|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._6_15_biegamy/
Bardzo pozytywny news . Czyżby Kulawik miał w końcu jakiś posłuch u piłkarzy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.01.2013 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.01.2013 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Nigdy nie byłem pracodawcą ale w kilku firmach pracowałem i z tego co zauważyłem największym błędem w większości przypadków było/jest szukanie oszczędności tam gdzie nie trzeba. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jacek tłumaczył to tak, że skauci znajdowali zawodników na których Wisłę nie stać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.01.2013 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nic na temat:
"Pokonaliśmy piątą drużynę Rosji, więc prawie jak byśmy już grali w LM, a Daniel Sikorski to najlepszy napastnik Polski"? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzostwo nasze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak na serio to trochę zabawnie brzmiał komentarz na głównej... W pierwszej połowie przeciwnik miał tylko 3 doskonałe szanse na gola... Super a Wisła wcale ;] Jest dobrze ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Żebyśmy tylko naszego strzelca nie musieli na wiosnę przepraszać za szyderę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Obyś musiał ...
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Chyba nie liczysz, że gość, który od 2 sezonów nie strzela, nagle przypomni sobie jak prosto kopać piłkę?
|
|
|
|
Guest
|
|
Miałem okazję parę dni temu porozmawiać z trenerem, który grał kiedyś w Wiśle i jest blisko klubu. On mi powiedział, m.in. że w lecie kopacze przerzucali duże ciężary, robili siłę w sposób w jaki zwykle robi się to w zimie i dlatego tak nędznie wyglądali fizycznie. Oczywiście szczegółów nie podam bo się na tym nie znam i nie wiedziałem o co i w jaki sposób dopytać. No i że faktycznie wykopali P m.in.za to, że tak ich załatwił fizycznie. Napisałem to bo może w tym jest jakaś jaskółka nadziei na wiosnę - Kula zrobi tak jak trzeba i kopacze zaczną grać lepiej, nawet bez Maora. Cóż... pożyjemy-zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.01.2013 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pytanie jest tylko jedno, czy faktycznie Kula zrobi jak trzeba ... A to nie jest takie jednoznaczne ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tego lata były spore upały i faktycznie Probinio mógł ich zajechać, warto dodać że DyskoPolo lekko trenowało w lecie (chyba nawet na obozie nie byli) to jesienią prezentowali sie w lidze bardzo dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Serio, gdybym miał kiedyś napisać apokryf opisujący znaki poprzedzające koniec świata, to pewnie zaczynałby się on tak: "Daniel Sikorski zostanie królem strzelców Ekstraklasy. Wyprzedzi Gikiewicza.". Będę w ciężkim szoku, jeśli Daniel w tym sezonie dobije do dziesięciu goli w karierze. Na poziomie Ekstraklasy, rzecz jasna...
Nie łączyłbym jednak osobistych problemów naszego byłego trenera z wynikami i stylem drużyny. To, że Daniel Sikorski nie strzela goli nie wynika z niedotrenowania, przetrenowania czy wiatrów solarnych. Oni (w przeważającej większości) po prostu, najzwyczajniej w świecie - nie umieją grać w piłkę. Fakt, ich rywale też. Tylko że nasi nie umieją bardziej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2013 o godz. 01:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Śnił mi się o zgrozo Łysy...
" Daniel nie zapomniał jak się gra w piłkę na najwyższym poziomie... Udowodnił to w meczu sparingowym z Terekiem... Ten chłopak doskonale wie na co go stać i jestem święcie przekonany że już wkrótce nam udowodni to, co jest przecież oczywiste..." ...ubrany był w strój kowboja (tak na marginesie) ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
PS. Jak już kogoś wywołujesz to wypada poprawnie zapisać jego nicka . |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I tak jest słaby i nie powinien nigdy znaleźć się we Wiśle. Bramki w sparingach to i Dawidowski strzelał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
@up
Dokładnie, sparing w czasie okresu przygotowawczego jest tyle warty to bramki Bogusia i Garguły, albo innego Pareiki na treningach. A Sikorskiemu Bednarz zrobił krzywdę sprowadzając go do Wisły no i oczywiście jeszcze większą krzywdę nam kibicom. ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kiedyś niby potrafili, ale rzadko im sie chciało. Teraz przyszły widze takie czasy, że chcą, ale nie potrafią
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Przyszedł do nas - trudno , był to błąd . Nie cofniemy tego tak jak 100 innych złych decyzji w tym klubie o wiele większym kalibrze . W tym momencie złowrogo życzyć Sikorskiemu to tak - jakby złowrogo życzyć Wiśle .
http://www.youtube.com/watch?v=ohVMJ...ailpage#t=581s Nie wiem czy Kulawik jest w stanie odbudować Sikorskiego z tamtego okresu , ale i tak w tej chwili nie pozostaje nam liczyć na nic (nikogo) innego . |
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Daniel nigdy nie był dobrym zawodnikiem. W całej seniorskiej karierze strzelił sześc goli - jako napastnik (nie liczę jego gry w rezerwach i ME). Napastnik w wieku 25-lat ma sześć goli a ty piszesz o "odbudowywaniu się". Nie przekraczamy tu przypadkiem granicy absurdu? Poza tym - nikt mu "złowrogo" nie życzy. Ale niewielu też gotowych jest udawać, że pokłada w Sikorskim jakiekolwiek nadzieje. Nie ma ku temu po prostu absolutnie żadnych podstaw. Jeżeli strzeli dwa gole przed raczej nieuniknionym i chłodnym pożegnaniem, to będę mile zaskoczony. Nawet wtedy jednak Sikorski nadal pozostanie kompletnym niewypałem i piłkarskim analfabetą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2013 o godz. 17:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie. Sikorski nie odblokuje się z prostej przyczyny-on się nigdy nie zablokował.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja jestem daleki od krytyki Sikorskiego z prostego faktu - nie odstawał on od reszty naszych kopaczy w tym sezonie, był głównie rezerwowym. W paru meczach się nawet wyróżniał. Jak mam jechać to po zespole jako całości, bo cała drużyna zagrała poniżej wszelkich oczekiwań.
Śmieszy mnie to zachowanie na forum, Daniel stał się po prostu kozłem ofiarnym i workiem treningowym dla sfrustrowanych wynikami kibiców. Skoro z niego taka szydera, to ja nie wiem czemu nie było szydery jak Wilk strzelił bramkę w poprzednim naszym sparingu, przecież on to grał największe G i zaliczył największy zjazd pod względem sportowym (może poza Meliksonem i Pereiką) ze wszystkich naszych piłkarzy. W dodatku grał praktycznie w każdym meczu i w 99% przypadków praktycznie go na tym boisku nie było -.- Gdzie ta szydera pytam się? Daniel to nasz piłkarz i ja mu życzę jak najlepiej. Ucieszyła mnie ta bramka. Nie uważam go za zbawcę, ale nie jest gorszym piłkarzem niż wielu innych naszych zawodników. Może strzeli parę bramek w następnej rundzie, a może 0, piłka jest nieobliczalna i sobie daruje ferowanie jakichkolwiek wyroków. Ogólnie szkoda mi Daniela jako człowieka, za to, że go w Wiśle tak traktujemy my, kibice. Zawsze się o Wiśle wypowiadał z największym szacunkiem, wkłada w grę w serce i ogromny wysiłek co było widać na boisku. Z resztą na konferencji widać było, że mimo niskich poborów jemu bardzo zależało na tym, żeby tu grać. Mam nadzieję mimo wszystko, że chłop ma mocną psychikę i zagra rundę konia ![]() PS. na tym sparingu z Terekiem graliśmy nawet ciekawie, coś się tam działo fajnego z przodu i chyba przeważaliśmy (patrząc na skróty). Podobało mi się to co widziałem Wiadomo, że to tylko sparing, ale może druga połówka sezonu, mimo straty Meliksona, pozwoli nam się podciągnąć trochę w tabeli. Chciałbym, żebyśmy zdobyliwięcej punktów niż w poprzedniej rundzie i grali ładniej dla oka - jeśli tak się stanie, to będę za pozostaniem Kulawika na swoim stanowisku Trzymam kciuki za chłopaków na obozie ![]()
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.01.2013 o godz. 18:22.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|