|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Marcin Robak rozmawia z Wisłą. Jest do wzięcia za darmo i chce grać na Reymonta!" - napisał na Twitterze dziennikarz Orange Sport Mateusz Święcicki. O zainteresowaniu "Białej Gwiazdy" Robakiem pisało też weszlo.pl.
Edit: Darek, jedynie przytoczyłem cytat skąd pochodzi info.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.01.2013 o godz. 16:51.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
To Mateusz Świecicki jest wyrocznią
Pytam bo nie wiem, może jak coś dzienikarze piszą to jest to pewne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Albo była to podpucha Jego menadżera i chciał tym ugrać coś więcej z klubem, z którym naprawdę negocjuje.
Albo było coś na rzeczy, tylko Robak za paczkę fajek nie zgodził się grać - w sumie to może być Jego ostatni dobry kontrakt w karierze.\ Święcicki nie jest wyrocznią, ale Jacek "wodogłowie" B. też nim nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Bieszczad to jest jakiś żart? Przecież on się nie sprawdził w Sandecji, gdzie zrezygnowali z niego po paru miesiącach i sprowadzili Cabaja... Pyry oddają go bez żalu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I bardzo dobrze że nie ma kasy, bo byśmy mieli już kadrę zapełnioną Robakami, Selerami czy innymi Jirsakami.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak się składa że Robak by się przydał, taki Robak jest lepszy od Genkova, a tym bardziej od Sikora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Mam wrażenie, że Genkov ostatnią rundę w większości przeleżał dupą na murawie, machając łapami i drąc się "Panie sądzio, oni mnie znowu przewrócili." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jesteśmy jak Legia... Wyciągamy najlepszego "perspektywicznego" gracza z Lecha...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Menadzer Genkova dostal zielone swiatlo na rozmowy z klubami z Turcji...
Kto ostatni gasi swiatlo ? (Jasne, ze nie gra teraz dobrze, ale niestety w zamian przyszedlby za niego zapewne jakis mistrz z V ligi Uzbeckiej, ktory od 2 lat nie gral w pilke. Wiec lepiej zeby jednak zostal) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co się stanie jak Bednarz sprzeda lub zwolni wszystkich graczy? Cupiał rzuci kasę i będzie druga Barcelona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bardziej Manchester City albo PSG
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego mam nadzieję, że w jego miejsce nie sprowadzimy teraz nikogo(jeżeli temat Robaka nie istnieje), a zrobi to latem nowy dyrektor sportowy. Ta ciamajda niech się lepiej nie zabiera za transfery do klubu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jakiegoś syna szejka załatwi Bednarz... On (syn) będzie grał a szejk sypnie kasą na transfery... Jacku działaj!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
AC Milan też mówił niedawno że na 101% nie przyjdzie do nich Ballotelii, a dziś proszę oficjalne info że za 23 mln jednak tak ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
e tam. jedyne co mowili, że za drogi, a nie że nie przyjdzie bo coś tam. ale zawsze powtarzali, ze jak city spusci z ceny to przejdzie i "do transferu daleka droga".
a u nas takie porownanie,bo szrot sprowadzamy, darmowy, o ktorego nikt sie nie bije, ktory nie gral w pilke wiele czasu itd... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak Wilk przychodzil to tez chyba dementowali , a po za tym nie wyobrazam sobie rundy z samym Sikorskim,nawet pikniki nie kupia karnetu. Myslalem ze juz gorzej byc nie moze , jednak dla Jacka B nie ma rzeczy niemozliwych.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Transfer Robaka do Wisły będzie kretynizmem wszechczasów. Widać brak pomysłu na budowę zespołu.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michael Owen negocjuje z Wisłą. Wypożyczenie do końca sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zostanie scoutem... wypozyczonym
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oficjalna strona Wisły Kraków poinformowała że Jan Frederiksen nie zostanie piłkarzem Białej Gwiazdy a po tygodniu Fredziu podpisał kontrak z Wisła.
Lepiej sie wstrzymac bo jeszcze Robaka mozemy zobaczyć w Wisle.
Ostatnio edytowane przez SWEET_83 : 29.01.2013 o godz. 22:52.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja myśle ze Jacek z wygladu to nawet wykapany szejk ,pomaluje jeszcze sobie czarną farbą brode i kupi nam Balloteliego.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że o Gerarda Bieszczada możemy być spokojni. Przeszedł w końcu testy sportowe.
Do tego podebraliśmy go Amice. Tylko jakoś dziwnie media o tym nie trąbią... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Jak zostaniemy z Sikorskim w ataku do bedzie arcykretynizm.Robak wiadomo, ze bylby brany pod uwage w wypadku sprzedazy Genkova, co i tak by bylo oslabieniem, chociaz nie cenie specjalnie Bulgara.Jestesmy w takiej sytuscji, ze zostalo nam ze 4 zawodnikow ktorzy potrafia grac w pilke.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 30.01.2013 o godz. 06:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z kół zblizonych do ministry sportu J. Muchy dochodzą słuchy, że Zdzisek Kapka podjął indywidualny tok treningowy i ma zamiar wzmocnić atak Wisły w tym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
Jednak najważniejsze w tym momencie to definitywnie zamknąć na korzyść sprawę powrotu Małego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O ile każde z ostatnich idiotycznych posunięć, jestem w stanie sobie wytłumaczyć czy to brakiem funduszy czy głupotą osób decyzyjnych w Wiśle, to sprawa tego Bieszczada mnie przerasta.
Lech nauczony przykładem Bereszyńskiego (czy jak go tam zwą) na pewno nie dopuściłby do straty kolejnego zdolnego zawodnika. Więc jeśli jego puszczają bez najmniejszego żalu, a mieli go przez kilka miesięcy u siebie, to co on sobą reprezentuje i WTF ta Wisła robi ?! Jedyne sensowne wytlumaczenie jakie przychodzi mi na mysl jest takie, ze Primel, ktory byl trenerem bramkarzy w Lechu, go pamieta i dostrzega w nim cos czego zaden inny klub i trener nie jest w stanie.
Ostatnio edytowane przez nesta : 30.01.2013 o godz. 10:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|