The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2012, 23:22
Jakoś kiedyś kluby nie miały z tym problemu. Tylko nie wychodź z tekstem, że były inne czasy i były problemy z wyjazdami.
Poza tym, prędzej wyrośnie mi kaktus na dłoni, niż w styczniu bd takie temperatury.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.12.2012, 23:39
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Podobno w klubie nie ma na nic kasy, czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby przepracować okresu zimowego gdzieś w Polsce? Skoro i tak w większości gramy z ogórkami, to dla mnie wyjazd na takie zgrupowanie, w momencie kiedy nie gramy już o nic jest zupełnie bez sensu
Do tej pory nasi Panowie Piłkarze mieli zagwarantowane dobre warunki w trakcie obozów i ch,uja z tego wyszło więc może po przygotowaniach w spartańskich warunkach byłoby lepiej?, a jeśli nie to chociaż taniej. W kwestii ogórków to zgodzić się nie mogę, bo nasi sparingpartnerzy ogórkami byliby dla Szachtara albo Dnipro, ale dla nas to solidni/mocni rywale.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 27.12.2012, 23:50
i.
Poza tym, prędzej wyrośnie mi kaktus na dłoni, niż w styczniu bd takie temperatury.
masz chyba za mało zim jeśli myślisz, że -15'C jest nie możliwe w styczniu, juz teraz w grudniu temperatury przekraczały 20 w nocy a w dzień poniezej -10
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 28.12.2012, 00:06
Jakoś kiedyś kluby nie miały z tym problemu. Tylko nie wychodź z tekstem, że były inne czasy i były problemy z wyjazdami.
taaa a później jeden z drugim złapie na lodzie piękną kontuzje i będziemy zwalać na sztab medyczny

już późno , pora spać
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 28.12.2012, 00:09
Karherop napisał(a):Wyświetl post
taaa a później jeden z drugim złapie na lodzie piękną kontuzje i będziemy zwalać na sztab medyczny

już późno , pora spać
byle dluzej niz miesiac, przynajmniej zejdziemy z kosztów za te kaleki
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.12.2012, 10:29
Obóz przygotowawczy w Polsce to sobie mogła zrobić Polonia Warszawa LATEM. Nie ma szans, by którykolwiek ekstraklasowy klub się przygotowywał do rundy wiosennej w naszym kraju.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 28.12.2012, 11:08
a to niby dlaczego?

jest juz pare bardzo dobrze wyposazonych ośrodków, a argument ze w Polsce bedzie -15 czy cos, to przeciez nie przeszkadza w dobrej tlenówce i nauce biegania.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.12.2012, 11:14
niech grają na hali, co to za różnica?
ludzie, jakbyście wiedzieli, co się na takich obozach robi, to byście inaczej gadali
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.12.2012, 11:26
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
ludzie, jakbyście wiedzieli, co się na takich obozach robi, to byście inaczej gadali
A co się robi?

Mam dziwne wrażenie, że jak będą przelewy na kontach to będzie tzw. forma, jak nie to będzie g..
2 turnusy urlopu w Turcji... fajnie. Oczywiście, że w Spale, Wiśle itp. byłoby mniej fajnie.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.12.2012, 11:33
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
grając na hali niszczą sie stawy i o kontuzje potem w sezonie szybciej
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 29.12.2012, 11:39
AYALA napisał(a):Wyświetl post
grając na hali niszczą sie stawy i o kontuzje potem w sezonie szybciej
Dlatego lepiej zrobić parę treningów w Turcji, z których nasi "piłkarze" i tak nic nie wyniosą. Czy byśmy trenowali na hali, kamieniach czy równiutkiej murawie i tak zaraz niezniszczalny Boguś czy były bożyszcz trybun zaraz złapią kontuzję
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.12.2012, 12:00
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory nasi Panowie Piłkarze mieli zagwarantowane dobre warunki w trakcie obozów i ch,uja z tego wyszło więc może po przygotowaniach w spartańskich warunkach byłoby lepiej?, a jeśli nie to chociaż taniej. W kwestii ogórków to zgodzić się nie mogę, bo nasi sparingpartnerzy ogórkami byliby dla Szachtara albo Dnipro, ale dla nas to solidni/mocni rywale.
W naszym przypadku to jakby zorganizować sparingi z Zagłębiem, Górnikiem czy też Polonią Warszawa (pod warunkiem, że z niej za dużo zawodników nie odejdzie) to efekt byłby taki sam - w plecy, lub ewentualnie remis. Więc z ekonomicznego punktu widzenia, moim zdaniem tak jak i zdaniem wielu kolegów z forum, nie ma sensu jechać do Turcji. Lepiej potrenować na hali czy na sztucznej trawie. Obóz zagraniczny ani nie sprawi, że będziemy w pierwszej trójce ligi, ani nie sprawi że spadniemy. Bo i tu i tam równie daleko.
Po co więc inwestować w zawodników, którym nie chce się grać. Niech sobie pobiegają tak jak u Wojciechowskiego, wielkiej straty nie będzie.
Takie obozy, to pewnie koszt z 200 tyś zł na całą drużynę, jak nie więcej. Dlatego też Bednarz rezygnując z All Inclusive w Turcji, miałby na pół pensji dla jakiegoś darmozjada.
Odpowiedz cytując
raddar
Junior Member

Od: 12.2002

Stary 04.01.2013, 20:44
09.02.2013 mamy zaplanowany sparing z Litexem Łowecz. Pan Bednarz pewnie jeszcze nie zauważył , ze oni ( Litex) na swojej stronie w tym dniu mają zaplanowany ale z... BATE .
Ostatnio edytowane przez raddar : 04.01.2013 o godz. 22:45.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.01.2013, 12:12
No to wylecieli na zgrupowanie do Turcji a w 25osobowej kadrze jest rowniez Patryk
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...dze_do_turcji/
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 14.01.2013, 12:18
za przegrany sezon zabierać ich w nagrodę do Turcji ? a czym oni na to zasłużyli ? na Syberie ich wysłać.. by się przyzwyczaili do mrozów tam panujących bo w meczu z Apoelem przeszkadzał im upał... Nie dziwota że kontaktów rozwiązać nie chcą jak za opierdalanie sie przez cały sezon w lidze i tak zostaną wynagrodzeni lepiej niż piłkarze przykładowej Jagiellonii albo Śląska - Ci trenują na Oporowskiej.
Ostatnio edytowane przez DEBO : 14.01.2013 o godz. 12:20.
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.01.2013, 20:56
Jestem trochę zawiedziony składem kadry. Liczyłem, że przynajmniej dwóch chłopaków z grona (Moskal, Żemło, Buras, Kamiński, Karłowicz, Downar-Zapolski) Kulawik zabierze do Turcji. Kiedy mają się ogrywać z pierwszą drużyną jak nie teraz?
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 14.01.2013, 21:16
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Jestem trochę zawiedziony składem kadry. Liczyłem, że przynajmniej dwóch chłopaków z grona (Moskal, Żemło, Buras, Kamiński, Karłowicz, Downar-Zapolski) Kulawik zabierze do Turcji. Kiedy mają się ogrywać z pierwszą drużyną jak nie teraz?
Zawsze mnie to irytowało w Wiśle, że wychowankowie raczej byli traktowani jak zło konieczne niż jako zawodnicy którzy kiedyś mogą stanowić o sile tej drużyny. Tak było przez długie lata, teraz kiedy szanse dostali Czekaj, Szewczyk czy Chrapek liczyłem, że sytuacja może się zmieni, polepszy, a tu co ? Niestety dalej niewielu z nich dostaje szanse.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.01.2013, 11:38
cfa napisał(a):Wyświetl post
Zawsze mnie to irytowało w Wiśle, że wychowankowie raczej byli traktowani jak zło konieczne niż jako zawodnicy którzy kiedyś mogą stanowić o sile tej drużyny. Tak było przez długie lata, teraz kiedy szanse dostali Czekaj, Szewczyk czy Chrapek liczyłem, że sytuacja może się zmieni, polepszy, a tu co ? Niestety dalej niewielu z nich dostaje szanse.
Moze po prostu wychowankowie są słabymi piłkarzami i nie rokują żadnych nadziei na przyszłość? Jeśli prezentują poziom Bruda, czy nawet Szewczyka to nie ma sensu wpychać ich na siłę do kadry, tylko dlatego, że są wychowankami. Z całej tej Wiślackiej młodzieży chyba tylko Chrapek ma jakiś tam potencjał, może jeszcze Uryga, reszta prędzej czy później skończy w 1 lidze albo niżej. Chciałbym się mylić, ale obecnie nic nie wskazuje na to, że w tym klubie są jakieś talenty.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 15.01.2013, 11:50
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Moze po prostu wychowankowie są słabymi piłkarzami i nie rokują żadnych nadziei na przyszłość? Jeśli prezentują poziom Bruda, czy nawet Szewczyka to nie ma sensu wpychać ich na siłę do kadry, tylko dlatego, że są wychowankami. Z całej tej Wiślackiej młodzieży chyba tylko Chrapek ma jakiś tam potencjał, może jeszcze Uryga, reszta prędzej czy później skończy w 1 lidze albo niżej. Chciałbym się mylić, ale obecnie nic nie wskazuje na to, że w tym klubie są jakieś talenty.
każdy "mądry" wie że w tym klubie u młodego chłopaka.. nie liczy się talent. Liczą się znajomośći.
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 15.01.2013, 13:22
DEBO napisał(a):Wyświetl post
każdy "mądry" wie że w tym klubie u młodego chłopaka.. nie liczy się talent. Liczą się znajomośći.
Kurcze, zanim się zalogowałem na to forum i chwilę po tym jak zacząłem kibicowac Wiśle tak bardzo idealizowałem ten klub. Teraz dużo rzeczy wychodzi które mnie bolą, ale kibicowac nie przestaje tylko trzymam kciuki o to żeby sytuacja zmieniła się na lepszą.
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.01.2013, 14:06
będzie jakaś transmisja ze spotkania z Energie ?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.01.2013, 14:09
mistico napisał(a):Wyświetl post
będzie jakaś transmisja ze spotkania z Energie ?
Zapewne tylko "obiektywna" relacja live na oficjalnej.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.01.2013, 14:17
W klubie jest takie oszczędzanie, że nawet nie ma kilku drobnych na realizacje transmisji meczów ze zgrupowań. Niestety.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.01.2013, 14:43
po co Ci relacja, bez tego większe szanse ze kupisz karnet
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.01.2013, 14:53
Młodzi niech wpierw coś pokazą w ME...

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 15.01.2013, 14:57
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Młodzi niech wpierw coś pokazą w ME...

No jak pełna synchronizacja ze starymi ! Nie chcą widocznie zajmowac wyższego miejsca niż pierwsza drużyna
[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.01.2013, 15:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
po co Ci relacja, bez tego większe szanse ze kupisz karnet
No proszę...
A nie wiedzieć czemu, wielu narzeka, że marketing przy Reymonta jest do bani.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.01.2013, 00:11
Widzac to co graja nas mlodzi i porównujac ich do tych z Legii czy Lecha to ich przedostatnie miejsce ich w tabeli wogole mnie nie dziwi.

Wszytscy śmieja sie z Maaskanta a on akurat dobrze wiedzial co oni potrafią.Czyli niewiele.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.01.2013, 04:53
enzo napisał(a):Wyświetl post
W klubie jest takie oszczędzanie, że nawet nie ma kilku drobnych na realizacje transmisji meczów ze zgrupowań. Niestety.
Oszczędzanie? Kopacze, którzy może będą walczyć o 10 miejsce jadą na 2 turnusy zimowego urlopu do słonecznej Turcji. Tylko Legia i może jeszcze jedna drużyna z extra ma 2 obozy zagraniczne.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 16.01.2013, 10:28
Skąd taka pewność, że w Polsce jest taniej niż zagranicą?!
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów