The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2013, 21:31
Zwiastun nowego filmu o Smoleńsku:

http://vod.gazetapolska.pl/3077-anat...wy-film-gargas

http://niezalezna.pl/36836-tylko-u-n...m-anity-gargas
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.01.2013, 14:22
Czy kogoś jeszcze to dziwi?
http://fakty.interia.pl/polska/news/...zmow-z,1879394
"Rosjanie opóźniają prace nad odczytem zapisu rozmów z Jaka-40"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.01.2013, 15:43
Ciekawe, to nie mamy własnych nagrań z yaka? Dlaczego? A jak mamy to kto miałby chcieć nimi manipulować? To raczej sprytna próba wciśnięcia kolejnej bajki.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.01.2013, 15:48
Tzn z tego co pamiętam instytut Ekspertyz sądowych im Sehna już te skrzynki z jaka odczytał, tyle źe śledczy czekają na drugą część układanki, by sprawdzić czy wszystko pasuje. Zastanawiające jest to, że skoro w Krakowie odczytali to już rok temu, dlaczego czekają na coś Rosyjskiego? Zmarł Muś, który słyszał wszystko na żywo, pózniej jeszcze raz odsłuchiwał to na taśmie w samolocie i kolejny raz na przesłuchaniu oraz złożył pod swoim zeznanim podpis. To samo słyszał drugi pilot - Wosztyl, który na szczęście żyje. Co prawda jest jeszcze 3 osoba która była w Jaku, ale niestety osoba ta jak ognia unika jakichkolwiek mediów, a na przesłuchaniu stwierdziła, żę "nic nie widział, nic nie słyszał i w ogóle mało co wie". Ciekawy jestem jak to się wszystko skończy.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 07.01.2013, 15:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tzn z tego co pamiętam instytut Ekspertyz sądowych im Sehna już te skrzynki z jaka odczytał, tyle źe śledczy czekają na drugą część układanki, by sprawdzić czy wszystko pasuje. Zastanawiające jest to, że skoro w Krakowie odczytali to już rok temu, dlaczego czekają na coś Rosyjskiego?
Rok temu zostały odczytane czarne skrzynki z TU-154. Wyników z Jaka ( przynajmniej oficjalnie) jeszcze nie ma.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 07.01.2013, 16:28
Jak to nie ma? Yak też w rosji? Czy może są ale niepoprawne politycznie. I teraz trzeba znać częstotliwość żeby upoprawniając nie zostawić śladów. Bo po co innego?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 07.01.2013, 17:29
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jak to nie ma? Yak też w rosji? Czy może są ale niepoprawne politycznie. I teraz trzeba znać częstotliwość żeby upoprawniając nie zostawić śladów. Bo po co innego?
Taki kraj Panie, badania na obecnośc materiałów wybuchowych trwają pół roku, więc i badanie czarnej skrzynki musi potrwac ze trzy lata.
A na poważnie - ciężko racjonalnie wytłumaczyc tak długie badanie skrzynek Jaka, chyba że faktycznie jest tam coś co nie pasuje do teorii "jak walnęło to urwało".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ciekawy komentarz z internetu:

"Kilka dni temu TVP Info przeprowadziło transmisję z warszawskiego sądu. Po trwającym kilka lat procesie sąd wydal wyrok w sprawie wypadku w którym zginął jeden z dziennikarzy, a drugi odniósl cięzkie obrażenia.
Uzasadniając wyrok pani sędzia pzytaczała opinie biegłych powołanych przez prokuraturę. Biegli formułowali oczywiście swoje opinie na podstawie przeprowadzonych badań a także zdjęć miejsca katastrofy, oraz zdjęć zniszczonego pojazdu (uderzenie w filar wiaduktu, pożar).
W składzie ekipy policyjnej, która przybyła na miejsce katastrofy, był oczywiście fotograf wyposazony w odpowiedni sprzęt. Zabezpieczono oczywiście próbki do badań. I nikomu nie wpadło do głowy, żeby nie prowadzić badań, tylko opowiadać dyrdymały w stylu Mundka Klicha, że sprawa jest ewidentna bo "jak jechali z taką predkością (> 150 km/godz), to walnęli o filar, i samochód się rozleciał".

Czyli badania wypadku samochodowego było prowadzone z większą starannością niż badanie katastrofy, w której zginął prezydent państwa wraz z generalicją i kilkoma urzednikami państwowymi."

http://stanzag.salon24.pl/476588,ykw...omment_7116589
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.01.2013, 00:05
Gowin też wie:

http://naszeblogi.pl/35003-gowin-ja-...nie-byl-zamach
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 11.01.2013, 11:34
Bardzo ciekawy wpis Marka Dąbrowskiego - jednego z ekspertów Zespołu Parlamentarnego Macierewicza, odnoszący się do ostatniej "ofensywy" dr Laska. Polecam do przeczytania w całości.

http://niepoprawni.pl/blog/2140/powtorka-z-komisji

"Zatem, jeśli hipotetycznie przyjmiemy że w końcówce lotu w zbiorniku paliwa coś zaiskrzyło w instalacji elektrycznej, powodując eksplozję par paliwa i rozerwanie skrzydła (przyczyna techniczna), lub wybuchła bomba- zdaniem komisji fakty te nie miałyby żadnego znaczenia dla zaistnienia katastrofy. Ważne jest tylko to, że pilot zszedł poniżej stu metrów. Absurd? Oczywiście. Ale zgodny z oficjalną narracją oraz oczekiwaniami decydentów tak polskich, jak i rosyjskich."

"Zasygnalizujmy tylko jeden z podstawowych problemów, które będą rzutować na odbiór społeczny tez zespołu Laska: otóż ma on składać się nie z bezstronnych, dotychczas niezaangażowanych badaczy, lecz z sędziów we własnej sprawie, ludzi, których być albo nie być to obrona skompromitowanego już raportu, zgodnie z dewizą którą najdobitniej wyraził swego czasu prezydent Bronisław Komorowski: „Wolałbym, żeby nic nie było podważane, nawet jedno słowo, jeden przecinek z raportu, bo społeczeństwo oczekuje jednoznaczności”. Takie podejście oznacza zaś, że będziemy mieli do czynienia z propagandową hucpą przez członków KBWL LP, a nie rzetelną naukową dyskusją."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

prof. Marek Żylicz - jeden z byłych członków Komisji Millera, ekspert lotniczy, krytykuje powołanie "zespołu Laska". Jego zdaniem, w związku z pojawieniem się ekspertyz podważających ustalenia Komisji należałoby wznowić jej prace:

Cytat:
Moim zdaniem, jeśli są ekspertyzy stwierdzające, że było inaczej, niż stwierdziła komisja Millera, to są nowe okoliczności, które powinny uzasadnić wznowienie działania komisji.
Całość:

http://www.naszdziennik.pl/polska-kr...uje-laska.html
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 11.01.2013 o godz. 16:02.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.01.2013, 19:20
27 stycznia o godz 21 na kanale National Geographic bedzie film o katastrofie Smoleńskiej.

ciekawe, którą wersję wydarzeń NG zaprezentuje ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.01.2013 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 11.01.2013, 20:03
Nie wiem skąd wśród niektórych osób bierze się wprost ta pusta nienawiść do Macierewicza. Właściwie znasz Go Potrafisz jakoś uargumentować swoją niechęć

I jeszcze jedno nie jestem Jego bezkrytycznym zwolennikiem, chciałbym poznać jedynie argumentację przeciwnika, któremu wystarcza samo li tylko nazwisko Macierewicz, aby zdewaluować całość pracy tejże komisji i jej ekspertów. Jakie stoją za tym przesłanki?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 11.01.2013, 20:51
Też jestem ciekawy. Może po prostu w TVN kazali się śmiać? Ciekawy jestem czy te osoby były w Warszawie na tej ogólnopolskiej konferencji naukowców z polskich uczelni technicznych.Tam nikt się nie śmiał a stawiał śmiałe hipotezy, które pokrywają się z tymi "Ekspertami Macierewicza".
Dlaczego też, nikt nie miał odwagi zmierzyć się w studiu tv.Teraz Macierewicz zaprasza ich do debaty naukowej (NIE POLITYCZNEJ)- ale Lasek wykręca się jak może argumentami w stylu "Komisja Międzynarodowa- NIE, bo i tak Kaczyński jej nie uzna, Konferencja NIE, bo będą politycy i wygta ten, kto głośniej będzie krzyczal)
Teraz dopiero można się zastanawiać, kto dzieli nasze społeczeństw. Czy w TEORII nie powinno zależeć partii rządzacej na likwidowaniu podziałów i jak najszybszym wyjaśnieniu tego bałaganu?
Najwidoczniej nie.Tylko dlaczego?

Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 11.01.2013, 21:04
Prof. Nowaczyk: "Konferencja, a raczej debata, odbędzie się 5 lutego w Warszawie. Będę na niej obecny. Czego się spodziewam? Obecności przynajmniej kilku członków komisji Millera, którzy otrzymają, albo już otrzymali imienne zaproszenia. Dyskusja jest planowana na jednym z uniwersytetów, moderowana będzie przez naukowców, co, uważam, jest spełnieniem podstawowego wymogu niezależności. Pan dr Lasek proponuje natomiast spotkanie „za zamkniętymi drzwiami” i następnie przedstawienie wspólnie uzgodnionego stanowiska. Nigdy nie słyszałem, aby przyczyny jakiejkolwiek katastrofy wyjaśniano w trybie „uzgadniania” czy głosowania."

http://wpolityce.pl/wydarzenia/44550...czy-glosowania
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 11.01.2013, 21:26
Lysy napisał(a):Wyświetl post
I wszystko jasne!
A coś konkretniej? Macierewicz to naprawdę jest ktoś, w odróżnieniu od co niektórych anonimowych leszczy z internetu.

Cytat:
Antoni Macierewicz. Syn Zdzisława i Marii Macierewiczów. W 1965 z przyczyn politycznych został relegowany ze szkoły średniej[1]. Absolwent Wydziału Historycznego Uniwersytetu Warszawskiego. Jako doktorant Instytutu Historii PAN w Warszawie zajmował się zagadnieniami Ameryki Południowej. Doktoratu nie ukończył. W 1967 założył tajną organizację studencką pod nazwą Liga Niepodległościowa. Był uczestnikiem ruchu studenckiego w latach 1966–1968 i strajków studenckich w marcu 1968, za co został aresztowany na okres od 28 marca do 3 sierpnia 1968.
Cytat:
Po wydarzeniach grudniowych na Wybrzeżu w 1970 zorganizował akcję pomocy, polegającą na oddawaniu krwi dla ofiar. W latach 1973–1975 koordynował, wraz z innymi niezależnymi intelektualistami, akcję pisania listów protestacyjnych do Sejmu PRL przez wyższe uczelnie, w których sprzeciwiano się zmianom w konstytucji PRL.
Cytat:
We wrześniu 1976 był jednym z założycieli Komitetu Obrony Robotników, był współautorem pierwszego apelu KOR i rozpoczął wydawanie „Komunikatu KOR-u”. Blisko współpracował wówczas z Jackiem Kuroniem i Adamem Michnikiem. W 1977 rozpoczął wydawanie podziemnego miesięcznika „Głos”, w którym początkowo publikowali Adam Michnik, Jacek Kuroń i inni członkowie KOR. Po konflikcie z nimi Antoni Macierewicz redagował pismo samodzielnie. Od maja do lipca 1977 oraz w grudniu 1979 był ponownie aresztowany.
Cytat:
Od września 1980 kierował Ośrodkiem Badań Społecznych NSZZ „Solidarność” i rozpoczął wydawanie niezależnego dziennika „Wiadomości Dnia”. Był członkiem zespołu Doradców Krajowej Komisji Porozumiewawczej, a później Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność”. 27 września 1981 był jednym z sygnatariuszy deklaracji założycielskiej Klubów Służby Niepodległości.
Cytat:
Po wprowadzeniu stanu wojennego wchodził w skład komitetu strajkowego w Stoczni Gdańskiej. Po pacyfikacji tego protestu z 16 grudnia 1981 został internowany, osadzono go najpierw w zakładzie karnym w Iławie, następnie w Kielcach, Rzeszowie i Łupkowie. Podczas pobytu w szpitalu w Sanoku zbiegł 10 listopada 1982[2]. Autorem planu ucieczki był ksiądz Adam Sudoł[3]. Antoni Macierewicz ukrywał się do 1984, kierując pracami grupy „Głos”, wydającej w podziemiu miesięcznik („Głos”) i tygodnik („Wiadomości”). Jego ówczesne poglądy wyrażał artykuł Odbudowa państwa (sygnowany przez zespół „Głosu”)[4], który postulował trójporozumienie: „Solidarności” i Kościoła z Ludowym Wojskiem Polskim.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 12.01.2013, 01:50
Tak to wygląda:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...72095167_n.jpg

---------------

Jeszcze o nowym filmie A. Gargas:
http://niezalezna.pl/37120-tomasz-sa...pcja-smolenska
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.01.2013 o godz. 03:44.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 13.01.2013, 13:57
27 stycznia o 21:00 światowa premiera programu o Smoleńsku na National Geographic. Jestem ciekaw co tam zmajstrowali, na jakich badaniach się oprą, w jakim świetle je pokażą... Nat Geo ma ogromny odbiór, ten program może być bardzo istotny.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 14.01.2013, 19:25
Niektóre polaczki jeszcze w ślepym posłuszeństwie propagują akcje dezinformacyjną. Kiedy już nawet Rosjanie odpuścili tę sprawę:

Cytat

"- Uwagi o pijanym generale (Andrzeju Błasiku - przyp. red.) były główną strategią konferencji MAK - przyznał Igor Mintusow, rosyjski ekspert od PR-u, doradca prezydenta Władimira Putina, w rozmowie z gazeta-olawa.pl. Mintusow był "mózgiem" konferencji w styczniu 2011 r. To właśnie wtedy komisja MAK opublikowała raport nt. katastrofy smoleńskiej, w którym znalazła się informacja o wykryciu 0,6 promila alkoholu we krwi generała Błasika. Dowódca Sił Powietrznych RP miał także zmusić pilotów do lądowania na lotnisku Siewiernyj."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 15.01.2013, 08:44
wersja MAK-u bedzie w filmie o Smolensku na National Geographic
http://wpolityce.pl/artykuly/44765-n...na-to-wskazuje

Pewnie na końcu filmu będą podziękowania dla Tatiany Anodiny i członków komisji Milera za owocną współpracę
Ostatnio edytowane przez AYALA : 15.01.2013 o godz. 08:50.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.01.2013, 09:16
W krótkiej migawce - zapowiedzi tego programu jest komputerowo zrobiona scena jak samolot skrzydłem uderza o drzewo (pancerna brzoza), skrzydło odpada i następuje katastrofa. No to chyba można się spodziewać niezłych bredni, z których nawet Rosjanie się już wycofali (uderzenie w słynna brzozę). Ciekawe czy "pijany" gen. Błasik wymachujący coltem też będzie ?
Odpowiedz cytując
Spocony
Member

Od: 07.2011

Stary 16.01.2013, 11:33
Dziś w dodatku GP filmik -> http://niezalezna.pl/37296-anatomia-...sje-katastrofy
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 16.01.2013, 16:27
Spocony napisał(a):Wyświetl post
Dziś w dodatku GP filmik -> http://niezalezna.pl/37296-anatomia-...sje-katastrofy
... a jest to pierwszy spójny obraz dokumentalny, dotyczący Katastrofy Smoleńskiej.
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Stary 16.01.2013, 17:34
Tak się zastanawiam jak się teraz zachowa Marta Kaczyńska, kiedy może stracić 3 miliony złotych?
Ciekawe, czy sprzeda swoje przekonania i już nie będzie się upierać przy zamachu?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 16.01.2013, 17:40
Wydaje mi się, że oddała by wszystko by jej ojciec żył- nie tylko 3 milony. Jak uważasz? Czy może to ona też brała udział w spisku zorganizowanym przez swojego wujka- Jarosława ? Czasami czytając niektóe posty nie potrafię uwierzyć w to co czytam, a może to po prostu sarkazm i ciężko mi to wszystko zrozumieć?

Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.01.2013, 17:55
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że oddała by wszystko by jej ojciec żył- nie tylko 3 milony. Jak uważasz? Czy może to ona też brała udział w spisku zorganizowanym przez swojego wujka- Jarosława ? Czasami czytając niektóe posty nie potrafię uwierzyć w to co czytam, a może to po prostu sarkazm i ciężko mi to wszystko zrozumieć?
Myślę że w założeniu miało to być sarkastyczne. A koledze juniorowi wyszła wiocha jakich mało. Naprawdę czuje się zażenowany faktem że w wiślackich szeregach pojawiają się tacy "naturszczycy".
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Stary 16.01.2013, 18:39
Rozmawiajmy o rzeczach realnych... Życia nikomu już nie wrócimy. Mówimy teraz o grach politycznych oraz o wielkich pieniądzach, które to w przypadku zamachu (wersja partii z którą związana jest pani Marta Kaczyńska) powinna zwrócić ubezpieczycielowi, ponieważ ubezpieczenie nie obejmowało zamachu.

@ wislak68 powinieneś zmienić nick, bo z Wisłą masz niewiele wspólnego Ja tam się polityką nie interesuję, ale drażnią mnie klapki na oczach...
Odpowiedz cytując
remeks11
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 16.01.2013, 18:54
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiam jak się teraz zachowa Marta Kaczyńska, kiedy może stracić 3 miliony złotych?
Ciekawe, czy sprzeda swoje przekonania i już nie będzie się upierać przy zamachu?

Jak słyszę wypowiedzi niektórych polityków np. Halickiego (zwrot odszkodowania) to się zastanawiam do jakich idiotów jest skierowana ta wymowa,. myślałem, ze to bez sensu bo....jednak już na Forum jest jeden idiota który to powtarza, a pewnie w życiu jest ich wielu, więc jednak partii rządzącej + Janusz P. warto robić takie wrzutki. Idioci złapią wszystko.
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Stary 16.01.2013, 19:18
remeks11 napisał(a):Wyświetl post
Jak słyszę wypowiedzi niektórych polityków np. Halickiego (zwrot odszkodowania) to się zastanawiam do jakich idiotów jest skierowana ta wymowa,. myślałem, ze to bez sensu bo....jednak już na Forum jest jeden idiota który to powtarza, a pewnie w życiu jest ich wielu, więc jednak partii rządzącej + Janusz P. warto robić takie wrzutki. Idioci złapią wszystko.
Brzydzę się politykami. Sztandar jest dla mnie nie ważny. Jak widzę/ słyszę ich TV to nóż mi się w kieszeni otwiera. Ale równie badzo mi nie dobrze kiedy widzę jak gloryfikuje się w tematach politycznych plityków spod znaku PIS, przeciez to takie samo zło jak teraz rządzące...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 16.01.2013, 19:20
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Rozmawiajmy o rzeczach realnych... Życia nikomu już nie wrócimy. Mówimy teraz o grach politycznych oraz o wielkich pieniądzach, które to w przypadku zamachu (wersja partii z którą związana jest pani Marta Kaczyńska) powinna zwrócić ubezpieczycielowi, ponieważ ubezpieczenie nie obejmowało zamachu.

@ wislak68 powinieneś zmienić nick, bo z Wisłą masz niewiele wspólnego Ja tam się polityką nie interesuję, ale drażnią mnie klapki na oczach...
To je zdejmij, a nie pitol głupot. Ubezpieczenie nie obejmowało zamachu? A co obejmowało? Tylko i wyłącznie zderzenie z brzozą?

I kto mówi o zamachu. Na razie mowa jest o wybuchach w powietrzu. Zamach jest tylko ich jednym z wytłumaczeń.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Stary 16.01.2013, 19:29
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To je zdejmij, a nie pitol głupot. Ubezpieczenie nie obejmowało zamachu? A co obejmowało? Tylko i wyłącznie zderzenie z brzozą?

I kto mówi o zamachu. Na razie mowa jest o wybuchach w powietrzu. Zamach jest tylko ich jednym z wytłumaczeń.
Sarkazm możesz sobie darować. Lemingi, pancerne brzozy na mnie nie działają
Więc jeśli katastrofa jest niewyjaśniona pieniądze powinny zostać zwrócone... Jeśli hipoteza z zamachem potwierdzi się kasa zostanie u ubezpieczyciela, jeśli to tylko przypadek i zrządzenie losu kasa przyznana zostanie na nowo.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 16.01.2013, 19:56
yarow napisał(a):Wyświetl post
... a jest to pierwszy spójny obraz dokumentalny, dotyczący Katastrofy Smoleńskiej.
Już jest na yt.
Na razie tylko trzy części :

http://www.youtube.com/watch?v=HQRWr5pnZyI

http://www.youtube.com/watch?v=fIR47WBlcKk

http://www.youtube.com/watch?v=r6DWrS8LIaE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów