|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jakoś kiedyś kluby nie miały z tym problemu. Tylko nie wychodź z tekstem, że były inne czasy i były problemy z wyjazdami.
Poza tym, prędzej wyrośnie mi kaktus na dłoni, niż w styczniu bd takie temperatury. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Do tej pory nasi Panowie Piłkarze mieli zagwarantowane dobre warunki w trakcie obozów i ch,uja z tego wyszło więc może po przygotowaniach w spartańskich warunkach byłoby lepiej?, a jeśli nie to chociaż taniej. W kwestii ogórków to zgodzić się nie mogę, bo nasi sparingpartnerzy ogórkami byliby dla Szachtara albo Dnipro, ale dla nas to solidni/mocni rywale.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
już późno , pora spać |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
byle dluzej niz miesiac, przynajmniej zejdziemy z kosztów za te kaleki
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Obóz przygotowawczy w Polsce to sobie mogła zrobić Polonia Warszawa LATEM. Nie ma szans, by którykolwiek ekstraklasowy klub się przygotowywał do rundy wiosennej w naszym kraju.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a to niby dlaczego?
jest juz pare bardzo dobrze wyposazonych ośrodków, a argument ze w Polsce bedzie -15 czy cos, to przeciez nie przeszkadza w dobrej tlenówce i nauce biegania. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niech grają na hali, co to za różnica?
ludzie, jakbyście wiedzieli, co się na takich obozach robi, to byście inaczej gadali ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
![]() Mam dziwne wrażenie, że jak będą przelewy na kontach to będzie tzw. forma, jak nie to będzie g.. 2 turnusy urlopu w Turcji... fajnie. Oczywiście, że w Spale, Wiśle itp. byłoby mniej fajnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dlatego lepiej zrobić parę treningów w Turcji, z których nasi "piłkarze" i tak nic nie wyniosą. Czy byśmy trenowali na hali, kamieniach czy równiutkiej murawie i tak zaraz niezniszczalny Boguś czy były bożyszcz trybun zaraz złapią kontuzję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Po co więc inwestować w zawodników, którym nie chce się grać. Niech sobie pobiegają tak jak u Wojciechowskiego, wielkiej straty nie będzie. Takie obozy, to pewnie koszt z 200 tyś zł na całą drużynę, jak nie więcej. Dlatego też Bednarz rezygnując z All Inclusive w Turcji, miałby na pół pensji dla jakiegoś darmozjada. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
09.02.2013 mamy zaplanowany sparing z Litexem Łowecz. Pan Bednarz pewnie jeszcze nie zauważył , ze oni ( Litex) na swojej stronie w tym dniu mają zaplanowany ale z... BATE .
Ostatnio edytowane przez raddar : 04.01.2013 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to wylecieli na zgrupowanie do Turcji a w 25osobowej kadrze jest rowniez Patryk
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dze_do_turcji/ |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
za przegrany sezon zabierać ich w nagrodę do Turcji ? a czym oni na to zasłużyli ? na Syberie ich wysłać.. by się przyzwyczaili do mrozów tam panujących bo w meczu z Apoelem przeszkadzał im upał... Nie dziwota że kontaktów rozwiązać nie chcą jak za opierdalanie sie przez cały sezon w lidze i tak zostaną wynagrodzeni lepiej niż piłkarze przykładowej Jagiellonii albo Śląska - Ci trenują na Oporowskiej.
Ostatnio edytowane przez DEBO : 14.01.2013 o godz. 12:20.
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jestem trochę zawiedziony składem kadry. Liczyłem, że przynajmniej dwóch chłopaków z grona (Moskal, Żemło, Buras, Kamiński, Karłowicz, Downar-Zapolski) Kulawik zabierze do Turcji. Kiedy mają się ogrywać z pierwszą drużyną jak nie teraz?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zawsze mnie to irytowało w Wiśle, że wychowankowie raczej byli traktowani jak zło konieczne niż jako zawodnicy którzy kiedyś mogą stanowić o sile tej drużyny. Tak było przez długie lata, teraz kiedy szanse dostali Czekaj, Szewczyk czy Chrapek liczyłem, że sytuacja może się zmieni, polepszy, a tu co ? Niestety dalej niewielu z nich dostaje szanse.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurcze, zanim się zalogowałem na to forum i chwilę po tym jak zacząłem kibicowac Wiśle tak bardzo idealizowałem ten klub. Teraz dużo rzeczy wychodzi które mnie bolą, ale kibicowac nie przestaje tylko trzymam kciuki o to żeby sytuacja zmieniła się na lepszą.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
będzie jakaś transmisja ze spotkania z Energie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W klubie jest takie oszczędzanie, że nawet nie ma kilku drobnych na realizacje transmisji meczów ze zgrupowań. Niestety.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
po co Ci relacja, bez tego większe szanse ze kupisz karnet
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Młodzi niech wpierw coś pokazą w ME...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak pełna synchronizacja ze starymi ! Nie chcą widocznie zajmowac wyższego miejsca niż pierwsza drużyna
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Widzac to co graja nas mlodzi i porównujac ich do tych z Legii czy Lecha to ich przedostatnie miejsce ich w tabeli wogole mnie nie dziwi.
Wszytscy śmieja sie z Maaskanta a on akurat dobrze wiedzial co oni potrafią.Czyli niewiele. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Oszczędzanie? Kopacze, którzy może będą walczyć o 10 miejsce jadą na 2 turnusy zimowego urlopu do słonecznej Turcji. Tylko Legia i może jeszcze jedna drużyna z extra ma 2 obozy zagraniczne.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Skąd taka pewność, że w Polsce jest taniej niż zagranicą?!
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|