The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2012, 13:29
Glazik napisał(a):Wyświetl post
Łódzka Wybiórcza nie śpi ...

Skandal na gali KSW w Łodzi. Kibole ŁKS: "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!", "Złam mu kręgosłup...!"

- Złam mu kręgosłup, hej Horwich złam mu kręgosłup! - krzyczało kilkudziesięciu kiboli ŁKS podczas walki Antoniego Chmielewskiego z Amerykaniniem Mattem Horwichem na 19. gali KSW w łódzkiej Atlas Arenie.
ZOBACZ TAKŻE

"ŁKS, klubem Łodzi jest!" - krzyknęła grupa kiboli klubu z al. Unii jeszcze przed rozpoczęciem 19. edycji KSW w Łodzi. Kolejny raz dali o sobie znać podczas czwartej walki, między Antonim Chmielewskim a Amerykaninem Mattem Horwichem. Po pierwszym gongu, ryknęli "Chmielewski, ch... ci na imię!". Ale kilkunastu tysięczna publiczność gali była zmuszona do wysłuchiwania jeszcze bardziej chamskich okrzyków m.in. "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!" oraz takich, które były skierowane do polskiego zawodnika. "Złam mu kręgosłup, hej Horwich, złam mu kręgosłup!" - wyli. Kiedy Chmielewski bronił się przed kolejnymi ciosami Amerykanina, wtedy kibole najgłośniej krzyczęli "Dobij go, dobij go!". Okrzyki pseudokibiców nie podobały się reszcie widzów, którzy próbowali je zagłuszyć głośnymi gwizdami. Ostatecznie 30-letni zawodnik Gwardii Warszawa przegrał walkę w dogrywce. Kibole ŁKS byli szczęśliwi.
Co on im zrobił?
Odpowiedz cytując
Taylor
Member

Od: 02.2012

Stary 13.05.2012, 13:38
Skąd słowa nienawiści u ełkaesiaków ?

Podobno Antoni Chmielewski (już jako zwycięzca dwóch turniejów KSW) 2 lata przesiedział w zakładzie karnym za włamanie, podczas którego zabity został człowiek. Według plotek, dostał tylko 2 lata więzienia, bo współpracował z Policją. Są to jednak informacje nieoficjalne.

wg gówna
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.05.2012, 13:47
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Najwyzsza pora - w KSW osiagnal juz wszystko co mogł, jest najlepszym zawodnikiem Europy w swojej wadze i ma ambicje na nowe doznania. Ma wielki talent i bardzo duza szanse na odniesienie sukcesu w UFC. Ten nokaut to było cos niesamowitego - przeciwnik pewny siebie po tym jak go rzucił a tutaj strzal i nie wie co sie dzieje - dlatego Mamed tak jest uwielbiany.
Odważna teza.Ja bym bardzo chciał zobaczyć pojedynek Drwala z Mamedem.Jestem ogromnie ciekawy, jak by się zaprezentował na tle zawodnika, który walczył przez pewien czas w UFC i to nie byle z kim.Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Kalidov przegrał.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.05.2012, 14:01
Kamil17ABG napisał(a):Wyświetl post
To co zrobił Materla... Wielki szacunek! To na jego walkę a nie Pudziana powinno się czekać cały czas...
Naprawdę świetna walka ,a charakter "Cipka" to już w ogóle... W takiej sytuacji się nie poddać i wygrać , oby tylko z kolanem nie było nic poważnego
Myślę, że z całej gali wszyscy zapamiętają tę właśnie walkę. Jak nie lubię MMA i uważam ją bardziej za cyrk niż sport (oglądałem w towarzystwie), tak tu naprawdę widać było ambicję i charakter. Przy czym Silva to nie był jakiś lamus, jak przeciwnicy obu gwiazd gali.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
grzybson87
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 13.05.2012, 14:25
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 14:35.
absurdalne uczucie gdy Maor Melikson strzelił gola cracovii
Odpowiedz cytując
grzybson87
Junior Member

Stary 13.05.2012, 14:34
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Kalidov przegrał.[/QUOTE]

Pablo84 nie filozofuj bo czeczen by go zjadł pojutrze

Czekam na walkę Materli z Kułakiem bo trenowałem w Adlenalina Fight Częstochowa i wiem że się nienawidzą

to będzie walka w dwa ognie może dojdzie do skutku
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.05.2012, 16:19
Pablo ma rację Khalidov nie sprawdził sie znikim dobrym od dawna nie powalczył nic jak dla mnie robią znim show jak z Pudzianem

Materla - Kułak nienawiśc ?
czyli swego rodzaju freakfight tylko z przeciętnymi prawdziwymi zawodnikami ?
Odpowiedz cytując
grzybson87
Junior Member

Stary 13.05.2012, 17:29
Khalidow w polsce nie ma równego sobie dlatego to tak wygląda nawet Materla nie chce się z nim bić

Mamed mówił że jest 12 w rankingu a jedenastka jest w UFC więc z kim miał się sprawdzać?

Mówisz o Drwalu ale to Soszyński "The Polish Experiment"( którego wzieli nawet do gry na konsole) jest najbardziej rozpoznawalnym polakiem w UFC i mówił po gali że Mamed od 2 lat jest gotowy na UFC

więc Pablo 84 .......i głupoty wyskakując Drwalem

prawda że polsat robi widowisko dla polaków a nie wąskiej grupki "internetowych ekspertów"

$$$ Widowisko dla oglądalności dla reklam dla sponsorów więc
występują ogórki ale tylko Mamed ich niszczy a reszta polaków ma z nimi problemy tak jak Materla z Silvą
Chmielewski z Horwitchem

ruszyć dupy z przed komputera i na trening

krytykować każdy potrafi
Ostatnio edytowane przez grzybson87 : 13.05.2012 o godz. 17:48.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.05.2012, 18:05
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Odważna teza.Ja bym bardzo chciał zobaczyć pojedynek Drwala z Mamedem.Jestem ogromnie ciekawy, jak by się zaprezentował na tle zawodnika, który walczył przez pewien czas w UFC i to nie byle z kim.Wcale bym się nie zdziwił, gdyby Kalidov przegrał.
Jak nie sprobuje to nie bedzie wiedzial czy sobie poradzi - dla mnie sobie poradzi, ma technike a to jest bardzo wazne.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 13.05.2012, 19:10
grzybson87 napisał(a):Wyświetl post
Khalidow w polsce nie ma równego sobie dlatego to tak wygląda nawet Materla nie chce się z nim bić

Mamed mówił że jest 12 w rankingu a jedenastka jest w UFC więc z kim miał się sprawdzać?

Mówisz o Drwalu ale to Soszyński "The Polish Experiment"( którego wzieli nawet do gry na konsole) jest najbardziej rozpoznawalnym polakiem w UFC i mówił po gali że Mamed od 2 lat jest gotowy na UFC

więc Pablo 84 .......i głupoty wyskakując Drwalem

prawda że polsat robi widowisko dla polaków a nie wąskiej grupki "internetowych ekspertów"

$$$ Widowisko dla oglądalności dla reklam dla sponsorów więc
występują ogórki ale tylko Mamed ich niszczy a reszta polaków ma z nimi problemy tak jak Materla z Silvą
Chmielewski z Horwitchem

ruszyć dupy z przed komputera i na trening

krytykować każdy potrafi
Chłopie, nie interesuje mnie to i na jakim miejcu jest Mamed , który narobił sobie punktów przez śmieszne ksw.Ja po prostu jestem ciekawy jak by sobie z człowiekiem, który jest w jego wadze,ma doświadczenie a który zmierzył się wcześnie w UFCj z takimi zawodnikami jak Thiago Silva,Palharez (nietety z nimi akurat przegrał, ale to nie byle kto, jeśli się interesujesz UFC).Tymczasem zagraniczna kariera Mameda delikatnie mówiąc nie była zbyt udana.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.05.2012 o godz. 19:14.

Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 13.05.2012, 19:29
napewno Khalidov zasłużył na szansę walk w USA ale czy jest najlepszy w PL ? tak twierdzi KSW które pompuje go na gwiazdę od dawna równolegle z Pudzianem, Soszyński nie wypowiada się o Drwalu bo nie walczy na KSW i nie było ku temu okazji

Materla ? ten wspominany Soszyński jasno dał do zrozumienia, że jest mocno przeciętny a walkę zrobił razem z Silvą całkiem fajną, jednak ja tam dalej widzę remis i dogrywkę

jeszcze o Khalidovie i UFC to, że on chce to jeszcze nie wszystko UFC w tym momencie ma jego wagę bardzo bardzo mocno obsadzoną, zaraz debiutować będzie Hector Lombard z Bellatora do tego KSW nie będzie chciało łatwo wypuścić z rąk największej gwiazdy a walcząć dla UFC niemożna walczyć gdzie indziej
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 13.05.2012 o godz. 19:48.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 13.05.2012, 19:56
Dokładnie.Nic dodać nic ująć.

Odpowiedz cytując
grzybson87
Junior Member

Stary 13.05.2012, 20:21
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post

jeszcze o Khalidovie i UFC to, że on chce to jeszcze nie wszystko UFC w tym momencie ma jego wagę bardzo bardzo mocno obsadzoną, zaraz debiutować będzie Hector Lombard z Bellatora do tego KSW nie będzie chciało łatwo wypuścić z rąk największej gwiazdy a walcząć dla UFC niemożna walczyć gdzie indziej
I właśnie od początku roku wszyscy kumaci w MMA liczyli na walke z Hectorem Lombardem na KSW 19 nawet w Olsztyńskiej gazecie było o tym mówione ale on wybrał UFC co nie jest zaskoczeniem. Właściciele KSW dali dupy że nie posmarowali za Hectora dlatego Mamed się w....ił jebnoł ogórka i powiedział że teraz UFC- taka kolej rzeczy.

Miał walczyć z Lombardem lub Santiago a przyjechał ten trzeci ogór i tak to wyglądało

Dlatego nie ma już z kim w Polsce walczyć same Najmany

Zostaje UFC, Striceforce lub Belator tam są kozaki tam sa $$$
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 13.05.2012, 20:27
jak wogule Dana jest nim zainteresowany to obstawiałbym początek w Strikeforce i po paru walkach jak się sprawdzi dopiero UFC to by była dobra droga w UFC w obecnym momencie nie widzę dla niego miejsca. Do tego brakuje mu obycia z klatką i ... językiem angielskim oraz całą otoczką walk w USA
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 17.05.2012, 17:35
Najman zamawia drinka w knajpie
http://www.youtube.com/watch?v=OiqXG...layer_embedded
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 27.05.2012, 10:57
Cain Velasquez - Antonio Bigfoot Silva

http://www.youtube.com/watch?v=PB-c6PdhoDg

Takiej rzeźni nie było od lat chyba - k..wa krwi więcej niż w najlepszych horrorach

ps. zmieńcie ten tytuł tematu faktycznie :/
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.05.2012, 12:22
Wow, faktycznie kozak walka. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem

Szkoda tylko, że już usunęli z yt... jakby ktoś złapał mirror, to niech się podzieli jeszcze raz.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 27.05.2012, 13:05
tutaj jeszcze jest

gorsza jakość ale krew widać

http://www.youtube.com/watch?v=fqa8NuFNpBM
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.05.2012, 20:41
http://www.fight4free.com/2012/05/ve...o-ufc-146.html walka w dobrej jakości, Cain wraca do gry
I
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 27.05.2012, 21:05
wg mnie to troche szczescia mechiko, łuk poleciał i w bardzo znaczynm stopniu zamieszał w przebiegu walki, Bigfoot to nie jest koles co by sie w parterze normalnie dał aż tak obić wg mnie

w każdym razie zwycięstwo jest zwycięstwem
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 27.05.2012, 21:49
No właśnie, on nie miał mistrza w bra jiu-jitsu?No chyba, że mi się pomyliło, bo trochę tych Silv jest

Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 27.05.2012, 21:55
ma czarny pas BJJ
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 28.05.2012, 22:01
Wywiad z Pudzianem po angielsku

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 11.06.2012, 06:04
Cytat:
Mamed Khalidow (31 l.) prawdopodobnie nie będzie walczył w barwach UFC - największej organizacji mieszanych sportów walki.

Federacja KSW odrzuciła bowiem ofertę UFC z powodów finansowych. Khalidow miałby dostawać za walkę po 20 tys. dolarów plus 20 tys. za ewentualną wygraną. W Polsce inkasuje po 30 tys. dol. za każdą walkę plus pieniądze od sponsorów.

Jak to jest - w UFC nie dostałby ani centa z reklam czy transmisji? Nie wierzę że nie płacą zawodnikom ...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.09.2012, 12:43
Wie ktoś gdzie w okolicach Rynku można będzie dzisiaj pooglądać KSW?
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 15.09.2012, 13:00
na 99 % w Sport's Pubie w połowie Sławkowskiej
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.09.2012, 14:00
Banialuka- plac szczepański, tanie piwko po 4zł i ksw też mają nadawać
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.09.2012, 15:45
Krav napisał(a):Wyświetl post
na 99 % w Sport's Pubie w połowie Sławkowskiej
nie przesiadaja czasem tam pejsy ? tak mi sie obilo o uszy ze tam pelno zydow
pewnie nic do pytania nie wnosi ale tak chcialem sie upewnic ;]
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Stary 15.09.2012, 17:44
a wiesz co, dotychczas jak tam bywałem, nie natknąłem się na żadnych, nikogo w barwach też nie widziałem. A nie pomyliło Ci się z tą knajpa na Mikołajskiej (english club czy jakoś tak), tam to na pewno. Co do miejsc do jeszcze pewnie w Irish Embassy będzie transmisja, tylko to dla tych których nie w....iaja Irole i Angole wydzierający mordy wniebogłosy.

Z innej beczki - ciekawi mnie, może sie ktoś wypowie o szansach Polaków w walkach ? Jak widzicie szanse Błachowicza i Pudziana z tym Grekiem ?
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.09.2012, 18:28
w necie gdzies mozna chwycic ksw?
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów