|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pracuje ktoś w Play
szukam kogoś kto zajmuje sie przedłużaniem umów a dokładniej "siedzi" w utrzymaniu klienta !!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PILNE!
Gdzie w Krakowie kupię takie lampiony? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Pytanie do ludzi z Olkusza.
Jak wygląda, ile kosztuje, jak najszybciej najwygodniej wychodzi dojazd Kraków -> Olkusz (na rano do roboty) busem,autobusem,mpk,pks, czymkolwiek? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
podobno 6,5 zlocisza busik, czestotliwosc co 20 minut ( info tell)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kraków-Olkusz Pon-Pt (5.35-22.15) odjeżdżają co 7 minut Sobota (6.00-22.15) odjeżdżają co 10 minut Niedziela (6.05-22.15) odjeżdżają co 15 minut ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Podziękował
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Szukam nazwy modelu takiej oto koszulki http://www.iss-sport.pl/sklep/1/0_4a...40ce333578.jpg
Tylko chodzi mi koszulkę tzw. "rugby" z długimi rękawami. Może ktoś wie jak się nazywa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie długopisy typu Parker lub Waterman z grawerem ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wie ktos jaki jest tytuł piosenki z najnowszej reklamy świątecznej play?
edit. wielkie dzięki piter116
Ostatnio edytowane przez sergio : 02.12.2012 o godz. 20:52.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wynajmuje ktos mieszkanie w Wiedniu ? Wie ktos, czy poza czynszem i kaucja sa jakies dodatkowe oplaty ?
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szlag mnie zaraz trafi z tymi e papierosami.
Pytanie... Jeden e-papieros (dwa mi nie potrzebne) tak do 70 złotych. Co polecacie kupić ?! ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Miał ktoś taki numer, że z konta bet365 znikają pieniądze ? Dzisiaj spoglądam i zniknęło mi 50 zł. Nie grałem żadnych zakładów, w historii rozliczeń nic nie ma. Nie rozumiem.
Proszę o pomoc
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 04.12.2012 o godz. 18:53.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może wziąłeś jakiś bonus i nie obróciłeś? W historii "korekty na koncie" nie ma nic? Musisz atakować ich na czacie innej opcji nie ma.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
nie wiem czy na bet365 jest właśnie coś takiego ale zazwyczaj w przypadku pierwszej wpłaty i dostania bonusa np. 100% od wartości wpłaty do powiedzmy 200zł. masz określony czas do obrotu bonusem... jak tego nie zrobisz to ci przepada...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Szczerze to za siedem dych to lepiej sobie odpuscic. Kupowalem niedawno razem z ziomkiem e cygary i on połasił sie na cene i teraz klnie i pluje sobie w brode. Ja kupiłem sobie e papierosa mild (rodzaju Ci dokladnego nie podam bo to mam w papierkach) za 150 zeta i jestem zadowolony. Róznica cenowa miedzy tymi e fajkami to kwestia baterii. Im mocniejsza tym poprostu e fajek jest drozszy. ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
eryk_cartman no ja też tak uważam, bo co nie co czytałem. No ale dziewczyna chce kupić ojcu na święta i uparła się żeby nie był za drogi.
A jakie opinie na temat e-papierosa ego-w ? Dwa kosztują około 85 złotych. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam
Poszukuję osób które posiadają Nissana 2-3 letniego UWAGA!! zakupionego w salonie. (może być odrobinę starszy). Właściciele potrzebni są do badania marketingowego (nic nie sprzedaję nie oferuję itp). Spotkanie w poniedzialek o godz.18.15. Dla osób które się zakwalifikują do udziału kasa to 100zł natomiast jeżeli przedstawiciel firmy odrzuci po przeglądnięciu ankiet daną osobę otrzyma ona 50zł i może iść do domu. Badanie takie trwa około 2h. jeżeli znacie kogoś takiego to przekażcie mu tą informację. Kto pierwszy ten lepszy. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem co to za fajka przyznam sie szczerze, ale napisze tak jezeli ma on katomizer to bierzcie, jezeli atomizer to sobie darujcie.![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
eryk_cartman dzięki.
Więc jeszcze jedno pytanie odnośnie e-papierosów czy wszystkie działają w taki sposób: "Podczas używania należy trzymać przycisk LED oraz w tym samym czasie się zaciągać." ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Zna ktoś może jakąś zaufaną i w miarę tanią drukarnię? Potrzebuję wydrukować gazetę w dość niskim nakładzie. Prosiłbym o pw.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś jak jest z oddaniem towaru przy zakupie w sklepie internetowym ?
Chce kupic tv . Jest np w EuroRtv ale tylko na sprowadzenie . W zadnym sklepie w Krakowie niema go wystawionego . Niema jak go oglądnąć , sprawdzić itp . Mam mozliwośc zwrotu jak go kupie czy nie ? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Witam, potrzebuje bilet dzienny,tygodniowy dwuprzejazdowy MPK, obojetne czy ulgowy czy normalny obejmujący dzień wczorajszy dokładnie godzine około 20,30 (7.12). Kanary mnie złapały i chce sie wybronić, pozdro
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję bardzo pilnie kupić dziś fotel bujany do 200zł. Jakiś pomysł gdzie na terenie Krakowa znajdę takowy?
Gumtree, allegro, tablica sprawdzone i nic ... ; (
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 08.12.2012 o godz. 16:26.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcę zaktualizować flasha. Wyskakuje mi taki oto błąd:
http://i47.tinypic.com/raxd9d.jpg Czy ktoś zna przyczynę takiego stanu rzeczy i co najważniejsze WIE jak sobie z tym poradzić? Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez tomo : 08.12.2012 o godz. 16:45.
![]()
|
|
|