|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Specjalista z Ekonomii to będzie potrzebny jako minister finansów - i tu chciałbym widzieć Rybinskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jakie znowu szanse? To nie jest kwestia szans, bo w parlamencie nie ma w ogóle woli politycznej, aby powoływać jakiś rząd techniczny. Wybór kandydata PiS-u na premiera to bardziej przekaz do elektoratu i w tym kontekście należy to rozpatrywać. I wybór wydaje się niezły - gość sprawia wrażenie konkretnego i ogarniętego w kontaktach z mediami. Ludziom może się spodobać, a o to tu chodzi.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
znaczy oszukanie elektoratu. bo przecież Gliński ma byc na moment, Jarek za 3 lata chce mieć wladzę. A tą władzę chce zdobyć koniec trojańskim czyli Glińskim.
Nie ma i tak na to szans. gdyby to był specjalista od tego co trapi polską gospodarkę to może reszta opozycji by sie zastanowiła. Socjolog z ramienia PiS nie ma zadnych szans. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ważne, kto to by był.Partiami rządzą szefowie a każdy sobie rzepke skrobie a to, że jest dramat w Polsce to ich nie obchodzi.Liczą się ciepłe posadki
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Skoro Szpen tak twierdzi to dowód że kandydat się nadaje.
Wynika to wprost z logiki. Ja natomiast jestem ciekawy Szpeniu dlaczego nie czekałeś? W portkach się nazbierało? Czy był rozkaz bronić TVP ? ![]() Cały problem w tym żeby władzę mieli ci których Polska obchodzi, są tacy i jest ich wielu, ale przez za przeproszeniem pie.....olenie że "każdy kradnie", "wszyscy są umoczeni"itd. ludziom nie chce się weryfikować kto co reprezentuje i głosują na tego który ma bielsze zęby. A potem jak trzeba na zlecenie prokuratury badać przepływy finansowe w AG to nie ma chętnych. Tak jak nie było ich dotychczas. Bantustan.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.10.2012 o godz. 13:33.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie kumam, gdzie miałem czekać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zwykle nazywa się to po prostu uprawianiem polityki, ale na jedno wychodzi...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Ty wszystkim odpowiedz . Może to Szpenie inne wcielenie się deklarowało ? Ilu was tam jest klakierki? I chcecie żeby z wami poważnie dyskutować?nr 19426 nr 19427 Moze ta odmiana Szpena ma coś do powiedzenia w sprawie Kopacz i jej roli w Moskwie po Smoleńskiej tragedii? Pokaż że to Ty jesteś prawdziwy Szpen .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aaa nie skumałem. myśłałem że miałem czekać ze Stankiewicz pod TVP albo coś.
byłem, widziałem z bliska. trzeba było pomachać czapką to może byśmy pogadali ...a nie, sorry, Ciebie nie było .. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Może myślał, że Drozd sam przyjedzie, a on z kolegami po mundurze będzie z pałą czekał
.Tyle pisze chłopiec, że trudno się dziwić jego dezorientacji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic dziwnego leming wielu spraw nie kuma. Skoro mnie nie było to uzmysłów sobie co będzie jak ja i mnie podobni w końcu będą. Choć mam wrażenie że choćby 20 000 000 Polaków poszło zademonstrować sprzeciw wobec nierządu cudaka. Ty i tak pozostaniesz zabetonowany.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli kolejny raz gadałeś, gadałeś aż się zesrałeś. Normalka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Niemcy podają 300 000 osób na Marszu "Obudź się Polsko", natomiast nasza rodzima komuna 150 000 (TVN) i 40-50 000 (GW). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miecugow opowiada historie o powstaniu TVN i się chyba rozpędził :
Cytat:
- taka przypadkowa akcja w przyszłym budynku TVN![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego wiedzieć nie możesz, chyba że wnioskujesz z własnego doświadczenia
Może coś w temacie Kopacz, albo innego reprezentanta Polaków, który przyklepał to z czym mamy dziś do czynienia. Za krótki jesteś żeby się odzywać, czy nie chcesz gadać żeby ... no wiesz co ![]() ps. Klepnij na pw. gdzie podesłać pampersy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja .......e, kłótnia pięciolatków w piaskwnicy... Przeciez wystawienie jakiegos anonimowego typa jako premiera "rzadu technicznego" to tylko dowodzi czemu PiS przerywa kazde wybory. Przeciez kazdy slepy widzi ze Jaroslaw bedzie pociagal za sznurki. To jak by sobie przystawic Magnum .45 do łba i sie cieszyc ze spust coraz lzejszy. I PiS po raz kolejny wykorzystał okazje do politycznej eutanazji. Ci ludzie powinni miec dożywotniego bana na uprawianie polityki bo wszystko co robia to tylko woda na młyn Platformianianym Oszustom.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak komuś JK nie pasuje to tak właśnie wrzuca i marudzi przy każdej okazji- nie ma debaty ekonomicznej - PIS zły bo nic nie działa merytorycznie, jest debata - zły bo taka debata nic nie daje. PIS pokazuje program gospodarczy - PIS zły bo bzdury tam wypisał , nie pokazuje programu - PIS zły bo nie ma pomysłów. PIS wystawia kandydata na premiera - źle bo to idiotyzm i tak nie ma szans na wygraną, nie wystawia - źle bo nie ma zaplecza ekeperckiego i jej tylko Kaczyński i długggo długo nic, PIS wyprowadza setki tysięcy ludzi na ulicę - źle bo sieje zamęt i wpowadza wojnę polsko-polską, nie wyprowadza nikogo- szydera że ich nikt nie popiera poza garstką moherów ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po drugie Kaczynski jest zbyt wyrazistym politykiem i jezeli naprawde mysli o zrobieniu czegokolwiek dobrego dla Polski powinen usunac sie w cien. Po prostu ma zbyt duzy elektorat negatywny. Dopóki jeden (Kaczor) z drugim (Tusk) beda głównymi rozgrywającymi na polskiej scenie dopóty ludzie bedą postrzegali polityke bipolarnie. I zamiast głosowac za kims, beda głosowali przeciwko komuś. Po trzecie jaki program gospodarczy PiSu? Szczerze..? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Faktycznie, zabawna jest rożnica między komuszymi mediami. W dodatku koszerni z GW, POdali liczbę aż 3- krotnie niższą niż walterowcy. A obydwu POprawnym ośrodkom dezinformacji niezłego psikusa zrobili Niemcy , których media nigdy nie napiszą czegoś co jest sprzeczne z ich interesem. Wydaje się, że jest to jakiś "wybryk" , którego autor zostanie szybko przywołany do porządku. Tymbardziej, ze ambasadorem Niemiec w Polsce jest ..... b. szef wywiadu niemieckiego. Takie dobre obyczaje we wspaniałych dobrosądziedzkich stosunkach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie - bipolarne są praktycznie wszystkie demokracje w Europie czy w cywilizowanym świecie, bardzo rzadko są trzy znaczące strony polityczne.Rozumiem że ludzie są przekorni i jak są 2 strony to chcieliby 10 , jakby było 10 chcieliby 2 strony ale tak już jest z ludźmi Po trzecie- program.Tak szczerze to nie rozumiem czego oczekujesz i co ci nie pasuje. Twierdzisz że programu nie ma? Bo jak nie zrozumiałes o co w nim chodzi to już na to nikt nic nie poradzi. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Tak twierdze ze program PiSu to zbitek chwytliwych haseł których i tak nie bedzie mógł zrealizowac. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ustosunkuje się tylko do jednego:
PS.Pierwszy raz słysze żeby wyrazistość polityka była jego wadą - ale w Polsce to wszystko jest możliwe. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zarówno mohery, lemingi, tutejsi pisowscy forumowicze, czy pokroju Szpena zapominają, że wyborów nie wygrywa się stałym elektoratem, a pospolitym ruszeniem - niezdecydowanymi. Połowa Polaków uprawniona do głosowania nie ma swojej partii (również ja nie mam partii jako partii, którą mógłbym obdarzyć zaufaniem), więc zamiast bawić się w wyciąganie drobnych z kanapowych partii trzeba się skupić na tym, aby zachęcić ludzi do głosowania. Marzy mi się, aby do wyborów poszło 70% obywateli i rozgoniło towarzystwo Tusków, Pawlaków, Millerów, Palikotów, czy Kaczyńskich na cztery wiatry. Marzenie płonne, ale półśrodkiem do tego może być sejm 3-4 partyjny, który może być w końcu realny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak jesli polityk ma zapedy do rzadów autorytarnych. Wszyscy widzimy jak nikłe zdolnosci koalicyjne ma PiS pod rzadami Jarka. Przypuszczam ze nawet ta polityczna prostytutka jaka jest PSL balaby sie wchodzic w jakiekolwiek konszachty z Kaczynskim. Bo on po prostu nie dzieli się władzą. On chce wszystko dla siebie.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
A zdolności koalicyjne? Już Ci napisałem poprzednio - to nie Kaczyński jest problemem, a banialuki wciskane co dzień do głowy osobnikom Twojego pokroju że Kaczor jest zły, autorytarny i wogóle chce wszystko dla siebie. Czasem też "agresywnie myśli".
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/adam-...wiadomosc.html To o czym piszesz to utopia która zresztą jest na rękę PO - skoro wszyscy są do bani ("towarzystwo Tusków, Pawlaków, Millerów, Palikotów, czy Kaczyńskich"), to ludzie albo nie pójdą głosować albo zagłosują na mniejsze zło - Tuska który co prawda tez jest do bani, ale przynajmniej nie "podpali" Polski jak Kaczyński.. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
obsequium amicos, veritas odium parit łac., schlebianie przysparza przyjaciół, prawda - wrogów. Naszym programem na rozwój musi być wykorzystanie własnych potencjałów, czyli produkcja żywności i eksploatacja złóż. Co to za filozofia? Tylko trzeba chcieć dla wspólnego dobra, a nie własnej kabzy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.10.2012 o godz. 14:37.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|