|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Artur twierdzi, że z chęcią wyszedłby do Adamka, ale fakty są takie, że Adamek w ciągu ostatnich 2 lat walczył z czołówką świata, a Szpilka w tym czasie obijał (czasem z nienajlepszym skutkiem) kelnerów i bumów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A kogo ma obijać 22 latek
![]() A do przeciwników Szpili bym się nie dopierdalał - jak przez kolejne 5 lat będzie obijał jakiś nołnejmów to może wtedy. Tak w ogóle to to pompowanie statystyk w boksie to jest jedna z wielu przekleństw tej dyscypliny, akurat Szpili to nie dotyczy bo on potrzebuje walk nie ważne z kim, by się obyć na ringu w warunkach 'wojennych' - ale ilu jest kolesi po 30 lat i starszych, z jakimiś kosmicznymi rekordami, tyle że co z tego jak przez lata obijali w większości jakiś kelnerów. Natomiast co do tego kto by kogo obił to się nie wypowiadam - po pierwsze dlatego że jestem laikiem jeśli chodzi o sporty walki a po drugie - często łatwo się pisze a ring może weryfikować to zupełnie inaczej. Z Adamkiem na moje amatorskie oko to jest coraz gorzej - rozumiem chłopa że dąży do walki z Kliczką, ale to się tylko o kasę rozchodzi - sportowo to żadna walka bo tu jest przepaść. Wach po tej wpadce z dopingiem to jest w ogóle skończony a Szpila?Też ciężko na dziś coś stwierdzić.Wiek na pewno przemawia za nim, tyle że jak dla mnie on nie ma jeszcze własnego stylu - te pierwsze walki były na chaosie i na prawdę miał sporo szczęścia że nikt go nie pokarał.Znów w tej ostatniej to próbował walczyć zupełnie inaczej, co skończyło się co prawda wygraną, ale ....e straszną dostał i pomijając czy faktycznie to złamanie to wina otwartej szczęki, to i tak dał się trafić prawie jak 'Manny' w ostatniej walce ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Ale no właśnie - gdzie Szpilka, a gdzie Adamek! Pierwszy to młody zdolny prospekt, drugi to doświadczony wyjadacz, były mistrz świata 2 kategorii wagowych i zdobywca pasa magazynu Ring, niedawny pretendent do pasa wagi ciężkiej i walczący od 2 lat z czołówką tej kategorii. Jak ktoś twierdzi, że Szpilka obiłby Adamka, to mi się śmiać chce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tak, dzieci będzie mu robił. Do tego nadaje się
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale to było dobre
Ogólnie to Szpila się stawia w strasznie niekomfortowej sytuacji bo od kozaczenia do pośmiewiska to jest jeden krok. Jeśli mu się noga powinie to w ogólnym odbiorze zajmie miejsce wiadomo kogo i to na własne życzenie. Tak więc wóz albo przewóz ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ogólnie Zimnoch wygląda na szybszego na tej mikro - zadymie - jak Szpilka poleci na niego na pełnej ....ie to może dostać szybką kontrę.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
no poniosło Szpilkę - zajawił się na niego. "Coś" wyłączyło mu mózg i oby tylko nie stało się tak na walce, bo może być ciężko.
Mam nadzieję, że przemyśli sprawę i Zimnocha rzeczywiście ciężko znokautuje na ringu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
- Ty jesteś rozjeba*y, ty. Zabiję cie k*rwa na tym ringu. No co, k*rwa?
- No coo? - No chodź, kur*a ? - ARTUR! - Jesteś rozjeba*y, k*rwa". - ARTUR! - Ja ci, k*rwa dziecko zrobie ty, ku*wa, szmaciarzu. - Zobaczymy -Cie rozje*ie, k*rwa. Kur*a frajerze. Jaka gala, takie "boksery", jakie boksery, takie szoł... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak by Ciebie ktoś obraził to byś pewnie się uśmiechnął, a Artur dobrze zrobił przynajmniej nie daje sobą pomiatać i ma charakter wojownika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słuszna uwaga, ale chodzi o całą szopkę. Generalnie.
Jak przed walką kozaczył kiedyś Tyson, czy kozaczy teraz Haye, to wszystko okej, w myśl zasady "kto bogatemu zabroni?". Jak remizowe "szoł" odstawia dwóch fajterów trzecioligowych, to robi sie komedia. Tania. Dobrze ocenił to 1q2 wyżej - od kozaczenia do pośmiewiska mamy bardzo krótką drogę. Jedni to kupują, inni nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
"Charakter" to już słowo kultowe jeśli chodzi "sportowców" w dzisiejszych czasach. Obecnie ten, który ma charaker musi być niepokorny...w całej rozciagłości swojej głupoty i prostactwa.
Pewien starszy pan z mojej rodziny zawsze powiadał: "Posłuchaj. Nigdy nie daj się sprowokować, musisz być opanowany. Jeśli masz kogoś zaatakować słownie lub fizycznie, zawsze rób to z głową. Pokaż charakter". Idąc tokiem rozumowania niektórych osób, charakter posiada każdy najebus, który bierze udział w weselnej zadymie. Tymczasem boks jest dla myślących. Chyba, że się ma na nazwisko Tyson. To co robi Szpilka to cyrk wyreżyserowany przez Wasilewskiego. 1q2 ma rację. Ci panowie zagrali va bank. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szopka się robi bo są kamery a jak by ich nie było to było w porządku, ale nie powiedział bym że trzecioligowych bo to jest czołówka Polskiej wagi ciężkiej, i mam nadzieje że kiedyś Światowej, jeśli Szpilka wygra z Mollo i z Zimnochem to uważam że zajdzie daleko, ale ta druga walka będzie na pewno trudniejsza.A i jeszcze a propo szopki to bedzię walka Gołoty z Saletą dali by sobie już spokój mają swoje lata, no ale pieniądz ważniejszy, i mam nadzieje ze Gołota wygra bo co jak co ale to jest dla mnie MISTRZ ŚWIATA który nie dostał tytułu przez sędziowanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Charakter"...rozumiem, że Kliczki to cioty bez charakteru ? Dobrze życzę Szpilce ale na prostactwo to sobie mógł w ostateczności Tyson pozwalać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Właśnie Kliczki mają charaker. Nie zrozumiałeś chyba mojego wpisu.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chłopaki, mnie osobiście nie imponuje takie zachowanie Artka, a "pogawędka" przypomniała mi urocze czasy gimbazy, ale jest jedno ale. Kiedyś przed czasami wielkiej kasy, boks był dla niegrzecznych chłopaków, gości z ulicy jak Artek, wystarczy wspomnieć Aliego chociażby. To nie jest sport dla ułożonych lalusiów i ja szczerze mówiąc wolę oglądać Szpilę, który bez ceregieli mówi, że obije temu i temu maskę, niż bezpłciowego Adamka bez charyzmy. Także mimo wszystko poczekałbym z kategorycznym osądzaniem Artka, chociaż faktycznie nerwy na wodzy podczas konferencji musi się nauczyć zachowywać
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
znajdź 3 różnice:
http://www.youtube.com/watch?v=BJPYjCm47w8 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie mam problemów ze zrozumieniem słowa pisanego od dość dawna , mój post dotyczył wypowiedzi innych.Co do omawianej sytuacji: zakładam, że było to ustawione na potrzeby promocji.Nie zmienia to faktu, że można to było zrobić z klasą.Szpila staje się powoli zakładnikiem swojego emploi. Szkoda bo można było gościa poprowadzić w kierunku "niepokornego" a nie iść w kierunku prostaka. Wymienieni bracia Kliczko "trafiają" zarówno do publiczności bardziej inteligentnej jak i do meneli pod sklepem. To się później przekłada na oglądalność. Szpilce dobrze życzę ale nie przemawiają do mnie historie o prokreacji itp.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.01.2013 o godz. 08:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Bardziej wyszedł prostak z niego niż wojownik... chyba że tak się dziś postrzega wojowników. Problem w tym, że nawet chyba samemu Szpilce w boksie nie o boks chodzi tylko o napierd... przeciwnika, a każdy jego rywal to w jego głowie jeb... szmata, s.......syn, ojciec jego przyszłych dzieci. Gość w ogóle nie ma szacunku dla przeciwnika, gdyby nie było sędziów na ringu to pewnie by i zajeb... na miejscu gdyby nadarzyła się okazja. Ze sportem mało to ma wspólnego, bardziej z bandziorką, która pozamykała sobie w swojej przeszłości wiele drzwi prowadzących do normalnego funkcjonowania i boksowanie jest jego jedynym legalnym sposobem na życie.
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 08.01.2013 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdyby każdy miał taką mentalność jak Szpila bylibyśmy albo barbarzyńcami albo potęgą światową
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ludzie narzekajcie jakby Szpila był na koncercie w Filharmonii...
To jest boks, tutaj nie mówią "I love you". Pierwszy to raz jak ktoś komuś dał w zęby na konferencji czy podczas ważenia? Poza tym ... wszystko wskazuje na to że Szpila go prowokował słowami i to Zimnoch pierwszy wyskoczył z łapami. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Cytat:
bo uznaje, że ta cała otoczka wokół tej walki to nie jest tylko i wyłącznie podpucha jak nieraz się zdarzało
Ostatnio edytowane przez przemo : 08.01.2013 o godz. 10:49.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tiaaaa, przeżywacie tą sytuacje z Arturem jakby podobne "starcia" nigdy nie miały miejsca w boksie wcześniej. Ot nakręcamy atmosferkę przed walką. I tak po tej "ustawce" zainteresowanie mediów, ludzi, którzy na co dzień nie siedzą tak w boksie, wzrosło o zapewne 100%.
I tak dla przypomnienia... http://www.youtube.com/watch?v=lWrNGUeW2i8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nikt nie mówi, że to się zdarzyło po raz pierwszy, ale to nie zmienia faktu, ze takie zachowanie to zwykłe buractwo. Ja rozumiem, że to nie filharmonia itp. ale z drugiej strony można by powiedzieć, że to nie jest ławka przy trzepaku, żeby się napier*** bez zastanowienia.
Ale Szpila jest, jaki jest. Kążdy wie, że trzymanie nerwów na wodzy nie należy do jego mocnych stron. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
tak swoja droga to zimnoch to ponoć rozjebus
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szpilka zachowuje się jak dres, ale i tak go lubię :")
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
PS. Zachowanie Szpili jak dla mnie inspirowane marketingiem gali, nawet z takim eventem cięzko im będzie kogoś nakłonić na wydatek 40 złotych na PPV.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Jak widać każdy bokser musi zaliczyć epizod w pierdlu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie mogę wyjść ze zdumienia, że będzie walka Gołota VS Saleta. Miała być, ale 10 lat temu.
![]()
Romario - o Goleador!
Ja, LAW, nigdy do Barcy |
|
|