<Crasch> napisał(a):

Co prawda oglądałem ten mecz 20 minut, ale jak się dowiedziałem że Kielce nie dają im wyjść z własnej połowy grając w 9.....Ku*** to jakaś kpina. Dno totalne. Połowa składu powinna zostać wy****** w zimie, najlepiej ci co przyszli w letnim okienku na czele z Bednarzem.
To co stało sie z tą drużyną w ciągu roku to niepojęte. A problemy zaczęły się dziać od zatrudnienia Bednarza.
Odkąd ten czlowiek został wice-prezesem to ta drużyna jedzie w dół. Przecież tych piłkarzy stać na o wiele lepszą gre.
|
Bez przesady, Łysy to zło w czystej postaci, ale źle z tym zespołem zaczęło się dziać od rewanżu w Nikozji, potem po zwolnieniu Maaskanta, a rozłożenia na łopatki dokonał Łysy.
Po dzisiejszym meczu Cupiał powinien roz.......ić ten jebany grajdołek, wszyscy powinni mieć obniżone pensje do minimalnej krajowej, bo na więcej nie zasługują i powinni zapierdalać po 8 godzin, od 8 do 16 od poniedziałku do piątku.
Nie postanie moja noga w tej rundzie na Reymonta, ani w przyszłej przy takim poziomie ignorancji swoich obowiązków przez tych .......onych najemników, nie będę tych jebanych pasożytów utrzymywał, w zamian za to by szargać swoje nerwy.