|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Solina, Berezka tamte okolice..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdziekolwiek bys nie jechal to dawaj na Gdów i Lapanow. Mozesz jeszcze jechac na 4 do Pilzna i odbic na Jaslo. Jezeli wyjezdzacie wczesnie rano czy w nocy to smialo mozna jechac ta trasa, jezeli nie to Gdow, Lapanow.
To na Soline jedziesz dalej z Jasla na Krosno, Sanok, Lesko i w miejscowoscie Uherce MIneralne odbijasz na Soline. Pzdr Powód: info
Ostatnio edytowane przez eryk_cartman : 23.12.2012 o godz. 16:22.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podziękował. Ja kierowcą nie jestem ale polece kumplowi właśnie ten Gdów, Łapanów..
Wesołych Świąt wszystkim! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić kogoś od naprawy głośników w Krakowie i okolicach? Byłbym wdzięczny za np nr tel
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy jest ktoś na forum kto był w celach zarobkowych w ostatnich latach w Norwegii
|
|
|
|
Member
Od: 12.2012
Offline |
|
|
DZIAŁAJĄCĄ bramkę / bramki SMS poproszę.
Tak wiem - mnóstwo tego jak wpiszę w google ale.... coś co działa i wysyła do T-MOBILE. Pilne. Dziękuję |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy dziś obowiązuje płatna strefa parkowania?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dostałem eBooka. Poda mi ktoś dobrą i sprawdzoną stronę z której mógłbym pobrać za darmo np. lektury szkolne w pełnej wersji?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
po ilu nieudanych próbach logowania na konto na Facebooku delikwent otrzymuje powiadomienie, że ktoś coś próbował etc.... ?
![]()
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje zupdateowac dashboard w boxie i przy okazji wgrac LT 3.0.
Gielda na Balickiej jest czynna w soboty i dam rade to wtedy tam zalatwic? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dasha możesz zrobić sam, to bardzo proste. a Lt to polecam Ci Wadowcka serwis z konsolami, i mutli games na kazimierza wielkiego. Robiłem tam kilka usług i zawsze 100% zawodowa robota.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
[+] Moj dash'a to 13599 Powód: [+]
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 25.12.2012 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
1. Załatwiał sobie ktoś może kartę Multisportu za pośrednictwem tego typu klubów:
http://www.facebook.com/pages/MBI-Pr...42294879124589 2. Uczęszcza ktoś do siłowni Platinium (przy ul. Lea 213) i posiada karnet studencki? Bo tam na str. jest napisane, że obowiązuje w godzinach 6:30 - 17:00 i tu chodzi o godzinę przyjścia i wyjścia, czy samego przyjścia? http://www.lea.fitnessplatinium.pl/cennik |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2.0
Z tego co czytalem to nie powinno, wiec bede probowal, a najwyzej jak sie wysypie, to pojde po 3.0. Dzieki za pomoc. ![]() [+] z 13599 na 15744 i smiga wszystko bez problemu. Dziekowka. ![]() Powód: [+]
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 26.12.2012 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podbijam ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
podłączam lapka do TV, włączam film a dźwięk leci tylko z kompa... co zrobić żeby leciał też z TV
głośność na lapku jest na maxa, na kinomaniaku to samo a i tak ledwie słychać co gadają... błagam pomocy!! dzieciaki mnie zapier.... jeśli nie włączę im "załogi G" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
najedź na ikonke dzwięku na pasku zadań, prawy przycisk bodajże i tam pojawi ci sie wybór sprzętu z którego bedzie leciał dźwięk.
(moge sie mylić bo juz nie pamietam dokładnie jak to robiłem u kolegi ale coś w tym stylu ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ktoś ogarnia Iphone'y?
Iphone 3GS Jaki zbliżony koszt: - rozwalona szybka (dotyk działa) - spuchnięta bateria (więc wymiana) - tylnia obudowa peknieta ale nie koniecznie do wymiany - odblokowanie simlocka No i gdzie najlepiej? Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 26.12.2012 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie można zjeść dobrą sałatkę z kurczakiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie 2 pytania:
1.2 lata temu oblałem egzamin na prawko. Wysiadłem z samochodu i poszedłem sobie, nie wracając do MORDu. Czy jak teraz się ponownie będę chciał zapisać na egzamin to muszę wszystko przynosić (wynik wewnętrznego, zdjęcie itp.) czy oni nadal tam wszystko moje mają? Bo już nie pamiętam. 2.Poszukuję dobrego zegarmistrza. Najlepiej okolice Alei. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jest tu ktoś siedzący w tematyce telefonii komórkowych?
Korzystam z oferty Orange na kartę. Denerwuje mnie głównie to, że nie ma żadnego pakietu smsów do wszystkich sieci, w związku z tym zastanawiam się nad zmianą taryfy/przeniesieniem numeru do innej sieci. W grę wchodzą abonamenty/mixy w granicach 30 zł, lub inne oferty na kartę. Zależy mi głównie na tanich/darmowych smsach. Ktoś może coś polecić? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był ktoś na zbiorach owoców runa leśnego w Szwecji? Bo chciałbym wiedzieć ile można tam zarobić, bo słyszałem takie kwoty że mi się śmiać chce np 10 tys zł na miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odnośnie Twojego akurat pytania nie pomogę, ale co do multisporta to chyba proceder załatwiania sobie kart z firm w których się nie pracuje został ukrócony definitywnie. A to dlatego, że przy podpisywaniu umowy jednym z załączników stał się dokument ZUS DRA który wyszczególnia pracowników za których odprowadzana są składki. Na liście do wyrobienia kart nie może znaleźć się imię i nazwisko spoza DRA.
|
|
|