|
Member
Od: 12.2012
Offline |
|
|
Poszukuję stron internetowych, gdzie kierowcy szukają chętnych do zabrania na trasie załóżmy Krk - Wawa, czy Krk- Berlin.
Coś jak na http://www.nastopa.pl/ czy http://autostopem.mazury.info.pl/?cookiemode=yes Kierowcy informują o wolnych miejscach w aucie i przybliżona zrzuta na wachę, albo podróżujący szukają transportu. Dzięki za polecenie KONKRETNYCH stron ![]()
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
można sobie sprawdzić samemu w interecie czy się jest ubezpieczonym? czy tylko w przychodni?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w takim razie co proponujesz?
E: napisałem wyżej co potrzebuje bardziej interesowała by mnie jego ksiazka o tajnych stowarzyszeniach a nie jakies rozmowy ze smiercia ! ;]
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.01.2013 o godz. 14:39.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Nic, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, po prostu chciałem cię ostrzec przed książkami tego gościa. "Rozmowy ze śmiercią" - jechał samochodem, przywalił w drzewo, a po jakimś czasie prowadzi wywiad-rzeka ze śmiercią. Interesują cię takie rzeczy
![]() No rozumiem, że inne, ale tak jakoś niszczy jego jakąkolwiek wiarygodność dla mnie ![]()
Ostatnio edytowane przez jakkfk : 03.01.2013 o godz. 18:52.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Dostałem mandat za brak biletu MPK ale adres zameldowania(nie zgadza się numer domu) oraz pesel (złe 3 liczby). Reszta się zgadza i podpisałem to wezwanie do zapłaty. Co mogę zrobić aby prawnie nie płacić mandatu ale nie czekać czy dostanę wezwanie. Jak to ugryźć ?
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szprotson
http://www.speedyshare.com/bW25H/Jan...ej-ksiazki.pdf polecam jeszcze "Tajne stowarzyszenia" godne lektury :] obie są na czarnej liście Watykanu. (nie mylić z listą ksiąg zakazanych) Jakkfk "Rozmowy ze śmiercią" to doje.bana książka!! Zapamiętaj jakkfk "gust jest niczym Ch0j... każdy ma swój", poza tym nie da się oceniać dzieł autora po przeczytaniu jednej książki. |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Rafał A. Ziemkiewicz - Stosy kłamstw o Inkwizycji - Ciekawy artykuł znanego prawicowego publicysty i Inkwizycji. Odpowiada w nim na kłamstwa o Inkwizycji. Inkwizycja nie była święta ale niektóre jej zbrodnie są wyolbrzymione jak żydowski Holokaust. Rzeczpospolita Kłamców Salon- Waldemara Łysiaka - Tajne stowarzyszenie komunistów, żydów i sprzedawczyków rozkrada i sprzedaje Polskę po 1989r.podczas okrągłego stołu. Przewodzi im Adam Michnik szef organizacji i wydawca Gazety Wyborczej. Vicotrio Messori - Czarne Karty Kościoła - Wydarzenia osądzające Kościół z zupełnie innej perspektywy. Wyprawy Krzyżowe, Inkwizycja, Podbój Ameryki, Murzyni i muzłumanie. Fakty historyczne nie bełkot ludu. Jakub Szymański - Masoneria przeciw kościołowi katolickiemu Św. Józef Sebastian Pelczar - Masoneria. Jej istota, zasady, dążności, początki, organizacja, ceremoniał i działanie Stanisław Krajski - Masoneria Polska 2012 Ponad to polecam : Erik von Kuehnelt-Leddihn - Demokracja - opium dla ludu Ks. Michał Poradowski - Dziedzictwo rewolucji francuskiej PS. Jak chcesz coś więcej na jakieś konkretne tematy to pisz mi na PW albo na prawicowych forach bo po co masz czytać kłamstwa ![]() ![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy zaległy urlop z 2012 można wykorzystać do końca września 2013? Czy może się znowu coś pozmieniało? :
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.filmweb.pl/Rozowe.Lata.70te
ktoś zna tytuł piosenki / autora na początku każdego odcinka? to co jadą autem i śpiewają? podziękował ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AKGOMNdLloU to ?
Ostatnio edytowane przez Luu... : 05.01.2013 o godz. 13:47.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Offline |
|
niestety nie. Chodzi o piosenkę z 2;05 http://www.youtube.com/watch?v=kbYMwIKx3QI ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie drogi elektronik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
kolega cayenne szuka pewnie tego http://www.youtube.com/watch?v=vyCt0RLCODE to oryginalna wersja, którą grają chyba tylko w 1 sezonie. oparta jest na big star a poźniej nagrali to cheap trick. osobiście dużo lepsza jest ta z 1 sezonu swoją drogą serial miażdży
Ostatnio edytowane przez rzep : 05.01.2013 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
jezu kocham Cię !hahaha, to to, dzięki! tarara WISCONSIN!!! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Są tu jacyś użytkownicy laptopów Mac'a?
Mogę sobie pozwolić na zakup laptopa do 6tys. zł. Potrzebuję komputera do obsługi podstawowych programów, internetu oraz programów typu AutoCad. Chcę aby był to komputer "na lata" Nie potrzebuję komputera do gier. (no fajnie jakby tylko FM chodził na nim ) Wiele osób, które korzysta z laptopów Apple poleca mi je jako niezawodne, szybkie i świetnie skonfigurowane. Ja się na tym zupełnie nie znam. Ale tak na oko porównując te laptopy ze sprzętem Asusa, Samsunga, Toshiby czy HP wypadają one zdecydowanie gorzej. O cenie już nie wspominając. Jak to jest z tymi Jabłuszkami? Ma ktoś jakieś doswiadczenia? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dokładnie mój wujek jest pasjonatem Apple`a, od 20 lat używa jabłuszka i jeden zwykły też ma, zawsze twierdzi że Apple bije wszystko na głowę jeżeli chodzi o konfigurację i stabilność. Ja sam przez chyba 2 albo 3 lata miałem stare jabłko, ale jakoś się do tego nie przekonałęm. I taką drogę CI polecam jak chcesz to kup jakiś stary sprzęt na oswojenie się, albo postaw MacOS na swoim kompie jako 2 system, bo z tego co wiem to jest możliwe
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czym (jakim autobusem) dotrę najszybciej z ul. Wybickiego na oś. Strusia?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś rękawiczki ETIP z North Face?
Jak się sprawdzają? Kolor grafit jest raczej ciemny czy jakiś odcień niebieskiego? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pies na zdjęciu ma "czerwone" oczy.
Czy da się w jakiś łatwy sposób to zmienić? Na zasadzie PLIK - KLIKNIJ - POTWIERDŹ ? Na komputerze mam IrfanView i Adobe Photoshop, ale mogę zainstalować jakiś inny program. Z góry dziękuje. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
irfanview ma opcje czerwonych oczu (image-red eye reduction)
albo masz tez nawet programy do retuszu zdjec online w ktorych mozesz pozbyc sie efektu czerwonych oczu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Czy w Krakowie jest jakaś zaoczna szkoła gastronomiczna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Patrzyłeś na Zamoyskiego?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Tylko w necie. Ale nie ma nic o zaocznym nauczaniu. A nie mam niestety czasu na codzien zeby tam podejść ;/
|
|
|