The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2012, 21:25
Stąd pozdrowienia do więzienia
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.05.2012, 21:26
baton napisał(a):Wyświetl post
Wie ktos czemu pojawilo sie "Ch*** ci na imie Chmielewski ty sku*****" ?
wszystko wyraźnie krzyczeli dopóki nie wyciszyli dźwieku, reszte można znaleść w google nawet, chociaż jak słychać nie jest warty marnowania czasu na szukanie
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 12.05.2012 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
Kamil17ABG
Member

Od: 01.2011

Stary 12.05.2012, 21:54
To co zrobił Materla... Wielki szacunek! To na jego walkę a nie Pudziana powinno się czekać cały czas...
Naprawdę świetna walka ,a charakter "Cipka" to już w ogóle... W takiej sytuacji się nie poddać i wygrać , oby tylko z kolanem nie było nic poważnego
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 12.05.2012, 21:57
Kamil17ABG napisał(a):Wyświetl post
To co zrobił Materla... Wielki szacunek! To na jego walkę a nie Pudziana powinno się czekać cały czas...
Naprawdę świetna walka ,a charakter "Cipka" to już w ogóle... W takiej sytuacji się nie poddać i wygrać , oby tylko z kolanem nie było nic poważnego
a po czym sądzisz, ze ma coś z kolanem stał chodził normalnie może wcześniej zabolało reszte dorobili juz janisz z jurasem, wg mnie powinna być dogrywka
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.05.2012, 22:09
Skad pseudonim "Cipao"?
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 12.05.2012, 22:22
Mamed jest prze gość!
Odpowiedz cytując
Piesek z krainy Pejsów
Member

Od: 02.2007

Stary 12.05.2012, 22:23
Mamed ale urwał!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.05.2012, 22:25
Czarodziej dosłownie.

85 kg waży a .......nięcie ma jak Kliczko dosłownie, a do tego zwinny jak jasna cholera. Brawo !
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2012, 22:28
No powiedział chce walczyć w UFC widać, że KSW mu się znudziło
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 12.05.2012, 22:37
Mamed klasa i to by było na tyle z MMA. Dla niego warto poczekać nawet do 4 w nocy. Teraz jeszcze parę minut cyrku z zapasionymi świniami i spokój.

PS sadzanie ciot w pierwszych rzędach publiczności obrzydza mnie (a nie brakuje ich tam). Czy tylko jak tak mam?
Odpowiedz cytując
przemo
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 12.05.2012, 22:50
Czy Najman nie wytrzymał dłużej z Pudzianem ?

Według mnie ustawka..
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 12.05.2012, 22:56
przemo napisał(a):Wyświetl post
Czy Najman nie wytrzymał dłużej z Pudzianem ?

Według mnie ustawka..
co by nie mówić do obecnego pudziana najman by nawet nie zaryzykował wyjścia do ringu

Khalidov bez sensu, żeby marnował czas w KSW to już sie nudne robi

po tej gali brakuje mi tej jeszcze 1 rundy Materla - Silva napewno by sie działo
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 12.05.2012, 22:58
rafkur napisał(a):Wyświetl post
PS sadzanie ciot w pierwszych rzędach publiczności obrzydza mnie (a nie brakuje ich tam). Czy tylko jak tak mam?
Nie, nie tylko Ty.
Ten, co tak skakał obok kobiety Mameda, miał tak pedalską stylówę, że szkoda słów.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.05.2012, 23:00
tego sie nawet nie da nazwać stylówą ...

PS. z walki Pudziana Śmiechłem xD
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.05.2012, 23:11
murray napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie tylko Ty.
Ten, co tak skakał obok kobiety Mameda, miał tak pedalską stylówę, że szkoda słów.

"to" coś masz na myśli ? powinni kastrować ustawowo dosłownie

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
iwan149
Member

Od: 05.2009

Stary 12.05.2012, 23:13
Dzisiejsza walka Pudziana pokazała jak mniej więcej będzie wyglądać starcie Szpilki z tym argentyńcem za pare tygodni. Szkoda, bo pomimo wygranej ludzie z Mariusza się będą śmiać, że miał takiego rywala co po kase tylko przyjechał. Podobnie Szpila będzie miał, wygra w pierwszych 3 rundach (o ile nie w 1) i będzie duży niedosyt...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 12.05.2012, 23:22
Dokładnie to coś miałem na myśli.
O tempora, o mores.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.05.2012, 00:03
Ale zajebiste wrażenie zrobił na mnei pudzian jak podniosł tego goscia. Mimo wszystko ma jednak siłe
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.05.2012, 00:44
Hahaha..Zajebisty Pudzian? Dziewczyny, które walczyły wcześniej więcej przyjęły ciosów i nikt nie przerywał im walki..Beka..Najnormalniej w świecie ustawiona walka, przynajmniej nieadekwatne do sytuacji jej zakończenie.

Mamed mistrzostwo, gośc za każdym razem robi inne "fatality'
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 13.05.2012 o godz. 09:21.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.05.2012, 06:56
Kocur napisał(a):Wyświetl post
"to" coś masz na myśli ? powinni kastrować ustawowo dosłownie
Ten gość którego pokazałeś to wydaje mi się uosobieniem męskości w porównaniu z "panem" który siedział obok Egurroli (przepraszam że go kojarzę, raz w życiu obejrzałem You can dance) na filmiku jest kilka sekund później niż ten ten co pokazałeś
E: a poziom samej gali mnie pozytywnie zaskoczył, podobały mi się te walki
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.05.2012, 07:27
Gratulacje dla Mameda,ale troche to niesmacznie wygląda jak przed walką mówi coś o najlepszej gali(KSW),że czuje się tu dobrze,nie chce do USA bo by za dużo chciał,a tuż po walce wali prosto z mostu do mikrofonu że jego marzeniem jest UFC...
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.05.2012, 07:33
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
No powiedział chce walczyć w UFC widać, że KSW mu się znudziło
Najwyzsza pora - w KSW osiagnal juz wszystko co mogł, jest najlepszym zawodnikiem Europy w swojej wadze i ma ambicje na nowe doznania. Ma wielki talent i bardzo duza szanse na odniesienie sukcesu w UFC. Ten nokaut to było cos niesamowitego - przeciwnik pewny siebie po tym jak go rzucił a tutaj strzal i nie wie co sie dzieje - dlatego Mamed tak jest uwielbiany.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2012, 07:55
To gówno obok Egucośtam faktycznie bardziej obrzydliwe.

Mamed niech idzie wreszcie do UFC - zobaczę sobie jego walki nie będąc zmuszonym oglądać tych prostaczych ryjów Kawulskiego i spółki. Gwiazdą na miarę KSW jest Pudzian, Najman i parę innych sterydów. Sportowcy niech walczą w zawodach sportowych a nie w cyrku osobliwości.

PS chociaż dla Pudzianowskiego na swój sposób szacunek za konsekwencję bo widać, że ostro trenuje. Nie zmienia to faktu, że póki co jego walki nadają się na przerywnik między występem kobiety z brodą i połykacza metalowych elementów.

I tak mi się przypomniało - czy nie warto zmienić temat na "Inni i Pudzian"? Przecież to ci "inni" pokazują prawdziwą walkę a nie Pudzian.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 13.05.2012 o godz. 08:16.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 13.05.2012, 09:18
Khalidov - klasa. Poukładane w głowie, chłopak w tym UFC daleko zajdzie.

Natomiast co do Pudziana, to nie wydaje mi się, że gość, który 13 lat siedzi w tych walkach dostały tak szybki oklep od Pudziana. Szybciej chyba poszło niż z najmanem, który dostanie wpier(d)ol od każdego, kto będzie chciał tylko z nim walczyć.

"el estrogen" najman załatwia podobno walkę z Khalidovem - super, wreszcie obejrzę, jak zostanie zmasakrowany tak, że już więcej nie skompromituje się na ringu
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.05.2012, 09:38
Postępy Pudziana to jak na razie widzę tylko w utracie masy... Polecam zobaczyć powtórkę walki Pudzianowskiego. W zwolnionym tempie widać w jaki sposób On wyprowadza ciosy - dramat. Szczerze mówiąc chciałbym, żeby mu wreszcie dali porządnego fightera, który wybije mu z głowy walki.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2012, 10:10
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

"el estrogen" najman załatwia podobno walkę z Khalidovem - super, wreszcie obejrzę, jak zostanie zmasakrowany tak, że już więcej nie skompromituje się na ringu
Bądźmy poważni. Jak koniecznie chce kogoś z Kaukazu to proponowałbym Borata....

Taka walka jest możliwa tylko w jednym przypadku - Mamed ma tak chu... umowę z KSW, że będzie zmuszony uczestniczyć w tym cyrku przed walkami w UFC. Tylko czy ktoś normalny będzie chciał to oglądać?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 13.05.2012, 10:17
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

Natomiast co do Pudziana, to nie wydaje mi się, że gość, który 13 lat siedzi w tych walkach dostały tak szybki oklep od Pudziana. Szybciej chyba poszło niż z najmanem, który dostanie wpier(d)ol od każdego, kto będzie chciał tylko z nim walczyć.
Cytat:
- Była taka sytuacja, ponieważ na Słowenii Amerykanin padł bez żadnego ciosu i powiedzieliśmy mu, że nie chcemy w Łodzi żadnych cyrków, że to jest MMA. Mówiliśmy, że jeżeli się na to nie godzi, to możemy zerwać kontrakt. Ostatecznie jednak podszedł do walki na sportowo - powiedział Lewandowski.
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html
zwykły cyrk, a nie walka
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 13.05.2012, 10:41
ten Khalidov nie stoczył powaznej walki od dawna rzucają mu słabych średniaków (którzy walczyli w UFC przez 2 minuty) i emerytów z nazwiskiem Irvin Littland co jak Sapp Thompson których tak krytyjujecie czekaja na wypłatę i do domu. Khalidov chyba sam zaczyna to zauważać, że ksw nie znajdzie mu dobrego przeciwnika i to robi sie cyrk powoli.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 13.05.2012, 12:35
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Postępy Pudziana to jak na razie widzę tylko w utracie masy... Polecam zobaczyć powtórkę walki Pudzianowskiego. W zwolnionym tempie widać w jaki sposób On wyprowadza ciosy - dramat. Szczerze mówiąc chciałbym, żeby mu wreszcie dali porządnego fightera, który wybije mu z głowy walki.
Czemu chcesz zeby Pudzian przestał walczyć? Boli Cię, że on coś robi dla siebie? Sam powiedział, ze był 5 razy mistrzem świata, a to że poszedł walczyć to zrobił tylko dla siebie, żeby samemu sobie coś udowodnić. Gość jest dla mnie naprawdę zajebisty, że po 10 latach noszenia ciężarów, pchania cieżarów itd zdecydował się, że straci kilkadziesią kilo na wadze i pójdzie walczyć. Zrobił świetne rezultaty, aczkolwiek wiadomo że nigdy nie będzie miał techniki jak goście którzy ćwiczą to nawet 6 lat. W 2 lata nei da rady się tego nauczyć, ale należy mu się szacunek że próbuje.

Ale nie... niech dostanei w....... i wybiją mu to z głowy, tak?
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 13.05.2012, 13:04
Łódzka Wybiórcza nie śpi ...

Skandal na gali KSW w Łodzi. Kibole ŁKS: "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!", "Złam mu kręgosłup...!"

- Złam mu kręgosłup, hej Horwich złam mu kręgosłup! - krzyczało kilkudziesięciu kiboli ŁKS podczas walki Antoniego Chmielewskiego z Amerykaniniem Mattem Horwichem na 19. gali KSW w łódzkiej Atlas Arenie.
ZOBACZ TAKŻE

"ŁKS, klubem Łodzi jest!" - krzyknęła grupa kiboli klubu z al. Unii jeszcze przed rozpoczęciem 19. edycji KSW w Łodzi. Kolejny raz dali o sobie znać podczas czwartej walki, między Antonim Chmielewskim a Amerykaninem Mattem Horwichem. Po pierwszym gongu, ryknęli "Chmielewski, ch... ci na imię!". Ale kilkunastu tysięczna publiczność gali była zmuszona do wysłuchiwania jeszcze bardziej chamskich okrzyków m.in. "Śmierć, śmierć żydzewskiej k...!" oraz takich, które były skierowane do polskiego zawodnika. "Złam mu kręgosłup, hej Horwich, złam mu kręgosłup!" - wyli. Kiedy Chmielewski bronił się przed kolejnymi ciosami Amerykanina, wtedy kibole najgłośniej krzyczęli "Dobij go, dobij go!". Okrzyki pseudokibiców nie podobały się reszcie widzów, którzy próbowali je zagłuszyć głośnymi gwizdami. Ostatecznie 30-letni zawodnik Gwardii Warszawa przegrał walkę w dogrywce. Kibole ŁKS byli szczęśliwi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów