|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
4 gole i 3 asysty Garguły przekonały Sporting do transferu ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pffff... Gargłuła?
Melikson zapewnie... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
O ile to był on to:
a. zaległości finansowe przyjechał uregulować, b. kupi za frytki Meliksona. W wersji b. łysy robi interes stulecia wypożyczając Meleksa na 5 lat za 300 tysiecy. Przy czym łysemu będzie się wydawać, że to kwota za mesiąc a w ostatecznym rozrachunku wyjdzie, że za tyle sprzedał na zawsze. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
dość długi wywiad z T Dawidowski, chyba nie muszę pytać, czy gościa pamiętacie
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...awac-pilkarza/ "Ale wie pan co, z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że rozumiem ówczesną frustrację kibiców. Miałem niezły kontrakt, a nie dawałem nic drużynie. Przyszedłem do klubu, by strzelać bramki, a tymczasem bramek nie było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A za rok Wisła, wyrokiem UEFA zostanie zmuszona do wypłacenia setek tysięcy euro jego managerowi...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
też go widziałem, tylko że to nie był on.. tylko Ryszard Ochucki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Wywiad z Filipem Kurtą:
2x45.com.pl napisał(a):
--- Andraż Kirm napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A jak idzie Maleckiemu w Turcji?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poniekąd i na temat....
Kto może, proszę o oddanie głosu na sędziów z Krakowa: Tomek Musiał ( przedstawiać chyba nie trzeba ) i jego asystent Sebastian Mucha... http://www.sedziapilkarski.pl/oceny/...syfikacja/5053 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/13114-And...polskiej_pilce
Takie podsumowanie ladne ze strony weszlo.com tego co Andraz powiedzial. Jednak to debil. No ale coz nie powie, ze nie gral bo jego forma byla gowniana .... ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dobrze mu pojechali, i jeszcze lepiej że tego antytalencia nie ma u nas, ten pajac gdyby tylko w ostatnim sezonie tak pięknie poprzeczek i słupków nie obtłukiwał to byśmy mieli kolejnego mistrza.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kirma nigdy nie lubilem i nadal nie lubie, ale akurat w tym wypadku warto zaznaczyc, ze uzyte przez Andraza slowo "corrupt" moze rownie dobrze oznaczac slowo zepsuty.
To by nawet bardziej pasowalo do kontekstu jego wypowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rios się nie sprawdza, ale prawdopodobnie zostanie w Ekwadorze.
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13...racy_w___.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kirmowi nigdy nic nie pasowalo z poczatku myslalem ze to przez to ze go Brozek non stop opierdala ,ale ten typ poprostu tak ma.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Moze ktos powiedziec za ile sprzedali
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Moze ktos powiedziec za ile sprzedali Kirma
do Groningen |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
~300k
.......................... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W Polsce się mówi po polsku widocznie pseudo piłkarzyno
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spotkałem raz tego kopacza, szedł z Paljiciem, rozumiem że może nie mieć ochoty na pogawędki z ludźmi, ale spytałem tego frajera jedynie jak mu leci. Odburknał coś zdawkowo, natomiast Paljić pogadał chwilę. Kirm odszedł na bok i oglądał coś ciekawego co było na ścianie nieopodal... .
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Bezczelna menda ,swoją drogą jego tok rozumowania jest bardzo oryginalny.Wiele słyszałem u grajków ale żeby tłumaczyć siedzenie na ławie - korupcją.Weszło ma racje - 'Wrocław' powinien chujowi wysłać wezwanie na przesłuchanie
Jedyny pozytyw tej rundy to dla mnie fakt że nie muszę już oglądać tego parodysty.W Holandii gra ale statystyki ma wprost powalające - 14 meczów - 0 goli i 0 asyst ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Eskisehirspor rozwiązał umowę z Małeckim: http://www.90minut.pl/news/202/news2...-Maleckim.html
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Małecki miał grać do czerwca 2013 w Turcji. Taka umowa obowiązuje między klubem tureckim i Wisłą. Do tego podpisywana jest druga umowa między Eskisehirsporem, a Małeckim w sprawie zarobków. Oni rozwiązali umowę z Małeckim czyli co? zapłacili mu z góry i powiedzieli spadaj? a co z umową zawartą z Wisłą? Kto ma teraz mu płacić od stycznia do czerwca? kto ma zapewnić mu miejsce do trenowania? opiekę lekarską? Wisła? dlaczego Wisła? Wisła np. nie ma dla niego miejsca do czerwca 2013. Będę wdzięczny jak ktoś napisze coś więcej np. na jakimś podobnym przykładzie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Zaskakuje mnie tylko to ze sam piłkarz rozwiązał tą umowa a nie klub... ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak to Małecki rozwiązał? przeciez wszedzie pisza ze to z niego zrezygnowali.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Piłkarze Wisły z pamiętnego sezonu 2002/03 (mecze z Parmą, Schalke, Lazio) – jakie były ich dalsze losy i co robią dzisiaj?
Hugues, Stolarczyk, Jop, Głowacki, Baszczyński, Uche, Strąk, Cantoro, Szymkowiak, Kosowski, Kuźba, Żurawski, Frankowski. Każdy po kolei opisany jest w tym artykule: http://www.czasfutbolu.pl/z-cyklu-co...-wisla-200203/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|