|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chyba, że ktoś wyszedł z założenia, że Sikorski się odblokował, więc Cwetan ma zbędny kontrakt. Nie trzeba nikogo sprowadzać, a można zaoszczędzić.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
OT/ Jakoś nadal nie mogę poważnie spojrzeć na tą kandydaturę. Gdy zobaczyłem nagłówek 'Gerrard Bieszczad trafi do Wisły' od razu pomyślałem : .. 'taaaaaa i kto jeszcze... Messi małopolski? A może Janosik?' Potem dopiero zajarzyłem ze to nie przydomek a imię i nazwisko. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Gerard Bieszczad... brzmi jak przygotowanie kadry do walki o utrzymanie w I lidze w sezonie 2014/15. Grunt do mieć jasny cel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
zachowujecie się jakby to wy wszystkie rozumy zjedli.. Opanujcie sie troche. Takie coś nikomu nie pomaga. A zwłaszcza piłkarzom. i wdodatku młodym ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A wy do szkoly kiedy chodzili ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dla mnie to szukanie bramkarzy to jest jakaś żenująca historia. Tyle lat mieliśmy Kurtę niby słaby, a teraz broni w Rodzie. Teraz bierzemy gościa, którego odrzuciła szkoła bramkarska, która tyle lat uznaje "klasę" Kotorowskiego. Coś ewidentnie jest na odwrót.
|
|
|
|
Guest
|
|
Wydaję mi się, że Paweł Primel, który pracował w Lechu stoi za transferem tego zawodnika bo prawdopodobnie go zna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kurto prawie nie grał w pierwszej drużynie a jednak ktoś z ligi holenderskiej postawił na bramkarza z dużo słabszej ligi. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiemy. Dlatego się martwimy, mój sssskarbie.
Ostatnio edytowane przez cieniek : 30.01.2013 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
A co do samego Biesczada - nie sądzę, żeby Lech tak łatwo puścił tego zawodnika, gdyby faktycznie był on jakimś supertalentem. Nie po ostatnich doświadczeniach z Bereszyńskim. ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli można wiedzieć, jak wygląda sprawa z Małeckim? Jakieś informacje? W końcu wraca do nas, czy nie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po kuracji na testosteronie
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zukac_nie.html
No to trzeba powiedzieć ... Będzie śmiesznie ... Na przyszłość raczej będą dominować czarne barwy ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
|
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.01.2013 o godz. 02:30.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No. Nielichy ból głowy będzie miał Kula na wiosnę. Problem bogactwa, psia jego mać
![]() I pomyśleć, że 1,5 roku temu graliśmy o Ligę Mistrzów. Ale będzie pompa jak spierdolimy się z ligi z właścicielem, który jest w top 10 najbogatszych Polaków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Niektórzy już stwierdzili, iże spadek Bełchatowa i Podbeskidzia jest już przesądzony. Jeśli Małecki wróci do Turcji, a pewne mądre głowy wpadną na kolejne błyskotliwe pomysły, to może być naprawdę zabawnie.
Aha, następną posadą Kulawika będzie stanowisko księgowego. Magicznymi chwytami będzie robił nadwyżki i inne rzeczy, które księgowi robią najlepiej, a o których ja nie mam pojęcia. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Guest
|
|
BC nadal obrażony na Wisłę, a pracownikom pozostaje robić dobrą minę do dziadostwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie mamy LO ale wg Kulawika mamy na tej pozycji nadwyzke
....a mac, co by nie mowic o Kulawiku czy Bednarzu to trzeba im oddac, ze jest dzieki nim komicznieKulawik niech nie gada o nadwyzkach na LO bo jeszcze Bednarz w ramach oszczednosci zacznie mu tych LO sprzedawac ![]() Gdyby nie katastrofalna postawa Podbeskidzia i Belchatowa to na dzis bylibysmy kandydatem nr 1 do spadku. Ale co sie odwlecze... W przyszlym sezonie czeka nas heroiczna walka o utrzymanie. Patrzac na sklad, wiek niektorych zawodnikow, to komu kontrakty wygasaja po sezonie, polityke oszczednosciowa Cupiala i idiotyzmy Bednarza to nie zdziwie sie jak w kolejnym sezonie nie bedzie po prostu kto mial grac w pierwszej druzynie. Chlopaki z MESY nagle stana sie pierwsza druzyna i ruszamy na podboj Ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A pomyślec tylko, że kiedyś taki Sosin który wypożyczony do Odry strzelał sporo bramek i był nie potrzebny w Wiśle. Magiera podobnie ... Eh chciałoby się żeby te czasy wróciły.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli dopinamy Sarkiego na transfer którego nie zgodził sie niby zarząd. Innymi słowy, tak wyglądają u Nas negocjacje.
X- Spełniasz warunki sportowe, chcielibyśmy Cie widziec w zespole Y-ok, 20.000 X-Niestety, zarząd odrzucił Twoją kandydaturę Y-a za 10.000 X-Witamy w klubie. tyle ze tak negocjuje sie tylko z pilkarzami nie majacymy zadnych oferte, bo dla takiego zawsze lepiej miec jakis klub niz go nie mieć. Ale już jutro otwiera sie okienko ze szrotem, moze coś jeszcze wyłowimy... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Seler będzie najczęściej odmienianym przez wszystkie przypadki warzywem na trybunach przy R22...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 31.01.2013 o godz. 13:01.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Płakać się chce,.
Bierzemy Małeckiego który ostatnio nie grał Bierzemy Kosowskiego który ostatnio nie grał Bierzemy 4 bramkarza Lecha Poznań Bierzemy Nigeryjczyka który ostatni raz na jakimś poziomie w piłkę grał 2 lata temu, a w ogóle w piłkę grął rok temu. O ile w przypadku 2 pierwszych można mieć niewielką nadzieję że coś wniosą, to w przypadku 2 kolejnych to jest już jawny sabotaż Jacka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Tradycyjnie ocenimy po transferze, wygląda na to, że info o tym, że go nie chcemy ma celu to aby zluzował z oczekiwaniami. Boję że z tym Sarkim może być tak że wszystko co najlepsze pokazał przed podpisaniem kontraktu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 31.01.2013 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Jaki jest plus tego?
Że podpisuje tylko na 0.5 roku. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Budowa strategiczna Wisły Kraków na kolejne lata jest w fazie realizacji widzę...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Legia zabiera nam sprzed nosa 14-letniego Kamila Kurowskiego, który właśnie trenuje z I zespołem, a my w zamian sprowadzamy warszawiaka, Sebastiana Czapę, który oblewa testy w Puszczy Niepołomice. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że latem połowa zdolnej młodzieży z ME zostanie przesunięta do I zespołu, bo będzie brakowało zawodników do gierki na treningach. Jeżeli kolejne transfery mają odbywać się na zasadzie kontrakt na pól roku i wypad, to wolałbym, by z pierwszą drużyną trenowało więcej chłopaków z MESY, nie zważając już na to czy mają talent czy go nie mają.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 31.01.2013 o godz. 14:31.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|