|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
100% poparcia dla Michała Probierza! Wypieprzyć połowę drużyny, gwiazdki bez ambicji! Trener nie bał się odstawić od składu Gargułę i postawić na młodych to się obrazili na trenera i przestali grać. Jak Cupiał zwolni teraz Probierza to będzie wielki błąd, kopacze pomyślą sobie że decydują o wszystkim i mogą sami zwalniać trenerów. Jak Probierz jednak wyleci a oni zaczną grać to stracę resztę szacunku dla nich, bo granie przeciwko trenerowi to największe świństwo nie dla samego trenera ale dla KIBICÓW! A z drugiej strony to kim on ma grać: Czekaj, Głowacki? Przecież oni są kołkami którzy tylko umieją wybijać piłki po autach. Dalej, Wilk. Co się z nim stało? Boguski i Genkov może się starają ale są po prostu za słabi. Jedynie Chrapek, Melikson, Szewczyk, Jaliens coś grają i jakoś się wyróżniają na tle tej mizerii. Zmiana trenera tylko pogorszy sytuację. I jeszcze słowo do większości na tym 'forum'. Gardzę kibicami sukcesu, których na tym forum jest aż za dużo. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|

|
||||||
|
|