The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2012, 21:38
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Powiedziałbym nawet, że to szalenie polskie.

Pewnie ze polskie. Europejczyk tego nie zrozumie. Natomiast każdy Polak bez problemu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kuczmen
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.12.2012, 21:58
Dziecią tvn-u gazety wyborzej tego się nie wytłumaczy
Odpowiedz cytując
taki młody
Member

Od: 07.2010

Stary 30.12.2012, 22:25
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Pewnie ze polskie. Europejczyk tego nie zrozumie. Natomiast każdy Polak bez problemu.
Kim jesteś szczurze i lemingu? Tak znienawidzonym przez Kaczyńskiego europejczykiem, czy jednak wielkim patriotą za jakiego próbujesz się przedstawiać? Czar prysł, jesteś zwykłym proniemieckim zdrajcą i masz dziadka z wehrmachtu.
Gdybyś chciał się jakoś nieudolnie jak zwykle bronić, nie zapomnij w każdym poście napisać słowo klucz "leming" lub jego odmiany, którego zapewne nie rozumiesz i starasz się nim błysnąć na irlandzkiej prowincji w czasie zmywania garów.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.12.2012, 22:33
taki młody napisał(a):Wyświetl post
Kim jesteś szczurze i lemingu? Tak znienawidzonym przez Kaczyńskiego europejczykiem, czy jednak wielkim patriotą za jakiego próbujesz się przedstawiać? Czar prysł, jesteś zwykłym proniemieckim zdrajcą i masz dziadka z wehrmachtu.
Gdybyś chciał się jakoś nieudolnie jak zwykle bronić, nie zapomnij w każdym poście napisać słowo klucz "leming" lub jego odmiany, którego zapewne nie rozumiesz i starasz się nim błysnąć na irlandzkiej prowincji w czasie zmywania garów.
Taki młody i taki głupi .
Cytat:
Powiedziałbym nawet, że to szalenie polskie.
Wygląda że Szpen znalazł sobie ziomala .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 30.12.2012 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
taki młody
Member

Stary 30.12.2012, 22:45
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Taki młody i taki głupi .

Nie widzę w regulaminie forum, by był obowiązek podawania w nicku swojego IQ, więc odpuść i nie próbuj na siłę być śmieszny, bo jak zawsze przyklasną ci historyk-teoretyk, znawca męskich płaszczów, i zatrwozony niemożnością zalogowania się na fejsa.
Odpowiedz ignorancie na zadane ci wcześniej pytanie. Dlaczego obrazasz obecnego prezydenta, a histeryzowałes o obrażanie poprzedniego.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2012, 23:00
kuczmen napisał(a):Wyświetl post
Dziecią tvn-u gazety wyborzej tego się nie wytłumaczy
Jedni i drudzy jesteście siebie warci. Różnicie się tylko źródłem ogłupienia: TVN czy Trwam, GW czy GazetaPolska. Lemingi Tuska kontra lemingi Macierewicza.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.12.2012, 23:09
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jedni i drudzy jesteście siebie warci. Różnicie się tylko źródłem ogłupienia: TVN czy Trwam, GW czy GazetaPolska. Lemingi Tuska kontra lemingi Macierewicza.
Aaaamen. Idźcie ofiara spełniona....
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 30.12.2012, 23:09
Cytat:
Nie widzę w regulaminie forum, by był obowiązek podawania w nicku swojego IQ
Jak rozumiem była to podstawowa przesłanka skałaniająca Cię do zalogowania się na tym forum. Analizując Twój przypadek admini dojdą być może do wniosku że nalezałoby z tym coś zrobić.
Cytat:
więc odpuść i nie próbuj na siłę być śmieszny, bo jak zawsze przyklasną ci historyk-teoretyk, znawca męskich płaszczów, i zatrwozony niemożnością zalogowania się na fejsa.
No popatrz: wzdrygasz się przed żartami, a nie masz oporów przed serwowaniem swoich "wiców" rodem ze "szkła kontaktowego".
Cytat:
Odpowiedz ignorancie na zadane ci wcześniej pytanie.
Nie przypominam sobie aby miał przyjemność dyskutowania z kolegą czegokolwiek, a zapewniam że tak traumatyczne przeżycie nie uszłoby mojej uwagi.
Cytat:
Dlaczego obrazasz obecnego prezydenta
Postanowiłem wziąść przykład z niego samego, kiedy będąc marszałkiem Sejmu równał do Niesiołowskiego i Palikota.
Cytat:
a histeryzowałes o obrażanie poprzedniego.
Był bym wdzięczny za cytat, bo odnoszę wrażenie że skłonności kolegi do konfabulacji są odwrotnie proporcjonalne do wspomnianego powyżej IQ.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 30.12.2012 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 30.12.2012, 23:25
Drozd napisał(a):Wyświetl post
I to jest właśnie cała nasza tragedia.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.12.2012, 23:29
Gorianin z Barnała w Święta znowu dokonał wpisu na swoim blogu.Cały czas sugeruje maskirówke w Smoleńsku.Zamieścił kilka filmów, ale już bez drastycznych zdjęć ciał.
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.12.2012 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 30.12.2012, 23:33
I z czego się cieszysz? Tylko na tym forum osoby "PIS-o podobne" (nie wspominając już nawet o takich PIS-owych aparatczykach jak Ty) są w większości w przeciwieństwie do całego realnego społeczeństwa. Tak, głosowałem na PO i zrobię to (bez specjalnego entuzjazmu) w kolejnych wyborach (niestety na zasadzie mniejszego zła). Z postów Szpena, które wyrywkowo czytałem wynika, że lokuje się raczej na lewym skrzydle PO - z kolei moje poglądy są raczej centro-prawicowe (kiedyś byłem mocnym zwolennikiem SKL-u, ale został on niestety mocno zmarginalizowany w PO).
Odpowiedz cytując
taki młody
Member

Stary 30.12.2012, 23:36
Postanowiłem wziąść przykład z niego samego, kiedy będąc marszałkiem Sejmu równał do Niesiołowskiego i Palikota.
Odpowiem ci jak znawca płaszczów i wyznawca słowa "leming" czyli na jedno pytanie.
Czemu nie wziales przykładu ze swego bohatera "prezydenta wszystkich polaków"? Tego, który na zadane proste pytanie o sprzedawanie się co chwilę do innych partii, odpowiedzial jakże inteligentne sięgające IQ 68 "spieprzaj dziadu"?
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.12.2012, 23:40
za bardzo nie rozumiem po co cala ta dyskusja w temacie o Smolensku. wszedl Szpen ktory jak wykle "zablysl" gleboka mysla do tego doszlusowalo jakis dwoch madrali z takimi samymi na poziomie uwagmi a wy jak te dzieci wdajecie sie w przepychanke i znizacie sie do ich poziomu. zycze spokojnego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku.
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 30.12.2012, 23:47
I z czego się cieszysz? Tylko na tym forum osoby "PIS-o podobne" (nie wspominając już nawet o takich PIS-owych aparatczykach jak Ty) są w większości w przeciwieństwie do całego realnego społeczeństwa. Tak, głosowałem na PO i zrobię to (bez specjalnego entuzjazmu) w kolejnych wyborach (niestety na zasadzie mniejszego zła). Z postów Szpena, które wyrywkowo czytałem wynika, że lokuje się raczej na lewym skrzydle PO - z kolei moje poglądy są raczej centro-prawicowe (kiedyś byłem mocnym zwolennikiem SKL-u, ale został on niestety mocno zmarginalizowany w PO).
Jak to z czego się cieszę Przecież napisałem wyraźnie: z tego że Szpen znalazł ziomala. Do kompletu (bo mamy już palikocię, peeselowca i "lewego", cokolwiek miałoby to znaczyć , peowca) brakowało nam jeszcze "prawicowego" peowczyka .
Cytat:
Odpowiem ci jak znawca płaszczów i wyznawca słowa "leming" czyli na jedno pytanie.
Nie ma sprawy, rozumiem. Jeśli odpowiedź na pozostałe pytania mogłaby zagrozić Twojej konstrukcji psychicznej to daj sobie z nimi spokój.
Cytat:
Czemu nie wziales przykładu ze swego bohatera "prezydenta wszystkich polaków"? Tego, który na zadane proste pytanie o sprzedawanie się co chwilę do innych partii, odpowiedzial jakże inteligentne sięgające IQ 68 "spieprzaj dziadu"?
Jak na osobę która formłuje takie zarzuty: "Dlaczego obrazasz obecnego prezydenta?" to przykład jest wyjątkowo wyrafinowany. Tak wyrafinowany że aż "buli".
Cytat:
za bardzo nie rozumiem po co cala ta dyskusja w temacie o Smolensku. wszedl Szpen ktory jak wykle "zablysl" gleboka mysla do tego doszlusowalo jakis dwoch madrali z takimi samymi na poziomie uwagmi a wy jak te dzieci wdajecie sie w przepychanke i znizacie sie do ich poziomu. zycze spokojnego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku.
ziuk_NYC
Siedzisz sobie w tych Stanach, lulkę palisz i żałujesz ludziom w kraju odrobiny rozrywki . Już od wieków zabawiały ludzi różne dziwolągi, dlatego jeśli trafiło się tu akurat kilka takich tuż przed Sylwestrem to dlaczego nie wprawić się w lepszym nastrój przed imprezą
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2012 o godz. 00:06.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Stary 30.12.2012, 23:53
Jak to z czego się cieszę Przecież napisałem wyraźnie: z tego że Szpen znalazł ziomala. Do kompletu (bo mamy już palikocię, peeselowca i "lewego", cokolwiek miałoby to znaczyć , peowca) brakowało nam jeszcze "prawicowego" peowczyka .
Nie wiesz co oznacza lewe i prawe skrzydło PO? A kreujesz się tutaj na takiego mądralę.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 31.12.2012, 00:17
Cytat:
Nie wiesz co oznacza lewe i prawe skrzydło PO?
Mniej więcej to samo co "skrzydło reformatorskie" i "skrzydło konserwatywne" w śp. PZPR. Nasłuchałem się tego młody człowieku w życiu na tyle aby wyrobić sobie właściwy stosunek do takich bzdur. Jak widzę przed Tobą jeszcze daleka droga.
Cytat:
A kreujesz się tutaj na takiego mądralę.
Wygląda na to że to raczej Ty starasz się mnie "kreować"
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2012 o godz. 00:19.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.12.2012, 11:25
Cytat:
Nie wiesz co oznacza lewe i prawe skrzydło PO? A kreujesz się tutaj na takiego mądralę.
Jeszcze tylko skrajne lewe i prawe skrzydło stworzyć i PO będzie miało 100% poparcia. Po co w ogóle inne partie istnieją skoro może być jedna, z wieloma "twarzami"? Hmm, tylko czy to się ze sobą nie kłóci? Albo się jest białym albo czarnym, ale może się mylę bo mamy XXI wiek i żyjemy w postępie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 31.12.2012, 13:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze tylko skrajne lewe i prawe skrzydło stworzyć i PO będzie miało 100% poparcia. Po co w ogóle inne partie istnieją skoro może być jedna, z wieloma "twarzami"? Hmm, tylko czy to się ze sobą nie kłóci? Albo się jest białym albo czarnym, ale może się mylę bo mamy XXI wiek i żyjemy w postępie
Oj, już kiedyś była taka partia. Dodatkowo była to partia ludzi młodych i wykształconych. Idealna dla wszelakich Pysiów i Bobków

Proponuję ewentualne dalsze dyskusje w tym temacie przenieśc do politycznego, bo niewiele już mają one wspólnego ze Smoleńskiem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Żeby nie było OT - polecam http://www.panstwo.net/2411-lista-kl...omisji-millera .
W zasadzie aktualizacji wymaga tylko pkt 9, dotyczący eksplozji i badań wraku (artykuł jest z października).
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.12.2012, 14:05
ziuk_NYC napisał(a):Wyświetl post
ziuk_NYC
tak łatwej grupy do manipulacji jak klęcząco-prawicowi wyborcy nie ma chyba nigdzie na świecie. takie kity wam wciskają, takie oskarżenia rzucają, a zawsze wychodzi kupa.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Albo się jest białym albo czarnym, ale może się mylę bo mamy XXI wiek i żyjemy w postępie
mamy XXI wiek i rasizm jest tępiony, ty również powinieneś być. Ruchy w dzisiejszych czasach i charaktersytyka społeczeństwa XXI wieku dopuszcza, a nawet wita z otwartymi rekami szeroki punkt widzenia na różne sprawy. Zamykanie sie w swoim radykalnym bagnie przypomina mi wcześniejsze wieki.

Mamy za kilka godzin Nowy Rok, życzę Wam otwartości na innych i ich poglądy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.12.2012, 15:32
Cytat:
Cytat:
mamy XXI wiek i rasizm jest tępiony, ty również powinieneś być
Dziękujemy, chociaż może powinienem odpisać "spadaj" żeby nie wyjść na takiego hipokrytę jak ty
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 31.12.2012, 16:03
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Może szerzej skoro już kolega stawia tezę? Bo tak bez argumentów i uzasadnienia to trochę wstyd się wypuszczać.

No i gdzie jest w tym zestawieniu kolega Łysy, nieogłupiony. Tylko pamiętaj "mam ważniejsze sprawy" tutaj nie działa.

-------------------------------------------------
taki młody napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem żadnym wielkim patriotą, jedynie używającym mózgu świadomym obywatelem Polski, Polakiem. Któremu nie trzeba tłumaczyć, że człowiek wywalony z pracy za rzetelność i bezkompromisowość zasługuje na chwałę, że prezydent tracący życie, upamiętniając polskich bohaterów również staje się bohaterem. Rozumiem że leming który myśleniem się nie kala nie potrafi takich oczywistości zrozumieć. Zastanawia mnie tylko jak taki może się uważać za wykształconego, tylko dlatego że w TVN podali? Wytłumacz mi.

Właśnie, Jaruzelski tłumacząc się tak jak Ty ogłosił wojnę Polaków z Polakami. Ty robisz podobnie.

I to jest właśnie cała nasza tragedia.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 31.12.2012 o godz. 16:29.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 31.12.2012, 16:33
Szpen napisał(a):Wyświetl post
mamy XXI wiek i rasizm jest tępiony, ty również powinieneś być.
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Powtórzę cytat za Jaro, Szpeniu...

Kończ waść wstydu oszczędź hipokryto, nie kompromituj siebie i wiślackiej społeczności. Czytający muszą mieć niezły ubaw.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.12.2012, 17:09
Przeciez Szpenio ma tyle współnego z Wisłą co jego fuhrer z Zoppotu z ...polskością.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 02.01.2013, 16:17
Powstaje nowy "urząd" cenzorski. Nowe Biuro Propagandy: http://fakty.interia.pl/raport/lech-...e,1877073,6911
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 02.01.2013, 20:37
yarow napisał(a):Wyświetl post
Powstaje nowy "urząd" cenzorski. Nowe Biuro Propagandy: http://fakty.interia.pl/raport/lech-...e,1877073,6911
może niech Lasek wyjaśniania te sprawe z Moniką Olejnik, rozumieją się bez słów a i nie padną też nie wygodne pytania.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.01.2013 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 02.01.2013, 23:55
yarow napisał(a):Wyświetl post
"Zapewne będziemy rozmawiali z poszczególnymi ekspertami zaproszonymi przez zespół parlamentarny, ale nie w sytuacji kiedy mają za plecami polityków, czy media"
Wygląda na to że ta Laska to tak: i chciałaby, i boi się ...
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 04.01.2013, 10:27
Warte przeczytania.

SPRAWOZDANIE Z UDZIAŁU W DYSKUSJI PANELOWEJ, JAKA MIAŁA MIEJSCE W DNIU 28 MAJA 2012 NA KONFERENCJI „MECHANIKA W LOTNICTWIE” W KAZIMIERZU DOLNYM

http://stanzag.salon24.pl/476588,ykw...-sprawozdannie

Ze sprawozdania z prezentacji Dr. Laska:

Cytat:
2.3. Trajektoria lotu
1. Zadaniem Komisji Millera było jedynie ustalenie przyczyn katastrofy, a nie badanie skutków. Dlatego Komisja skupiła się wyłącznie na okresie do uderzenia samolotu w brzozę
Cytat:
2.6. Badanie wraku i terenu katastrofy
13. Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy."
Z dyskusji:

Cytat:
Prof. Czachor: Czy obie części brzozy (stojący kikut i część leżąca) były w jakikolwiek sposób połączone, bo ma to znaczenie dla wyjaśnienia problemu, gdzie miałoby się oderwać skrzydło?
S. Żurkowski stwierdził, że jego zdaniem był jakiś kawałek kory, który łączył obie części drzewa – ale okazało się, że nie ma tu jednoznacznej opinii wśród zebranych osób.
Cytat:
Prof. Czachor zadał kolejne pytanie:
Jak Komisja interpretuje zapisy radiowysokościomierza, którego odczyty najwyraźniej przeczą hipotezie o obrocie samolotu - w miejscu, w którym zdaniem Komisji samolot miał być obrócony o 120 o radiowysokościomierz patrzyłby w górę, a tymczasem zarejestrował odległość od ziemi 17 m.
Okazało się, że członkowie Komisji nie potrafią tego wyjaśnić. Po prostu, uznają, że przy wielu zapisanych parametrach, zawsze znajdzie się jakiś, który jest bez sensu. W tym przypadku odczyt wysokościomierza nie pasował do reszty informacji, więc go po prostu zignorowali.
Pierwsza na świecie katastrofa lotnicza, w której uznano że nie jest potrzebne badanie miejsca katastrofy ani badania wraku
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.01.2013, 11:04
A po co? Przecież wszystko było jasne już 10 minut po fakcie. Teraz tylko otumanić lemingi i po sprawie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 04.01.2013, 14:09
Chyba warto odnotować:
http://fakty.interia.pl/polska/news/...lenska,1878676
Boją się.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.01.2013, 17:47
Echa konferencji z Kazimierza Dolnego.

http://wpolityce.pl/wydarzenia/44050...sie-nie-zamyka
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów