|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie optymista, a realista. Wystarczy popatrzeć na analizy Flisa, które jasno wskazują na to, że zastosowanie JOW w obecnej chwili będzie skutkowało ruchowi w stronę pozornie dwuipółpartyjnego, a w efekcie dwupartyjnego sejmu. Twarze medialne, które znasz nie mają tutaj nic do znaczenia, gdyż z perspektywy okręgów "znane osobistości" znaczą trochę co innego. Skończy się jednak okres ochronny dla misiów w teczkach, którzy poza PR-owską działalnością nie mają nic do zaproponowania. Na ich miejsce wskoczą "eksperci" partyjni, albo desant w postaci cichego przyzwolenia dwóch głównych partii (przypominam świetny ruch PO z Borowskim w ostatnich wyborach, za jednym zamachem wykolegowali SLD i Romaszewskiego nie mając własnego kandydata).
Edit: Pomyłka. Nie Dudka, a Flisa. To z gorączki. http://jaroslawflis.salon24.pl/44676...jeden-argument Cytat:
![]() Druga mapka pokazuje okręgi, w których PO i PiS są pewne na 99% zdobycia mandatu oraz te (ok. 25%), gdzie wybór jest niepewny i zależy od wielu determinantów (frekwencja, siła kandydata oraz wpompowane w dany okręg pieniądze). ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 16.09.2012 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wkleiłem fragment z Twojego linku. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem, wiem.
![]() Ja tam pamiętliwy nie jestem, więc pewnie i w moim linku to było, ale zaciekawiło mnie pogrubienie tego nazwiska. Koniec OT. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Asie podaj te argumenty o których straonę wcześniej wspominałeś, a prosił o nie Belzebub
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A wysługujaca sie Brukseli (i sterujacą nią Niemcom), Danuta Hłebner żąda od Polski podania daty przyjęcia ...euro :
http://www.radiomaryja.pl/informacje...rzyjecia-euro/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
The Economist pisał, że Polska zostanie wepchnięta do euro w 2015 roku. Nie wiem na ile to prawda, bo też nie wiem jakie oni mają żródła. Tak czy siak boje się że może być to rozpisane w referendum, a ten ciemny , homofibiczny i katolicki naród powie nie. Dlatego myślę, że światły Parlament albo Prezydent powinien podjąć decyzję. Z drugiej strony sami siebie pytają
jajcarze. Pamiętaj! euro to same korzyści,hmmm, jadąc za granicę nie będziesz musiał wymieniać waluty ja jestem na tak, wobec tak mocnych argumentów!Bardzo chciałbym mieć w portfelu euro, czułbym się wtedy prawdziwym Europejczykiem.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 16.09.2012 o godz. 22:15.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na onecie, interii i wp nie poczytacie dzisiaj o 17 września, pewien podział staje się jasny i coraz bardziej eksponowany
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
W URZ jest ciekawy artykuł o SKOKach i o genialnych pomysłach naszych parlamentarzystów. Co do JOW-ów - wystarczy popatrzeć na dzisiejszy Senat W Senacie zasiadają głównie osoby, które same nie wiedzą po co tam są. Oczyiście nie są to politruki typu np. Arabski Tomasz, którego skutecznie wymiksowano bez JOw-ów, ale wystarczyło, że PO nie miała co zrobić z miejscami do Senatu we Wrocławiu to wsadziła "znanych i cenionych" Duda wygrał, Prof. CHybicka również, ale prof. Kieres przegrał, i dzisiaj mogłoby być jeszcze ciekawiej, Podkreślam tutaj, że z tej 3 tylko Duda jest członkiem PO..... PO w wyborach do Sejmu w JOW-ach stawiając na takich właśnie ludzi, którzy nie są związani z polityką mogłaby się pieknie przejechać. PiS w swoich okręgach raczej dałby sobie radę. Dostrzeganie zaś w chłopakach np od Ziobry olbrzymiego zagrożenia jest moim zdaniem bezpodstawne. Ziobro otrzymał tyle głosów w wyborach w Krakowie nie tylko dlatego ,że był znany ze swojej działalności, ale również z tego powodu na jakiej liście się znajdował. Dzisiaj nie podejrzewam, aby Ziobro i kumple otrzymali łącznie tyle głosów, co dostali w ostatnich wyborach parlamentarnych, a nawet to byłoby zbyt mało..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wie ktos o co chodzi? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
może to co pisałem w temacie o II WŚ że z sondażu radiowej trójki wynika że ponad połowa Polaów nie wie co się wydarzyło 17 września 1939 .A nie wie bo ludzie Michnika ,Jaruzelskiego czy Kiszczaka i ich media nie mają ochoty o tym przypominać. Dzisiaj rozmawiałem z kilkoma znajomymi i robili wielkie oczy co ja do nich mówię o tej dacie (magistrzy inżynieży żeby nie było) Podobnie to wygląda jak z rozmowa z niektórymi ludzmi z filmiku Kolibra o ulicy Armii Ludowej : http://wpolityce.pl/artykuly/36456-c...ntrum-warszawy
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 17.09.2012 o godz. 17:25.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O taką trudną datę pytacie, jeszcze dzienną? Przecież wystarczy znać daty Chrztu Polski, Bitwy pod Grunwaldem i wsio - historia zaliczona.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co lemingi na to?
Cytat:
A tu diagnoza i metoda leczenia. Nie dla lemingów. http://www.youtube.com/watch?v=oj2j6...layer_embedded ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Teoria względności czyli jak wygląda 2% w zależności od sytuacji
Takie rzeczy oczywiście tylko w TVN24.![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko w TVN? To chyba nie byłeś na żadnej konferencji, albo prezentacji międzynarodowej marki. Normalną sprawą jest, że dokonuje się pewnych przekłamań w wysokościach słupków na wykresach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A TVN to jakaś tuba propagandowa PO ? Bo oni są ponoć obiektywni. Skoro w tak banalnej do rozszyfrowania sytuacji potrafią się tak szmacić to co myśleć o całokształcie? Na podstawie tego slajdu można głośno krzyczeć TVN manipuluje lemingami. Ciężko już znaleźć pożądanych respondentów to oszukują na żywca. Goebels wiecznie żywy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bylo?
http://www.wykop.pl/ramka/1266721/po...m-podreczniku/ Polska juz nie istnieje. Tego panstwa nie ma. Rzadza nami ....y, nieroby i zdrajcy. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Z tym akurat trudno się nie zgodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niektórym może to zburzyć tezy
Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli teraz nagle Giertych liżący tyłek Michnikowi i lemingom zrobił się wiarygodny. Ten temat jest lepszy niż większość komedii w kinach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Natomiast chodzi o to że jeśli jest dla lemingów i komuchów wiarygodny w oczernianiu PIS-u to te newsy też powinny być DLA NICH wiarygodne.Nieprawdaż? ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
- prezentacji międzynarodowej marki, gdzie robi się takie czary mary w celach marketingowych, w celu wykazania wyższość swojego produktu z - ogólnopolską stacją informacyjną która podobno jest obiektywna, ponoć żadnej partii nie reklamuje i promuje oraz przestrzega prawa, zgodnie z którym dziennikarz jest zobowiązany do "rzetelnego informowania". Chyba że sam przyznasz, że TVN24 wobec pewnych partii zachowuje się już jak wobec marki którą należy jak lepiej zaprezentować, a dziennikarze bawią się w marketingowców rządzącej partii. Mnie najbardziej bawi sposób w jaki kala się Giertych opisując swój epizod z PiSem. Brzmi to jak samokrytyka za najlepszych czasów PRL-u, PiS to samo zło, a facet już się martwi co będzie za 3 lata gdy PiS znów będzie walczył o rzadzenie ![]() " Przyznał, że zrobił wiele błędów w polityce: za ostro się wypowiadał, dał się wciągnąć w atmosferę PiS-owskiego poszukiwania wszędzie zła, przekrętów. Chciałby, żeby powstała partia na prawo od Platformy, ale - jak stwierdził - nie radykalno-fanatyczna jak PiS. Martwi się tym, co będzie za trzy lata, gdy nadejdzie czas wyborów."
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.09.2012 o godz. 08:34.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pierwszy raz z resztą bawią się w marketingowców, ale w obie strony.
![]() Takiej manipulacji z tym skróconym słupkiem pod godłem PiS to jeszcze nie widziałem Co do Giertych to nie chce mi się go nawet komentować. Śmiesznością przebił nawet innego "premiera" IV RP - Marcinkiewicza.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.09.2012 o godz. 08:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
O ile zrozumiałbym wykresy firmy, która w taki przekłamany sposób próbowałaby udowodnić, że sprzedaje więcej towarów niż konkurencja, to nie rozumiem "podobno bezstronnego medium", które wskazuje na kogo głosowaliby Polacy w wyborach. A sorry zapomniałem o wypowiedzi Miszczaka - TVN to przecież medium dla wyborców PO a oni muszą wiedzieć jak wielka jest róznica ich ulubieńców nad pozostałymi..... Jeżeli dla ciebie "przekłamywanie wykresów" jest normalne, to nie dziwię się, że jesteś wyborcą PO, tam przecież rządzi Pinokio..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zachowanie funkcjonariuszy w tzw. "demokratycznym" państwie czyli POlicja POlityczna:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie jest prawdą, że wszedł na teren cmentarza. prawda jest ze przeskoczył przez mur, gdy cmentarz był zamknięty do odwiedzających. reszta to pomówienia z obu stron.
|
|
|