The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2012, 14:34
Piotrek87, wyrastasz na prawdziwą gwiazdę. Szpenio czy AS82 mogą się czuć zagrożeni .
A tu prawdziwi terroryści i ich bomba :

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...etow,id,t.html
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 21.11.2012, 14:50
Czy wydaje się wam że teraz jest tak trudno ustalić kto co napisał w necie? Nawet bez ACTA?
Wszystko zależy od determinacji organów ścigania. Swoją drogą choć cenię sobie bardzo anonimowość w sieci, to gdyby ludzie podpisywali się nazwiskiem pod bredniami jakie wypisują to tej wszechogarniającej głupoty byłoby na pewno mniej.
c.d.n.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 21.11.2012, 14:50
"Brunon zamachowiec idealny": http://www.pch24.pl/brunon-k----zama...y,10167,i.html
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 21.11.2012, 14:58
Ch**j z terrorystami !! My Jarka Smolenczyka nie oddamy !!

Miejsce na Multikleksie dla mediów niezależnych !!

Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Jareczek gna !!! Ajjejo hej trotyl gol !!!
Ostatnio edytowane przez Piotrek87 : 21.11.2012 o godz. 15:06.
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.11.2012, 15:19
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post

Nie karmcie już lepiej trolla.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Piotrek87
Senior Member

Stary 21.11.2012, 15:35
Sam jesteś troll bo nie wnosisz nic do dyskusji politycznej !!

Daniel Sikorski na prezydenta !!

Jacek Bednarz na premiera rzadu fachowców !!

Vivat fiesta !!
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.11.2012, 16:42
Sam jesteś troll bo nie wnosisz nic do dyskusji politycznej !!

Daniel Sikorski na prezydenta !!

Jacek Bednarz na premiera rzadu fachowców !!

Vivat fiesta !!

http://www.youtube.com/watch?v=gg5V85lWqo4
TYLKO WISŁA!
Piotrek87
Senior Member

Stary 21.11.2012, 17:31
Miło ze przedstawiłes sie tym linkiem.
Witaj. Przykro ze mi ze nie jesteś do końca zdrowy
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.11.2012, 17:43
Miło ze przedstawiłes sie tym linkiem.
Witaj. Przykro ze mi ze nie jesteś do końca zdrowy
Czyżby, najzdrowsze za zdrowych, zbłąkane palikocię ?

Składnia żywcem ze szkiełka.

Niech trochę ponadaje, będzie świeżym obrazem, co dla niektórych znaczy postęp.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.11.2012 o godz. 17:46.
Hej Nasz TS !!
Piotrek87
Senior Member

Stary 21.11.2012, 17:59
Nie jestem za Palikotem wiec odwal się. wow składnia bo podwójnie napisałem przez pomyłkę jedno słowo, ok profesorze polonistyki dziękuję za zwrócenie uwagi. Ze szkiełka kontaktowego? o to pijesz? Nie oglądam w ogóle tv.

Wiele osób nie reprezentuję żadnej partii po prostu mają dość tych bajeczek itp. A zwolennicy sPISu i POpaprańców mogą sobie rękę podać ta sama nienawiść od was bije. Żryjta się dalej między sobą kolejne lata a jak was cały czas podpuszczam mądrale.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 21.11.2012, 18:04
Czy leci z nami admin? Bo chłopek chyba przesadza.
ps.tak nienawiść bije odWas - napisał gość piszący

Cytat:

Cytat:
Także pisowcy ciesczcie sie bo ABW uratowała :
* Jarosława Smolenskiego I
* Antoniego Smolenskiego II
A może i nawet profesora Zglinskiego przyszłego premiera PRL !
Ostatnio coraz więcej jest troli piszących - " ja nie głosuje na nikogo , i PIS i PO mnie nie interesuje,jestem niezalezny ale i tak Kaczor ch..j" coś jak ten Brunon może Piotrek to jego dziecko?
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.11.2012 o godz. 18:06.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Piotrek87
Senior Member

Stary 21.11.2012, 18:12
Jazdę też robiłem z prezydenta i premiera tego już nie widzisz? Napisałem jaki premier i prezydent taki zamachowiec ale oczywiście zwolennicy sPISu widzą to co chcą jak zawsze.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.11.2012, 19:00
Tylko tu nikt nie ma pretensji po kim cisniesz..Tylko w jak infantylny sposób to robisz..ani to smieszne, ani fajne..
[][][][]> T S W <[][][][]
yarow
Senior Member

Stary 21.11.2012, 19:32
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...36139099_n.jpg
Wygiwares_od_bumbulatora
Banita

Od: 09.2012

Stary 21.11.2012, 20:17
Możecie mi wytumaczyć w jakim celu matka Brunona K. powiedziała opinii publicznej ,że jej synuś głosował na Kaczyńskiego ? co to ma do rzeczy ?
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.11.2012, 20:31
Jak to co? Brunon jest oszołomem pisowskim. Nie wiedziałeś?
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.11.2012, 20:31
Wygiwares_od_bumbulatora napisał(a):Wyświetl post
Możecie mi wytumaczyć w jakim celu matka Brunona K. powiedziała opinii publicznej ,że jej synuś głosował na Kaczyńskiego ? co to ma do rzeczy ?
Zaskoczony? To wszystko bardzo ładnie wpisuje się w obraz skrzętnie (aczkolwiek mocno nieudanie) stworzonej intrygi.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 21.11.2012, 21:16
Mnie najbardziej rozwaliło 1000 sztuk amunicji

patrz poniżej --->

jak również zestaw małego majsterkowicza --->

tu największe wrażenie robi na mnie telefon...

a co bardziej spostrzegawczy zauważą nawet dziurkacz.

Pytanie - czy dziurkacz miał robić za detonator czy też elektroniczne sprzężenie z płaską baterią, nokią i kablem od słuchawki miało wywołać wybuch
Ostatnio edytowane przez sambo : 21.11.2012 o godz. 21:18.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 21.11.2012, 21:22
Wygiwares_od_bumbulatora napisał(a):Wyświetl post
A Szanowna Mamusia zwolenniczka PO i duetu Donek&Bronek.
Do tego jeszcze jak podaje wp.pl po katastrofie smoleńskiej zamieszczał wpisy, których żaden z naszych forumowych lemingów by się nie powstydził

"K. skupiał się w komentarzach na krytykowaniu PO, ale źle oceniał także opozycję. Po śmierci Lecha Kaczyńskiego, Brunon K. sprzeciwiał się pochowaniu go na Wawelu. "W wymiarze ludzkim jest to ogromna tragedia, ale niech to nie przesłania oczywistego faktu, że Lech Kaczyński był (żeby nie być zbyt ostrym wobec zmarłego) przeciętnym prezydentem. Nie wiedziałem, że wystarczy zginąć w wypadku, żeby zostać pochowanym na Wawelu. Mimo współczucia dla rodziny prezydenta, to jednak gruba przesada" - deklarował 13 kwietnia 2010 roku. O innej z ofiar katastrofy z PiS pisał, że "był wyjątkowo wrednym i perfidnym człowiekiem". "Jeśli istnieje coś takiego jak piekło to mam nadzieję, że właśnie tam jest" - deklarował.

Jarosława Kaczyńskiego Brunon K. obwiniał za doprowadzenie do katastrofy smoleńskiej. "Pisałem to kilka razy i napiszę jeszcze raz. Putin zaprosił Tuska. Jarosław zawrzał i kazał Lechowi storpedować wyjazd, czyli jak to w zwyczaju Jacka i Placka podłożyć nogę. Ponieważ się nie udało, kazał mu 10 kwietnia polecieć za wszelką cenę do Smoleńska. Niestety zdarzył się wypadek. A dalej sama perfidia - czyli jak najszybsze ściągnięcie zwłok brata, zrobienie z niego bochatera narodowego (to 'ch" to celowo), przypisanie sobie 'dobrych' cech brata i próba, na szczęście nieudana, zostania prezydentem (wcześniej oczywiście podział na patriotów i nie patriotów). To tak w skrócie. W jednym jednak poseł (Palikot - przyp. red.) się myli. Moralna odpowiedzialność za wypadek ciąży na Jarosławie, a nie na Lechu" - pisał na forum jednego z portali Brunon K. Zaznaczał, że ma na myśli odpowiedzialność moralną, nie karną."
emj10
Senior Member

Stary 21.11.2012, 22:50
Czemu wrażenie robi telefon? Mało, który zamachowiec używa czegoś nowszego niż stare Nokie, albo Siemensy, a poza tym wiadomo, że czym nowszy telefon tym większa szansa na podsłuchy i zakłócenia przez różnego rodzaju służby.

Rozumiem, że inne fanty wydają się śmieszne w kontekście 4 ton "trotylu" tak jak dla mnie śmieszne jest analizowanie tej wrzutki, ale właśnie telefon jest tutaj "wrzucony" idealnie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.11.2012 o godz. 22:52.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 21.11.2012, 23:31
robi wrażenie bo to elegancki telefon jest. Swoją drogą widze, że znasz się na rzeczy... Nokie Siemensy proszę ja Ciebie, podsłuchy zakłócenia, służby
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
emj10
Senior Member

Stary 21.11.2012, 23:42
Służby, służby dokładnie. Znam człowieka, który przed pójściem na browara pyta się jaki telefon masz przy sobie. Jak jajfon, czy cuś podobnego to odwraca się na pięcie i wychodzi.
yarow
Senior Member

Stary 22.11.2012, 03:18
"Zamach na Komorowskiego" czyli zemsta Kwiatkowskiego:

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=iguSuJg1I2o
Piotrek87
Senior Member

Stary 22.11.2012, 08:19
Kocie kocie palikocie !!
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 22.11.2012, 09:16
Cytat:
Strażnicy na drogach, nad wodą, w lasach, a nawet w parkach otrzymają urządzenia do rażenia prądem. Jak donosi "Dziennik Gazeta Prawna", przepisy nie ograniczają ich użycia.

Rząd chce, by paralizatory elektryczne o mocy powyżej 10 megaamperów, trafiły m.in. do Straży Leśnej, Straży Rybackiej, Straży Łowieckiej, Inspekcji Transportu Drogowego i Straży Ochrony Kolei.

Niestety w założeniach nowej ustawy o środkach przymusu bezpośredniego i broni palnej nadal nie określono zasad użycia tych urządzeń.
Nie ustalono ani gdzie można razić paralizatorem, ani jak długo. Co więcej, funkcjonariusze nie będą mieli obowiązku ostrzegać o zamiarze jego użycia. Określono jedynie, że po paralizator można sięgnąć w momencie, gdy zastosowanie innych środków przymusu bezpośredniego będzie niemożliwe albo może okazać się nieskuteczne.

"To zaskakujące w kontekście statystyk, które wskazują, że zastosowanie paralizatorów spowodowało ponad 300 zgonów w USA i 25 w Kanadzie. Po tych wypadkach urządzenia te zaczęto traktować już nie jako środek obezwładniający, ale jak rodzaj broni śmiercionośnej" – pisze "Dziennik Gazeta Prawna".

- Paralizatory są szczególnie groźne dla osób z rozrusznikami serca, problemami kardiologicznymi, oddechowymi i metabolicznymi – ostrzega dr Mirosław Wróblewski, członek Agencji Praw Podstawowych Unii Europejskiej.

Jak jednak zapewnił resort spraw wewnętrznych, szczegółowe zasady użycia paralizatorów zostaną dopisane do projektu ustawy.

jednak to my jesteśmy narodem wybranym ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
yarow
Senior Member

Stary 22.11.2012, 13:47
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...01861176_n.jpg
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.11.2012, 16:34
JarKacz i Ziobro pod trybunał? Ciekawe ...
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.11.2012, 16:44
Szpen napisał(a):Wyświetl post
JarKacz i Ziobro pod trybunał? Ciekawe ...
ktory to już raz zapowiadaja ze ich postawia ,chyba 50-ty ,byliby ci z PO raz konsekwentni i zrobili jak mówią..
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 22.11.2012, 18:51
Od poniedziałku w GóWnie non stop artykuły anty-pis,kaczyński, nadmuchują każdą sprawę ...

PS. http://www.facebook.com/photo.php?fb...levant_count=1
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 22.11.2012 o godz. 18:58.
yarow
Senior Member

Stary 22.11.2012, 19:49
"Afera ABW. Gdzie są wielkie media?"

Cytat:

"[...]

Jest tylko jedno wyjasnienie takiego stanowiska: dokonania zamachu samobójczego mieli dokonać oficerowie ABW.

Ergo. Do żadnego zamachu nie mogło dojść a więc żadnego udaremnie nia zamachu nie było.

Jeśli bowiem uznamy, że zamach został udaremniony przez ABW, to by oznaczało, że oficerowie ABW zamierzali dokonać prawdziwego zamachu na Sejm i Prezydenta RP. W takim przypadku jednak powinni zostać zatrzymani a nie zostali."
http://lazacylazarz.nowyekran.pl/pos...-wielkie-media

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów