The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.09.2012, 13:04
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Domyślam się, ze chodzi nie tylko o nich. Spóźnienia płatności mogłyby być najprawdopodobniej podstawą do rozwiązania kontraktu przez zawodnika, więc pewnie, na przykład, Melikson dostaje je szybciej, a Garguła czy Jaliens, w których przypadku rozwiązanie kontraktów byłoby klubowi na rękę, później.
Jaliens pewnie tak, Garguła nie wiem. Ale postępowanie w ten sposób może zaowocowac zakazem transferowym dla Wisły.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.09.2012, 13:18
cfa napisał(a):Wyświetl post
zakazem transferowym dla Wisły.
Patrząc na Quioto to by nawet nie było takie głupie rozwiązanie...

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze, że na forum bronią go te same tępe strzały które do niedawna twierdziły, że mamy potencjał na mistrzostwo. Argument? Słaby skład...
Śmiać się, czy płakać?
Twierdziłem i dalej twierdzę, że mamy kadrowy potencjał na obronę 7. miejsca i tego się trzymam. Z terenerem, pomimo trenera czy bez trenera... Jakby kopaczom się chciało to 7. miejsce powinni wywalczyć, sami. A skoro wiedzą, że stać ich na max 7. bo na więcej to umiejętności jednak brakuje no to nie walczą no bo o co tu walczyć? Siódme czy dwunaste... w sumie co za różnica?
Ostatnio edytowane przez thechris : 19.09.2012 o godz. 13:23.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 19.09.2012, 13:19
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=8047&page=10
Męczymy się w ataku pozycyjnym to czemu nie spróbówać dać pole rywalowi i nie skontrować, Probierz ewidentnie nie umie myśleć po trenersku. Maaskant jest jednym z najgorszych w Eredivisie, ale w Ekstraklasie, lepszego napewno nie ma.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 19.09.2012, 13:23
thechris napisał(a):Wyświetl post
Tak, weszlo głównym winnym tego, że Probierz i łysy dalej trzymają się stołków. Ludzie... opamiętajcie się.

Wystarczające wymowne jest to, że kpisz z samego portalu tak dla zasady. A co to treści artykułu nt. Wisły to już ciężko polemizować, co nie?

Po prostu zawsze łatwiej napisać: "żydorcza" albo "wesz(L)o"...
Nie głównym winnym. Bo głównym winnym jest ten który namówił Cupiała na zatrudnienie misia krzysia i łysego. Natomiast Weszło i reszta obiektywnych warszawskich mediów tylko zacierają ręce z każdym kolejnym tygodniem pracy tych indolentów w Wiśle. Jeżeli masz co do tego wątpliwości to szczerze współczuję. Aby ten cudowny dla nich stan trwał jak najdłużej gotowi są pisać nawet takie brednie jak to że Wisła posiada potencjał Piasta i dlatego błyskotliwy Probierz mimo ze skacze przy linii dużo wyżej i drze się na treningach dużo głośniej niż w ŁKS czy Jadze efektów to przynieść nie może. Dziwi mnie tylko że kibic Wisły za którego Cię uważam, zamiast dostrzec niedorzeczność tych bredni jeszcze się nimi podpiera.

Pogódź sie z tym że miś to wydmuszka, bez warsztatu, bez doświadczenia, z destrukcyjnym wpływem na drużynę, ktoś kto postuluje dawanie takiej osobie szansy piłuje gałąź na której wszyscy siedzimy.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
strong1979
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 19.09.2012, 13:28
Jeśli chodzi o Quioto to nie skreślałbym chłopaka... to że się tak popisała no cóż... młody, trochę i głupiutki ale czego można się spodziewać po młodych grajkach z tamtejszej ligi... na pierwszy rzut oka gość ma największe chęci, szybkość i ciąg na bramkę... czego niestety u innych nie widać za grosz... nawet meleks się ociąga... kiedyś jak dostał piłkę to targał trawę do przody jak cholera i czy był ktoś do pomocy czy nie.. a teraz... albo uszło powietrze z braku kolegów do pomocy, albo z tym transferem rzeczywiście jest coś na rzeczy i łysy pokpił sprawę, albo wypłaty brak.
Żeby tylko PMSZkoleniowa szybko nie zniszczyła Quioto po tej przerwie
Odpowiedz cytując
ardem99
Member

Od: 12.2008

Stary 19.09.2012, 14:37
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
U Maaskanta, Moskala też na skrzydle grywał gorzej.
Przecież przywiązanie go do skrzydła do zabicie jego kreatywności itd.

Kto ma grać prostopadłe piły? Garguła? I tak MM schodzi często do środka, czegoś to dowodzi.
odnośnie tego: http://tsw.com.pl/news/Problem-Wisly...8ba10326dcaec5
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.09.2012, 15:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Najlepsze, że na forum bronią go te same tępe strzały które do niedawna twierdziły, że mamy potencjał na mistrzostwo. Argument? Słaby skład...
Śmiać się, czy płakać?
Modlić się już tylko i wyłącznie. Jak ktoś taki debilizmy wypisuje albo co gorsza je powtarza.

Słaby skład,bo weszło tak napisało. A tam, jak wiemy, słowo ciałem się staje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.09.2012, 15:34
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Modlić się już tylko i wyłącznie. Jak ktoś taki debilizmy wypisuje albo co gorsza je powtarza.

Słaby skład,bo weszło tak napisało. A tam, jak wiemy, słowo ciałem się staje.
Jeśli bijecie do mnie, to chcę tylko powiedzieć, że pisałem o tym dużo wcześniej niż weszło. A co do waszej pewności że zmiana trenera pomoże, to życzę powodzenia. Dziwię się tylko waszej naiwności, że nagle przyjdzie nowa miotła i wszystko będzie ok. To jest dopiero debilizm.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 19.09.2012, 15:57
ardem99 napisał(a):Wyświetl post
odnośnie tego: http://tsw.com.pl/news/Problem-Wisly...8ba10326dcaec5
Podobnie oceniam miejsce Meliksona na boisku jak i miejsce Szewczyka no i oczywiście na koniec miejsce Orbita. Garguła powinien zostać playmakerem w ME i jeżeli tam się będzie wyróżniał w niesamowity sposób, wówczas moze wrócić do I składu - na ławkę.

Uporczywe ustawianie tego gościa na pozycji rozgrywającego kosztem Meliksona, to gra w każdym meczu w 10 na 11 (w przypadku Pogoni 13 bo Lyczmański i jego liniowy grali z Pogonią)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.09.2012, 16:07
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Jeśli bijecie do mnie, to chcę tylko powiedzieć, że pisałem o tym dużo wcześniej niż weszło. A co do waszej pewności że zmiana trenera pomoże, to życzę powodzenia. Dziwię się tylko waszej naiwności, że nagle przyjdzie nowa miotła i wszystko będzie ok. To jest dopiero debilizm.
Obawiam się, że tu stuprocentowo działające lekarstwo jest tylko jedno - przelew zaległości.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.09.2012, 16:10
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...zom_nawet.html Kolejna rzecz obciążająca Probierza. Długi wobec zawodników.
Za to powinien zostać zwolniony Bednarz. Przez to co powiedział zaraz po przyjściu do klubu, że trzeba będzie ciąć koszta, sprzedawać oraz pozbywać się słabo grających piłkarzy doszło do demobilizacji drużyny. Efektem był brak determinacji w grze w tamtej rundzie i brak awansu do pucharów. A to jest strata finansowa rzędu kilku mln. PLN. Spokojnie starczyło by na 2-3 niewygodne kontrakty.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 19.09.2012, 16:22
arti napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że tu stuprocentowo działające lekarstwo jest tylko jedno - przelew zaległości.
Ironizujesz. Ale atmosfera w klubie i wokół niego nie nastraja w żadnym stopniu do osiągania wyników. Wiadomo, część z tego co wypłynęło to kaczki dziennikarskie lub też domysły. A zaczęło się już w zeszłym sezonie, kiedy to Wilk i Sobol wylewali żale na "stranierich", chore akcje Małeckiego, ciągłe zamieszanie z Meliksonem, przegranie PP, gówniana postawa w zeszłym sezonie w lidze. Teraz jeszcze ta akcja z zaległościami. Moim zdaniem, ten skład w tej formie, nawet z nowym trenerem niczego już nie osiągnie. A szkoda bo była dobra baza piłkarzy do tego, żeby zbudować dobrą drużynę.

Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.09.2012, 16:54
A co do waszej pewności że zmiana trenera pomoże, to życzę powodzenia. .
Pewności nie ma, ale jak idziesz do lekarza to też nie masz pewności, że Cię wyleczy.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.09.2012, 18:10
Jak na razie źle to wygląda. Bednarz kompletnie spieprzył okno transferowe, pozbył się właściwie tylko szrotu z kończącymi się kontraktami a gwiazdorzy na wysokich kontraktach zostali i drenują kasę z klubu. Na plus można mu jedynie zaliczyć sprzedaż Kirma. Jednak ściągnięcie Sikorskiego i Fredriksena oraz olanie Brożków wystawia mu fatalną notę.
Odnośnie Probierza, wydaje mi się, że poleci po meczu z Lechią bądź następnym. Fatalnie będzie jeśli zostanie zastąpiony kimś z PMS-u. W tym wypadku wolę, żeby pozostał do końca rundy. Co innego jeśli Cupiał stwierdzi, że spróbuje jeszcze raz z trenerem z zagranicy. Jednak musi to być trener z nazwiskiem, a nie jakiś kolejny noname Maaskant. Mi się marzy trener Pilzna. Swoją drogą ciekawy jestem jak Śląsk z tym swoim trenerem trafił. To może być dobry kierunek. I nie piszcie mi proszę, że nie stać nas na dobrego zagranicznego trenera z doświadczeniem. Nawet Shamrock Rovers ostatnio potrafiło zatrudnić gościa, który niedawno prowadził klub w angielskiej Premiership. Powinniśmy zacząć od trenera a następnie pozwolić mu wprowadzić swoją strategię działania.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.09.2012, 18:23
Ironizujesz. Ale atmosfera w klubie i wokół niego nie nastraja w żadnym stopniu do osiągania wyników. Wiadomo, część z tego co wypłynęło to kaczki dziennikarskie lub też domysły. A zaczęło się już w zeszłym sezonie, kiedy to Wilk i Sobol wylewali żale na "stranierich", chore akcje Małeckiego, ciągłe zamieszanie z Meliksonem, przegranie PP, gówniana postawa w zeszłym sezonie w lidze. Teraz jeszcze ta akcja z zaległościami. Moim zdaniem, ten skład w tej formie, nawet z nowym trenerem niczego już nie osiągnie. A szkoda bo była dobra baza piłkarzy do tego, żeby zbudować dobrą drużynę.
Nie. To było serio. Armia zaciężna będzie walczyła jak będzie opłacona. W przeciwnym razie pójdzie do tego kto jej zapłaci.
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 19.09.2012, 19:27
Tak na rozluźnienie dyskusji.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ry_spusty.html

Wreszcie gramy w "dziada" na treningach
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 19.09.2012, 20:03
To zamykanie treningow, sklad w ostatniej chwili itd. jest chore. We wszystkim trzeba umiaru aby nie wpasc w smiesznosc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.09.2012, 20:04
borys napisał(a):Wyświetl post
To zamykanie treningow, sklad w ostatniej chwili itd. jest chore. We wszystkim trzeba umiaru aby nie wpasc w smiesznosc.
Ten typ tak ma.
Pewnie boi się, że mu ktoś notatki podejrzy

Mitoman.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.09.2012, 20:11
co do składu to Wisła otwiera albo zamyka pierwszą trójkę z Legią i Lechem potem tylko jeszcze Lechia i Śląsk który w tym sezonie będzie chyba największą niewiadomą.Co do ładu to może teraz zaczną grać nie ma wyniku nie ma kasy ale ambicje i wola walki o każdą piłkę i o zwycięstwo bynajmniej w co drugim meczu powinna być zawsze w końcu grają też dla kibiców,dla sławy i o europejskie puchary.A propo Małeckiego to nie wszystkie jego akcje były chore jedyne co było chore to wypożyczenie Małeckiego którego można było zesłać do MESY na klika meczy zamiast wypożyczać.Legionista sprzedał Kirma teraz nie ma nikogo kto może go zastąpić bo o Sikorskim szkoda mówić.Aczkolwiek warto mieć nadzieje że Legionista ściągnie jak najszybciej Małeckiego a Głowacki i Chaves załatają obronę która ostanio kuleje i że w końcu Wisła w meczu z Lechią podobnie jak Real we wczorajszym meczu się w końcu przełamie
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 19.09.2012, 20:15
Wiem, może Probierz planuje wprowadzić do składu cyganów. Braci FigoFagot!!! Ze swoim hitem...
BTW Bate wygrywa 0-2 z Lille. Czuje się jak by mi ktoś przyp******!!!
Cluj też wygrywa!!!!!
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 19.09.2012 o godz. 20:18.

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.09.2012, 20:28
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
co do składu to Wisła otwiera albo zamyka pierwszą trójkę z Legią i Lechem potem tylko jeszcze Lechia i Śląsk który w tym sezonie będzie chyba największą niewiadomą.
Bednarz, Probierz i Cupiał mają to samo zdanie, więc walczymy o MP i nie potrzebujemy wzmocnień.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.09.2012, 20:31
.A propo Małeckiego to nie wszystkie jego akcje były chore jedyne co było chore to wypożyczenie Małeckiego którego można było zesłać do MESY na klika meczy zamiast wypożyczać.
Tu chodziło o te parę groszy na rachunki..... Live is brutal ...

Legionista sprzedał Kirma teraz nie ma nikogo kto może go zastąpić bo o Sikorskim szkoda mówić.
Napieprzanie na Sikorskiego jest przesadzone. Pamiętam ile meczy musiał grać niejaki Genkow by wreszcie coś mu tam wpadło. Sikorski po 1,5 meczu praktycznie skreślony .... Oczywiście nie eksplodował talentem ale jechanie po nim też nie ma wielkich podstaw. Nie był on też planowany na lewą pomoc.
Aczkolwiek warto mieć nadzieje że Legionista ściągnie jak najszybciej Małeckiego a Głowacki i Chaves załatają obronę która ostatnio kuleje ...
Tych trzech piłkarzy nie zbawi Wisły.
Tylko zdrowy Głowacki w pełni formy może być jakąś pomocą. Aktualnie nie jest ani zdrowy ani w świetnej formie. Chavez grał ostatnio źle a Małecki wróci najszybciej jesienią .... zdołowany i z odciskami na d...e od ławki ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 19.09.2012 o godz. 20:35.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.09.2012, 20:38
Wiem, może Probierz planuje wprowadzić do składu cyganów. Braci FigoFagot!!! Ze swoim hitem...
BTW Bate wygrywa 0-2 z Lille. Czuje się jak by mi ktoś przyp******!!!
Cluj też wygrywa!!!!!
juz 3
Moze by tak Gonczarenko przyszedł do nas na trenera, w Bate pewnie ma 1/5 tego co Probierz
wiem wiem, pomarzyć dobra rzecz...
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.09.2012, 20:39
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Chavez grał ostatnio źle a Małecki wróci najszybciej jesienią .... zdołowany i z odciskami na d...e od ławki ...
Nie jest w sumie istotne kto kiedy wróci, przynajmniej w tym sezonie, bo za 4-5 kolejek będzie już wiadomo, iż możemy spokojnie skupić na kolejnym.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 19.09.2012, 20:45
Skoro w Wiśle nie płacą niedługo Probierz powinien odejść sam, podobnie jak z Arisu.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.09.2012, 23:00
Licze ze niedlugo Bednarz zwola konferencje gdzie opowie jakie mamy cele Mistrzostwo i szturm LM,a moze powie prawde ,ze celem bedzie obrona przed spadkiem ?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 20.09.2012, 06:49
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Licze ze niedlugo Bednarz zwola konferencje gdzie opowie jakie mamy cele Mistrzostwo i szturm LM,a moze powie prawde ,ze celem bedzie obrona przed spadkiem ?
...no i powie ilu graczy chce sprzedać/pozbyć się w zimie. to na pewno przestraszy i zmotywuje leniuchów.. Zapowiada się bardzo gorąca zima...
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.09.2012, 08:35
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
juz 3
Moze by tak Gonczarenko przyszedł do nas na trenera, w Bate pewnie ma 1/5 tego co Probierz
wiem wiem, pomarzyć dobra rzecz...
Zwróć uwage ze Gonczarenko pracuje w BATE od kilku sezonow i tez miał kilka spotkań bez zwycięstwa, czy to w lidze czy w pucharach.
U nas po 2 porażkach pod rząd juz by go nie było.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.09.2012, 09:43
Jeśli zaległości finansowe są fundamentem takiej a nie innej postawy kopaczy na początku sezonu, to oznaczałoby to iż są lekko dziwni. I to chyba jest najpieszczotliwsze z możliwych określeń na tego typu zachowanie. Otóż zaległości finansowe mają znaczenie gdy ktoś nie ma co do przysłowiowego gara włożyć, jednym słowem pieniądze mu są potrzebne na wczoraj. Tymczasem mamy do czynienia z gośćmi co dostają po kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie, czyli tyle ile w przybliżeniu wynosi średni roczny zarobek w Polsce. Podkreślam, roczny. Tak więc jak ktoś nie dostaje wynagrodzenia przy takich sumach od miesiąca czy dwóch, w ogóle nie powinien tego odczuć. I tak naprawdę miesiąc w tą czy w tamtą przy wypłacie a dokładnie jej poślizgu nie ma żadnego znaczenia. Co innego pół roku, ale miesiąc,dwa ?

Żeby nie było. Uważam , że wszystko co zapisane jest na papierze powinno być wypłacane co go grosza i co do sekundy. I nie interesują mnie tłumaczenia w stylu, nie wiedzieliśmy, że będzie kryzys czy nie wiedzieliśmy ,że będzie jakiś problem z wywiązywania się z płatności wobec pracowników. Niemniej w przypadku kopaczy, którzy zarabiają gigantyczne pieniądze, takie poślizgi dopuszczam. Tym bardziej , że w większości klubów na świecie tego typu praktyki to norma, może poza Anglią. A Malaga ? przykład z brzegu. Levante z zeszłego roku? Tyle, że w Maladze nie są "dziwni", tylko grają najlepiej jak umieją. Raz aby się wypromować, dwa, aby pokopać się w LM, bo taka szansa im się trafiła. I w niej grają. Zresztą klubów w Hiszpanii z problemami finansowymi jest więcej niż dwa i trzy.

Poza tym gdy są problemy finansowe w klubie to fajnie by było jakby np. kapitan wyszedł i to oznajmił wszem i wobec. Jasno bez domówień, tak ja kw Hiszpanii. Po czym wyjść na boisko i zapierdzielać. Bo tak mamy z dziwną sytuacją, gdzie są same domysły i nikt nic nie wie. Powstają jakieś dziwne artykuliki, informacje szeptane. A w takim otoczeniu plotka się rodzi, a jej w klubie jest od groma.
Plotka, która może nic nie mieć wspólnego z prawdziwa sytuacją.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 20.09.2012 o godz. 09:46.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 20.09.2012, 12:47
Z założenia praca osoby więcej zarabiającej powinna dawać lepszy efekt. W momencie wypłacania niskich wynagrodzeń w terminie, a wysokich z opóźnieniem kilkumiesięcznym karasz osoby, które wydajniej pracują, a nagradzasz gorzej wykonywaną pracę.

Jeżeli człowiek za pracę X wynegocjował sobie płace w wysokości Y wypłacaną w dniu Z to tak powinno być. Jeżeli pracodawca nie wypełnia swoich obowiązków, to pracownik ma wypełniać swoje, bo dużo wirtualnie zarabia?

Jeżeli inwestują swoje pieniądze to na takim kilkumiesięcznym opóźnieniu mogą sporo stracić.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów