogłaby powstać i mogłaby wyglądać tak: - DZWONI JACEK DO URZĘDU PRACY NA WĄWOZOWĄ I MÓWI: "TU PREZES. I WSZYSTKO JASNE..." - I ZJEŻDŻAJĄ SIĘ NA TESTY MIEJSKIM PRZEDSIĘBIORSTWEM KOMUNIKACYJNYM BEZROBOTNI Z HUTY I OKOLIC. JEŚLI DALEJ WSZYSTKO BĘDZIE SZŁO W TYM KIERUNKU TO SIŁĄ TRZEBA BĘDZIE ŚCIĄGAĆ PIŁKARZY DO KLUBY. A ABY ICH ZATRZYMAĆ TO TRZEBA BĘDZIE ZBUDOWAĆ JAKIEŚ WIĘZIENIE (NAJLEPIEJ Z CZARCIĄ ZAPADKĄ ;-) ). A NAD BRAMĄ WEJŚCIOWĄ NA TEREN WIĘZIENIA (TFU - STADIONU) POWINNIŚMY WSTAWIĆ NAPIS: "ARBEIT MACHT FREI". I TAK SIĘ ZASTANAWIAM CZY JEDYNYM KRYTERIUM PRZYDATNOŚCI DO DRUŻYNY DLA "PREZESA" JACKA NIE JEST DŁUGIE I ŁADNE ŚPIEWANIE: "ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU, NIECH ŻYJE NAM PREZES NASZEGO KLUBU.... NIECH ŻYYYYJEEEE NAMMMMM". TO ŚPIEWAŁEM JA.....BEZROBOTNY, PRZEPITY I ZNUDZONY STUDENT Z AKADEMIKA AGH.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 23.01.2013 o godz. 10:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odbieram to co robi Bednarz jako wchodzenie w paradę Kulawikowi. Ciężko mi sobie tez wyobrazić sytuację gdy przełożony uczestniczy aktywnie w zajęciach podwładnego. To tak jakby prezes McDonalds poszedł z pracownikami myć kible pod czujnym okiem kierownika. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dziecinne i w ogóle nie na miejscu, ale co tam
http://www.sadistic.pl/uzyteczny-tatuaz-vt172094.htm |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pilch nie był osoba, która kibic Wisły powinien żałować, ale Cupial zamiast wyjebac Bednarza zrobił z niego prezesa! ....a!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rezesa_pilcha/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
mowcie co chcecie ,ale Cupial ma duze zaufanie do Bednarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu niech żyje nam!
Jacku ten awans ci się należał za to co robisz, z tobą Wisła wejdzie albo spłynie do nowej ery PS:Świetne transfery te przedsezonowe i te teraz ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 05.02.2013 o godz. 22:30.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
moje w....ienie w skali 1 do 10 wynosi obecnie 15!!!!! Cupiał napluł kibicom w twarz!!!!!!!!!
coraz bardziej myślę, że powinniśmy rozpocząć akcję WISŁA KRAKÓW BEZ CUPIAŁA.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.02.2013 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
O, ferie się zaczęły.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ech wywołałem wilka z lasu.
W sumie nic się nie zmieniło - jedynie kurczak obrósł w pióra. Cupiał ma centralnie w d* rozwój klubu co własnie dobitnie pokazał. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Cupiał podobno jest ciężko chory, może go jakoś omamili czy coś, bo nie wierzę, że to się dzieje naprawdę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
któraś z gazet napisał(a):
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.02.2013 o godz. 10:25.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
. Cupiał zamiast upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:1. Wyrzucić pracownika, który niczym szczególnym się nie zapisał - a wielu ma nawet o Nim gorsze zdanie. 2. Tym wyrzuceniem wielu Pikników poszłoby do kas (lub na portal biletowy) i kupiłoby karnety/bilety - to byłoby lepsze niż nie jedna akcja reklamowa/marketingowa, której zresztą nie będzie. 1. Ferie dawno się skończyły. 2. Myślę, że na temat ferii to Ty bardziej możesz się wypowiadać. A sprawa z olaniem spraw Wisły przez Cupiała jest ewidentna. Strzelił tym Bednarzem sobie w kolano. Mam tylko nadzieję, że kolejny awans, który Bednarz zaliczy będzie awansem na jakiegoś kierownika w oddziale (centrali ?) T-F w KTW.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.02.2013 o godz. 10:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.02.2013 o godz. 10:08.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
prawda to, że Pilch był głównym hamulcowym w zarządzie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
gdzieś czytałem że on był człowiekiem który oglądał każdą złotówkę z dwóch stron.
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
rownie dobrze mozesz napisac ze BC PODOBNO przegral z Lysym Wezem Wisle w pokera - i teraz splaca mu Ja w ratach .... apropo : gdzie ci wszyscy kibice Wisly od czasow Telefoniki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bogusław Cupiał na tę chwilę to dzieciak, który wziął Wisłę niczym zabawkę, odkurzył ją i się pobawił, ale jak się znudziła to rzucił w kąt, by znowu się zakurzyła.
Wypisujcie sobie nadal "1906% poparcia dla Cupiała"... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
iq1000 - czyli jakby nie było Cupiała to Wisła dalej by była zakurzona. (tyle że bez tytułów mistrzowskich, i wielu innych chwil momentów radości)
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Cieszy to, że Cupiał ufa jednemu człowiekowi nie zależnie od woli ludu, robiąc go prezesem dał mu jasny sygnał, że na niego stawia. Bo nie może być tak, że kibic krzyknie a Cupiał będzie wszystko zmieniał bo tak co pół roku trzeba byłby mieć innego prezesa, dyrektora itd. Nie mam do Jacka Bednarza zaufania w kwestiach transferowych, dlatego uważam, że przydałaby się w klubie jeszcze 'futbol person" lub trener, który będzie miał silny wpływ na transfery. A no i zobaczymy jak rozwinie się sprawa konfliktu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.02.2013 o godz. 11:19.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|