The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2012, 19:10
Pisałem kilka kolejek temu, że Garguła daje Wiśle więcej niż Melikson. Kolejny przyzwoity mecz Łukasza i kolejny beznadziejny Izraelczyka. Najlepszym z Wiślaków na boisku był jednak Burliga. Najsłabszy oczywiście nie kto inny tylko jak zwykle kiedy się na nim pojawia... Jovanović.

Sędzia liniowy do okulisty. To był k...a metrowy spalony Niedzielana. Mielcarski i Pełką również... nawet na powtórce nie są w stanie stwierdzić, że był spalony tylko będą cały mecz zakłamywać rzeczywistość.

Jak cholernie żal tych 2 punktów w Kielcach...

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Thechris karmi łabędzie jeszcze...
Prowokuj, prowokuj.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
soQlABG
Member

Od: 08.2012

Stary 25.11.2012, 19:10
Teraz powrót Bunozy niech zagra w środku z Chavezem a na prawą Jaliens, na lewej dosyć solidnie spisywał się Burliga i pełna mobilizacja z Górnikiem, może nie gramy rewelacyjnie ale punkty nam są potrzebne !
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.11.2012, 19:14
thechris napisał(a):Wyświetl post
Pisałem kilka kolejek temu, że Garguła daje Wiśle więcej niż Melikson. Kolejny przyzwoity mecz Łukasza i kolejny beznadziejny Izraelczyka. Najlepszym z Wiślaków na boisku był jednak Burliga. Najsłabszy oczywiście nie kto inny tylko jak zwykle kiedy się na nim pojawia... Jovanović.

Sędzia liniowy do okulisty. To był k...a metrowy spalony Niedzielana. Mielcarski i Pełką również... nawet na powtórce nie są w stanie stwierdzić, że był spalony tylko będą cały mecz zakłamywać rzeczywistość.

Prowokuj, prowokuj.
pisałeś że ze Śląskiem będzie 0-3 a z ruchem 1-0 i coś sie nie sprawdziło.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.11.2012, 19:14
soQlABG napisał(a):Wyświetl post
Teraz powrót Bunozy niech zagra w środku z Chavezem a na prawą Jaliens, na lewej dosyć solidnie spisywał się Burliga i pełna mobilizacja z Górnikiem, może nie gramy rewelacyjnie ale punkty nam są potrzebne !
Chyba jednak lepiej Bunozę na lewą, a Łukasza na prawą.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.11.2012, 19:18
No prosze stawialem na remis, jest zwyciestwo w Chorzowie - trzeba sie cieszyc. Dzisiaj Nasza gra bardzo mi sie podobała, Garguła zawsze krytykowany dzisiaj na prawde spisał sie jak Na niego niezle. Sikorski asysta to teraz tylko czekac az w koncu zdobedzie gola. Wygralismy zasluzenie, mozna tak bylo grac juz wczesniej a nie dopiero teraz. Zobaczymy co pokazemy w nastepnych spotkaniach
Odpowiedz cytując
del
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 25.11.2012, 19:19
Bunoza to nasz najlepszy aktualnie obronca wiec musi grac, dzis fajnie zagral Burliga, 100 razy lepiej niz Fred ktory sie nie podlacza do akcji i gra tylko do tylu albo do najblizszego. Ogolnie mecz bardzo ciezki do ogladania, chaotyczny ale takie sie zdarzaja, jak dla mnie dosyc pewnie zagrala obrona oprocz Jovanovicia ktory mial duzo strat. Dzis zaimponowali zaangazowaniem wkoncu wygladali jak druzyna a nie jak zlepek pilkarzy, duzo walki i biegania, troche szczescia ale zasluzone 3 punkty.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.11.2012, 19:19
Przewidywałem zwycięstwo, pod warunkiem, że nie zagra Frederiksen.
I sprawdziło się.
Czy już można odgrzewać ten temat z punktami rankingami i rozstawieniami ?

Mecz cudownych przełamań.
Ale jak to z cudami bywa nie należy liczyć na to, że będą się bezustannie powtarzać.

Generalnie - straszliwa kopanina. Nie ma czego komentować. Dobrze, że Bunoza wraca.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 25.11.2012, 19:20
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Wmawiano mi niedawno, że nie ma sensu przychodzić na stadiony tylko po to, żeby oglądac męczarnie naszych piłkarzy. Nie ma sensu nawet włączac telewizora.
I choć przez cały mecz wkurzała mnie fatalna gra Wisły, to jestem pewny, że jest sens.
Może nie dla wszystkich. Dla mnie tak.
Masz do tego pełne prawo. Ja jak patrzę na te męczarnie to szlag mnie trafia i myśle ze Cupial chce nam zrobić odwyk od dobrej piłki, abyśmy sie stesknili i gremialnie wrócili na stadion jak już ta dobra piłka wróci.

Ja uważam, ze jednak na mecz z Gornikiem warto przyjść na teren TSu, a nie na stadion aby walczyć o prawa wszystkich kibiców.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.11.2012, 19:27
Szalejący na skrzydle Sikorski zakładający siatę Sadlokowi i notujący asystę, dwie bramki Garguły. NIemożliwe nie istnieje.
Zabawna liga
..
Odpowiedz cytując
makiawel
Member

Od: 11.2005

Stary 25.11.2012, 19:32
no właśnie
fortune's always hiding
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.11.2012, 19:39
tofik napisał(a):Wyświetl post
Szalejący na skrzydle Sikorski zakładający siatę Sadlokowi i notujący asystę, dwie bramki Garguły. NIemożliwe nie istnieje.
Zabawna liga
Ta "siatka" Sikorskiego mnie rozwaliła. Po drodze położył mu jeszcze rękę na ramieniu jakby chciał powiedzieć "nie martw się, zdarza się najlepszym"
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.11.2012, 19:42
Złota Piłka coraz bardziej realna ;D

Messi dziś wyjdzie na boisko spięty.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.11.2012, 19:54
Nawet słynna Barcelona... Wisły z Danielem nie pokona!
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 25.11.2012, 19:56
Widać, że Sikorski dzisiaj, starał się i walczył, oby zaczął strzelać bramki( albo niech w każdym meczu ma taką asystę)... i będzie gitara.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.11.2012, 19:59
Wmawiano mi niedawno, że nie ma sensu przychodzić na stadiony tylko po to, żeby oglądac męczarnie naszych piłkarzy. Nie ma sensu nawet włączac telewizora.
I choć przez cały mecz wkurzała mnie fatalna gra Wisły, to jestem pewny, że jest sens.
Może nie dla wszystkich. Dla mnie tak.
mi tez wmawiano a od C+ dowiedzialem sie o co chodzi ....

ps) jak chodzisz na miejsca dla prasy i przed stadionem z identyfikatorem press - to prosze Cie , nie wypowiadaj sie
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.11.2012, 20:08
Wolni jak cholera Jaliens i Chavez jakoś sobie poradzil sobie z Piechem, w następnym Jaliens na prawą, Bunoza obok Chaveza, a na lewą Burliga(?) z tym że ja bym jeszcze trochę pokombinował składem zamiast wystawiać pewnie ten sam. Quioto dziś jedna sytuacja, ale on zdecydownanie nie typem czekającym na piłki jak Genkov.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.11.2012, 20:18
Gargula piłkarzem kolejki, ja już w nic nie wierze...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 25.11.2012, 20:47
Jovanovic to dzisiaj zagrał porównywalny sabotaż do Frederiksena

3 pkt to miła niespodzianka. Znając życie to z Górnikiem wszystko wróci do normy...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.11.2012, 20:48
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
ps) jak chodzisz na miejsca dla prasy i przed stadionem z identyfikatorem press - to prosze Cie , nie wypowiadaj sie
Nie chodzę.
Żeby była jasność: nie chodzę tez jako steward. Nie chodzę jako członek brygady szybkiej interwencji, ani pracownik klubu.
Jeszcze jakieś insynuacje?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2012, 20:48
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
pisałeś że ze Śląskiem będzie 0-3 a z ruchem 1-0 i coś sie nie sprawdziło.
Dlatego nie gram u buków. Ze Śląskiem akurat powinno być tak około 1:4 ale cóż.. specyficzny mecz z zaprzyjaźnionym klubem Z Lechem obstawiłem 0:0 i też mi się nie sprawdziło.

Ale prowokuj dalej.

El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Jovanovic to dzisiaj zagrał porównywalny sabotaż do Frederiksena
U niego to normalka. Ale należy mu się "szacun" bo dostał 6 razy wpie..l w Lidze Mistrzów.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.11.2012, 20:51
thechris napisał(a):Wyświetl post
Pisałem kilka kolejek temu, że Garguła daje Wiśle więcej niż Melikson. Kolejny przyzwoity mecz Łukasza i kolejny beznadziejny Izraelczyka. Najlepszym z Wiślaków na boisku był jednak Burliga.
Prowokuj, prowokuj.
Burliga?
Jedno udane podanie. Poza tym dno i wodorosty. To piłkarz na dolne rejony I ligi, ale jak się nie ma co się lubi...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.11.2012, 21:01
Wisła wygrała, piłkarze walczyli...., a na forum smutek....
No tak teraz jest nie cool cieszyć się z wymęczonych, bo wymęczonych ale zwycięstw...
Ludzie ogarnijcie się - Nasza Wisła wygrała. Chociaż na chwilę odpuśćcie sobie ironizowanie...
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 25.11.2012, 21:07
Najbardziej flekowani piłkarze Wisły strzelili bramkę na 2:0 ... piłka jest przekorna.

Pareiko - 6 - dobry mecz, chociaż .... jak dla mnie dzisiaj było widać, że gra na przedpolu to nie jest jego specjalność .. oj zapomniałem o jednym fatalnym wybiciu do przeciwnika
Jovanović -3 - najsłabszy na boisku - tyle strat które mogły się źle skończyć , mały plusik za 1 dobre ofensywne wejście
Chavez - 6 - przytrafiło mu się parę błędów ale ilość interwencji w obronie była imponująca
Jaliens - 5 - mam wrażenie że był dzisiaj asystentem Chaveza
Burliga - 6 - kilka razy zgubił krycie, ale jego przydatność do gry ofensywnej jest zdecydowanie największa wśród obrońców
Chrapek - 4 - słabszy mecz miał okazję strzelić porządnie na bramkę nie wykorzystał tego
Boguski - 6 - o dziwo dobrze panuje nad piłką świetne 1,5 asysty
Garguła - 7 - początek dobry potem zaczął irytować zwłaszcza stałymi fragmentami ...... ale zimną krew przy bramkach zachował
Sobolewski - 4 - sorki Sobol więcej nie dam,
Wilk - 6 - Panie Czarku a jakby jakąś fajną piłę do przodu kopnąć
Melikson – 5 - Nadal uważam że jest najlepszym piłkarzem Wisły ale dzisiaj w ogóle nie był wkomponowany w grę drużyny , on musi mieć przy sobie 2 - 3 graczy do klepy (od bidy jest to Chrapek i Burliga)
Quioto - 4 - zjadła go trema ...... raz dostał piłkę na sam na sam i źle przyjął - mimo wszystko powinien grać o czym przekonał mnie akcją pod koniec 1 połowy.
Sikorski - 4 - człowiek już kultowy się robi ...... sytuacja w której ładnie się urwał i dostał prostopadła piłkę na sam na sam to było kuriozum ... po prostu spanikował i na siłę szukał kogoś komu może podać w rezultacie całkiem się pogubił .... widać że ta blokada ze strzelaniem to sprawa głowy ... na szczęście dość mocno przyczynił się do bramki drugiej ...

Kulawik - 7 - ja reaguje alergicznie na zestawianie w pomocy Wilka i Sobola ... ale tym razem było to dobre bo walka o środek pola była wygrana zwłaszcza w destrukcji .. ilość odbiorów i przechwytów naprawdę zepsuła grę Ruchowi. Minus za wstawienie Jovanovica - ja wolę Fredkę .
Ostatnio edytowane przez Grantar : 25.11.2012 o godz. 21:40.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 25.11.2012, 21:16
Jak zwykle, jedyny facet potrafiący rozegrać piłkę w naszym zespole to Maor. Reszta to takie drewna że szok. Nic nie potrafią przejść. Nawet gdyby piłkarze Ruchu stali jak słupy to podejrzewam, że znaczna część naszych asów nie potrafiłaby ich ominąć z piłką. A Melikson? Z przyjemnością się patrzy na tego piłkarza, ta swoboda, dynamika, ehh. Niech gra w Wiśle jak najdłużej.

Garguła nic szczególnego nie pokazał. Te jego w....iające rzuty wolne ala Ramos.

Jeszcze co do napadu. Kiedyś władcą tej strefy boiska był Żuraw, teraz niestety czasy są inne i musi nas "raczyć" grą Sikorka, niestety. Taka smutna refleksja.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 25.11.2012, 21:35
Człowiek już patrzeć na tych niedojodów nie może ale jak wygrają to jednak zawsze trochę inaczej się na świat patrzy. Fajnie że wreszcie pobiliśmy Śmierdzieli w Chorzowie. Od dłuższego czasu nic tam nie mogliśmy ugrać.

Trochę narzekania. Quito - po jakiego wała ściągać z drugiego końca świata takich "utalentowanych" facetów? Ktoś musiał się nakraść przy tym transferze? Nie lepiej kogoś z Puszczy Niepołomice czy Górnika Wielliczka na testy zaprosić? Z taką łysą polityką transferową nie ma wała żeby kiedykolwiek lepiej było.

Dobrze że Sikorski tę asystę zaliczył. Na chwilę zejdą wszyscy z niego. Poza tą akcją był niestety tragiczny. Ten facet potyka się o własne nogi. On w Górniku naprawdę potrafił przyzwoicie zagrać. Teraz zwykle wygląda jak jakiś kibic wpuszczony na boisko w stroju piłkarza.
:/
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.11.2012, 21:44
Nie chodzę.
Żeby była jasność: nie chodzę tez jako steward. Nie chodzę jako członek brygady szybkiej interwencji, ani pracownik klubu.
Jeszcze jakieś insynuacje?
posta pisalem bez zlosliwosci czy jakichs podjazdow , najzwyczajniej w swiecie po przeczytaniu twoich postow dotyczacych protestu doszedlem do wniosku ze chodzisz z ravem na trybune dla dziennikarzy co sie laczy z tym ze masz identyfikator press co sie zapina w calosc ze nie masz pojecia jaki syf odbywa sie w innych rejonach (przed)stadionu jak i na nim ... stad twoja niewiedza ...

ps) rozumie ze moj nick mozna laczyc z demaskowniem milicjantow na forum , jednak bez przesady , do glowy by mi nie przyszlo by nawet pomyslec o modach czy adminach forum Wislackiege ze sa mudurowymi
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 25.11.2012, 22:03
Powiedzmy sobie szczerze. Dziś to był zupełnie inny poziom, piłkarska perfekcja. Seria dwóch wygranych meczów pod rząd to jest jakiś kosmos. Golimy frajerów aż miło.

Jesteś legendą, Garguła jesteś legendą!
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 25.11.2012, 22:14
Wisła będzie walczyć u puchary. Nie pamiętam aby Legia miała kapitalne 2 połowy sezonu. Wierzę że namieszamy w czołówce.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Stary 25.11.2012, 22:25
Po pierwsze zwyczajnie się cholernie cieszę ze zwycięstwa. Nikt chyba nie oczekiwał włącznie z piłkarzami, że będziemy dzisiaj ładnie grać. Nie styl się liczy, a dwa zwycięstwa z rzędu. Nic tak nie buduje morale i nie dodaje pewności siebie jak wygrane mecze. Ta drużyna nie jest słabsza od większości klubów tej ogórkowej ligi tylko trzeba się napocić, wybiegać swoje zawody i mieć trochę farta. To jasne jednak, że z takim składem nic wielkiego w przyszłości nie zwojujemy i potrzeba nam zmian. Trzeba dziś oddać Gargule co cesarskie: dwa razy pewne wykończenia akcji. Denerwujące miał dogrania ze stałych fragmentów gry - jakby dziś nie zjadł śniadania - ale poza tym, bardzo pewna gra. Zaskakująco niepewnie zagrał dziś Chavez po super meczu ze Śląskiem. Maor Melikson to piłkarz wyprzedzający o lata świetlne każdego innego gracza Białej Gwiazdy. To skrzyżowanie Kalu Uche i Mirka Szymkowiaka. Uważam, że takiemu graczowi warto dać podwyżkę nawet 100% byleby został. Nawet gdyby odszedł z Wisły za 3 mln euro, te pieniądze nigdy nie zostaną zainwestowane. Aż się boje pomyśleć co by było gdybyśmy z Górnikiem w niedzielę zdobyli t..y punkty...
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 25.11.2012, 22:31
Powiem tak jest teraz moda żeby jechać po piłkarzach i choćby dziś z 4 wbili to i tak była by jazda
Mnie wynik cieszy. Ciekawa jest też reakcja po drugiej bramce http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ula__0_2_.html widać jakie jest w drużynie ciśnienie które chyba trochę zeszło po tym meczu.
I jeszcze jedno Melikson dośc szybko uwolnił się z objęć kolegów chyba już żegna się z nami
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów