|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wow. Trzeba mu oddać, że ma jaja.
Rzadki przypadek, zwłaszcza w dzisiejszych czasach.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.10.2012 o godz. 19:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A jednak ma JAJA brawo!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To co wraca Kulawik chyba?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że ostatnio mówił, że nie zejdzie z tej drogi. A jednak zszedł. Ale nie dziwię mu się, atmosfera w drużynie widać jest fatalna.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No cóż honorowy chłop z jajami. Widać było jak po meczu był wściekły. A teraz czekamy na cud bo to wszystko wina trenera była
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To fakt, przynajmniej odchodzi z honorem.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Broniłem Probierza przez długi czas apelowałem, żeby dać mu czas przynajmniej do końca rundy a lepiej nawet do końca sezonu. Było takie jak Twoje 100% poparcia dla Probierza. Ale potem zobaczyłem bezsensowne darcie się przy linii, pisanie pamiętników na ławce, gdy drużynie wybitnie nie idzie i trzeba ją mentalnie wesprzeć, brak jakiejkolwiek reakcji na boiskowe wydarzenia oraz złe decyzje personalne - 4 kolejki zajęło człowiekowi, który jest z tą drużyną na codzień zrozumienie, że Garguła to sabotażysta - coś co każdy kibic widział po dwóch meczach. Wstawianie do składu Sikorskiego, niezrozumiałe zmiany w trakcie meczu, na dodatek o dobrych kilkanaście minut za późno. Nawet dziecko z podstawówki było by w stanie podjąć lepsze decyzje taktyczne! Ewidentnie nie ma chemii między szatnią a trenerem - a jak bardzo nienawidzę tego przyznać, w naszym klubie, pod rządami Cupiała i Bednarza nie ma możliwości odsunięcia i wymiany 3/4 składu. W tym momencie można tylko zmienić trenera i mieć nadzieję, że dogada się ze skórokopami, którzy nie znają słowa 'profesjonalizm'. Probierz chciał ich nastawić na jeżdżenie na dupach 'korona style', bo nic innego nie umie a oni nie lubią się przemęczać. Woleli Maskaanta, który był niezłym taktykiem i motywatorem. Największym błędem było zwalnianie Holendra, nawet mimo jego nieprzemyślanych wypowiedzi i przerostu ego. Kazek był już klasę gorszy, bo chociaż świetny taktyk to nie umiał wykrzesać z 'Mistrzów Polski', którzy myśleli, że wszyscy się położą przed ich zajebistością grama chęci do jakiegokolwiek wysiłku...a teraz jest Probierz, który na taktyce się nie zna a z motywowania zna tylko metodę darcia ryja - jak zaczął tak traktować kopaczy z ogrooomnym przerostem ego i przekonaniem o własnych umiejętnościach godnych Messiego i CR z lekką nutką Ronaldinhoto efekt mamy jaki mamy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Michaś podał się do dymisji , info z www.facebook.com/WislaKrakow witamy Smuda, bedzie kabaret
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A co?
Prezes dymisję przyjął? Nie cieszcie się za wcześnie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jako trener nic nie mógł zdziałac, ale jako człowiek urósł w moich oczach. Ma chociaż honor i nie trzyma się stołka.
Chociaż nie znamy zapisów kontraktowych, może mogli go wywalić bez odszkodowania i dlatego... ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeszcze jeden (Lysy)!
Jeszcze jeden ! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
już jest kabaret... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jakie jaja? Dowiedział się, ze leci i uprzedził zwolnienie! Tyle z jego honoru....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To zły znak niestety. Zaręczam Was, że gdyby wszystko było okej wewnątrz drużyny, nie byłoby problemów finansowych, konfliktów, a jedynie zwykły piłkarski regres, to Probierz by tak szybko nie odpuścił.
Albo widzi, że nic tu nie może zrobić, bo drużyna jest w totalnej rozsypce i nie chce sam już ciągnąć tego w dół, albo ma konflikt z drużyną i dla dobra klubu postanowił odejść albo widzi, że problemy od niego niezależne (finanse) uniemożliwią mu i tak zrobienie czegokolwiek z ta druzyna. Innymi słowy jak taki wojownik jak Probierz sie poddaje to dobrze to nie wyglada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A czego się tu cieszyć? Trzeba będzie zmienić 15 zawodników, dyrektora sportowego a być może nawet właściciela, żeby nastały lepszy czasy. To, że się trener zwolnił nie sprawia, ze się ciesze albo smucę tylko wzruszam ramionami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Też tak uważam. Chociaż tyle...
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Dla mnie, teraz sytuacja jest jeszcze gorsza. I kto ma teraz niby trenować? Piłkarzyki po raz kolejny górą. GÓWNO HAŃBI NASZ HERB!!! Franek witamy. Jak ten wariat przyjdzie to ja pie***** temu tworowi nie kibicuje.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szacun za dycyzje trenerze Probierz.
Ps. Chyba pierwszy trener którego nie zwolnił Cupiał... Wez chłopie zamilcz i zmien swoją nazwę użytkownika !!!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.10.2012 o godz. 20:14.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd to przekonanie że Probierz to wojownik? To raczej człowiek dymisja w Jadze podawał się do dymisji ze 3 razy, z Arisu odszedł po paru meczach. W każdym razie zostawił drużynę przed bardzo trudnym meczem, zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje błędy.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle: " Z PUSTEGO W PRÓŻNE TO I SALOMON NIE NALEJE" (bardzo chciałym się mylić w swojej ocenie aktualnej sytuacji (kadrowej) Wisły)
Powód: kadrowej
Ostatnio edytowane przez Barti : 01.10.2012 o godz. 20:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ja napisałem, że Wiśle nie kibicuje
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I teraz czekamy na więcej - przez więcej rozumiem Smudę...
Na rozsądek bym nie liczył. Marzącym o lepszym trenerze polecam zimną kąpiel czy coś w tym stylu. Probierzowi trzeba oddać, że przynajmniej ma jaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A już się cieszyłem, że Garguła wyleciał z drużyny... A w meczu z Legią "nowy" trener wystawi chłopa w podstawie i znów mi będzie krew truł :/
Czemu nie dać zagrać Miśkiewiczowi (niekoniecznie w meczu z Legią), Lepiarzowi, czy Chrapkowi w podstawie? Chrapek jako chyba jedyny (!) nasz pomocnik środkowy ma drugą nogę do grania... P.S. Co się dzieje z Burasem? Myślałem, że sobie chłopak coś zagra... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Twój wybór. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Żegnaj Probierzu, powodzenia w innym klubie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szacunek Michał za dzisiejszą deklarację. Zawsze Cię ceniłem jako trenera i widzę że się nie pomyliłem. Niewielu by potrafiło z własnej woli zrezygnować z dobrze płatnej pracy dla dobra klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowaka mogli by wziąć. Ale on widząc ten bajzel to podziękuje.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ten akurat to człowiek bez jaj, włosów i twarzy. To zacietrzewiony potaniacz Wisły, który z niemocy postanowił nieplacić wybranych piłkarzy, aby dopiąść swojego i ich usunąć z Wisły zimą ponownie. Człowiek, który Wisłę, gdyby mu pozwolono, to bez zmrużenia oka posłałby do piekła. A Cupiał mu pozwała. To człowiek demolka. To czlowiek Cupiała, który sprowadził Cupiała, do poziomu dna i spadku ligowego. To persona non grata w Wiśle i Krakowie. Bednarz powinien mieć zakaz zbliżania się do Wisły na odległość 100 km. A Cupiał mu nadal pozwala na wszystko i prawdopodobnie padnie bankrutem z połączenia potaniania z oszczędzaniem poza granicami jakiejkolwiek biznesowej logiki. Smuda już nie uczyni cuda. Właśnie kolejna rewolucja, zjadła swoje dzieci. Na początek Probierz. Potem Bednarz a na koniec Cupiał, o ile Cupiał się nie opamięta i nie zawróci na mistrzowską drogę, finansowego także " być albo nie być" Wisły. Probierz chociaż ma honor a Bednarz nie ma nawet wstydu, ale ma za to poparcie nie tylko Cupiała, ale i jednej z trybun. "Teraz Polska" gra "jeszcze Polska nie zginęla" tylko, że Wisła ta, jakaś taka znowu niezagraniczna, taka z bajki o kibicach drugoligowych, z marzeń o skansenie postkomunistycznym w młodym wydaniu po polsku, gdzie walka o byt ligowy, to sens i tęsknota, pokrzywdzonych przez Cupiała Mistrzostwami Polski. Ps. Basałaj spie...j, Bednarz wracaj . "Brawo,brawo, brawo" kibice. Tylko jakoś nikomu normalnemu nie jest do śmiechu.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.10.2012 o godz. 21:02.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|