|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O bardzo wielu rzeczach nie wiesz, ew. nie przyjmujesz ich do wiadomości, czemu wyraz dajesz w praktycznie każdym poście.
Nazwisko Ćwiąkała coś mówi? No i fakt - wyrzucili go z Arisu za świetne wyniki. Wygrał mecz z Panathinaikosem, kij z resztą. Wniosek - za dobry był dla nich ![]() EDIT: Dla nas zresztą też. EDIT2: Swoją drogą ciekawi mnie jedno: w jakim języku darł mordę na piłkarzy Arisu?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.11.2012 o godz. 16:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak jest szybciej po grecku?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ponadto ja nie mówiłem, że zrobił tam dobre wyniki tylko że pisanie katastrofa to zwykłe nadużycie. Ale w obecych nawet od dobrze zarabiających informatyków ciężko wymagać czytania ze zrozumieniem. Tak, mówi mi coś nazwisko Ćwiąkała. Tylko co to ma wspólnego z Probierzem? Wiem wiem, nie wyjaśnisz bo lepiej rozmyć temat i napisać "kij z tym".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.11.2012 o godz. 17:23.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Niejaki Liczka tez miał w Wiśle dobre wyniki (zdobył nawet MP) a został z hukiem wywalony. Niesprawiedliwość?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tak pomysleć to od Liczki wszystko się na maxa zaczęło, trenerzy, coraz bardziej mierni zawodnicy. Trochę stabilizacji za Skorży i od nowa Wisla ludowa... Taki mały offtop mi sie nasunął,ale fakt- Liczka słusznie został zwolniony.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaczęło się dużo wcześniej, tak na dobrą sprawę Cupiał zaczął popełniać większe błędy gdzieś przed Anderlechtem. Później już było coraz większe bagno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bardzo dobrze radzi sobie w Piaście Gliwice 23 letni bramkarz Dariusz Trela. Obserwowałem go w kilku meczach tej rundy i za każdym razem był jednym z lepszych na boisku. Trela przez dziewięć lat (do 2009 r.) reprezentował barwy naszego klubu - najpierw w juniorach, potem w ME.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=10884 http://piast.przegladsportowy.pl/Pil...838,1,788.html http://piast.przegladsportowy.pl/Pil...630,1,788.html ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Andraż Kirm zdobył gola dla Groningen przeciwko Waalwijk. Zespół Maaskanta zremisował 1:1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zespół Dana Petrescu - Dynamo Moskwa ograł swojego rywala zza miedzy - Spartaka Moskwa NA WYJEŹDZIE 5:1
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Patryk Mały Małecki właśnie gra w 1 składzie w meczu przeciwko Trabzonsporowi
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gra gdzies jeszcze Mauro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Chociaż wydaje mi się że piłka bardziej przypadkowo się od niego odbił niż tak chciał... ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Michałem Probierzem.
o utrzymaniu z Bełchatowem Patrząc na tabelę, widać, że to może być niemożliwe. A ja wierzę. Wie pan, co jest w tej pracy najważniejsze? Że mam bardzo dobre warunki do trenowania. W Bełchatowie są trzy oświetlone boiska, nie muszę się martwić, gdzie będę ćwiczył jutro i co zrobić, jak spadnie deszcz. A w klubach, w których do tej pory pracowałem, nie zawsze tak było. Mam swoje koncepcje, pracuję dopiero od siedmiu lat, uczę się żyć z porażkami. kolejny kamyczek do naszego ogródka , w tym przypadku się z niego cieszę, pozdro dla osób decyzyjnych w Wiśle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...acy_w_gorniku/
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kolejny wygrany mecz Dynamo Moskwa pod wodzą Petrescu, tym razem 3-0 z Rubinem Kazań. Gość totalnie odmienił zespół Dynama, a nasze cipki płakały że jest im za ciężko
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolejna wpadka osób odpowiedzialnych za stronę... tak jak jakoś było z Iwanem co rok MŚ pomylili.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zespół Macieja Skorży Ettifaq FC wygrał z Al Ahli Jeddah 0:2 ! I zajmuje 5 miejsce w Saudi Professional League
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
M. Kuźba: Tracimy bramki na własną prośbę
Marcin Kuźba, w przerwie meczu swojego syna, występującego w juniorach młodszych Wisły, udzielił nam krótkiego wywiadu na temat obecnej sytuacji Białej Gwiazdy, a także wrażeń z gry w jej oldbojach. Co Pan sądzi o obecnej formie Wisły? Cóż można powiedzieć - Wisła znalazła się w trudnej sytuacji. Po ostatnim sezonie, w którym nie udało awansować się do Ligi Mistrzów, odeszło wielu zawodników, klub popadł w kłopoty finansowe i teraz trzeba to naprawiać. Nie ma pieniędzy na nowych zawodników i nie wygląda to najlepiej. Trzeba to jakoś przetrwać. Mam nadzieję, że w przerwie zimowej zespół zostanie wzmocniony i na wiosnę będzie lepiej. Uważa Pan, że te dwa ostatnie zwycięstwa oznaczają zażegnanie kryzysu? Nie da się ukryć, że były one bardzo potrzebne. Atmosfera w zespole musiała być naprawdę nieciekawa. Wisła zdobywała mało punktów i pokazywała bardzo słabą piłkę. Teraz wygląda to trochę lepiej. Trochę pomogło nam szczęście, ale udało się też przeprowadzić naprawdę kilka fajnych akcji. Przede wszystkim trzeba poprawić grę w obronie, bo bramki tracimy jakby na własną prośbę. Więcej M. Kuźba: Tracimy bramki na własną prośbę[/b] ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ano Dynamo szaleje.1-0 z Zenitem do czasu przerwania meczu , 5-1 na wyjeździe ze Spartakiem a teraz 3-0 z Rubinem i pomyśleć że kiedy ich przejmował to mieli bilans 0-0-5 i bodajże 1 strzeloną bramkę.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale żeby było sprawiedliwie - sam pamiętam jak kibice bluzgali na Petrescu, więc wiesz... Jak nie wierzysz, zapytaj jovy ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sądzę, że wystarczyłoby tylko troche poszukać na forum. Ale na poważnie - Petrescu by nam się teraz przydał ( a najlepiej, gdyby przyszedł do klubu z dyrektorem sportowym i jakimś szejkiem z petrodolarami ( szejka może wziąć do walizki ).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Brożek wyrzucony z boiska w 55 minucie meczu. Pięknie sobie radzi w tej Hiszpanii...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
„Record” podaje, że Stan Valckx może objąć funkcję asystenta trenera Sportingu Lizbona, którym jest Franky Vercauteren.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z relacji LIVE weszło, poznajecie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybym nie przeczytał to bym nie wiedział chyba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bardzo ciekawy wywiad z Moskalem: http://www.weszlo.com/news/13039-Kaz..._dla_obu_stron
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|