|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pewnie ze polskie. Europejczyk tego nie zrozumie. Natomiast każdy Polak bez problemu. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziecią tvn-u gazety wyborzej tego się nie wytłumaczy
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Gdybyś chciał się jakoś nieudolnie jak zwykle bronić, nie zapomnij w każdym poście napisać słowo klucz "leming" lub jego odmiany, którego zapewne nie rozumiesz i starasz się nim błysnąć na irlandzkiej prowincji w czasie zmywania garów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
.Cytat:
.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 30.12.2012 o godz. 22:36.
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie widzę w regulaminie forum, by był obowiązek podawania w nicku swojego IQ, więc odpuść i nie próbuj na siłę być śmieszny, bo jak zawsze przyklasną ci historyk-teoretyk, znawca męskich płaszczów, i zatrwozony niemożnością zalogowania się na fejsa.
Odpowiedz ignorancie na zadane ci wcześniej pytanie. Dlaczego obrazasz obecnego prezydenta, a histeryzowałes o obrażanie poprzedniego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Aaaamen. Idźcie ofiara spełniona....
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 30.12.2012 o godz. 23:20.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gorianin z Barnała w Święta znowu dokonał wpisu na swoim blogu.Cały czas sugeruje maskirówke w Smoleńsku.Zamieścił kilka filmów, ale już bez drastycznych zdjęć ciał.
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.12.2012 o godz. 23:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I z czego się cieszysz? Tylko na tym forum osoby "PIS-o podobne" (nie wspominając już nawet o takich PIS-owych aparatczykach jak Ty) są w większości w przeciwieństwie do całego realnego społeczeństwa. Tak, głosowałem na PO i zrobię to (bez specjalnego entuzjazmu) w kolejnych wyborach (niestety na zasadzie mniejszego zła). Z postów Szpena, które wyrywkowo czytałem wynika, że lokuje się raczej na lewym skrzydle PO - z kolei moje poglądy są raczej centro-prawicowe (kiedyś byłem mocnym zwolennikiem SKL-u, ale został on niestety mocno zmarginalizowany w PO).
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Czemu nie wziales przykładu ze swego bohatera "prezydenta wszystkich polaków"? Tego, który na zadane proste pytanie o sprzedawanie się co chwilę do innych partii, odpowiedzial jakże inteligentne sięgające IQ 68 "spieprzaj dziadu"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
za bardzo nie rozumiem po co cala ta dyskusja w temacie o Smolensku. wszedl Szpen ktory jak wykle "zablysl" gleboka mysla do tego doszlusowalo jakis dwoch madrali z takimi samymi na poziomie uwagmi a wy jak te dzieci wdajecie sie w przepychanke i znizacie sie do ich poziomu. zycze spokojnego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym 2013 roku.
ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
, peowca) brakowało nam jeszcze "prawicowego" peowczyka .Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Już od wieków zabawiały ludzi różne dziwolągi, dlatego jeśli trafiło się tu akurat kilka takich tuż przed Sylwestrem to dlaczego nie wprawić się w lepszym nastrój przed imprezą
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2012 o godz. 00:06.
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiesz co oznacza lewe i prawe skrzydło PO? A kreujesz się tutaj na takiego mądralę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.12.2012 o godz. 00:19.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Proponuję ewentualne dalsze dyskusje w tym temacie przenieśc do politycznego, bo niewiele już mają one wspólnego ze Smoleńskiem. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Żeby nie było OT - polecam http://www.panstwo.net/2411-lista-kl...omisji-millera . W zasadzie aktualizacji wymaga tylko pkt 9, dotyczący eksplozji i badań wraku (artykuł jest z października). ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mamy za kilka godzin Nowy Rok, życzę Wam otwartości na innych i ich poglądy. |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
No i gdzie jest w tym zestawieniu kolega Łysy, nieogłupiony. Tylko pamiętaj "mam ważniejsze sprawy" tutaj nie działa. -------------------------------------------------
Ostatnio edytowane przez Drozd : 31.12.2012 o godz. 16:29.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtórzę cytat za Jaro, Szpeniu...
![]() Kończ waść wstydu oszczędź hipokryto, nie kompromituj siebie i wiślackiej społeczności. Czytający muszą mieć niezły ubaw. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przeciez Szpenio ma tyle współnego z Wisłą co jego fuhrer z Zoppotu z ...polskością.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Powstaje nowy "urząd" cenzorski. Nowe Biuro Propagandy: http://fakty.interia.pl/raport/lech-...e,1877073,6911
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.01.2013 o godz. 20:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wygląda na to że ta Laska to tak: i chciałaby, i boi się ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Warte przeczytania.
SPRAWOZDANIE Z UDZIAŁU W DYSKUSJI PANELOWEJ, JAKA MIAŁA MIEJSCE W DNIU 28 MAJA 2012 NA KONFERENCJI „MECHANIKA W LOTNICTWIE” W KAZIMIERZU DOLNYM http://stanzag.salon24.pl/476588,ykw...-sprawozdannie Ze sprawozdania z prezentacji Dr. Laska: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po co? Przecież wszystko było jasne już 10 minut po fakcie. Teraz tylko otumanić lemingi i po sprawie.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|