The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2013, 22:23
"Małgorzata Wassermann do rządu: zagraliście z Rosjanami i teraz to oni was rozrabiają, a nie nas jako wszystkich Polaków"

http://wpolityce.pl/wydarzenia/44875...ystkich-polako
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 16.01.2013, 23:29
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Brzydzę się politykami. Sztandar jest dla mnie nie ważny. Jak widzę/ słyszę ich TV to nóż mi się w kieszeni otwiera. Ale równie badzo mi nie dobrze kiedy widzę jak gloryfikuje się w tematach politycznych plityków spod znaku PIS, przeciez to takie samo zło jak teraz rządzące...
Może ty wkońcu wyjaśnisz na czym to zło polega? Bo Twoi koledzy szpenio,bobek i AS82 nic poza bluzgami nie umieli powiedzieć
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.01.2013, 00:21
Film który powinien być na lekcjach historii puszczany.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.01.2013, 09:42
Rozmawiajmy o rzeczach realnych... Życia nikomu już nie wrócimy. Mówimy teraz o grach politycznych oraz o wielkich pieniądzach, które to w przypadku zamachu (wersja partii z którą związana jest pani Marta Kaczyńska) powinna zwrócić ubezpieczycielowi, ponieważ ubezpieczenie nie obejmowało zamachu.

@ wislak68 powinieneś zmienić nick, bo z Wisłą masz niewiele wspólnego Ja tam się polityką nie interesuję, ale drażnią mnie klapki na oczach...
Po pierwsze : podejrzewam, że Marta Kaczyńska wolałaby jeszcze dopłacić wiele razy tyle co dostała, gdyby tylko pomogło jej to odzyskać rodziców.

Po drugie: dla niektórych ważniejsza jest prawda i chęć dowiedzenia się co się stało, a nie pieniądze z ubezpieczenia. Dlatego Kaczyńska zadaje niewygodne pytania i nie zgadza się z tym co się dzieje w śledztwie, zamiast schować sie z 3 milionami pod kanapą co zapewne uczyniłaby większość ludzi Twojego pokroju.

Po trzecie: jeżeli w 100% oficjalnie zostanie potwierdzone że to był zamach, to wtedy być może ubezpieczyciel będzie mógł podjąć jakieś kroki w celu odebrania pieniędzy. Pomijam już tu moralne aspekty takiego działania - bo wstyd, że prezydent naszego kraju nie jest ubezpieczony od ataków terrorystycznych, a ból po śmierci rodziców nie będzie mniejszy dlatego że to był zamach, a nie zwykły wypadek .

Po czwarte: przykład i pytanie.

- np Twój rodzic ginie w pracy w wyniku wypadku,
- otrzymałeś pieniądze od ubezpieczyciela,
- potem zacząłeś drążyć całą sprawę i dowiedziałeś się półoficjalnie, że to nie był zwykły nieszczęśliwy wypadek, tylko wypadek spowodowany zaniedbaniami firmy
- okazuje się, że akurat w takim przypadku ubezpieczyciel nie wypłaca ubezpieczenia
- policja i pracodawca zamknęli sprawę i nie chcą jej wznowić, uważając że wszystko jest ok

Czy dalsze drążenie sprawy i domaganie się przez Ciebie wyjaśnienia sprawy, oznacza że wyłudziłeś pieniądze? Czy bez śledztwa, wyroku sądu jest jakiś tryb byś mógł te pieniądze ubezpieczycielowi zwrócić? Czy bez śledztwa i wyroku jesteś w stanie sądzić się z pracodawcą o wypłacenie odszkodowania za spowodowanie zaniedbań i śmierci Twojego rodzica?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 17.01.2013, 12:38
Kwestia wiary Marty Kaczyńskiej lub jej niewiary w zamach nie jest w ogóle istotna.

Odkąd to Ubezpieczyciel "daje wiarę"? Jakiemukolwiek Ubezpieczonemu? Ubezpieczyciel stoi na gruncie aktualnego prawa a to, w świetle wielu akt prawnych państwa Polskiego mówi, że nie było zamachu.

Wszystko ponadto, to relacje pomiędzy prywatnym Ubezpieczycielem a Ubezpieczonym.

Fałszywa troska o praworządność, prezentowana przez wiele osób wypowiadających się na temat rzeczonej polisy, w tym "wtyk" służb specjalnych na polskich forach internetowych oraz ich kapusiów a także niektórych pożytecznych idiotów, nie jest niczym niezwykłym.

Nagła troska tych osób natomiast, o prywatnego Ubezpieczyciela, czyni sytuację komiczną.

To są zjawiska, które odwracają i mają odwracać uwagę od meritum.

Niech to obecne "państwo" przyzna, co się stało naprawdę nad Smoleńskiem a pani Marta Kaczyńska i jej prywatny Ubezpieczyciel na pewno poradzą sobie i uregulują wówczas swoje prywatne sprawy między sobą i adekwatnie do sytuacji.
Ostatnio edytowane przez yarow : 17.01.2013 o godz. 12:56.
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Stary 17.01.2013, 19:59
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
I w ten sposób szczeniaczek który w momencie gdy ja jeździłem po Polsce za Wisłą na gów.o mówił papu, pozwala sobie na uwagi że z Wisła nie mam wiele wspólnego . Jeśli jesteś taki "twardziel" to proponuję spotkanie przed jakimś meczem. Naprawdę chcesz się przekonać kto ma więcej wspólnego z Wisłą
A jeśli chodzi o nick to ze swojej strony sugeruję abyś zmienił swój na coś w stylu: "prymitivodebilo". Od razu każdy będzie wiedział z kim ma do czynienia i nie będzie tracił czasu na głupoty.

1. Piszesz o mnie emerycie w trzeciej osobie...
2. Nic o mnie nie wiesz, więc może wnioski zachowaj dla siebie.
3.Jesteśmy jakby nie było braćmi po szalu, więc obopulny szacunek jest chyba wskazany.
4.Sugestie co do nicku również możesz schować między książki w domowej biblioteczce, a jeśli tak Ci sie podoba to sam zmień nick n ten który wymyśliłeś
5. Jeśli dla Ciebie sympatie i antypatie polityczne są ważniejsze od klubowych to gratuluje...
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 17.01.2013, 21:01
Fim naprawdę robi wrażenie. Jeżeli ktoś po obejrzeniu tego filmu nadal wierzy w raport MAK i Millera, a także sądzi że Państwo zdało egzamin, to nic mu już nie pomoże. Szczególnie szokująca jest rozmowa z prokuratorem Artymiakiem.. Pozycja obowiązkowa dla każdego kogo interesują fakty - niezależnie od preferencji politycznych i dotychczasowego poglądu na sprawę.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.01.2013 o godz. 21:53.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.01.2013, 21:36
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Fim naprawdę robi wrażenie. Jeżeli ktoś po obejrzeniu tego filmu nadal wierzy w raport MAK i Millera, a także sądzi że Państwo zdało egzamin, to nic mu już nie pomoże. Szczególnie szokująca jest rozmowa z prokuratorem Artymiakiem.. Pozycja obowiązkowa dla każdego którego kogo fakty - niezależnie od preferencji politycznych i dotychczasowego poglądu na sprawę.

Bądźmy szczerzy 70% faktów przedstawionych w tym filmie, jest znana od dawna. Zebranie ich w jednym miejscu potęguje wrażenie manipulacji z jaką mamy do czynienia od pierwszych chwil po katastrofie. Czy spowoduje to ze mózgi lemingów znów zastartują? To jest pytanie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.01.2013, 21:46
Czyli cel pojawiania się działacza partyjnego na tym forum w końcu przestaje być tajemnicą? Widzę, że idzie ku lepszemu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 18.01.2013, 21:51
Sarkazm możesz sobie darować. Lemingi, pancerne brzozy na mnie nie działają
Więc jeśli katastrofa jest niewyjaśniona pieniądze powinny zostać zwrócone... Jeśli hipoteza z zamachem potwierdzi się kasa zostanie u ubezpieczyciela, jeśli to tylko przypadek i zrządzenie losu kasa przyznana zostanie na nowo.
Lemingi i pancerne brzozy? O czym ty kolego mówisz? To nie o to chodzi czy coś na Ciebie działa, a o to czy coś do Ciebie pasuje.

To dlaczego pieniądze zostały tak szybko przyznane skoro sprawa nie jest wyjaśniona? Argument dla rodzin żeby siedziały cicho? Czy znajdziesz jakieś inne wytłumaczenie.

A jak się okaże że to był zamach to co? Myślisz że nie będzie żadnych odszkodowań dla rodzin? Tylko, że nie wypłaci ich ubezpieczyciel, a odpowiedzialny za przygotowanie i bezpieczeństwo przelotu. Czyli? Pewnie o tym zdecyduje sąd choć raczej nie będzie miał trudności.

Oglądałeś film, czy masz ważniejsze sprawy .

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czyli cel pojawiania się działacza partyjnego na tym forum w końcu przestaje być tajemnicą? Widzę, że idzie ku lepszemu
Znów wpadłeś po pitolić niemerytorycznie? Więc raczej nie idzie ku lepszemu. Ale czego się można spodziewać po niedoszłym sołtysie .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.01.2013 o godz. 21:57.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.01.2013, 10:49
Film niezły, ale spodziewałem się czegoś mimo wszystko bardziej obszernego. Zdecydowana większość faktów tak jak ktoś napisał wcześniej była już znana, jednak liczyłem na szersze rozwinięcie niektórych tematów, szczegółowe opisanie tez, więcej szczegółowych danych. Czasami tematy były traktowane w moim odczuciu powierzchownie, niektóre pytania aż same się nasuwały. Ogólnie jednak film na plus, zobaczymy co pokaże Nat Geo, po którym jak mniemam będzie debata w mediach, obawiam się że MAKowska.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Stary 19.01.2013, 19:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Lemingi i pancerne brzozy? O czym ty kolego mówisz? To nie o to chodzi czy coś na Ciebie działa, a o to czy coś do Ciebie pasuje.

To dlaczego pieniądze zostały tak szybko przyznane skoro sprawa nie jest wyjaśniona? Argument dla rodzin żeby siedziały cicho? Czy znajdziesz jakieś inne wytłumaczenie.

A jak się okaże że to był zamach to co? Myślisz że nie będzie żadnych odszkodowań dla rodzin? Tylko, że nie wypłaci ich ubezpieczyciel, a odpowiedzialny za przygotowanie i bezpieczeństwo przelotu. Czyli? Pewnie o tym zdecyduje sąd choć raczej nie będzie miał trudności.

Oglądałeś film, czy masz ważniejsze sprawy .

Znów wpadłeś po pitolić niemerytorycznie? Więc raczej nie idzie ku lepszemu. Ale czego się można spodziewać po niedoszłym sołtysie .
Wiec jesli Pani Marta jest taka obronczynia moralnosci, to po co przyjmowala te peiniadze mogla pokazac ze ma w to w dupie i nikt jej gotowka ust nie zamknie. Moralnosc Pani Dulskiej sie klania...
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 19.01.2013, 21:28
A co niemoralnego jest w przyjeciu pieniędzy z ubezpieczenia? Każdy z was po śmierci bliskiej osoby - jeśli byłaby ubezpieczona wziałby pieniądze. Już nie mówie o zasiłku pogrzebowym- juz widze jak rezygnujecie. Ale nie ,jak to Kaczyńska to ona nie może....Moralność Kalego. Czasami widzę niektórzy nie myśla przed stuknięciem w klawisze
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 19.01.2013, 22:45
Wiec jesli Pani Marta jest taka obronczynia moralnosci, to po co przyjmowala te peiniadze mogla pokazac ze ma w to w dupie i nikt jej gotowka ust nie zamknie. Moralnosc Pani Dulskiej sie klania...
Tylko tyle masz do powiedzenia cwaniaczku? Dostałeś proste pytanie "po co pojawił się temat odszkodowań zanim nie zostały wyjaśnione przyczyny katastrofy?" Skoro teraz sekta pancernej brzozy domaga się ich zwrotu.

Marta przyjęła pieniądze bo nie chciała się wyłamywać, natomiast dowodem na to, że ma je w dupie jest jej chęć wyjaśnienia całej prawdy mimo, że lemingi straszą że może sie to wiązać z utratą odszkodowania. To chyba oczywiste.

Twoim zdaniem kwestia odszkodowań jest w tym temacie najistotniejsza? Czy potrafisz się jedynie do kogoś przyp.... stąd Twoje umiłowanie tego wątku?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.01.2013, 13:55
Nie potraficie rozmawiać normalnie? Większość waszych epitetów nie powinna się tu znaleźć... w nagrodę ban ostrzegawczy. Mam nadzieję, że po powrocie utemperujecie się trochę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 21.01.2013, 01:53
Bardzo ważny wątek zamiany osób i zamiany samolotów. Mówi Pani Magda Merta: http://www.youtube.com/watch?v=4EUtP...ayer_embedded#!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 22.01.2013, 13:21
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Film niezły, ale spodziewałem się czegoś mimo wszystko bardziej obszernego. Zdecydowana większość faktów tak jak ktoś napisał wcześniej była już znana, jednak liczyłem na szersze rozwinięcie niektórych tematów, szczegółowe opisanie tez, więcej szczegółowych danych. Czasami tematy były traktowane w moim odczuciu powierzchownie, niektóre pytania aż same się nasuwały. Ogólnie jednak film na plus, zobaczymy co pokaże Nat Geo, po którym jak mniemam będzie debata w mediach, obawiam się że MAKowska.
Anatomia upadku pojawiła się już także w wersji angielskiej. Pojawiają się opinie, że dobrze byłoby wysłać ten film do National Geographic.

http://niezalezna.pl/37516-premiera-...natomia-upadku

Poplakalo sie biedactwo i nie bedzi sie juz bawic w piaskownicy ojej jaka nam wszystkim szkoda...
Człowieku, rozmywasz tylko temat. Zadałem Ci pytanie - jest szansa na ustosunkowanie się do niego?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.01.2013, 14:52
posty majace związek z moderacją przeniosłem do działu
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=214
Głupoty czy bzdury (według jednych) czy mądrości (według drugich) każdy pisać może. Niezależnie od opcji politycznej.
Wzajemne obrażanie się podlega pod pkt 12 Regulaminu, ktory wszyscy zaakceptowali:
Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum.
oraz pod pkt 14
Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 23.01.2013, 09:05
Trafiłem w internecie na wypowiedzi prof astrofizyka Pawła Artymowicza (you-know-who) - nowego eksperta komisji Laska i wiodących mediów, na temat przyczyn katastrofy smoleńskiej. W zasadzie to po co Ci ludzie cokolwiek badali, skoro już 11.04.2010 r. (dzień po katastrofie!) wiedzieli co tam się stało:

Cytat:
Dlaczego próbowali lądować
Autor: you-know-who 11.04.10, 07:10
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
z podobnego powodu co piloci samolotu wojskowego w miroslawcu.

na tym lotnisku w tym mniej wiecej czasie ladowalo kilka innych samolotow -
ladowanie moglo sie udac ale nie w sytuacji kiedy
jest presja na ladowanie bez proszenia rosjan o pomoc, presja na ladowanie
(vide: wielokrotne podejscia) bo okazja wazna propagandowo, a byc moze tez
latanie po wojskowemu, czyli z pominieciem normalnych procedur jakze
bezpiecznego lotnictwa cywilnego.

niestety, mit o nieslychanych zaletach polskich lotnikow jest tylko mitem.

jedyne inne racjonalne wylumaczenie to to, ze pan bog mial juz dosc pis-u. jaki wplyw bedzie miala katastrofa na uklad sil politycznych? pis jest skonczony i to, podejrzewam, z wlasnej winy - wydaje mi sie ze na pokladzie samolotu 101 decyzje o ladowaniu nie byly wylacznie w gestii pilota.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 23.01.2013, 10:11
Lasek zarzuca kłamstwa Anicie Gargas
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html

może niech lasek lepiej odpowie jakie osoby najbardziej skorzystały na śmierci Lecha i całej elity ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.01.2013 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 23.01.2013, 21:29
Ciekawy artykuł Witolda Gadowskiego.

Cytat:
Wielu rozsądnych ludzi, od trzech lat, zachodzi w głowę szukając odpowiedzi na pytanie: co stało się w Smoleńsku? Nieodmiennie towarzyszy temu także drugi powód do zastanowienia: czym kieruje się Władymir Putin i jego akolici, kiedy robią ze „Smoleńskiem” to co robią?

Ktoś jednak zapyta, dlaczego ludzie Putina tak jawnie grają na nosie rządowi Donalda Tuska, dlaczego ministrom wszechwładnego nad Wisłą układu rządzącego nie udało się nawet do tej pory wyżebrać od Rosjan wraku rozbitego samolotu?

Odpowiedź jest najprostsza z możliwych...
http://www.stefczyk.info/blogi/dzien...oki,6495078366

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AYALA napisał(a):
Lasek zarzuca kłamstwa Anicie Gargas
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Ten sam Lasek, pragnący wykrywania trotylu już nie tylko w wędlinie, ale nawet na księżycu?

Lasek napisał(a):
Jeżeli jest wybuch, to nie ma trotylu. Jeżeli jest trotyl, to nie było wybuchu, bo co wtedy wybuchło?
Lasek napisał(a):
Dla mnie to jest już jakiś można powiedzieć kosmos, padło sformułowanie, że jesteśmy w stanie wykryć trotyl nawet na Księżycu.
Monika Olejnik napisał(a):
Aha, to nieźle...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I odpowiedź Marka Dąbrowskiego, eksperta Zespołu Parlamentarnego, na wynurzenia Laska:

http://niepoprawni.pl/blog/2140/smol...rem-laskiem-co

Fragment:

Cytat:
"Lasek słusznie podsumowuje rewelacje Szewczenki jako potwierdzenie faktów opisanych przez komisję Millera: tupolew nad drogą był cały."

Jeśli doktor Lasek twierdzi, że nad drogą Tupolew był cały, to zaprzecza wnioskom własnej komisji, według których maszyna miała stracić końcówkę skrzydła na brzozie, czyli przed drogą o której mówią jego eksperci.Co ciekawe, Szewczenko widział iskry przy lecącym samolocie, natomiast eksperci Millera zaznaczyli w raporcie, że samolot nie palił się w locie. Świadek widział też, że zaczął wyrównywać lot. O tym w raporcie KBWL LP nie ma ani słowa. O jakim więc potwierdzeniu jest łaskaw pleść duby smalone doktor Lasek?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 23.01.2013 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 24.01.2013, 22:46
"National Geographic w polityce po uszy. Uwzględniając jedynie oficjalną wersję wydarzeń, autorzy zaangażowali się politycznie jak najgłębiej można"

http://wpolityce.pl/artykuly/45515-n...jglebiej-mozna
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 25.01.2013, 08:37
Cytat:
"Śmierć prezydenta" - film, który w najbliższą niedzielę pokaże kanał National Geographic - to wyjątkowa mieszanka kłamstw i przeinaczeń, które znamy z informacji rozgłaszanych przez Rosjan od pierwszych godzin po katastrofie. W filmie nie wypowiada się nikt, kto krytycznie odniósłby się do wersji MAK i komisji Millera.
http://niezalezna.pl/37681-smolenski...-goni-klamstwo
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 28.01.2013, 03:21
Zaproszenie:
http://niezalezna.pl/37779-macierewi...ajcie-dyskusji
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.01.2013, 04:46
jak ktos chce sobie podniesc cisnienie to prosze: https://www.youtube.com/watch?v=zEvc...layer_embedded
zycze udanego tygodnia
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 28.01.2013, 06:53
jak tylko na początku tego filmu powiedzili że nasi Piloci nie znali Rosyjskiego to myślałem że oglądam kolejną tefałenowską czy wybiórczą produkcje na temat "katastrofy"
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.01.2013 o godz. 07:44.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.01.2013, 08:06
Najlepsza była wypowiedź Millera, że zaraz po katastrofie sprawdzili wrak na obecność materiałów wybuchowych i ....... nie było na nich śladów materiałow wybuchowych . Wykluczyli więc zamach . Cały film to miesznka absurdalnych teorii o "pancernej brzozie" , wiadomo jaka narracja dziennikarza GW-na Geberta, Millera, Laska, Jedynaka. Szkoda czasu na te bzdury nie trzymające się kupy.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Stary 28.01.2013, 08:10
Przeczytałem pierwszych kilka zdań. Powiedzcie mi proszę czyje opinie miała przedstawić tv NG jak nie komisji Milera i MAK? Czy kłamstwem jest, że to "oni" badali tę katastrofę? Nie wiem co kto oczekiwał po tym filmie?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów