The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2012, 15:44
Karherop napisał(a):Wyświetl post
a co, obserwowałeś Jovanovicia przez 5 lat gry w Partizanie ? oglądałes wszystkie jego występy w karierze ?

Vidlicka , Branco ? lekarz w sobotę tez pracuje , zalecam

a może Cikos był 5,5 raza lepszy ? a Singlara to nie nękały kontuzje ?

rzucasz liczbami , tylko po co ?
Akurat w kwestii Singlara ma rację, to najlepszy prawy obrońca od odejścia Baszcza.
A co do Kojota to chyba najwyższy czas dać mu pograć kosztem Sikorskiego. I szybszy, i lepszy technicznie i przegląd pola też lepszy...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.11.2012, 16:37
Proud napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Jovanović to jest człowiek chaos.

Jeden z najsłabszych obrońców jacy byli w Wiśle za Cupiała. Kryje na radar, wchodzi "na raz", nie ma techniki.
Już kiedyś o tym pisałem, to się wszyscy oburzyli bo...płakał po przegranych Derbach

Dla mnie 400tysE jakie za Niego daliśmy to większa porażka jak 350 za Łobodzińskiego.
Po takim zaprezentowaniu się... no nie pozostało mi nic innego jak się rozryczeć. Był najsłabszy na boisku w tych derbach. Głównie przez niego przegraliśmy. Zawsze jest najsłabszy na boisku kiedy na nie wychodzi. Ten typ tak ma.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
a co, obserwowałeś Jovanovicia przez 5 lat gry w Partizanie ? oglądałes wszystkie jego występy w karierze ?

Vidlicka , Branco ? lekarz w sobotę tez pracuje , zalecam

a może Cikos był 5,5 raza lepszy ? a Singlara to nie nękały kontuzje ?

rzucasz liczbami , tylko po co ?
Po co miałbym obserwować jakiegoś no-name'a? Skoro grał 5 bitych lat w zapyziałym klubiku i nikt go nie chciał to najlepiej świadczy o jego talencie do braku talentu. Singlar między kontuzjami grał całkiem dobre mecze. Co do kontuzji to Singlar przyszedł do Wisły w wieku 29 lat a Jovanović w wieku 23! Szkoda, że Serb nie przeszedł na emeryturę inwalidzką 2 lata temu po tych 5 tłustych sezonach w Belgradzie. Może nie przegralibyśmy tych derbów.
Ostatnio edytowane przez thechris : 24.11.2012 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.11.2012, 17:53
Braki brakami a jutro wygrana jest całkiem prawdopodobna.
No może byłaby, ale zagra Frederiksen, a on ma zawsze kluczowe podania

Cytat:
Skoro grał 5 bitych lat w zapyziałym klubiku

No, no Partizan zapyziałym klubikiem. Śmiała teza.
No ale w sumie to gdzie mu na przykład do takiej Legii
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.11.2012, 23:10
Ta liga jest przezabawna. Jakby jutro udało się wygrać z Ruchem, czego wobec mizerności obydwu drużyn wykluczyć nie można, to będziemy tracili 4 punkty do "rewelacyjnego" Górnika z jego gwiazdorem Arkadiuszem "Milan-Dortmund-Stuttgart" Milikiem. Biorąc pod uwagę jak koszmarną, koślawą p*tę gramy w obecnym sezonie, już samo zaistnienie takiej możliwości mówi wszystko o naszej lidze i o nowych "faworytach" rozdających karty.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2012, 01:51
Te 4 pkt to wcale nie tak mało biorąc pod uwagę, że z Górnikiem jeszcze nie graliśmy w tym sezonie. Tzn. może być 1 punkt straty 1 grudnia ale jednak bardziej prawdopodobne, że tego pierwszego grudnia Wisła do Górnika będzie traciła jednak tych punktów aż 10. Sukcesem będą dwa remisy więc strata 5 punktów do Górnika... Naprawdę nie ma się czym chwalić.

Liga jest przezabawna bo jest Bełchatów i Podbeskidzie. Jakby te drużyny cokolwiek grały to byłoby dopiero zabawnie. I straszno.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.11.2012, 09:06
thechris napisał(a):Wyświetl post
Po co miałbym obserwować jakiegoś no-name'a? Skoro grał 5 bitych lat w zapyziałym klubiku i nikt go nie chciał to najlepiej świadczy o jego talencie do braku talentu. Singlar między kontuzjami grał całkiem dobre mecze. Co do kontuzji to Singlar przyszedł do Wisły w wieku 29 lat a Jovanović w wieku 23! Szkoda, że Serb nie przeszedł na emeryturę inwalidzką 2 lata temu po tych 5 tłustych sezonach w Belgradzie. Może nie przegralibyśmy tych derbów.
naucz się szacunku do piłkarzy i innych klubów to będziemy dyskutować

ciągnąć tego w tym wypadku nie ma sensu, lecz kompleksy dalej
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2012, 10:29
Partizan permanentnie zdobywa tytuł mistrza kraju i biorąc pod uwagę to ile mają szans na odniesienie sukcesu w pucharach to wypadają cholernie blado. Gdyby nie awans do LM to powiedziałbym, że nawet bardziej blado niż Wisła. A Wisła miała mniej okazji do szturmowania LM. Z pucharów wyrzucały mocarny Partizan takie tuzy eurpejskiej piłki jak Shamrock Rovers czy ...Artmedia Petrzałka. Pomijam fakt, że Partizan w LM się skompromitował... 6 meczy, 6 porażek, 0 punktów. A wycieczki osobiste zostaw dla siebie i używaj ich w swoim grajdołku.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 25.11.2012, 10:54
A Wisłę z pucharów wyrzuciły takie tuzy jak Karabach Agdam albo Levadia Tallin. Pomijając to że my nawet nie mieliśmy okazji się skompromitować w LM.
Partizan zdominował ligę i nie jest byle ogórem, więc kończ waść...

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.11.2012, 10:59
Szkoda że nie zagrają Genkov i Iliev , bo Ruch to rywal obecnie do ogrania ,a my potrzebujemy punktów jak ryba wody. Ciekawe jak Kulawik obsadzi skrzydła i czy zagra od 1 minuty Quioto ?
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2012, 11:58
Reserve napisał(a):Wyświetl post
A Wisłę z pucharów wyrzuciły takie tuzy jak Karabach Agdam albo Levadia Tallin. Pomijając to że my nawet nie mieliśmy okazji się skompromitować w LM.
Partizan zdominował ligę i nie jest byle ogórem, więc kończ waść...
W rankingu krajowym UEFA Serbia jest sklasyfikowana na 27. miejscu z Bułgarami. Polska jest na 20. miejscu. Biorąc pod uwagę jak słabo w Europie spisują się polskie kluby to weź poprawkę na to jak beznadziejnie muszą się spisywać serbskie... A skoro Partizan permanentnie wygrywa ich buraczaną ligę to jest jej "wizytówką", która żadnej chluby (ani przyzwoitej ilości punktów do rankingu) nie przenosi. Serbskie kluby zdobyły 2,125 pkt do rankingu w ostatnim sezonie czyli 0,125 więcej od klubów Liechtensteinu. W ichniejszej beznadziejnej lidze, słabszej od polskiej, mogą sobie zdobywać mistrzostwa ale w Europie ten klubik nic nie znaczy. Zwyczajny chłopiec do bicia. EOT.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 12:17.
Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Od: 07.2012

Stary 25.11.2012, 12:40
Co nie zmienia faktu, że oni grali w Lidze Mistrzów a nam to na razie nie grozi...
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 25.11.2012, 12:45
Pele_94 napisał(a):Wyświetl post
Co nie zmienia faktu, że oni grali w Lidze Mistrzów a nam to na razie nie grozi...
I tu jest pies pogrzebany. Partizan jest niezłą drużyną i na pewno lepszą od niejednego zapyziałego klubiku, ale gra w słabej lidze

Thecris powiedz mi jakim cudem przeszedłeś od stwierdzenia że Partizan jest zapyziałym klubikiem do porównywania całej ligi?

Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Stary 25.11.2012, 12:51
Przypominają mi się rozmowy przed pierwszym meczem z Bełchatowem, gdzie większość kibiców była pewna, że będzie to nas wielki sezon. Skoncentrujemy się na lidze, mamy dobrych piłkarzy. No cóż, w pewnym sensie można powiedzieć, że jest to nasz "wielki" sezon...
Odpowiedz cytując
Skipper
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.11.2012, 14:15
Bardzo fajna zapowiedź meczu na głównej pt. "po drugie zwycięstwo z rzędu?" autorstwa suma91, to będzie teraz stała pozycja ?
everybody on earth wanna rap
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.11.2012, 14:19
Mam przeczucie, ze dzis chlopaki znow beda przepraszac...

thechris napisał(a):Wyświetl post
W rankingu krajowym UEFA Serbia jest sklasyfikowana na 27. miejscu z Bułgarami. Polska jest na 20. miejscu. Biorąc pod uwagę jak słabo w Europie spisują się polskie kluby to weź poprawkę na to jak beznadziejnie muszą się spisywać serbskie... A skoro Partizan permanentnie wygrywa ich buraczaną ligę to jest jej "wizytówką", która żadnej chluby (ani przyzwoitej ilości punktów do rankingu) nie przenosi. Serbskie kluby zdobyły 2,125 pkt do rankingu w ostatnim sezonie czyli 0,125 więcej od klubów Liechtensteinu. W ichniejszej beznadziejnej lidze, słabszej od polskiej, mogą sobie zdobywać mistrzostwa ale w Europie ten klubik nic nie znaczy. Zwyczajny chłopiec do bicia. EOT.
Po pierwsze, rankingi nie graja bo gdyby graly to nie zdarzylby sie Karabach czy Levadia. Po drugie co ma buraczana liga do osiagniec pojedynczego klubu? Przypomne, ze gdy Wisla odprawiala Parme, Schalke czy toczyla wyrownane boje z Lazio to nie grala w lidze na poziomie Premiership tylko w tej gownianej, ktora dzis sie ekscytujemy.
I po trzecie. Jesli ten, jak to nazywasz, "klubik" nic nie znaczy i jest chlopcem do bicia to co znaczy Wisla i kim jest? Chlopcem do bicia i molestowania?
Sory ale ten Partizan to w pucharach osiaga wiecej niz Wisla bo my wciaz fantazjujemy o LM podczas gdy Serbowie w niej byli. PRzegrali wszystko? Ok. Ale czy Wisla zaprezentowalaby sie lepiej? My wciaz zyjemy Wisla Kasperczaka oraz tym ostatnim sezonem w LE ale to juz ostatnie podrygi na dlugie lata bo juz nawet w lidze przestalismy miec cokolwiek do powiedzenia i stalismy sie przecietniakiem. Znamienne jest tez to, ze to do Wisly przyszlo dwoch zawodnikow z Partizana w ostatnim czasie i jakos nikt tam po nich nie placze.

Pastuchy z Levadii, Karabachu czy APOEL-u nie maja prawa podskoczyc Wisle. Graja w slabych ligachi, to nie liczace sie klubiki itd. Szkoda, ze kazdy z tych klubow odprawil Wisle... I mam jakos dziwne przeczucie, ze "klubik" z Belgradu zrobilby to samo. Widac, ze u niektorych slowo "pokora" jest slowem obcym bo wciaz sie wywyzszamy choc powodow by to robic nie ma praktycznie zadnych.
Ostatnio edytowane przez River : 25.11.2012 o godz. 14:27.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 25.11.2012, 14:25
River napisał(a):Wyświetl post
(...)
Pastuchy z Levadii, Karabachu czy APOEL-u nie maja prawa podskoczyc Wisle. Graja w slabych ligachi, to nie liczace sie klubiki itd. Szkoda, ze kazdy z tych klubow odprawil Wisle... I mam jakos dziwne przeczucie, ze "klubik" z Belgradu zrobilby to samo. Widac, ze u niektorych slowa "pokora" jest slowem obcym bo wciaz sie wywyzszamy choc powodow by to robic nie ma praktycznie zadnych.
I tym stwierdzeniem chyba możnaby zakończyć dyskusję na temat Partizana

Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Stary 25.11.2012, 14:40
Dodajmy, że jeżeli wyrównany poziom ligi jest wyznacznikiem wartości klubu. To gdy Wisła miała całkowitą hegemonie w naszej lidze, która była chyba jeszcze słabsza niż dziś, nie licząc Białej Gwiazdy to mecze z Lazio czy Parmą powinna oddać walkowerem.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.11.2012, 14:54
Pele_94 napisał(a):Wyświetl post
Dodajmy, że jeżeli wyrównany poziom ligi jest wyznacznikiem wartości klubu. To gdy Wisła miała całkowitą hegemonie w naszej lidze, która była chyba jeszcze słabsza niż dziś, nie licząc Białej Gwiazdy to mecze z Lazio czy Parmą powinna oddać walkowerem.
Nie o to chodzi. Jeśli jakiś klub permanentnie wygrywa ligę swojego kraju ale nijak się to nie przekłada na puchary to dopiero ten fakt oznacza, że liga jest słaba.

Reserve napisał(a):Wyświetl post
Thecris powiedz mi jakim cudem przeszedłeś od stwierdzenia że Partizan jest zapyziałym klubikiem do porównywania całej ligi?
Słabą ligę może zdominować słaby klub. Gdyby Partizan był silny to nie punktowałby w Europie na poziomie Liechtensteinu.

co ma buraczana liga do osiagniec pojedynczego klubu?
Bardzo dużo. Możliwość mierzenia się z mocniejszymi rywalami na co dzień daje większe szanse na sukces w europejskich pucharach.

Przypomne, ze gdy Wisla odprawiala Parme, Schalke czy toczyla wyrownane boje z Lazio to nie grala w lidze na poziomie Premiership tylko w tej gownianej, ktora dzis sie ekscytujemy.
Właśnie nie. Wisła zdobywa tytuł z dużą przewagą regularnie punktując ze słabymi rywalami. Nie traciła głupio punktów. Natomiast mecze na szczycie m.in. z Legią były zazwyczaj bardzo trudne. Wtedy nasza liga była mocniejsza niż dziś. Ale nie na tyle mocna aby można było oczekiwać sukcesów rok w rok. Jednorazowy wyskok każdemu może się wydarzyć. Nawet Wiśle czy Partizanowi.

Sory ale ten Partizan to w pucharach osiaga wiecej niz Wisla bo my wciaz fantazjujemy o LM podczas gdy Serbowie w niej byli. PRzegrali wszystko? Ok.
To już kwestia oceny subiektywnej co bardziej wartościowe. Czy awans z grupy LE czy solidny łomot w LM. Po reformach Platiniego do LM droga jest łatwiejsza niż za czasów świetności Wisły. Teraz może tam grać nawet kilka zapyziałych klubików. I tak nic z tego nie wynika i tak nikt później o nich nie pamięta. Patrz Unirea Urziceni. Osobiście występ Wisły z czasów Parmy i Schalke stawiam wyżej niż awans Partizana po karnych z Anderlechtem i serię sześciu łomotów w LM. Ale jak napisałem wyżej... masz prawo oceniać to inaczej.

Pastuchy z Levadii, Karabachu czy APOEL-u nie maja prawa podskoczyc Wisle. Graja w slabych ligachi, to nie liczace sie klubiki itd. Szkoda, ze kazdy z tych klubow odprawil Wisle...
To, że zapyziały klubik wygra jakiś mecz nie znaczy, że przestaje być zapyziałym klubikiem. Może się stać, że zostanie totalnie zlekceważony lub po prostu wygra z innym zapyziałem klubem... Nie wiem czemu się uparłeś tych porażek Wisły... Zupełnie o czym innym pisałem we wcześniejszych postach. Jeśli miałeś na celu porównać wtopy Partizana i Wisły to okey... były na zbliżonym poziomie z lekką przewagą Wisły. Natomiast jeśli chodzi o sukcesy to tu moim zdaniem również jest zbliżony poziom i również z lekką przewagą Wisły biorąc pod uwagę ostatnie 10 lat.

EDIT: down

@ Pele_94 - Okey... możemy robić z LM paraolimpiadę i uważać, że sam udział jest super fajny. Ja mam inne podejście. Dla mnie LM to coś więcej niż paraolimpiada. Szczególnie po reformie Paltiniego o sam udział jest znacznie łatwiej niż kiedyś. Pozwól zachować mi swoją opinię, że Wisła została bardziej zauważona w Europie po wygranych meczach z Parmą i Schalkę niż Partizan po 6 klęskach w LM. Często i gęsto jestem krytykowany za krytykę Wisły na tym forum więc może teraz kiedy chwalę pozwolicie mi to robić. Milosz... jak jesteś to pomóż
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 15:35.
Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Stary 25.11.2012, 15:03
Ja i tak jestem zdania, że Partizan osiągnął więcej. Sam fakt udziału w lidze mistrzów co dla nas jest niemożliwe. Poza tym, chciałbym zauważyć, że temat dotyczy meczu z Ruchem a nie przemyśleń na temat poziomu sportowego Partizanu Belgrad...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.11.2012, 15:16
Stawiam bezbramkowy remis lub jednobramkową porażkę - jeśli zagra Frederisken

Ruch od odejścia Fornalika nie gra nic, z drugiej strony - jesteśmy świetną drużyną "na przełamanie". Z przodu zwykle na zero, a z tyłu zawsze ktoś coś odwali...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.11.2012, 17:28
maly off ale szkoda, ze z mielcarskiego zrobila sie taka menda
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
ENDRJU 82
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.11.2012, 17:30
vabanq napisał(a):Wyświetl post
maly off ale szkoda, ze z mielcarskiego zrobila sie taka menda
też mnie to razi, jak typa słucham ...
Odpowiedz cytując
TSeq
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 25.11.2012, 17:52
Przed kazdym kolejnym meczem mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepiej. I za kazdym razem az zeby bola jak sie na to patrzy. To co wyprawia Jovanovic to jakby sie z koszulkami z Frederiksenem pozamienial. Rommel niewidoczny. Melikson po 15 minutach zniknal. A o naszych genialnych srodkowych obroncach juz nie wspomne. Chociaz Kew czasem ratuje dupe Osmanowi. Ech, az sie boje drugiej polowy... Ciezkie czasy przyszly...
Odpowiedz cytując
INZAGHI
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 25.11.2012, 17:59
No mam to samo. Oglądam mecz i nie mogę słuchać Grzesia, jego mózg jest przepełniony nienawiścią do Wisły, życzy nam czerwonych kartek, ma urojenia jakoby nie było spalonego, a kopacz Ruchu miał wysunięty łeb przed linię spalonego. On dzis by Wisłę spuścił do I ligi, gdyby miał taką mozliwość.

Mam pytanie, poważne, bo taka nienawiść nie mogła sie zrodzić bez przyczyny. Czy ktoś z obecnych władz Wisły molestował Grzesia gdy ten był małym chłopcem?

Któryś z kolei mecz Wisły w C+ i Grześ pluje jadem od 1 do 90 minuty.
Ostatnio edytowane przez INZAGHI : 25.11.2012 o godz. 18:26.
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku
-JM---- nieświadomie, albo odruchowo..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.11.2012, 18:47
No i proszę!
Pisałem żeby nie wsadzać Garguły do jednego worka z Sikorskim?

EDIT: Wow! Brami mi słów. Dzień cudów!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.11.2012 o godz. 18:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 25.11.2012, 18:53
Thechris karmi łabędzie jeszcze...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.11.2012, 18:53
25.11.2012 – Garguła 2 gole, Sikorski asysta
21.12.2012 – ?

Mieliśmy dzisiaj kilogram farta i szczyptę umiejętności. Przy telewizorze lub na stadionie trzyma mnie tylko dziecięca naiwność i oczekiwanie na takie niespodzianki jak dzisiaj, tak chętnie darowałbym sobie marnowanie czasu na śledzenie poczynań skórokopów. 20 minut pary, a potem 70 minut suchych pierdów w occie - jak długo tak można? Jeżeli to jakiś przemyślany schemat, to niech Kulawik zrobi szybki rachunek i zauważy, że tą metodą utrzymaliśmy punkty tylko w Łodzi. Na Legii i Koronie dostaliśmy potem po uszach, a w Chorzowie brakowało dosłownie centymetrów, żeby scenariusz się powtórzył. Kaprys sędziego Piaseckiego i znowu rypalibyśmy głową w mur aż do końcowego gwizdka.

Tak czy owak - czekam na powrót Małeckiego. On chociaż w 89. minucie będzie spuszczał łeb i pruł ile fabryka dała, tak jak oni wszyscy przez pierwszy kwadrans meczu i ani minuty więcej. To powinno wystarczyć do utrzymania bez większych palpitacji serca.

Więcej Boguskiego. Bednarz musi zimą pojechać do I ligi po bocznych obrońców, bo gorzej już się chyba grać nie da.
Ostatnio edytowane przez Watts : 25.11.2012 o godz. 19:33.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.11.2012, 19:00
Watts napisał(a):Wyświetl post
Bednarz musi zimą pojechać do I ligi po bocznych obrońców, bo gorzej już się chyba grać nie da.
Dwa mecze Frederiksen nie zagrał i już amnezja...

Nie mam nic przeciwko, żeby Bednarz wyjechał gdziekolwiek, byleby nie wracał.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Stary 25.11.2012, 19:01
Może Gargule sie guma skończyła, albo wypluł biedak przez przypadek na murawe... no i nie miał co robić to strzelił

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.11.2012, 19:08
Wmawiano mi niedawno, że nie ma sensu przychodzić na stadiony tylko po to, żeby oglądac męczarnie naszych piłkarzy. Nie ma sensu nawet włączac telewizora.
I choć przez cały mecz wkurzała mnie fatalna gra Wisły, to jestem pewny, że jest sens.
Może nie dla wszystkich. Dla mnie tak.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów