The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2012, 18:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie ze jest jedna umowa ktora reguluje dlugosc trwania wypozyczenia oraz to, kto i ile patrykowi płaci. Biorac pod uwage to co zrobił dziś Maly w umowie musiał być zapis o możliwosc rozwiązania jej przed terminem. I od tego momentu formalnie Patryk jest graczem Wisły która płaci mu za kontrakt.
Zaskakuje mnie tylko to ze sam piłkarz rozwiązał tą umowa a nie klub...
no dobra, ale w gk piszą, ze za prośbą rozwiazal umowe, turcy doszli do wniosku ze jest chujowy, i sie zgodzili, jakby im mial sie sprzydac, to juz tak latwo by zapewne nie bylo
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.12.2012, 21:41
Piekny Robert domaga sie od Nas pieniedzy i ma dowod na to, ze mamy mu zapłacic
http://wisla-krakow.przegladsportowy...204,1,727.html
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.12.2012, 02:16
nero napisał(a):Wyświetl post
Nie ogarniam do końca...
Umowę podpisywał Bednarz. On też do końca nie ogarnia. Teraz na przykład kłóci się z Jovaniciem, czy po niepłaceniu mu przez trzy miesiące ten nadal jest naszym zawodnikiem. Tak więc nie zdziwiłbym się nawet, gdybyśmy na koniec to my musieli zapłacić Turkom za to, że Patryka wypożyczyli.

Poza tym Małecki nie pasuje do tego tematu. Był tylko wypożyczony.

Chyba.

Być może Jacek myślał że go wypożyczył, a w rzeczywistości - sprzedał, więc teraz Patryk jest wolnym zawodnikiem. Coś jak z Kirmem, tylko jeszcze głupiej. Wówczas temat jest OK.

Właściwie, to ja też nie ogarniam.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.12.2012 o godz. 02:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.12.2012, 07:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Umowę podpisywał Bednarz. On też do końca nie ogarnia. Teraz na przykład kłóci się z Jovaniciem, czy po niepłaceniu mu przez trzy miesiące ten nadal jest naszym zawodnikiem. Tak więc nie zdziwiłbym się nawet, gdybyśmy na koniec to my musieli zapłacić Turkom za to, że Patryka wypożyczyli.

Poza tym Małecki nie pasuje do tego tematu. Był tylko wypożyczony.

Chyba.

Być może Jacek myślał że go wypożyczył, a w rzeczywistości - sprzedał, więc teraz Patryk jest wolnym zawodnikiem. Coś jak z Kirmem, tylko jeszcze głupiej. Wówczas temat jest OK.

Właściwie, to ja też nie ogarniam.
Myślę, że w ogarnięciu pomoże nam prasa. Chociaż chciałby, żeby weszlo! zrobiło wrzutkę do Jacusia
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.12.2012, 09:38
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Piekny Robert domaga sie od Nas pieniedzy i ma dowod na to, ze mamy mu zapłacic
http://wisla-krakow.przegladsportowy...204,1,727.html
Ten dowód nazywa się umową. Ktoś ją podpisał, to teraz trzeba ją respektować. Im dalej w las tym lepiej. Temu nie płacimy, tamtemu nie płacimy, temu płaciliśmy ale przestaliśmy. Widzę tłumy graczy i innych pracowników, którzy będą chcieli tu pracować :]

Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 19.12.2012, 11:08
Kamil napisał(a):Wyświetl post
no dobra, ale w gk piszą, ze za prośbą rozwiazal umowe, turcy doszli do wniosku ze jest chujowy, i sie zgodzili, jakby im mial sie sprzydac, to juz tak latwo by zapewne nie byl

wywieś transparent na płocie ze swoimi domysłami i przy nim stój. Małecki sam poprosił o rozwiązanie umowy mimo że zarobki za siedzenie na ławie miał drugie tyle wyższe niż zarabiał w Wiśle, Tutaj jest pewne że wskoczy do składu bo nie ma kto grać a w Turcji do końca byłby rezerwowym. A We Wiśle ponadto przy obecnej drużynie może być świecącą gwiazdą z możliwością odejścia bo jak zacznie świecić to jacuś go opchnie Tomkowi Hajto
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 19.12.2012, 12:23
Zawsze byłem za Małym i ciesze się , że wraca. Ma w sercu Białą Gwiazdę w przeciwieństwie do większości naszych kopaczy, ma niewątpliwy talent. Mały szczerze CHCE wrócić w przeciwieństwie do wielu naszych piłkarzy, dla których liczy się tylko kasa w Wisłę mają gdzieś i najchętniej za większe pieniądze by z niej odeszli.
Wypowiedź Małego:

Chcę wrócić do Wisły. Wiadomo, w jakiej ona jest w tej chwili sytuacji w ekstraklasie. Bardzo chciałbym jej pomóc w wyjściu z kryzysu. Mogłem oczywiście zostać w Turcji, siedzieć na ławce rezerwowych i zarabiać znacznie większe pieniądze niż w Polsce. Ja jednak wolę w tym momencie wrócić do kraju, do Wisły i grać. Chcę już wiosną pokazać, że ciągle stać mnie na dużo
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.12.2012, 15:13
Maaskant:

Przestańcie się czepiać Kew Jaliensa. Gdyby nie musiał zejść z powodu kontuzji w rewanżu z APOEL-em, to Wisła Kraków awansowałaby do Ligi Mistrzów.

oraz:
Maaskant śledzi wyniki Wisły w ostatnim sezonie, ale nie czuje się winnym kryzysu byłych mistrzów Polski. - Nie zgadzam się z tym, że ci zawodnicy są już wypaleni. Może Michał Probierz nie umiał zrobić z nich lepszych graczy niż byli za moich czasów?

http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13...y_do_Ligi.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.12.2012, 16:14
Kirm miał wtedy sezon konia, Małecki w rundzie rewanżowej cisnął jak nigdy wcześniej i nigdy później. Melikson dopiero co przyszedł i wygrywał nam mecze swoją szybkością. Genkow się dobrze wywracał.

Ale nie sądzę, żeby to była zasługa Maaskanta. Np taki Kirm u Holendra miał formę życia, a później stracił, Małecki tak samo. Więc ta runda, w której większość grała dobrze to zbieg okoliczności a nie dzieło pięknego Roberta.
Ostatnio edytowane przez tofik : 19.12.2012 o godz. 16:17.
..
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.12.2012, 17:40
Oczywiście, że tak. Podzielam zdanie Tofika. Uważam, że Maaskant miał po prostu farta a już tekst, że zdobyliśmy mistrza dzięki niemu jest tylko po części prawdą. Bo był to sezon w którym praktycznie przeciwnicy dali Nam MP. Teraz jakoś Kirm nie czaruje, mimo iż jest pod skrzydłami Roberta.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 19.12.2012, 18:03
DEBO napisał(a):Wyświetl post
wywieś transparent na płocie ze swoimi domysłami i przy nim stój. Małecki sam poprosił o rozwiązanie umowy mimo że zarobki za siedzenie na ławie miał drugie tyle wyższe niż zarabiał w Wiśle, Tutaj jest pewne że wskoczy do składu bo nie ma kto grać a w Turcji do końca byłby rezerwowym. A We Wiśle ponadto przy obecnej drużynie może być świecącą gwiazdą z możliwością odejścia bo jak zacznie świecić to jacuś go opchnie Tomkowi Hajto
i myslisz ze gdyby widzieli w nim jakikolwiek potencjal tak poprostu by go puscili?
no tak, w koncu w pilce bardziej liczy sie pomoc innemu klubowi niz wlasny interes
ps, ile ten patryk zarabial tam? bo widze ze dobrze jestes poinformowany, w koncu nie opierasz sie na domyslach tylko na faktach
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
adam_k
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 19.12.2012, 18:14
darek1nowa napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze Wisły z pamiętnego sezonu 2002/03 (mecze z Parmą, Schalke, Lazio) – jakie były ich dalsze losy i co robią dzisiaj?
Hugues, Stolarczyk, Jop, Głowacki, Baszczyński, Uche, Strąk, Cantoro, Szymkowiak, Kosowski, Kuźba, Żurawski, Frankowski.
Każdy po kolei opisany jest w tym artykule: http://www.czasfutbolu.pl/z-cyklu-co...-wisla-200203/
Nie wiedziałem, że nawet Hugues domagał się od nas zaległych pieniędzy przed FIFA...
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 19.12.2012, 18:38
Kamil napisał(a):Wyświetl post
i myslisz ze gdyby widzieli w nim jakikolwiek potencjal tak poprostu by go puscili?
no tak, w koncu w pilce bardziej liczy sie pomoc innemu klubowi niz wlasny interes
ps, ile ten patryk zarabial tam? bo widze ze dobrze jestes poinformowany, w koncu nie opierasz sie na domyslach tylko na faktach
Faktami tego nazwać nie można na czym się opieram, Nazwałbym to że biorę to na chłopski rozum
na przykładzie Brożka.. prożek przez "cały rok" 2010 w Wiśle zarobił 720 tysięcy złotych.
Po przeprowadzce do Turcji za jeden sezon jego wynagrodzenie to milion euro za rok gry. 5 razy tyle ile płaciła mu Wisła. ( źródło google.pl ) Małecki przed wyjazdem do Turcji chciał podwyżki która sięgnęłaby 30 tys zł miesięcznie której oczywiście nie dostał. To że w Turcji dostał 3 razy większe pieniądze jest jak najbardziej możliwe i nie wierzę aby wracał do Wisły ze względu na pieniądze. Przypomnijmy sobie za ile odszedł Mierzejewski ? ... Turcy przepłacają za swoje "gwiazdy" Mały też był zapewne przepłacany.. Dlatego klub nie robił problemów we wcześniejszym rozwiązaniu kontraktu. (chociaż tutaj mi się wydaje że w takim przypadku Wisła powinna wrócić choć połowę zainkasowanej sumy za wypożyczenia i tylko czekać jak przeczytamy kolejny news że Turkowie składają sprawę do FIFA)
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.12.2012, 21:20
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że tak. Podzielam zdanie Tofika. Uważam, że Maaskant miał po prostu farta a już tekst, że zdobyliśmy mistrza dzięki niemu jest tylko po części prawdą. Bo był to sezon w którym praktycznie przeciwnicy dali Nam MP. Teraz jakoś Kirm nie czaruje, mimo iż jest pod skrzydłami Roberta.
Co roku przeciwnicy dają komuś mistrza.
Jeśli Maaskant miał farta, to jestem za sprowadzeniem Maaskanta, bo szczęscie w piłce też jest ważne.

Zawodnicy wtedy dobrze grali, ale kufffa nie było to zasługą trenera.
Ot, sami wiedzieli, co trzeba zrobić. Szkoda, że nie wiedzieli tego za Kaspra w Karabachu, albo za Probierza w... (wpiszcie ktory stadion chcecie)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.12.2012, 23:45
adam_k napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem, że nawet Hugues domagał się od nas zaległych pieniędzy przed FIFA...

Od Wisly kazdy odchodzacy pilakarz czegos rzada,to nie przypadek ,widac jaki to jest nieograniety bazjel.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.12.2012, 09:32
FraMat napisał(a):Wyświetl post
)
Masz cały czas na myśli te sławetne 15 minut z Jagiellonią?

Gdyby grali dobrze to przeciez dalej Maaskant był na ławce a juz go nie ma.

E: cfa - zgodze sie. Za RM grali lepiej niż teraz, ale czy grali dobrze?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.12.2012 o godz. 10:30.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.12.2012, 10:29
Hmm może inaczej, za Maaskanta grali piach ale strzelali więcej bramek niż rywale, za Moskala zaczęli grac przyjemniej dla oka ale strzelali mniej niż rywale ...
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.12.2012, 14:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Co roku przeciwnicy dają komuś mistrza.
Jeśli Maaskant miał farta, to jestem za sprowadzeniem Maaskanta, bo szczęscie w piłce też jest ważne.

Ot, sami wiedzieli, co trzeba zrobić. Szkoda, że nie wiedzieli tego za Kaspra w Karabachu, albo za Probierza w... (wpiszcie ktory stadion chcecie)

Nie zgodzę się z Tobą. Skoro wiedzieli wtedy to dlaczego później o tym już zapomnieli? Zresztą z tą grą to nie było znowu tak super, lepiej niż obecnie ale stylu nie było żadnego, a i mecze wygrywaliśmy przebłyskiem jakiegoś zawodnika (Mały w Gdyni, potem Maor i tak dalej). Potem był mecz z Górnikiem u Nas i Zabrze robiło co chciało z Nami (i napastnik, który jest obecnie u Nas też).

A pisząc, że przeciwnicy oddali Nam MP miałem na myśli to, że jak my remisowaliśmy lub przegrywaliśmy to inni też. Zupełnie jakby nikt w tamtym sezonie nie chciał tego mistrza zrobić.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 20.12.2012, 14:29
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się z Tobą. Skoro wiedzieli wtedy to dlaczego później o tym już zapomnieli? Zresztą z tą grą to nie było znowu tak super, lepiej niż obecnie ale stylu nie było żadnego, a i mecze wygrywaliśmy przebłyskiem jakiegoś zawodnika (Mały w Gdyni, potem Maor i tak dalej). Potem był mecz z Górnikiem u Nas i Zabrze robiło co chciało z Nami (i napastnik, który jest obecnie u Nas też).

A pisząc, że przeciwnicy oddali Nam MP miałem na myśli to, że jak my remisowaliśmy lub przegrywaliśmy to inni też. Zupełnie jakby nikt w tamtym sezonie nie chciał tego mistrza zrobić.
Nie zgadzam się. 7 punktów różnicy to jest przepaśc i chyba najlepszy mistrz ostatnich lat Polskiej Ligi
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.12.2012, 14:53
syryls napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się. 7 punktów różnicy to jest przepaśc i chyba najlepszy mistrz ostatnich lat Polskiej Ligi
Hahahaha
Ty tak na serio? To był jeden z najsłabszych mistrzów ostatniej dekady. Całe szczęście, że przed rokiem przebił nas Śląsk Wrocław który wywalczył mistrzostwo w jeszcze gorszych okolicznościach. O słabości tamtej Wisły niech świadczą wyniki:
17 wygranych, 5 remisów, 8 porażek! Oczywiście z upływem czasu nikt nie będzie pamiętał stylu w jakim zdobyliśmy mistrzostwo, aczkolwiek pisane, że to był najlepszy mistrz ostatnich lat to zwykłe kłamstwo i oszukiwanie samego siebie. Brawo dla pięknego Roberta, że udało mu się z tej przeciętnej kadrowo drużyny złożyć zespół, aczkolwiek podejrzewam, że to mistrzostwo pozostanie jego największym sukcesem w trenerskiej karierze i do końca pracy zawodowej będzie rozpowiadał jak to zdobył mistrzostwo polski. Oczywiście nie wspomni, że rywale w tamtym sezonie grali jak skończone ofermy. Niekiedy przecierałem oczy ze zdumienia, widząc jak nasza porażka ze średniakami nic nie zmieniała w tabeli bo Legia i Lech przegrywali z totalnymi ogórami!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.12.2012, 15:04
I może dlatego zagraliśmy najlepsze eliminacje LM od 2005. Tak, wiem, Barcelona i tak dalej... ale co by nie było. A to, że taki Maaskant który jest holenderskim odpowiednikiem Probierza, w tak krótkim czasie i z naprędce kleconego zespołu zdołał wywalczyć mistrza i nieomal awansować do LM, świadczy źle o poziomie rodzimej myśli szkoleniowej.

Edit: Lukasz – to Maaskant jest dla Holendrów pewnie kimś takim jak Probierz, w drugą stronę to tak nie działa
Ostatnio edytowane przez Watts : 21.12.2012 o godz. 13:03.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.12.2012, 12:51
Watts napisał(a):Wyświetl post
(...)A to, że taki Maaskant który jest holenderskim odpowiednikiem Probierza, w tak krótkim czasie i z naprędce kleconego zespołu zdołał wywalczyć mistrza i nieomal awansować do LM, świadczy źle o poziomie rodzimej myśli szkoleniowej.
Apropos polskiego Maasaknta - odchodzi najprawdopodobniej z GKS, z powodu 'perspektywy braku wzmocnień'. Więcej tu
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 21.12.2012, 13:27
A to cfaniaczek. Jak wie że i tak nie ma szans to odchodzi od razu byle by nie popsuc sobie reputacji...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.12.2012, 13:29
Watts napisał(a):Wyświetl post
I może dlatego zagraliśmy najlepsze eliminacje LM od 2005. Tak, wiem, Barcelona i tak dalej... ale co by nie było. A to, że taki Maaskant który jest holenderskim odpowiednikiem Probierza, w tak krótkim czasie i z naprędce kleconego zespołu zdołał wywalczyć mistrza i nieomal awansować do LM, świadczy źle o poziomie rodzimej myśli szkoleniowej.

Edit: Lukasz – to Maaskant jest dla Holendrów pewnie kimś takim jak Probierz, w drugą stronę to tak nie działa
Nie zagraliśmy, a osiągnęliśmy najlepszy wynik...

Pamiętasz pierwszy mecz z Bułgarami? Zasłużone nasze zwycięstwo? Ile tam mogło być? 3:0, 4:0?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.12.2012, 13:39
Znowu zaczynacie? Z Levadią mogło być 5-0 dla nas, ale skończyło się 1-1 w Sosnowcu i tylko to się liczyło. Wygraliśmy mecz na dość ciężkim terenie, wykorzystując sytuacje, które sobie wypracowaliśmy, a niektórzy jeszcze szukają powodów do narzekania.

Co by o Maaskancie nie mówić to z większości piłkarzy wycisnął maks umiejętności, dziś aż ciężko uwierzyć, że były czasy, kiedy Pareiko był najlepszym golkiperem w lidze, Chavez czołowym obrońcą, Kirm strzelał gola za golem, Małecki utrzymywał w miarę równą formę, Melikson był najlepszym piłkarzem ligi, a Genkov trafiał w miarę regularnie. Patrząc na to co zafundowali nam Probierz i Kulawik, to zwolenienie Roberta, a potem też Moskala bylo błędem.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.12.2012, 14:04
Charlie napisał(a):Wyświetl post
Znowu zaczynacie? Z Levadią mogło być 5-0 dla nas, ale skończyło się 1-1 w Sosnowcu i tylko to się liczyło. Wygraliśmy mecz na dość ciężkim terenie, wykorzystując sytuacje, które sobie wypracowaliśmy, a niektórzy jeszcze szukają powodów do narzekania.

Co by o Maaskancie nie mówić to z większości piłkarzy wycisnął maks umiejętności, dziś aż ciężko uwierzyć, że były czasy, kiedy Pareiko był najlepszym golkiperem w lidze, Chavez czołowym obrońcą, Kirm strzelał gola za golem, Małecki utrzymywał w miarę równą formę, Melikson był najlepszym piłkarzem ligi, a Genkov trafiał w miarę regularnie. Patrząc na to co zafundowali nam Probierz i Kulawik, to zwolenienie Roberta, a potem też Moskala bylo błędem.
Daj Pan spokój. Po co to pisać?
Pzrecież wszyscy wiedza, że osoba trenera się nie liczy. Wszystko w rekach piłkarzy. Jak chcą to przegrywają z Karabachem, jak chcą to zdobywają MP, jak znowu chcą to dostają w d.. od Pogoni Szczecin.
A te wszytskie rezultaty i powiązanaz nimi osoba trenera to czysty przypadek. Przecież większośc forum nie może się mylić!
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.12.2012, 14:21
MatMario napisał(a):Wyświetl post

Pamiętasz pierwszy mecz z Bułgarami? Zasłużone nasze zwycięstwo? Ile tam mogło być? 3:0, 4:0?
Jak oprócz zwycięstw wymagasz świetnego stylu to polecam Ci Barcelone.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 21.12.2012, 14:28
MatMario napisał(a):Wyświetl post

jakby ktoś jednak uwierzył ze mogliśmy przegrać trzy cztery do zera to cały mecz na IPLA dostępny

PS czepianie się Maaskanta jest coraz zabawniejsze biorąc pod uwagę co sie dalej działo i dzieje
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 21.12.2012 o godz. 14:31.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.12.2012, 09:43
PANIE i PANOWIE !!!

Naszego Wiślaka, TOMKA MUSIAŁA - ktoś przeskoczył w konkursie !!!
My nie damy rady ?
Głosujcie, udostępniajcie, gdzie tylko się da !!!!!!!
Glosujemy też na jego asystenta SEBASTIANA MUCHĘ !!!!
http://www.sedziapilkarski.pl/oceny/...syfikacja/5053
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.12.2012, 13:28
Były bramkarz Wisły w jedenastce najgorszych w Eredivisie

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...redivisie.html
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów