The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2012, 21:34
http://www.rp.pl/artykul/585939,9363...mal-slowa.html

Oresta mi szkoda, mam duży szacunek do niego. Na arenie międzynarodowej, o czym już pisałem, nie radził sobie. Potrafił jednak stworzyć na naszym podwórku coś z niczego, a w dodatku nie pozwalał sobie wchodzić na głowę domorosłym prezesom.

Szkoda, że z takiej głupoty (nagranie) wszystko się posypało, bo Levy nie jest raczej tym zagranicznym trenerem, który by robił w Ekstraklasie różnicę.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.09.2012, 09:34
Zawsze mnie dziwi, ze tzw. "fanatcy" bojoktuja mecze kadry u siebie zeby nie nabijac kasy dziadom z pzpn, a z drugiej strony chodza na mecze klubowe nabijajac kase takim samym betonowym pseudodzialaczom - gdzie tu jakas logika ?

http://www.trojmiasto.sport.pl/sport...ndowaniem.html
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 26.09.2012, 10:31
To jest k..a skandal jeśli to poparcie jest prawdą!
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 26.09.2012 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.09.2012, 11:08
Kociewiak napisał(a):Wyświetl post
To jest k..a skandal jeśli to poparcie jest prawdą!
Nie to sa uklady i ukladziki.
,
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.09.2012, 12:05
Bo to jest skandal, a sam tytuł mówi już wiele :

! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 26.09.2012, 21:36
Ale kazdy klub z ekstraklasy ma 2 glosy . Jeden na faworyta a drugi na autsajdera czyli Krecine.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.09.2012, 21:46
Nie 2, a 3 głosy ma każdy z delegatów.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.09.2012, 22:42
Z Kręcina to sa jaja

facet dziala w tym betonowym smierdzącym kręgu a z 30 lat.Przezyl Dziurowiczow ,Engelow i inych.Bylw samym centrum konrupyjnej mafii ,widzial o wszystkim

i teraz ,jak taki czlowiek moze w tym kraju ubiegac sie o cokolwiek,gdziekowliek?on powinen miec zarzuty i srac w gacie przed schylaniem sie po mydlo,a nie nie kandydaowac na prezesa PZPN.i jeszce ktos go popiera..

ja pi***le gdzie my żyjemy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.09.2012, 10:40
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Z Kręcina to sa jaja

jak taki czlowiek moze w tym kraju

ja pi***le gdzie my żyjemy.
Gdzie jak gdzie ,ale w tym kraju właśnie może. A gdzie żyjemy ? rozejrzyj się dookoła.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 27.09.2012, 11:46
Pani prezes Warty miala przynajmniej jaja/jajniki i powiedziala przed kamerami ze oddala glos na tego grubego frajera. Ciekawe czy reszta bedzie miec na tyle honoru. Watpie.
Wstyd... Co nie zmienia faktu ze u Nas nie lepiej, glosy oddane na Koseckiego...

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 27.09.2012, 12:17
To na kogo mieli oddać te głosy?
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.09.2012, 12:34
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Pani prezes Warty miala przynajmniej jaja/jajniki i powiedziala przed kamerami ze oddala glos na tego grubego frajera. Ciekawe czy reszta bedzie miec na tyle honoru. Watpie.
Wstyd... Co nie zmienia faktu ze u Nas nie lepiej, glosy oddane na Koseckiego...
Wasza legenda, Jego syn gra u Was pierwsze skrzypce - będziecie mieli jeszcze lepiej niż do tej pory
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 27.09.2012, 12:38
Niech Kubuś spie...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 27.09.2012, 13:06
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Niech Kubuś spie...
Tak z ciekawości czym Kubuś się naraził?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.09.2012, 14:31
Tym, że jest pajacem i tym, że świętował wygraną Lechii nad Legią.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 27.09.2012, 14:39
Też bym świętował.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 27.09.2012, 14:46
No, ale Ty nie pierdzielisz w wywiadach o swoich marzeniach o graniu w Legii itp.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 27.09.2012, 14:53
Kosecki Jr. to karzeł, na którego szkoda słów.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 27.09.2012, 15:04
0 22, dorosnij wreszcie czlowieku. Pilka nozna to ich zawod... pilkarzy; ergo 90% procent w dupie ma czy to Legia czy to Wisla czy to Lech. To jest ich miejsce pracy. Kasa i mozliwosci rozwoju (nie dla wszystkich), to sie dla nich liczy.

Flagi, herby, barwy, sa dla kibicow. A wywiady, a wywiady (wiekszosc) sa gowno warte. Ljuboja moze pierdzielic ze poziom polskiej ligi jest okej, to Kosecki moze sobie pierdzielic ze jego marzeniem jest gra w Legi. Co tez jest gowno prawda. Marzeniem zadnego pilkarza jest gra w Legii (czy tam w Wisle). Marzeniem kazdego pilkarza to sa Barcelony i Manchestery. Ewentualnie, dla tych mniej ambitnych czy uzdolnionych, marzeniem sa jakies Bundesligi czy Premiershipy.
A nie gra w 3-ligowym europejskim klubie.

Ale po to sa wywiady by poslodzic herbatke; robi tak wielu, w taki czy inny sposob (najlepsi sa nasi kibice!), takze Kosecki nie zrobil niczego nadzwyczajnego.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 27.09.2012, 15:12
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
0 22, dorosnij wreszcie czlowieku.
Fanie rewolucji francuskiej

Przeczytaj grzecznie jeszcze raz co napisałem, trzepnij się w ścianę i zrozum, że

- gdyby Kosecki się cieszył z wygranej Lechii nad Legią to dla mnie nie ma problemu. Jego wybór, mam to w dupie.
- gdyby Kosecki gadał wszędzie, że kocha tylko Legię i marzy o graniu tam. Jego wybór, mam to w dupie.

Ale w momencie gdy te dwie rzeczy następują łącznie to dla mnie jest to hipokryzja pierwszej wody i zamierzam to traktować jako pajacowanie. Jeżeli dla Ciebie to jest herbatka i słodzenie to jest Twój problem, mam to w dupie.

Dla mnie to jest robienie z mordy szmaty. W dobie globalnego zakłamania wszelkie przejawy czegoś takiego trzeba napiętnować.

A już sadzenie się w Twoim wykonaniu w pozycji zdradzającego wielkie sekrety, że dla 90% piłkarzy liczy się tylko kasa to jakiś żart. Szacun za wiedzę tajemną.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.09.2012 o godz. 15:14.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.09.2012, 15:14
Jeśli Wy sądzicie, że którykolwiek z tych Panów cokolwiek zmieni lub ruszy, to wykazujecie sie naiwnoscia.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 27.09.2012, 15:25
0 22

Okej, widze ze pan z Disneylandu jest. Witamy w prawdziwym zyciu.

Fanie... Starucha
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 27.09.2012, 15:31
Ty tylko udajesz głąba nieumiejącego czytać czy autentycznie myślisz, że czuję się oszukany przez Koseckiego? Nie czuję, bo doskonale wiem, że 99,9% piłkarzy to dziw ki. Nie rozumiem tylko dlaczego mam tego nie stwierdzać? Padło pytanie wyżej - czemu go nie lubimy to odpowiedziałem: bo się skur wił.

Bo w tej chwili rozmowa między nami wygląda tak

Ja: ta kobita to dziw ka, bo się puszcza
Ty: a co Ty myślisz, że kobiety się nie puszczają?
Ja: przeczytaj jeszcze raz, nie napisałem, że się nie puszczają tylko to, że te które się puszczają to dziw ki
Ty: witaj w prawdziwym życiu.

Poważnie, oświeć mnie gwiazdo Orientu i podnóżku ludu Paryża. Dlaczego mam nie nazywać skur wienia Koseckiego, skur wieniem? Bo to jest jedyna rzecz, która w tej rozmowie mnie dziwi. To, że Kosecki się skur wił - uwierz - nie dziwi mnie wcale.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 27.09.2012 o godz. 15:34.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 27.09.2012, 15:42
Tak z innej beczki, wie ktoś gdzie można znaleźć statystyki meczów (strzały, posiadanie itp.) z E-klasy poza ekstraklasa.tv?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.09.2012, 15:49
Cytat:
0 22

Okej, widze ze pan z Disneylandu jest. Witamy w prawdziwym zyciu.

Fanie... Starucha
...powiedział fan politykow i mediow. Rece idzie zalamac, ze takie cielaki stapaja po polskiej ziemi

PS ta cała sprawa Starucha mnie irytuje. Goscia sie opluwa za to, ze go ciagle aresztuja po czym uniewinnija bo nic na niego nie maja. Teraz tez go trzymaja za nic, na sile. Takze zal mi ludzi, ktorzy sie daja tak latwo oszukwiac i ze Starucha robia jakiegos kryminaliste, ok, swiety nie jest ale skoro nic na niego nie maja (a ostro sie spinaja zeby cos znalezc) to chyba az taki bandyta to nie jest? Co gorsze idzie pod prad rzadzacym i jeszcze taki nikt jak bobek sie bedzie z goscia naigrywal ;/
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.09.2012 o godz. 15:52.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 27.09.2012, 17:16
0 22

Okazywanie radosci po wygranej zespolu w ktorym aktualnie gral to s....ienie? Lecz sie na glowe chlopie. Futbol to ich zawod.

I nie, pilkarze to nie sa .....i. Futbol to ich praca dlatego ida tam gdzie sa lepsze warunki; tj. place i perspektywy rozwoju.
Tylko frajer wolalby zarabiac powiedzmy 4x mniej w imie... czego? Sprawiania radosci kibolom Legii?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.09.2012, 17:41
0 22

Okazywanie radosci po wygranej zespolu w ktorym aktualnie gral to s....ienie? Lecz sie na glowe chlopie. Futbol to ich zawod.

