The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2012, 23:15
co do bojkotu.to w 100% popieram, kur** mecz w Kielcach to co niby było, mecz ze słabiutkim Lechem to co...zawsze byliśmy z nimi ZAWSZE nawet jak było mega ciężko a oni mają nas w dup** na rogu. Za free nic nie zrobią, nie pójdą do dzieci dać dyplomów bo ważniejsze są zakupy w galerii. Ludzie oni zarabiają astronomiczne pieniądze za to aby REPREZENTOWAĆ NASZ KLUB a nie sabotować. Jeżeli komuś się nie podoba takie zachowanie niech wspiera i dopinguje, bo MOJA CZARA GORYCZY się przelała. Wisła ma ponad 100 lat i ciężko mi sobie przypomnieć czasy gdzie te barwy nie stanowiły czegoś ELITARNEGO. Ja kocham ten klub ale nie pozwolę aby banda rozpuszczonych piłkarzy przechodziła obok meczy, zwalniała trenerów. Braku woli walki nie WYBACZĘ albo niech idą grać do małych klubików albo niech jadą grać do Arabii Saudyjskiej. Jeżdzimy na wyjazdy, kupujemy bilety etc. oczekujemy GODNEGO reprezentowania WISŁY KRAKÓW bo to jest oczywistość a co dostajemy KOMPROMITACJE. jeden z przedmówców powiedział mądrą rzecz..kibice już się nie denerwują na piłkarzy, dla wielu obecny stan stał się norma..niestety..
i dla wszystkich którzy są Święci i bronią Czci i Cnoty tych piłkarzy polecam przeczytać zdanie poniżej, zamknąć oczy i jeszcze raz przeczytać a potem sprawdzić u prof. Miodka co znaczą słowa i jaki jest ich sens :
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki."
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.11.2012, 23:23
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Gdyby mieli się podłożyć to jak kilka razy Melikosn wjeżdżał w pole karne, po prostu któryś mędrzec by wykosił i tyle....
Tyle, że statyczny Melikson ani raz z piłką nie chciał w to pole karne wjechać...

grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem kibice są tak samo rozpieszczeni jak piłkarze.. a wszystko determinuje brak sukcesów..
Aż strach pomyśleć co by było gdybyśmy kiedyś jeszcze (odpukać ) spadli ligę niżej.
Wg milosza sezon temu odnieśli sukces niebywały w LE.

arti napisał(a):Wyświetl post
czemu bednarza nie bierzecie też na tapetę?
Coś tam było... zresztą będzie okazja zabrać się za innych w meczu z Górnikiem

PS. Pierwszy raz od roku żałuję, że nie poszedłem na mecz

@ down

Grantar napisał(a):Wyświetl post
Panowie szydercy jak odróżniacie sytuację gdy się "nie kce" od tego ze nie wychodzi, nie umieją itp.
Na przykład po przygotowaniu fizycznym.

A dlaczego flekujecie akurat Sikora który - fakt - nic nie ustrzelił ale biega jak ślepy koń w " te i we wte " .... .
Bo się rymuje ?
Domyślam się, że dlatego bo biega jak ślepy koń w " te i we wte"
Ostatnio edytowane przez thechris : 18.11.2012 o godz. 23:45.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 18.11.2012, 23:32
Panowie szydercy jak odróżniacie sytuację gdy się "nie kce" od tego ze nie wychodzi, nie umieją itp.
A dlaczego flekujecie akurat Sikora który - fakt - nic nie ustrzelił ale biega jak ślepy koń w " te i we wte " .... .
Bo się rymuje ?
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.11.2012, 23:43
niech mnie ktos poprawi, bo mi sie tego za bardzo sprawdzac nie chce, ale o ile dobrze pamietam, to Iliewa sprowadzilismy juz po mistrzowskim sezonie Maaskanta, wiec co to za brednie gosc wygaduje, ze powtorzymy sezon z wygraną z Cracovią w 94' minucie? Nie przypominam sobie, zeby on wtedy byl juz u nas.

Wychodziloby na to, ze caly ten wywiad, a przynajmniej czesc, jest zwyczajnie napisana przez dziennikarza, a Iliew pewnie powiedzial, ze cieszy sie z bramki i ze zwyciestwa..
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.11.2012, 23:52
Był szajs, ale uważasz że choćby Lubin-GKS z piątku albo wczorajszy Jaga-Korona były lepsze
Napisałem, że oglądam po kilka, na szczęście nie jestem takim desperatem, żeby oglądać wszystko.

Jeśli chcieli przegrać to po co było z tym czekać do 92m, mogli puścić jakąkolwiek akcję Wisły w 1 czy 2 połowie.
Nie jestem pewien tego, że się podłożyli - jak napisałem, biorę pod uwagę, że mogą być aż tak niewiarygodnie słabi. Jednak - tak, wizja oddania nam punktów przez Śląsk jakoś po tym meczu do mnie przemawia. Przed meczem uważałem, że to plotki, że nic takiego się nie stanie. Sytuacja Mili? Okej, to tylko Mila, nie Ronaldo. Skoro Ronaldo może sadzić pudło za pudłem, Mila może w takiej sytuacji nie trafić w piłkę. Sytuacja Cetnarskiego? On tam chyba kładł się na karnego, a kiedy poczuł, że nic z tego nie będzie, oddał strzał rozpaczy. To by nawet obalało teorię podkładania się. Tylko, że przyszedł karny. Pal licho, że Cetnarski nie mógł wykonać go gorzej wciąż trafiając w bramkę. Bardziej do teorii spiskowych przekonuje mnie to, jak on ruszył na dobitkę - "drzewa umierają stojąc". Biegł tak, jakby ktoś go trzymał za nogi. Jak mówię - mecz nie musiał być ustawiony. Możliwe, że piłkarze Śląska są po prostu tak beznadziejni jak nasi - punktów mają więcej tylko dlatego, że wytrzymują więcej biegania. Ale mnie całokształt twórczości Śląska w tym meczu jednak przekonuje do wariantu - podłożyli się. Po prostu Śląsk zrobił w tym meczu za dużo w tym kierunku, żeby nam bramki nie strzelić. A że nie podłożyli się nam na całego... Gdyby sami wrzucili sobie piłkę do bramki, to by to jednak za bardzo śmierdziało, a nie oszukujmy się, za dużo zagrożenia to my sami pod bramką Kelemena nie stworzyliśmy.

Przy czym piszę to tylko dlatego, że lubię pociągnąć dyskusję. znaczenia to większego nie ma. Trzy punkty są. Gra była beznadziejna. Genkov doprowadził mnie do takiej rozpaczy swoimi zagraniami, że momentami chciałem Sikorskiego w jego miejsce. Nie chce mi się tej kopaniny oglądać jeszcze raz, a tym bardziej o niej pisać. Ale jeżeli się jednak przymuszę to pewnie istotnym czynnikiem zachęcającym będzie wola wystawienia Genkowowi "1", bo gość był nieprzeciętnie beznadziejny. Czy on miał choćby jedno udane zagranie?

I druga obok 3 pkt świetna wiadomość: jeszcze tylko 270min tej nędzy pozostało do zimy!Jakoś wytrzymamy
A z tym to nie zamierzam dyskutować. Sam po cichu odliczam czas do końca.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.11.2012, 00:01
Bo się rymuje ?
Dla mnie Sikor uosabia po części samego Bednarza, jego politykę i jest pewną wypadkową tego co klub, działacze, trenerzy sprowadzają na R22 jako produkt piłkarski.

Osobiście uważam że za duży pojazd tylko w jego kierunku, za mało na orbita, jaliens i tego typu krezusy w naszej drużynie.

raindog napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj "kibice" zrównali się poziomem z aktualną formą drużyny.

Swoją drogą trochę im zazdroszczę, gdyż łatwiej żyć, gdy się ma taką prostą wizję świata - wszystko można sobie łatwo poukładać w kategoriach - nasi/obcy; dobrzy/źli.

Oj myślę że forma kibiców dużo wyższa niż ta zaprezentowana na boisku. Poziom szydery nieprogramowanej, że tak powiem na freestylu, naprawdę wysoki. Niech któryś z grajków zrobi tak nieszablonową akcje jak dziś zapodało G a będą go pokazywać we wszystkich telewizjach świata.

Jeśli czułeś potrzebę oklaskiwania nieszablonowych zagrań naszych panów piłkarzy nie trzeba się było krępować a wiwatować z całych sił.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.11.2012, 00:22
Tak jak podejrzewam ze i tak kazdy pilkarz olał to co sie dzialo na trybunach.Sikorski olewa wszystko ,jego machanie nam bylo wymowne,"mam wy**bane i sie ciesze ",wiec luz oni to wszytsko maja gdzies.

Szkoda ze nie dostalo sie bardziej tej łysej ku*wie ,bo jemu nalezy sie potrojnie.

P.S A juz oddzielenie kibicow od kibiców kordonem policjii przeszlo wszytsko.

SZANUJ KIBICA SWEGO BO NIE BEDZIESZ MIAŁ ZADNEGO.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 19.11.2012 o godz. 00:45.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.11.2012, 01:02
W sumie pojazd po naszych zawodnikach za Cupiała zdarzył się pierwszy raz. Może zarząd w końcu pójdzie po rozum do głowy, że coś się w klubie chyba dzieje nie tak jak trzeba i nie może już sobie pozwolić na słodkie pierdzenie w stołek jak dotychczas. Żeby trochę załagodzić sytuacje uruchomili sprzedaż biletów przez internet...może zaświeci się Wiśle nikłe światełko w tunelu i w zimie klub naprawdę dokona jakichś wzmocnień zamiast Frederiksenów i Sikorskich?

Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 19.11.2012, 01:45
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Szkoda ze nie dostalo sie bardziej tej łysej ku*wie ,bo jemu nalezy sie potrojnie.
To prawda. Ale dostało się nie tylko piłkarzom, także Cupiałowi i po części zarządzowi klubu i steawardom:

"Wyższa pensja dla Łukasza" lub też "Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy"
"chodzcie do nas" a potem "jesteśmy bezpieczni"

Może tak trzeba coś wpoić do tych pustych głów bo normalny doping niewiele daje. Sikorski ja będzie miał jaja to po takich wjazdach będzie zapier.... i gryzł trawę na boisku.

riv napisał(a):Wyświetl post
Żeby trochę załagodzić sytuacje uruchomili sprzedaż biletów przez internet...
Ja mam wrażenie że gdyby nie to że Craxa wprowadziła tą sprzedaż to do dzisiaj byśmy jej nie mieli.

Podsumowanie krótkie:
'Walczyć, biegać i sie starać a jak nie to wypierdalać"
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 19.11.2012 o godz. 01:48.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.11.2012, 05:47
Proponuje jeszcze wiecej Polakow w Wisle. Chcieliscie? to macie.

Jednego jestem pewien, mianowicie, po dwoch sezonach z rzedu bez pucharow trudno bedzie o wlasnych silach wrocic na czolowe miejsce w tabeli. Rzadko jakiemu klubowi udaje sie taka sztuka bez ingerencji wlasciciela.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 19.11.2012 o godz. 06:06.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 19.11.2012, 07:21
Szyderstwa zasłużone - piłkarze w pełni zapracowali na nie. Zgadzam się, że mniej powinno być przyśpiewek na Sikorskiego, więcej na Gargułę. Jakoś dziwnie omijany jest Genkov - partacz na partaczami. Obrazu jego gry nie zmienią dwa udane zagrania. Natomiast przyśpiewka "hej Śląsku strzelcie im gola" była nie na miejscu. Coś takiego nie przeszło by mi przez gardło... Samego meczu nawet nie ma co komentować... Ofiarą atmosfery na trybunach padł też Chrapek, który rozegrał bardzo słaby mecz..
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 19.11.2012, 08:35
Gdybym wiedział z jakimi debilami przyjdzie dzielić mi trybuny podczas wczorajszego meczu to wolałbym nie przychodzić na mecz (zaznaczam,że pomijam normalnych którzy wczoraj byli na stadionie).Ponizać swoich piłkarzy tylko dlatego,że im nie idzie, a czy tym idiotą którzy wyśmiewali piłkarzy wszystko w życiu wychodzi?! są tacy idealani,że wszystko im wychodzi i mają prawo aby tak traktować piłkarzy klubu któremu niby kibicują? na pewno nie ,były mecze gdzie doping był żenujący ale czy wtedy piłkarze jechali po kibolach bo doping był kiepski ?NIE, zawsze chwalili swoich kibiców i dziękowali za doping.
Wcale nie dziwi mnie wczorajsza reakcja piłkarzy i zejście do szatni zaraz po zakończeniu meczu ,również miałbym w dupie takich kibiców.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.11.2012, 08:42
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Gdybym wiedział z jakimi debilami przyjdzie dzielić mi trybuny podczas wczorajszego meczu to wolałbym nie przychodzić na mecz (zaznaczam,że pomijam normalnych którzy wczoraj byli na stadionie).Ponizać swoich piłkarzy tylko dlatego,że im nie idzie, a czy tym idiotą którzy wyśmiewali piłkarzy wszystko w życiu wychodzi?! są tacy idealani,że wszystko im wychodzi i mają prawo aby tak traktować piłkarzy klubu któremu niby kibicują? na pewno nie ,były mecze gdzie doping był żenujący ale czy wtedy piłkarze jechali po kibolach bo doping był kiepski ?NIE, zawsze chwalili swoich kibiców i dziękowali za doping.
Wcale nie dziwi mnie wczorajsza reakcja piłkarzy i zejście do szatni zaraz po zakończeniu meczu ,również miałbym w dupie takich kibiców.
Gościu zorientuj się trochę w temacie a nie pisz bzdury. Poczytaj i posłuchaj jakie są powody takiej akcji a nie piernicz że podłożem są tylko wyniki sportowe.

Więcej wiedzy i świadomości co się dzieje dookoła życzę.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.11.2012, 08:45
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Wrzuty na Sikorskiego to była absolutna dziecinada. Pokaz żenady, debilizmu. O ile akcję ze schodami akceptuję, była śmieszna, o tyle jazdy po Sikorskim to było dno dna.

Ale to już było. 3 punkty, oby tak dalej.
Jaka dziecinada? koleś zarabia gruba kasę a odpierdala bucowe. Jest słaby piłkarsko i ma na wszystko wyjebane. W piątek widziałem go na ulicy w jego wypasnym wielkim sportowym Audi. Był zadowolony z życia, rozluzniony i szczęśliwy- a każdy normalny człowiek jakby mu w robocie nie szło to byłby załamany.

Jest patalachem, i nie dziwie sie Wojciechowskiemu, ze po pudle sezonu odstawil go od drużyny. Za jego pobyt w Wiśle Bednarza powinien dostać kopa takiego, żeby zatrzymał sie dopiero na Pałacu Kultury i Nauki.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.11.2012, 08:53
Dariook napisał(a):Wyświetl post
.
Jesteś głupi czy tylko udajesz? Problemem Wisły nie są "Polacy w Wiśle" problemem są SŁABI ZAWODNICY którzy konsekwentnie są sprowadzani od 4-5 lat (bez podziału na narodowość) .
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.11.2012, 09:13

Jednego jestem pewien, mianowicie, po dwoch sezonach z rzedu bez pucharow trudno bedzie o wlasnych silach wrocic na czolowe miejsce w tabeli. Rzadko jakiemu klubowi udaje sie taka sztuka bez ingerencji wlasciciela.
A jacyż to "Polacy" przyszli do Wisły przed sezonem, że jest ich teraz jeszcze więcej - poza powrotem z wypożyczenia Chrapka i przyjścia Sikorskiego, nieszczęsnego chłopaka z rezerw Polonii ? Może chodzi Ci o Quioto i Frederiksena?

Proponuję jeszcze więcej obcokrajowców w Wiśle. Chcieliście? to macie. Ta ostatnia dwójka to naprawdę pokazała, że stanowi gigantyczne wzmocnienie dla Wisły.

Podsumowując - zapewniam Cię że nikt tu nie chce w Wiśle ani takich "Polaków" jak Sikorski ani takich "obcokrajowców" jak Frederiksen. Do Wisły przychodzą ostatnio słabi piłkarze - i Polacy i obcokrajowcy. Dodatkowo brakuje rotacji w zespole - ile jeszcze lat będzie kaleczył Garguła by wreszcie ktoś mu podziękował. Dlaczego nadal musi grać 36 letni Sobolewski? Sprowadzanie problemu obecnej słabości Wisły do kwestii narodowościowych jest grubym nadużyciem.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Stary 19.11.2012, 09:18
Ja się szyderstwom nie dziwię, kopacze nie mają dołka od kilku meczów, oni grają beznadziejnie całą drugą rundę z rzędu! Widać jak na dłoni brak zaangażowania, nie biegają, prosto piłki nie potrafią uderzyć... Marnują i czas i pieniądze tych, co przychodzą na mecz także ze względów "piłkarskich", a nie tylko "kibicowskich".

Czy szydera to przesada? Przesadą jest wbijanie ekipy hools'ów na trening i motywacja z użyciem siły i zastraszania, jak to swego czasu robiły niektóre ekipy w Polsce. Tutaj nikt nikogo nie bluzgał, nie było chamstwa i prostactwa, jakoś te złe emocje musiały z trybun ujść i dobrze się stało, że uszły akurat w takiej konwencji.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 19.11.2012, 09:36
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Gościu zorientuj się trochę w temacie a nie pisz bzdury. Poczytaj i posłuchaj jakie są powody takiej akcji a nie piernicz że podłożem są tylko wyniki sportowe.

Więcej wiedzy i świadomości co się dzieje dookoła życzę.

Czyli poniżano piłkarzy również za zamknięcie trybuny? za zakaz wnoszenia sektorówek? za działania zarządu ? tak można wywnioskować z tego co napisałeś .

Nie mam nic do organizowania ROZSĄDNYCH protestów jednak ten wczorajszy skierowany w strone piłkarzy był debilny,wystarczyło nie dopingować zawodników poskandować pare haseł zamiast ośmieszać i poniżać ich przy każdym kontakcie z piłką.
Rozmawiałem z zawodnikiem który był wczoraj na boisku i wiem jak było to odebrane przez piłkarzy i jak czuł się jeden z nich.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.11.2012, 10:13
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jesteś głupi czy tylko udajesz? Problemem Wisły nie są "Polacy w Wiśle" problemem są SŁABI ZAWODNICY którzy konsekwentnie są sprowadzani od 4-5 lat (bez podziału na narodowość) .
Ty chyba naprawdę nie jesteś tak inteligentny na jakiego się lansujesz, bo w przeciwnym wypadku byś zrozumiał, że " Polacy w Wiśle " to tylko slogan.
Slogan który podchwycił Bednarz i który Łysemu (tobie?) pozwolił ponownie zaistnieć w Wiśle. Takie niewinne hasełko a tak skrupulatnie zostało wykorzystane przez łysego buca że działa jak zasłona dymna dla jego nieprofesjonalnych poczynań.

---------------------------------------

BBudowniczy@

Ja mam głęboko w dupie czy w ataku parę będą tworzyć pigmej z eskimosem, bo nie mam z tym problemu, ważne żeby prezentowali satysfakcjonujący dla klubu poziom a że niestety ten poziom jest za sprawą Bednarza zaniżony do minimum, to obecny zaciąg jest jeszcze słabszy od wagonu który w lecie od nas odjechał.

Utożsamiasz się z piłkarzami? No chyba że masz 12 lat i czytasz Bravo Sport ...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.11.2012, 10:43
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post

Podsumowując - zapewniam Cię że nikt tu nie chce w Wiśle ani takich "Polaków" jak Sikorski ani takich "obcokrajowców" jak Frederiksen. Do Wisły przychodzą ostatnio słabi piłkarze - i Polacy i obcokrajowcy. Dodatkowo brakuje rotacji w zespole - ile jeszcze lat będzie kaleczył Garguła by wreszcie ktoś mu podziękował. Dlaczego nadal musi grać 36 letni Sobolewski? Sprowadzanie problemu obecnej słabości Wisły do kwestii narodowościowych jest grubym nadużyciem.
Ale co w tej sytuacji jest winien Frederiksen czy Sikorski, aby po nich jeździć ? Nie za bardzo rozumiem. To samo Garguła ? sam się pchał do Wisły, sam sobie płaci i wreszcie sam siebie wstawia do 11 co mecz ? I tak dalej. Można to było ciekawiej zaprezentować.

Mecz taki sobie, w sam raz aby sobie przy nim pogadać, pośpiewać. Zmarznąć Chodzenie na Wisłę należy odczytywać już li tylko w formie towarzyskiej. Bo nie wyobrażam sobie aby ktoś łaził na mecz z przekonaniem, że coś ciekawego zobaczy na murawie.

btw, cena biletów czy karnetów musi uleć drastycznej obniżce, bo za możliwość pogadania sobie na świeżym powietrzu wychodzi to dość drogo.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 19.11.2012 o godz. 10:49.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.11.2012, 10:43

BBudowniczy@

Ja mam głęboko w dupie czy w ataku parę będą tworzyć pigmej z eskimosem, bo nie mam z tym problemu, ważne żeby prezentowali satysfakcjonujący dla klubu poziom a że niestety ten poziom jest za sprawą Bednarza zaniżony do minimum, to obecny zaciąg jest jeszcze słabszy od wagonu który w lecie od nas odjechał.

Utożsamiasz się z piłkarzami? No chyba że masz 12 lat i czytasz Bravo Sport ...
Jeżeli masz to głęboko w d i nie masz z tym problemu, to skąd stwierdzenie "proponuje jeszcze wiecej Polakow w Wisle. Chcieliscie? to macie."

PS. Nie mam 12 lat, tylko 6, i nie czytam jeszcze bravo sport tylko Misia. Najbardziej utożsamiam się z Danielem Sikorskim

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ale co w tej sytuacji jest winien Frederiksen czy Sikorski, aby po nich jeździć
A gdzie ja po nich jadę? Stwierdzam tylko że to marni piłkarze i że zapewne nikt takich w Wiśle nie chce. Zgadzam się - to nie ich wina, że Bóg poskąpił im talentu. Nie jest ich winą także to,że ktoś tego nie widzi i zatrudnia ich jako piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 19.11.2012 o godz. 10:48.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.11.2012, 10:57
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jaka dziecinada? koleś zarabia gruba kasę a odpierdala bucowe. Jest słaby piłkarsko i ma na wszystko wyjebane. W piątek widziałem go na ulicy w jego wypasnym wielkim sportowym Audi. Był zadowolony z życia, rozluzniony i szczęśliwy- a każdy normalny człowiek jakby mu w robocie nie szło to byłby załamany.

Jest patalachem, i nie dziwie sie Wojciechowskiemu, ze po pudle sezonu odstawil go od drużyny. Za jego pobyt w Wiśle Bednarza powinien dostać kopa takiego, żeby zatrzymał sie dopiero na Pałacu Kultury i Nauki.
No i co ulżyłeś sobie frustracie co takie Audi moze co najwyzej ogladac jak kolo niego przejezdza na ulicy ? A czemu niby Sikorski milaby nie byc zadowolony z zycia ? Zlapal pana Boga za nogi, pewnie nigdy nie przypuszczal, ze po poprzednim sezonie zakonczonym w ME Polonii trafi do takeigo klubu jak Wisla, nikomu normalnemu by takie cos nie przyszlo do glowy ale jednak ktos go tutaj sprowadzil ? Czy to jego wina ? Mial powiedziec, ze sie nie czuje na silach ?
Czy problemem Wisly jest to, ze Sikorski jest patalachem czy raczej ktos kto tu takich patalachow sprowadza ?
Takze gratuluje bo zdarliscie gardlo. a to trafiliscie akurat kula w plot, a Bednarz i zarzad moga chodzic zadowoleni bo jest koziol ofiarny. Kto wie moze nawet rowiaza z nim kontrakt w zimie wychodzac na przeciw oczekiwaniom kibicow przeciez.

Problemem Wisly nie jest tez wcale Gargula. Tu nie ma po prostu druzyny i byc nie moze skoro ten zespol o nic nie gra w tym sezonie,a jedynym celem dyrektora sportowego jest opchnąć w zimie tych, których nie zdążył pozbyc sie w lecie wiec wszyscy czekają do zimy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Szofer
Senior Member

Stary 19.11.2012, 11:02
cóż... 7 chudych lat
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.11.2012, 11:09
................." Polacy w Wiśle " to tylko slogan.
Slogan który podchwycił Bednarz i który Łysemu (tobie?) pozwolił ponownie zaistnieć w Wiśle. Takie niewinne hasełko a tak skrupulatnie zostało wykorzystane przez łysego buca że działa jak zasłona dymna dla jego nieprofesjonalnych poczynań.
Pieprzysz Dariook o Polakach w Wiśle ....
o co ci chodzi ?
Policz Polaków w drużynach które nas leją .... (jeśli uważasz że w Polak z definicji nie umie grać w piłkę)
Popatrz kogo kupiliśmy: Quioto Frederiksena ..... Polacy jak ..... !
Sikorskiego nawet nie kupiliśmy ... wzięliśmy za darmo bo kasy nie było.
Żeby była jasność dla mnie Sikorski to dokładnie ten sam poziom co Genkov ...... różnica 1 bramki w tym sezonie (biorąc pod uwagę ilość minut na boisku) naprawdę nie powala ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 19.11.2012 o godz. 11:16.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.11.2012, 11:25
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
No i co ulżyłeś sobie frustracie co takie Audi moze co najwyzej ogladac jak kolo niego przejezdza na ulicy ? .
skąd wiesz, że jestem frustratem ? co ?!

podałem przykład buca, który tutaj jest dzięki takiemu Bednarzowi i "rozbija się" i żyje jak król!! Nie miałbym nic przeciwko, jeśli ten piłkarz dawałby z siebie wszystko i byłby godny gry z Białą Gwiazdą na koszulce.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 19.11.2012, 11:25
Szydera jak najbardziej na miejscu bo to co się dzieje na boisku to kabaret - jasne.
Poziom (podkreslam - poziom) szydery z Sikorskiego to dno. Dlaczego nie dostało się na przykład Boguskiemu co to piłki przyjąć nie umie ani podać dołem a biega po boisku 70 minut. Albo komukolwiek innemu (bo Boguski to tylko przykład).

Kulawik nie ogarnia tego biznesu w sposób dramatyczny.

Dodatkowo każdy jeden zawodnik zalicza mega regres. Nawet nie obnizkę formy tylko po prostu cofa się w czasie i gra jak junior. Jakby tu przyszedł Messi to by po rundzie grał jak Mila. Absolutnie wszyscy na wszystkich (kibice, pilkarze, trenerzy, działacze) mają wyjeb.ne.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.11.2012, 11:26
Pieprzysz Dariook o Polakach w Wiśle ....
o co ci chodzi ?
Policz Polaków w drużynach które nas leją .... (jeśli uważasz że w Polak z definicji nie umie grać w piłkę)
Popatrz kogo kupiliśmy: Quioto Frederiksena ..... Polacy jak ..... !
Sikorskiego nawet nie kupiliśmy ... wzięliśmy za darmo bo kasy nie było.
Żeby była jasność dla mnie Sikorski to dokładnie ten sam poziom co Genkov ...... różnica 1 bramki w tym sezonie (biorąc pod uwagę ilość minut na boisku) naprawdę nie powala ...
Genkov 3, a Sikor coś gdzieś strzelił?
Wliczasz do statów gole ze sparingów?
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.11.2012, 11:50
Pytaniem za 1000 punktów, nową zagadką wszechświata, wielką tajemnicą ludzkości pozostanie pytanie dlaczego słuszna, będąca pokłosiem obecnego stanu rzeczy, frustracja kibiców, została skierowana na Bogu ducha winnego zawodnika, który ma pewnie jeden z najniższych kontraktów w drużynie, a nie na osoby ODPOWIEDZIALNE za taki stan rzeczy, panów Bednarza i Cupiala .

Owszem, Sikorski jest pewnym symbolem ostatniej degrengolady w Wiśle. Mimo to oczekiwałbym, jak widać na próżno, od kibiców choćby minimum racjonalności i rozsądku. Chyba nie trzeba wiele aby zobaczyć naturalny ciąg przyczynowo skutkowy obecnych wydarzeń. Jasne jak słońce jest kto jest za to wszystko odpowiedzialny.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 19.11.2012, 11:54
Genkov 3, a Sikor coś gdzieś strzelił?
Wliczasz do statów gole ze sparingów?
Nie ... nie wliczam (chociaż nie wiem dlaczego Sikor potrafi strzelic 3 bramki Termalice a nie potrafi 1 w naszej T-mobile Buraczanej)
Mój błąd ! Przepraszam .... 3 bramki oczywiście ... no ale jak na napadziora nr 1 .... mało.
Zwłaszcza w ostatnich meczach różnicy większej nie widać ....
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Stary 19.11.2012, 12:16
nesta napisał(a):Wyświetl post
Pytaniem za 1000 punktów, nową zagadką wszechświata, wielką tajemnicą ludzkości pozostanie pytanie dlaczego słuszna, będąca pokłosiem obecnego stanu rzeczy, frustracja kibiców, została skierowana na Bogu ducha winnego zawodnika, który ma pewnie jeden z najniższych kontraktów w drużynie, a nie na osoby ODPOWIEDZIALNE za taki stan rzeczy, panów Bednarza i Cupiala .

Owszem, Sikorski jest pewnym symbolem ostatniej degrengolady w Wiśle. Mimo to oczekiwałbym, jak widać na próżno, od kibiców choćby minimum racjonalności i rozsądku. Chyba nie trzeba wiele aby zobaczyć naturalny ciąg przyczynowo skutkowy obecnych wydarzeń. Jasne jak słońce jest kto jest za to wszystko odpowiedzialny.

odpowiedź jest prosta, bo był najbliżej
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów