|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Piotrek87, wyrastasz na prawdziwą gwiazdę. Szpenio czy AS82 mogą się czuć zagrożeni
.A tu prawdziwi terroryści i ich bomba : http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...etow,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
"Brunon zamachowiec idealny": http://www.pch24.pl/brunon-k----zama...y,10167,i.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sam jesteś troll bo nie wnosisz nic do dyskusji politycznej !!
Daniel Sikorski na prezydenta !! Jacek Bednarz na premiera rzadu fachowców !! Vivat fiesta !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=gg5V85lWqo4 ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miło ze przedstawiłes sie tym linkiem.
Witaj. Przykro ze mi ze nie jesteś do końca zdrowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem za Palikotem wiec odwal się. wow składnia bo podwójnie napisałem przez pomyłkę jedno słowo, ok profesorze polonistyki dziękuję za zwrócenie uwagi. Ze szkiełka kontaktowego? o to pijesz? Nie oglądam w ogóle tv.
Wiele osób nie reprezentuję żadnej partii po prostu mają dość tych bajeczek itp. A zwolennicy sPISu i POpaprańców mogą sobie rękę podać ta sama nienawiść od was bije. Żryjta się dalej między sobą kolejne lata a jak was cały czas podpuszczam mądrale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
||
|
Czy leci z nami admin? Bo chłopek chyba przesadza.
ps.tak nienawiść bije odWas - napisał gość piszący Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.11.2012 o godz. 18:06.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jazdę też robiłem z prezydenta i premiera tego już nie widzisz? Napisałem jaki premier i prezydent taki zamachowiec ale oczywiście zwolennicy sPISu widzą to co chcą jak zawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko tu nikt nie ma pretensji po kim cisniesz..Tylko w jak infantylny sposób to robisz..ani to smieszne, ani fajne..
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Możecie mi wytumaczyć w jakim celu matka Brunona K. powiedziała opinii publicznej ,że jej synuś głosował na Kaczyńskiego ? co to ma do rzeczy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak to co? Brunon jest oszołomem pisowskim. Nie wiedziałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mnie najbardziej rozwaliło 1000 sztuk amunicji
patrz poniżej ---> ![]() jak również zestaw małego majsterkowicza ---> ![]() tu największe wrażenie robi na mnie telefon... a co bardziej spostrzegawczy zauważą nawet dziurkacz. Pytanie - czy dziurkacz miał robić za detonator czy też elektroniczne sprzężenie z płaską baterią, nokią i kablem od słuchawki miało wywołać wybuch
Ostatnio edytowane przez sambo : 21.11.2012 o godz. 21:18.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Do tego jeszcze jak podaje wp.pl po katastrofie smoleńskiej zamieszczał wpisy, których żaden z naszych forumowych lemingów by się nie powstydził "K. skupiał się w komentarzach na krytykowaniu PO, ale źle oceniał także opozycję. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego, Brunon K. sprzeciwiał się pochowaniu go na Wawelu. "W wymiarze ludzkim jest to ogromna tragedia, ale niech to nie przesłania oczywistego faktu, że Lech Kaczyński był (żeby nie być zbyt ostrym wobec zmarłego) przeciętnym prezydentem. Nie wiedziałem, że wystarczy zginąć w wypadku, żeby zostać pochowanym na Wawelu. Mimo współczucia dla rodziny prezydenta, to jednak gruba przesada" - deklarował 13 kwietnia 2010 roku. O innej z ofiar katastrofy z PiS pisał, że "był wyjątkowo wrednym i perfidnym człowiekiem". "Jeśli istnieje coś takiego jak piekło to mam nadzieję, że właśnie tam jest" - deklarował. Jarosława Kaczyńskiego Brunon K. obwiniał za doprowadzenie do katastrofy smoleńskiej. "Pisałem to kilka razy i napiszę jeszcze raz. Putin zaprosił Tuska. Jarosław zawrzał i kazał Lechowi storpedować wyjazd, czyli jak to w zwyczaju Jacka i Placka podłożyć nogę. Ponieważ się nie udało, kazał mu 10 kwietnia polecieć za wszelką cenę do Smoleńska. Niestety zdarzył się wypadek. A dalej sama perfidia - czyli jak najszybsze ściągnięcie zwłok brata, zrobienie z niego bochatera narodowego (to 'ch" to celowo), przypisanie sobie 'dobrych' cech brata i próba, na szczęście nieudana, zostania prezydentem (wcześniej oczywiście podział na patriotów i nie patriotów). To tak w skrócie. W jednym jednak poseł (Palikot - przyp. red.) się myli. Moralna odpowiedzialność za wypadek ciąży na Jarosławie, a nie na Lechu" - pisał na forum jednego z portali Brunon K. Zaznaczał, że ma na myśli odpowiedzialność moralną, nie karną." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu wrażenie robi telefon? Mało, który zamachowiec używa czegoś nowszego niż stare Nokie, albo Siemensy, a poza tym wiadomo, że czym nowszy telefon tym większa szansa na podsłuchy i zakłócenia przez różnego rodzaju służby.
Rozumiem, że inne fanty wydają się śmieszne w kontekście 4 ton "trotylu" tak jak dla mnie śmieszne jest analizowanie tej wrzutki, ale właśnie telefon jest tutaj "wrzucony" idealnie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.11.2012 o godz. 22:52.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
robi wrażenie bo to elegancki telefon jest. Swoją drogą widze, że znasz się na rzeczy... Nokie Siemensy proszę ja Ciebie, podsłuchy zakłócenia, służby
![]() ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Służby, służby dokładnie. Znam człowieka, który przed pójściem na browara pyta się jaki telefon masz przy sobie. Jak jajfon, czy cuś podobnego to odwraca się na pięcie i wychodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Zamach na Komorowskiego" czyli zemsta Kwiatkowskiego:
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=iguSuJg1I2o |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocie kocie palikocie !!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
jednak to my jesteśmy narodem wybranym ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
JarKacz i Ziobro pod trybunał? Ciekawe ...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Od poniedziałku w GóWnie non stop artykuły anty-pis,kaczyński, nadmuchują każdą sprawę ...
PS. http://www.facebook.com/photo.php?fb...levant_count=1
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 22.11.2012 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Afera ABW. Gdzie są wielkie media?"
Cytat:
|