|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
http://www.bbclothing.co.uk ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Chcę kupić golarkę elektryczną ale kompletnie nie wiem jaką :/
Może ktoś coś polecić ? Może jest gdzieś jakiś temat ale ja nie znalazłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Z własnych doświadczeń polecam Philipsa 3głowicowego, a odradzam golarki Braun
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jakiego modelu używasz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Hehe no ja miałem duże problemy techniczne z Braunem 3, zdaje się model 300
Philips mnie nie zawodzi póki co no i ma wg mnie dużą zalete - akumulatorek którego akurat mój braun nie miał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie gdzie kupię tanio i w miarę w dobrym stanie opony zimowe? Jakiś sklep/hurtownia/szrot/giełda?
Proszę o poradę, dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzebuję zrobić w Hucie / Śródmieściu zdjęcie do paszportu. Oczekuję rozsądnej ceny, żeby mi dali wybrać np z trzech wersji tę jedną, na której wyszedłem najmniej do dupy. Zdjęcia od razu do wywołania (choć to chyba standard teraz), potrzebuję jutro już działać z paszportem. Jakieś propozycje szczególnie godne uwagi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Tylko cena ja wtedy dałem £180 a funt był dość wysoko ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
chce kupić mieszkanie... mam gotówkę, ale pytanie czy nie opłaca się bardziej wziąć kredyt na to mieszkanie a pieniądze które mam zainwestować? jestem na jakiś lokatach w stanie zarobić więcej w ciągu tych 20 lat niż wynoszą odsetki od kredytu? zna się ktoś na tym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kupuj za gotówkę. Teraz kupisz na "dole"- zwróci Ci się na przestrzeni kilku lat na 10000000%.
Jest jedna zasada- najlepsze INTERESY sie robi wtedy-jak na RYNKU sie krew leje.... chcesz namiar na dobrego developera-PRIV ![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś gdzie można nagrać soft w przystępnej cenie do Noki ?
Ostatnio edytowane przez wiselka16 : 24.10.2012 o godz. 18:53.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pracuje ktoś z was w Orange?
Są kody na zniżkę w abo i bym taki jeden potrzebował, poratuje ktoś? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pilna sprawa!
Kupiłem oryginalną płytę z muzyką i chce te 16tracków mieć u siebie na dysku. Ale wkładając płytę do pc i kopiując te piosenki, tworzę na komputerze tylko skróty do nich. Bez płyty nie pójdzie... A chce zgrać na dysk a potem na komórkę do mp3. Są takie programy do " hackowania ", ktoś czymś poratuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
labtec - próbowałeś Audiograbberem
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
...albo windows media player?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Hej, czy ktoś kiedyś brał udział w tym -> http://www.facebook.com/twojkonkurs czy to po prostu pic na wodę ? Wygrał tam ktoś? Bo trochę za pięknie mi się to wydaje, że tyle nagród rozdają...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tzw "Farma fanów".
Wybacz, ale trzeba być skończonym kretynem, żeby myśleć, że jak coś udostępnisz to coś wygrasz, cudów nie ma ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ułamały mi się 3 nogi od krzesła biurowego. Jest szansa kupić gdzieś sam ten "trójnóg" czy muszę kupować nowe krzesło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy będą goście z poznania wpuszczeni ?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to się podziało w Radiu Kraków, że nie transmitują meczów na antenie tylko w internecie? Jest jakieś inne radio, które transmituje czy pozostaje mi tylko relacja sms?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wybieram się na Koncert "Queen Symfonicznie" do Teatru Łaźnia Nowa.
Jaki ubiór tam obowiązuje? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@Proud - taki, jak do każdego innego teatru - czyli prędzej garnitur niż dres
ubierz się raczej elegancko |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No właśnie znalazłem takie foty, i ludzie są mega luźno ubrani
nawet niektórzy to przesadzają http://www.galicja.net/galeria/?album=1&gallery=81 Myślę, że marynarka + jeansy będzie spoko dzięki! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakieś czujniki parkowania? Czy takie za 50 zł na allegro wystarczą czy lepiej zainwestować w coś lepszego?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam rower, który już od bardzo dawna jest na mnie za mały, ale stoi na balkonie. Z racji tego, że ostatnio nie mam za dużo kasy, postanowiłem go sprzedać. Jest to Giant 240ST MTX:
![]() ![]() I tutaj takie pytanka mam do was: Opłaca się sprzedawać teraz, czy poczekać do wiosny, na sezon? Przy użytkowaniu zaliczyłem trochę upadków, więc niektóre części są trochę zdarte, jak np. trzymania na kierownicy, hamulce, w jednej przerzutce odłamał się kawałek plastiku: ![]() 1-DSCF3047 by Qaromi, on Flickr ![]() 1-DSCF3046 by Qaromi, on Flickr ![]() 1-DSCF3045 by Qaromi, on Flickr ![]() 1-DSCF3043 by Qaromi, on Flickr Robić coś z tym, czy sprzedawać tak jak jest? Ktoś wie ile mniej-więcej mógłbym za taki rower dostać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szybkie pytanie, potrzebuje na Rynku knajpy gdzie można iść i pooglądać mecz, gdzie cena za piwo nie przekracza powiedzmy 5zł, Poleci coś ktoś?
Cos nawet w stylu english pubu tylko troche tańsze? |
|
|