|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
niech się zaloguje na play24 i wykupi pakiet za free do play... 10 zł. kosztuje i pisze/dzwoni do play cały miesiąc do woli...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jak zmienić miejsce zapisu gier, aplikacji na tablecie? Da się w ogóle zapisywać na karcie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
czy jak chcę zaparkować w strefie płatnego parkowania na godzinę i 10 minut, to muszę zapłacić za 2 rozpoczęte godziny, czy można za mniej?
edit: super, dzięki ![]()
Ostatnio edytowane przez rafil : 02.10.2012 o godz. 22:56.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I don't think so. Mi na dzień dobry wzięła legitymację po skończeniu studiów i ucięła nożyczkami róg. Oddała, mówiąc: masz na pamiątkę...
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was starał się o dotacje z Unii na pierwszą działalność gospodarczą? Mówię tutaj o 40.000 zł.
Jeśli tak to proszę niech odezwie się na PW mam parę prostych pytań. Dziękuje ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
chciałbym odwiedzić grób Darka mam na Batowicach dziadków proszę kogoś o namiar jak trafić.z góry dziękuję. AVE WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zawsze możesz jeszcze się zapisać na studia ponownie, założę się, że na coś się jeszcze możesz zapisać (oczywiście z wyjątkiem prywatnych szkół, bo jak chcesz legitkę tylko to nieopłacalne), a tak to tylko ok. 7 dych pewnie za opłate rekrutacyjną.
Ostatnio edytowane przez Krav : 03.10.2012 o godz. 18:14.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
szalenie ważna sprawa...
pracuje w pewnej firmie na stałą umowę o pracę... dostałem propozycję w innej firmie ze znacznie lepszymi warunkami, ale najpierw ta lepsza firma proponuje mi jedno miesięczny okres próbny z umową zlecenie... czy mogę w starej pracy wziąć L4 i podpisać umowę zlecenie na okres próbny w nowej pracy? nie sprawdzą tego...? nie chce palić za sobą mostu... co jak nowa praca mi nie podejdzie? co jak nie zaproponują mi stałej umowy po okresie próbnym? HELP!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pytanie do miłośników muzyki Rap/HH.
Gdzie dostanę tę koszulkę w rozmiarze L ? Zacznijmy od tego, że przeleciałem wszystkie znane mi największe serwisy z cicuhami w PL, tj urbacity.pl / unhuman.pl / preorder.pl / hustla.pl etc.. i albo nie ma rozmiaru ( same M czy XXXL zostało ), albo całe białe są... A chciałbym konkretnie ten model. proszę o pomoc: ![]() http://i50.tinypic.com/ejsljd.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest jakiś punkt w Krakowie gdzie będzie możliwość zrobienia koszulki TERMOAKTYWNEJ z własnym nadrukiem?
dzięki za odpowiedzi o legitymacji, wybiorę jakąś darmowa szkole policealną chyba ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://preorder.pl/odziez/poland-red |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dostępne rozmiary:
S,M, 3XL A eLeczki jak nie było tak nie ma... także byłem na tej stronie i kuźwa dalej padaka...nie ma chyba w ógole |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na Mistrzejowicach masz Panie które "robią: dobrze
http://maps.google.pl/maps?q=50.0940...num=1&t=h&z=19 zielona strzałka |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam
potrzebuje motywów Wiślackich ze smokiem (grafiti,oprawy i vlepki) jakby ktoś miał coś takiego to prosił bym o przesłanie na pw albo wklejenie linków tutaj od chwili już googluje i niewiele znalazłem a wiem że tego trochę było Najbardziej interesuje mnie taki czarny smok ze skrzydłami w barwach oraz zielony smok ziejący ogniem również z pewnego graffiti ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ELo
posiadam najnowszego Firefoxa...i wlasnie zorientowalem sie ze wpisując cokolwiek w pasek adresu ,odyła mnie do jakiegoś gównianego StartPins a nie do google. Jak to kurestwo wywalic z komputera?od razu dodam ze reinstalacja, instalacja od nowa itp przeglądarki nie pomaga. Programy typu malewareusuwamy też nie działa. Pomoze ktos? (nawet wszedłem w config przeglądarki, pogrzebałem pozmieniałem i dalej startpins ....a)? E: proste usuwanie poprzed deinstalacje to nie śmiga, bo nie ma w zainstalowanych takiego czegos jak to gówno. na kompie tylko przeglądarka maxthon3 sobie radzi, IE przy wpisaniu frazy do wyszukania za drugim razem wali errora, a no a FF przekierowuje na te starpins
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.10.2012 o godz. 12:04.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spróbuj usunąć poprzez Panel Sterowania -> Dodaj/Usuń Programy (w Windows 7 Programy i Aplikacje)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A inne przeglądarki mają podobne objawy?
Uruchom system w trybie awaryjnym z obsługą sieci (F8 przy uruchamianiu systemu) i wtedy użyj programów do usuwania malware. ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do kibiców Jaskółek odnośnie meczu który odbędzie sie 27.X Unia-Motor
1.Czy przed meczem będzie możliwośc zakupienia pamiątek Uni (chodzi mi o szale Unia-Wisła) 2.Ile kosztuje normalny bilet 3.Czy w pobiżu stadionu Uni jest jakaś knajpka w której po meczu można napić sie złocistego trunku <piwo> pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje kupic dla laski mp4 jakas fajna w miare rozsądnej cenie.
http://www.euro.com.pl/ipod-odtwarza...rafitowy.bhtml http://www.euro.com.pl/ipod-odtwarza...b-rozowy.bhtml te 2 apple sa fajne ale moze jest cos tanszego i tez fajnego ;] A jak nie to czy oplaca sie brac uzywki z tych z alledrogo ? ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na komputerze mam JEDEN folder z utworami jednego artysty, ale jak widać piosenki pochodzą z 4 różnych albumów wokalisty.
Po wrzuceniu folderu do komórki ( HTC Wildfire ) , tworzą mi się samemu 4 foldery.... A chciałbym by w komórce było tak jak na kompie - jeden folder jednego artysty, a nie te 4.... ![]() ktoś coś pomoże |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie pozostaje nic innego jak wejście w utwór z poziomu kompa przez prawy klawisz myszy, potem właściwości a następnie wykasowanie nazwy albumu. Tak przerobione przekopiować na komórkę.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest nazwa albumu podana we właściwościach - ale za ch. nie mogę tego zmienić albo usunąć. Mogę jedynie zmienić nazwę mp3... |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Widział może ktoś gdzieś czy jest do zassania działające Diablo 3 ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|