I nie, pilkarze to nie sa .....i. Futbol to ich praca dlatego ida tam gdzie sa lepsze warunki; tj. place i perspektywy rozwoju.
Tylko frajer wolalby zarabiac powiedzmy 4x mniej w imie... czego? Sprawiania radosci kibolom Legii?
Bobek ! W Twoim świecie panem jest ten co daje pieniądze i za nie można z siebie robić pajaca.
Dla zobrazowania. W 1939 r. na Kresach obywatele polscy narodowości żydowskiej nagle zapomnieli o Polsce bo nastała władza radziecka i płaciła rublami, do tego stopnia, że zaczęli denuncjować polskich żołnierzy i uczestniczyć jako milicja w ich wywózkach na Syberię. Idąc Twoim tokiem rozumowania to robili dobrze bo poszli tam gdzie mieli ...lepsze warunki.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 27.09.2012, 17:56
0 22

Wysyłasz mnie to lekarza z tego względu, że Twój umysł nie jest w stanie przetworzyć słów, które w Twoją stronę kieruję. Gdzie mam Cię wysłać? Do szkoły? Do kuratora? Do sądu, coby Cię ubezwłasnowolnić?

Skur wieniem jest JEDNOCZESNE (czy to jest wystarczająco duże dla Twojego rozumu?) okazywanie wielkiej euforii parę godzin po meczu, w którym odbiera się rzekomo ukochanej drużynie mistrza z udzielaniem wywiadów, że nigdy nie liczyło się nic poza Legią.

A po co wrzucasz jakieś wkrętki o kasie, sprawianiu radości kibolom Legii to już wie tylko Twój nieokiełznany umysł.

Tu nie chodzi o żadnej zdrady klubu, rozczarowanie wobec zawodnika który całował herb na koszulce czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że facet jedno mówi, drugie robi. Człowiek honoru w ten sposób nie postępuje.

Ale Ty zapewne tego nie zrozumiesz, bo jesteś fanem barachła z rewolucji.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 27.09.2012, 18:53
0 22, mylisz honor z hamsterem. Albo tak tradycyjnie; z odwaznikiem.
A tak po staro(?)polsku; robisz z igly widly. Zglos sie do natanka, i wiedz ze cos sie dzieje.

Gwiaździsty, dla zobrazowania, nie porownuj osla z koza. A jeszcze lepiej jak zejdziesz z chmurek; my tu nie gadamy o prawdzie prawdy prawdziwej prawdy; tylko o bardzo konkretnym zawodzie- zawodzie pilkarza.
Przypadek zdeczko inny od tego twojego. Tutaj nikt nikogo nigdzie nie wywozi, nikt panstwa nie zdradza.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.09.2012, 19:36
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Wysyłasz mnie to lekarza z tego względu, że Twój umysł nie jest w stanie przetworzyć słów, które w Twoją stronę kieruję. Gdzie mam Cię wysłać? Do szkoły? Do kuratora? Do sądu, coby Cię ubezwłasnowolnić?

Skur wieniem jest JEDNOCZESNE (czy to jest wystarczająco duże dla Twojego rozumu?) okazywanie wielkiej euforii parę godzin po meczu, w którym odbiera się rzekomo ukochanej drużynie mistrza z udzielaniem wywiadów, że nigdy nie liczyło się nic poza Legią.

A po co wrzucasz jakieś wkrętki o kasie, sprawianiu radości kibolom Legii to już wie tylko Twój nieokiełznany umysł.

Tu nie chodzi o żadnej zdrady klubu, rozczarowanie wobec zawodnika który całował herb na koszulce czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że facet jedno mówi, drugie robi. Człowiek honoru w ten sposób nie postępuje.

Ale Ty zapewne tego nie zrozumiesz, bo jesteś fanem barachła z rewolucji.
Ogólnie to się zgadzam. Lecz czasami mam wrażenie,ze tylko my,Polacy jesteśmy tacy honorowi i wszystko,każdy szczegół bierzemy na poważnie.Ale niestety takie czasy nastały i musimy się do tego przyzwyczaic - przykład idzie z góry.

Popatrzmy na Barcelone,jeden z największych klubów świata ze "wspaniałymi" kibicami,historią i dumą którym kibicuje pewnie niejeden członek z tego forum

Ich zawodnicy,rodowici Katalończycy Xavi,Pique,Iniesta,Fabregas wystepują w reprezentacji Hiszpanii. Reprezentacji,która jest największym wrogiem dla Katalończyków ,czymś z czym się zupełnie nie utożsamiają - to jest dopiero ku... i sku.. w wykonaniu wyżej wymienionych zawodników.

Tymbardziej gdy wspomni się słowa Pique do piłkarzy Realu w szatni: "wyygramy Puchar Waszego Króla" - po czym taki delikwent przyjmuję powoałenie do kadry La Roja.

Również kibiców klubu FC Barcelona można nazwac ludźmi bez honoru,którzy dają sobie pluc w twarz przez ich zawodników - wywieszają flagi Catalunya is not Spain,na każdym kroku wyrażają swoją niechęc i pogardę dla narodu hiszpańskiego,a na każdym meczu oklaskują swoich rodowitych Katalończyków,którzy jeżdżą na kadrę Hiszpanii.

to tylko jeden z przykładów takich zachowań,je można mnożyc i mnożyc,niestety takie rzeczy w świecie futbolu to codziennośc.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 27.09.2012 o godz. 19:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów