The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2012, 19:26
krotko i na temat

w.yjebać ich wszytskich.

oddac kase za karnety

nie dopingowac tych bluznierców.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 11.11.2012, 19:27
Wystarczy popatrzeć w tabelowe statystyki. Mniej bramek niż my strzeliły tylko dwa zespoły: Korona (8) i GKS (6). My 9. Podbeskidzie: 12. Legła: 25... Jeśli traci się dużo bramek to trzeba jeszcze więcej zdobywać a nie strzelamy jedną i bronimy wyniku... Ile już meczy Wisła w dokładnie taki sam sposób zremisowała? Chyba wystarczająco dużo żeby czegoś się nauczyć...Ale nie, nie u nas... Ja pie*dole nie mam już do nich siły...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Warto odnotować, że kolejny raz zawalił Fredriksen. Wiem, wiem, zawodnicy ofensywni partaczyli jak tylko mogli, ale Korzyma odpuścił Jan "Drewienko" Fredriksen. Dawno tak żałosnego piłkarza nie widziałem.
Czym zawalił? Łapali na spalonego ale został Jaliens. Nieważne zresztą. Zajebała cała Wisła, bo grając w 11 na 10 od 30.minuty, a potem 11 na 9, zabierali się do tej Korony jak prawiczek do trędowatej i zamiast ją u.......ić ze dwa razy to chcieli z piłką wejść do bramki.
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu Cupiał powinien roz.......ić ten jebany grajdołek, wszyscy powinni mieć obniżone pensje do minimalnej krajowej, bo na więcej nie zasługują i powinni zapierdalać po 8 godzin, od 8 do 16 od poniedziałku do piątku.
Cupiał niech zacznie od siebie. Tak jak dawne sukcesy szły na jego konto, tak obecna degrengolada jest winą jego i jego długofalowego nieudolnego "zarządzania" klubem.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ja się nie mogę doczekać na posty milosza o tym jak z "tygodnia na tydzień wnosimy się na na coraz wyższy poziom sportowy" oraz, że Kulawik wprowadził nowego ducha. Milosz czekam
Ostatnio edytowane przez thechris : 11.11.2012 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Zenada.... i co dalej :(
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 11.11.2012, 19:29
Nędza! Patałachy które grając w przewadze tylko by się bronili. Mam wrażenie że gdyby nie Boguski który brał gre na siebie to byśmy połowy nie przeszli.

Jeszcze Kulawik mnie rozwalił. Być tyle lat w Wiśle i kompletnie nie znać zespołu. Złe zmiany, zły dobór zawodników (Frederiksen). Jest naprawdę źle. Jeszcze trzy punkty niech w tym roku zdobędą choć łatwo nie będzie i niech zweryfikują plany.

W tym roku raczej utrzymanie, ale w następnym będzie płacz straszliwy.
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 11.11.2012, 19:29
Jeżeli Panu Cupiałowi zależy jeszcze na Wiśle powinien wy.......ić jak najszybciej tego łysego legioniste i połowę tej drużyny. Teraz żałuje Maaskanta i Stana odkąd oni odeszli wszystko się wali w tym klubie.

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.11.2012, 19:34
Pamiętacie taki mecz z przed roku, dwóch z Legią u siebie frajersko zremisowany gdy grając chyba 40' z przewagą jednego a z 20' z przewagą dwóch nie potrafiliśmy okazji sobie stworzyć?

Widać nic się nie zmienilo.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.11.2012, 19:35
Warto odnotować, że kolejny raz zawalił Fredriksen. Wiem, wiem, zawodnicy ofensywni partaczyli jak tylko mogli, ale Korzyma odpuścił Jan "Drewienko" Fredriksen. Dawno tak żałosnego piłkarza nie widziałem.
Zawalił, nie zawalił.

Jest o połowę tańszy niż Paljić.
A więc z punktu widzenia łysego dwa razy lepszy

Cytat:
Jeżeli Panu Cupiałowi zależy jeszcze na Wiśle
Raczej nie zależy.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.11.2012, 19:37
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Pamiętacie taki mecz z przed roku, dwóch z Legią u siebie frajersko zremisowany gdy grając chyba 40' z przewagą jednego a z 20' z przewagą dwóch nie potrafiliśmy okazji sobie stworzyć?

Widać nic się nie zmienilo.
To z wiosny tego roku...
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.11.2012, 19:41
Jedynie co potrafi Kulawik, to pokazywać "grać spokojnie". Tak też grali w drugiej połowie-zero agresji, prawie wszystkie piłki stykowe przegrywali. Co Tomasz Kulawik zrobił im w przerwie? Zrobił im lewatywę mózgów? Takie zakończenie było niestety do przewidzenia, bo już z Widzewem byli tego blisko. Ta drużyna to jakaś totalna popierdułka.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
To z wiosny tego roku...
Sorry, zatarło mi się. Ale to tylko dowód że drużyna jak była mentalnie i.piłkarsko w dupie tak nadal jest.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Odpowiedz cytując
KEMOR
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 11.11.2012, 19:42
IDIOCI jak można tak grać , panie Kulawik czy pan ma wpływ na tą zasrana drużynę.Grając w przewadze zamiast atakować i trzymać Koronę w polu karnym to debile wycofują pod swoją bramkę ściągają Koronę i tracą piłkę.Nakręcali ich i pokazywali im że mają szanse .45 lat kibicuję WIŚLE i wstyd mi dzisiaj przed żoną i córką za swoje zachowanie przed telewizorem.Dostałem Białej Gorączki jak patrzyłem na grę najlepszej drużyny w Polsce w XXI wieku .ZASRANI PIŁKARZYKI, ZHAŃBILIŚCIE BARWY WISŁY SWOJA GRĄ.
Odpowiedz cytując
majomajo
Member

Od: 04.2011

Stary 11.11.2012, 19:51
A już miałem nawet nie patrzyć na naszych "pitbuli" ze względu na przeczucie klęski na tle kieleckich graczy, ale jednak skusił mnie wynik po I połówce, i z całego serca żałuję że obserwowałem tą amatorszczyznę w naszym wykonaniu, graliśmy bezsensownie nie wspominając o innych wiadomych okolicznościach w tym meczu... Fartowne bramki i zwycięstwa za Maaskanta >>>..> "krakowska piłka" czy też "krakowska barcelona" za Moskala i Kulawika. Podania i posiadanie piłki nie oznaczają bramek czy w naszym przypadku strzałów na bramkę.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.11.2012, 19:52
Statystyka strzałów: 10 - 8. No ja .......e jak to możliwe grając momentami w przewadze 2 zawodników.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.11.2012, 19:53
To co wyczyniają te wkłady to się w pale ....a mać nie mieści. Dwóch więcej, DWÓCH i tak dostać w cipę. Wszyscy, może poza Chrapkiem, Boguskim, Bunozą i Chavezem nadają się na wyjeb, inaczej tego określić nie można. Co za patałachy. A Jasio F. to najgorszy, NAJGORSZY zawodnik w historii Wisły Cupiała. Lantame Ouadja, Beto, Edno, Brasilia, Vlastimil Vidlicka, każdy z nich był lepszy. Jak tego można było nie wygrać? Jakim cudem?

ZERO CHARAKTERU.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.11.2012, 20:05
Kiedy strzeliliśmy choć bramkę grając w przewadze ? Odkąd pamiętam nie potrafiliśmy wykorzystać atutu gry w przewadze, to przykre.
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.11.2012, 20:12
Teraz płaczecie, a po meczach śpiewacie im i klaszczecie. Zamiast śpiewać im "Czy wygrywasz, czy nie..." trzeba sobie zadać pytanie, komu to śpiewacie ? Słowo "kocham" odnosi się do klubu a nie tych frajerów. A oni myślą, że to ich kochacie, nawet jak za chwilę spuszczą nas do II ligi.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.11.2012, 20:14
fialo napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy, może poza Chrapkiem, Boguskim, Bunozą i Chavezem nadają się na wyjeb, inaczej tego określić nie można.
ZERO CHARAKTERU.
Niby dlaczego poza Chrapkiem? Dziś był jednym ze słabszych zawodników i nie pokazał nic co by dawało nadzieję na granie powyżej średniej ligowej. Swoją drogą Szewczyk pokazał że nie dorósł do gry w ektraklasie.

A problemy pod koniec 2. połowy to raczej kwestia braku sił niż charakteru.

Poza tym nie ma co robić tragedii -- zremisowaliśmy na wyjeździe z sąsiadem z tabeli -- w gruncie rzeczy to pozytywny wyniki.

Z innej beczki: Hajto przed chwilą powiedział, że nadal uważa że Wisła ma największy potencjał ofensywny w polskiej lidze. Wyłączyłme tv.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.11.2012, 20:15
Trzeba ich przywitac dzisiaj lub na treningu
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 11.11.2012, 20:16
Hajto może się szykuje na przyjazd do Krakowa? ;] Liczy że go Cupiał na trenera weźmie....
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.11.2012, 20:19
armani199 napisał(a):Wyświetl post
Te transparenty "motywacyjne" z hali podczas ostatniego meczu koszykarek Wisły z Pabianicami należy pokazać naszym marnym pilkarzom podczas meczu w Krakowie. Tym co "pokazali" w Kielcach bardziej w sumie zasluguja na to niż koszykarki !

Na ilu meczach kosza byłeś w tym sezonie, że tak piszesz?
Na tylu, na ile wpuszczali za darmo?

Ja byłem na każdym u siebie, oraz na każdym w PLKK na wyjeździe i powiem tyle - jak sugerujesz, że koszykarki podchodzą do swoich obowiązków podobnie jak piłkarze, czyli bez serca do walki, że pokazują brak ambicji i "wdupiemiejstwo", to masz chyba bardzo wysoką gorączkę. Albo oglądasz mecze spoza hali, może wjedź na mecz i siądź w miarę blisko boiska, aby mieć dobry widok?

Koszykarkom nie trzeba żadnego transparentu o zaangażowaniu pokazywać, napis był kierowany do trenera i z tego co widziałem do Tiny (która opuściła trening jak twierdzą kibice zrzeszeni) nawet nie wiesz o co chodzi w transparencie, który z kolegami wyciągałeś?

Fakt, że mają chwile dekoncentracji - ale w poprzednich sezonach też tak było i jest to jakaś cecha damskiej koszykówki.

Porównujesz grę Pawlak do Sobola, czy Guły? Horti do Frederiksena? Anke de Mondt do Wilka? Weź się puknij, nie ta klasa w ogóle.

Po tym co piłkarzyki pokazują w tym sezonie (poza 1 połową w meczu z Widzewem, gra była OK) zasługują na obcięcie kontraktów o 70% i tyle.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.11.2012, 20:21
orm napisał(a):Wyświetl post
Niby dlaczego poza Chrapkiem? Dziś był jednym ze słabszych zawodników i nie pokazał nic co by dawało nadzieję na granie powyżej średniej ligowej. Swoją drogą Szewczyk pokazał że nie dorósł do gry w ektraklasie.
Chyba inny mecz oglądaliśmy. Non - stop pod grą, kilka świetnych otwierających podań (vide do Genkova w drugiej połowie, który to koncertowo s.......ił setę), dużo gry z pierwszej piłki, dobrze się zastawiał, jak zwykle elegancki przegląd pola. Nadmienić trzeba, że to nie jest w żadnym wypadku skrzydłowy, a tam mu przyszło grać i to raz z prawej, raz z lewej strony. To po faulu na Chrapku była czerwień. Jak dla mnie w przodzie wyróżniający się zawodnik. Cóż z tego jak przyszło mu grać w asyście takich graczy jak Jasio czy Danielek.

Trzeba mimo wszystko uczciwie przyznać, że z Szewczyka zbyt wiele nie będzie, podobnie jak z Czekaja niestety, Osman wrócił i nasza gra w obronie poza golem była ok.
Ostatnio edytowane przez fialo : 11.11.2012 o godz. 20:23.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 11.11.2012, 20:42
Po strzeleniu gola nasi gwiazdorzy uznali już że mecz wygrali. Gdy grali z przewagą dwóch zupełnie mieli wyj..ne na mecz. Wisła to teraz jest drużyna która będzie wygrywała gdy piłkarze będą dawać z siebie 100% . Ale my mamy gwiazdy które mają w głowie że trzeba biegać i walczyć tylko z Legią Lechem i w pucharach a te czasy się skończyły

Nie pamiętam kiedy tak się wstydziłem za Wisłę jak dziś
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.11.2012, 20:47
Czepianie się Kulawika trochę nie na miejscu jest bo skład ma jaki ma. Ale faktem jest że w ost minutach zabrakło tego co robiliśmy grając jeszcze w 11 na 11!!!! 90 minuta mamy przewagę w zawodnikach, zamiast klepać sobie piłkę i to rozciągać to oni szarpali się i na głupie wolne Koronie pozwalali.. Przede wszystkim trzeba zgonić piłkarzy za ich postawę.. Bo jeśli nawet już byli zmęczeni to jak wyżej napisałem klepać piłą niech Korona zapierd..ala!!

Dajmy wreszcie jakiemuś trenerowi porządnie popracować, jak np Nawałce w Górniku.. i dopiero wtedy oceniajmy..

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 11.11.2012, 20:58
1. Totalne frajerstwo.
2. Odgwizdanie dwóch spalonych w końcówce, gdy nasi wychodzili sam na sam - żenada. Sędzia drukarz.
3. Mielcarski .......ący farmazony przez 90 minut - metr poniżej mułu. Gada o wszystkim tylko nie o meczu. Te jego wywody sprawiają, że człowiek ma ochotę wyłączyć podczas meczu komentarz.

:F

....A CO ZA SEZON
(c) Czarek Wilk
Ostatnio edytowane przez s1mone : 11.11.2012 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 11.11.2012, 21:08
s1mone napisał(a):Wyświetl post
1. Totalne frajerstwo.
2. Odgwizdanie dwóch spalonych w końcówce, gdy nasi wychodzili sam na sam - żenada. Sędzia drukarz.
3. Mielcarski .......ący farmazony przez 90 minut - metr poniżej mułu. Gada o wszystkim tylko nie o meczu. Te jego wywody sprawiają, że człowiek ma ochotę wyłączyć podczas meczu komentarz.

:F

....A CO ZA SEZON
(c) Czarek Wilk
Mnie zawsze zastanawiało, co ludzie widzą w tym człowieku. Gość jest tak antywiślacki, że gdyby przyszedł na Reymonta to nic dobrego by z tego nie wyszło, znowu nasprowadzałby Berettów z Portugalii.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.11.2012, 21:14
Mnie zawsze zastanawiało, co ludzie widzą w tym człowieku. Gość jest tak antywiślacki, że gdyby przyszedł na Reymonta to nic dobrego by z tego nie wyszło, znowu nasprowadzałby Berettów z Portugalii.
oraz Clebera , Paulistę i Petrescu hmmmm ... Mielcarski wróć
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów