|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Rumunia - [Mołdawia] - Ukraina. I dlaczego dojdzie do wojny:
http://www.kresy.pl/publicystyka,ana...ii-cicha-wojne |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Prosze Cie, nie załamuj mnie.
Serku ... jesteś płaski intelektualnie i poglądowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jestem nowoczesnym patriotą więc:
- płacę podatki na bandę pasożytów - sprzątam kupy po psie bo bez tego Polska byłaby okropna - głosuję na ludzi, którzy od 20 kilku lat nie robią nic żeby Polska była silnym krajem, głosuję ciągle na te same mordy, które są przy korycie i nie dopuszczają do mediów innych partii (przed każdymi wyborami w mediach lansuje się 2-3 główne partie, które MAJĄ się bić o zwycięstwo. Inne o promocji w tv mogą zapomnieć - to się nazywa demokracja) - oszczędzam, bo jak ja bym nie oszczędzał to Tusk i reszta hołoty nie mogłaby sobie latać prywatnymi samolotami, jezdzić prywatnymi autami do Trójmiasta i innych zakątków Polski - kasuję bilety, powiem więcej, jak robię zakupy w sklepie to też płacę! - wspieram Polską kulturę. Najbardziej lubię czytać literaturę i oglądać filmy komunistów i lewaków. Bije z nich mądrością i propagandą. Kto normalny nie czytał wierszy Szymborskiej albo nie obejrzał kilku polskich komedii, wojen polsko-ruskich, 1920 Bitwa warszawska, pokłosia, teraz czekam na film pt. "Wałęsa". lubię łykać taki nowoczesny lewacki patriotyzm podany na szklanym ekranie PS A kto ustala zasady nowoczesnego patriotyzmu. Oczywiście nasz ojciec Janusz, który w ten sposób wyraża się o krzyżu i Polskości: http://www.youtube.com/watch?v=1rT7l...ature=youtu.be
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.01.2013 o godz. 16:16.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dokładnie Szpeniu, ciężko do worka patriotów wrzucać pseudo postępowych bezideowców dla których patriotyzm to zwłaszcza sprzątanie po psie. Oni mają swój worek.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.01.2013 o godz. 16:20.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Szpen
Cytat:
Nie moze byc tak ze jedynym modelem patrioty jest polak katolik konserwatysta. Jak widac nie zrozumieli tego, bo doczepiaja sie co niektorzy o... 5 piw na obrazku czy o sprzatanie po psie ![]()
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 07.01.2013 o godz. 16:33.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Uwaga, ktoś się podszywa pod trolla. Tzn brednie te same, ale brak słowa leming. Uciekaj oszuscie bo wpadnie prawdziwy Drozd i cie zleminguje, a IQ 68 i ten co się nie mógł zalogowac przez ruskich na fejsa zaraz przyznają mu rację.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
niepolak, niekatolik, bezideowy postempowiec. herbu grabki i torba
Nie mam z tym żadnego problemu. A gdybyś potrafił czytać to i we wpisie przez ciebie komentowanym drugi worek czymś przecież jest pełen.Dobrze się domyślasz.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.01.2013 o godz. 16:48.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Raczej więc nowocześni patrioci są nie tyle nowocześni co czescy. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Cytat:
RoMan napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czyli rozumiem kochasz swoja ojczyzną gdyż : płacisz podatki bo jak nie to cię dojadą, płacisz mandaty - bo jak nie to cie dojadą, chwalisz rudego - bo jak nie to nie będzies trendy, do tego gratisowo sprzątasz kupy po swoim pudelku i palisz grilla w słoneczne dni. SZACUN. Co najmniej jak Pilecki z Mickiewiczem i Piłsudskim w jednym. Proponuje żebyś dolaczył do ekipy niejakiego RoMana - on na sąsiednim forum razem z kolegami własnie robi ankiety kto lubi Wyborczą i pluje na patriotyzm kibiców. Pasujesz tam z Bobkiem i zaginionym AS82 i zrób to nam i spłyń w tamtym kierunku
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
W rzeczy samej bobciu, wyjątkowo trudno uwierzyć że ktoś uważający się za Polaka może tego nie rozumieć. Myślę ze powinienieś całkiem poważnie zastanowić się nad tą propozycją Arapaho: "Proponuje żebyś dolaczył do ekipy niejakiego RoMana - on na sąsiednim forum razem z kolegami własnie robi ankiety kto lubi Wyborczą i pluje na patriotyzm kibiców". Jestem przekonany że znajdziesz z redaktorem GW wspolny język i będzięcie mogli pogwarzyć o: sprzątaniu po psach, kasowaniu biletów, płaceniu podatków, oszczędzaniu, segregowaniu śmieci i "nowoczesnym patriotyźmie". Do towarzystwa wiślackiego bobciu niestety wybitnie nie pasujesz.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 07.01.2013 o godz. 23:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Już niebawem, obywatele Tuskolandii odczują, czym są kolejne ustawy totalitaryzujące:
http://www.wykop.pl/ramka/1186159/ob...maceutycznego/ http://www.youtube.com/watch?feature...v=8GdgC7IQzJ8#! Lubicie szczepienia? To polubicie ![]()
Ostatnio edytowane przez yarow : 07.01.2013 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislaku68, lekow dzisiaj nie wzieles czy tak poprostu juz masz odkad PiS przegrywa kazda kolejna bitwe?
Patriotyzm powinien byc promowaniem pozytywnych dzialan; ochrona srodowiska, nie lamanie prawa, udzial w zyciu spoleczno-politycznym np. poprzez glosowanie itd., itp. Chodzenie do kosciola, czytanie gazety wyborczej, chwalenie Tuska, wierzenie w Rydzyka jedynego, itd., itp.; to nie sa dzialania ktore podpinaja sie pod patriotyzm. Juz zrozumiales czy mam jeszcze raz napisac? ---------------------------- Tak swoja droga ironia jest ze wielu prawicowcow od "lewakow" krzyczy ciagle; Pilsudski, Pilsudski! Hehe, radze poczytac o tym jak marszalek prawice gnoil ![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Patriotyzm to nie jest happening bobku - popieprzyły Ci się pojęcia ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Polityczny ominął temat dnia, czyli tekst Stanowskiego? Jakieś embargo na informacje macie w Polsce? Aj, wstydźcie się, bo "idioctwo" Stanowskiego mogło być tematem dnia również tutaj i mogliście uświadomić sobie jakimi bzdetami ogłupiane są lemingi i mohery.
Naczelny leming Stanowski, który sprowadził dziennikarstwo sportowe do poziomu mułu w końcu pokazał swoją prawdziwą twarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|||||
|
Cytat:
Cytat:
Wyjaśnij też proszę czy "promowanie pozytywnych dzialan" obejmuje: bicie staruszek modlących się przed krzyżem, układanie krzyża z puszek po piwie, blokowanie "faszystowskiego" Marszu Niepodległości, zapraszanie siepaczy z Niemiec do bicia Polaków i parę tam takich innych.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.01.2013 o godz. 03:30.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ryży to patriota, troszczy sie o swoich rodaków i nie POzwoli im w sile wieku zdechnąć bo kto bedzie płacił podatki na milionowe nagrody dla jego urzędasów, przeloty do Gdańska..
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.01.2013 o godz. 05:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dowiedzielismy sie ze puenty Bobka podobaja sie Wislakowi68.
Dzieki Wislakowi68 dowiedzielismy sie ze sprzatanie po psie i kasowanie biletow to norma (no co ty ).Dowiedzielismy sie ze Wislak68 wszystko, nawet "symboliczne" obrazki, bierze doslownie. Chcialoby sie rzec... obrazek symboliczny, no bo komu bedzie sie chcialo robic 157 ikonek; kazda ikonka z dwustronicowa instrukcja zapewne. Dowiedzielismy sie ze Wislak68 ma problem z odroznianiem pozytywnych dzialan od negatywnych. Dowiedzielismy sie ze Wislak68, oprocz doslownego rozumienia metafor (Biblie tez doslownie bierzesz?), lubi wkladac interlokutorowi w usta slowa ktorych interlokutor nie wyrazil. Dowiedzielismy sie ze Wislak68 nie wie kto to trockista. Dowiedzielismy sie ze Wislak68 zna duzo ciekawie i egzotycznie nazywajacych sie ludzi. Dowiedzielismy sie ze Wislak68 nie rozumie pojecia "nowoczesny patriotyzm". Dowiedzielismy sie ze Wislak68 nie wie jaki stosunek do prawicy katolicko-konserwatywnej mial marszalek Pilsudski. No to teraz jeszcze chcialbym sie dowiedziec trzech rzeczy; 1) Co to jest patriotyzm wedlug Ciebie? 2) Czy jestes patriota? 3) Czy wyborca PO lub, o zgrozo, Palikota (!) moze byc patriota? Dziekuje i pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 08.01.2013 o godz. 06:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"Nowoczesny patriota" nie demonstruje też przed domem Geniusza Kaszub, głupio wierząc w coś takiego jak demokratyczne prawo do wyrażania publicznie swoich przekonań, w państwie rządzonym przez Tuska:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo ciekawy artykuł na temat eutanazji z Forum Żydów Polskich. Warto przeczytać jak to wygląda z ich perspektywy. W zasadzie mógłbym się pod większością stwierdzeń podpisać obydwoma rękami. Polecam całość, bo wrzucam tylko fragment:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2.Staram się. 3.Może być, ale tylko leming, kiedy zacznie myśleć i przestanie szkodzić sobie i Polsce ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A jakim cudem wyborca Palikota może byc patriotą polskim?. Jedno z drugi się wykucza - Palikot ma działanie wybitnie antypolskie. Chyba że taki wyborca robi to w dobrej wierze ale wtedy jest idiotą więc teoretycznie jest mozliwe patriota idiota ale nie mniej jest to szczególna konstrukcja
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
"Patriotyzm, postawa szacunku, umiłowania i oddania własnej ojczyźnie oraz chęć ponoszenia za nią ofiar; pełna gotowość do jej obrony, w każdej chwili."
![]()
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
We wszystkim należy doszukiwać się pozytywów. Ta wojna Polsko Polska w jednym względzie jest dobra- wszystkie nieczystości wypływają na wierzch np tzw autorytety. Gdy przyjdzie lepszy czas i środki, będzie bardzo łatwo oddzielić wodę od mułu i kału.
Coś tam zawsze pozostanie, ale.. A propos. Przypomniał mi się pewien autorytet- przedewszystkim młodych wykształconych. http://www.youtube.com/watch?v=1Me916rVktY Ale to pewnie metafora wyzwolonych intelektualistów, której biedne mohery nie potrafią zrozumieć. Wybaczcie za ten filmik, ale pewnie rzeczy przypominać trzeba. Drogi Bobku.Wyobrażasz sobie taką sytuację w Hiszpanii Niemczech, czy jakimkolwiek innym kraju na świecie?W innym kraju, ten człowiek dostał by karę wiezienia i w mediach już by się nie pojawił.A tutaj?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.01.2013 o godz. 11:52.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pablo, wierzysz w to, że przyjdzie lepszy czas i środki? Przecież podobne teraz jest już idealnie. Portale internetowe trąbią o 600 tys. miejsc pracy, które są i czekają na chętnych (tylko chętni źle wykształceni). Gdzie te czasy, kiedy sprzątaczka musiała mieć skończone dwa fakultety i znać minimum dwa języki obce, żeby ściągać kurz z szafek?!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mamy już pierwsze podsumowanie grudnia na rynku mieszkaniowym. Zgodnie z moimi i nie tylko moimi przewidywaniami nawet ożywienie w końcówce roku w związku z zamykaniem programu "Rodzina na swoim" nie zahamowało trendu spadkowego. Kto liczy na odbicie w 2013 chyba się przeliczy.
Cytat:
|
|
|