|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś pożyczyć kule łokciowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak mozna rozwinac mysl "wspolczesne kierunki turystyki"?
Gógle nie chce pomoc, poze ktos z Was cos podpowie? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Może chodzi o turystykę zarobkową i medyczną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chciałbym kupić ps3/xboxa. Czy da sie przerobić którąś z konsoli kupioną nową np. w saturnie ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kumpel wynajmuje mieszkanie w Krakowie i potrzebuje jakiś tani, niekoniecznie szybki internet. 2 Mb/s spokojnie wystarczy.
Czy ktoś zna jakichś tanich dostawców internetu w Krakowie? Powiedzmy do 40 zł za miesiąc i umowa nie dłuższa niż 12 miesięcy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio mam zajawke na disco polo. Pewnie przez naziemną tv i stacje Polo tv. Poszukuje jakiś skocznych nutek takich do potańczenia. Już mam troche ale licze na Wasze typy i pomoc ;]
Edit: do usunięcia, pytanie w odpowiednim temacie Powód: do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 03.09.2012 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zapisywał się ktoś na jakieś kursy maturalne, a konkretnie matematyka rozszerzona?
Wypadałoby coś poza szkołą podziałać, więc jeśli jest w stanie ktoś coś polecić, to by było miło. Nie wiem, czy te wszystkie "szkoły" z "profesjonalną kadrą" są warte czasu i pieniędzy. Najwyżej zostają ew. korki + godziny samodzielnej pracy.
Ostatnio edytowane przez Alexander94 : 03.09.2012 o godz. 16:09.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dosyć pilne, a nie mogę nigdzie odnaleźć definicji, nie wiem czy znajdę tu odpowiedź, ale nie szkodzi zapytać. Jak nazywa się syndrom, polegający na wymawianiu w zdaniach słów przeciwstawnych do zamierzonego, a następne szybkie poprawienie.
Np. Koszulki tamtej drużyny były czarne... BIAŁE! Zna ktoś odpowiedź? ps nie jest to paradoks kłamcy Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez tomo : 03.09.2012 o godz. 18:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie będzie to czasem schizofazja?
Ewentualnie poszukaj tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Semantyka
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 03.09.2012 o godz. 20:03.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dość ważne, ale wierzę, że znajdzie się osoba, która pomoże
![]() Poszukuję Wiślaka mieszkającego na co dzień w Australii, mam kilka pytań o Polonię Australijską, potrzebne mi bezpośrednie doświadczenie, nie mam innych dróg dojścia, a z Wiślakiem łatwiej rozmawiać. Mam do napisana pewną pracę. Pozdrawiam! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
"You salute to the Armia Krajowa,but support Blood'n'Honour,schizophremia, Śląsk"
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wie ktoś jak oglądać za darmo filmy na ekino.tv ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
klikasz na dany film potem masz takie okienko jakby z kotarką i napisa kliknij aby obejrzeć dajesz na strzałkę. pojawi się że reklama zniknie za 15sek wiec poczekaj. pojawi sie inne okno i taki jakby czarny napis na szarym tle klikasz w niego otwiera sie reklama to mozesz pozamykać znowu klikasz i znowu to samo i za 3 razem masz play video i uruchamia sie film.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
koniecznie musi być ta stronka?
spróbuj: www.kinomaniak.tv www.films-online.pl www.kinolive.pl darmowe filmy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Korzysta ktoś z internetu mobilnego na terenie Krakowa? Zastanawiam się nad Orange i T-mobile i chciałbym zobaczyć opinię kogoś kto ma z tym do czynienia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie o tani internet
![]() Czy znajdę w Krakowie dostawcę internetu, który oferuje internet 2-8 Mb/s do 45 zł i umowa max. 12 miesięcy? Jak na razie znalazłem dobra ofertę w Gemini http://www.gemini.net.pl/pl/home/article/1/1/63/, ale ciężko się do nich dodzwonić... Czy ktoś ma u nich internet i podzieli się opinią? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
||
Ja podpowiem ![]() Formy turystyki poznawczej: - przyrodnicza, - geoturystyka, - ornitologiczna (birdwatching), - ekoturystyka, - polarna, - safari, - etniczna, - festiwalowa, - "fanoturystyka", - lingwistyczna, - kulinarna. Współczesne formy turystyki to przede wszystkim: - agroturystyka, - turystyka medyczna, - turystyka handlowa, - turystyka erotyczna, - turystyka morska, Formy turystyki kwalifikowanej: - piesza, - rowerowa, - jeździecka, - narciarska, - żeglarska, - kajakowa Formy turystyki biznesowej: - korporacyjna, - kongresowa, - motywacyjna. To są najpopularniejsze kierunki i formy turystyki na obecną chwilę, które przychodzą mi do głowy. Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy można gdzieś oddać tuszę (trochę zużytę) i głowice drukarki? Bo mam starą, zepsutą i nie wiem czy ją wyrzucać. Drukarka to HP PSC 1410, mam ją z 6 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie wojska. Wybiera sie lub już jest ktoś tam z Was lub z Waszych bliskich ? Byłbym wdzięczny za każdą wskazówke i rade
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moja kobieta nagle sobie wymyśliła że chce sobie zrobić prawo jazdy...
Jaką szkołę polecacie na krowodrzy/żabińcu? Gdzie w okolicy podanej wyżej można najszybciej zrobić badania? Tak żeby np. jutro iść i po pół godz. wyjść z zaświadczeniem? Od tego trzeba zacząć... moja laska dzwoniła do scanmedu to powiedzieli jej 130zł. i że będą jej badać krew itp. (ta z kolei panicznie boi się igieł :/), że ma załatwić zaświadczenie od okulisty że ten wyraża zgodę na kurs, mimo że ta nie ma żadnej wady wzroku. Ja osobiście jak robiłem prawko 8 lat temu to 50zł., dowód, 3 pytania... i po 5 min. miałem papier... a teraz takie cyrki :/ Gdzie to załatwi najszybciej? adres, .link, nr. tel.? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie rób badań, poszukaj szkoły jazdy która w cenie ma już wliczone badania. Ja robiłem w drugiej cześci Krakowa, więc nazwa nic Ci nie pomoze, a badania wygladały tak ze lekarz sie zapytał czy mam problemy ze wzrokiem i czy nosze okulary. I tyle. Badania 14 osób w grupie trwały może godzine, w czasie 1 wykładu teorii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ma ktoś kontakt do tego szrotu przy zakopiance ?
albo innych,tylko dużych,może być w małopolsce ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
moja kobieta znalazła już szkołę jazdy... gdzieś na zakupach grupowych, siedziba szkoły jest ok. 100 metrów od naszego mieszkania, jest tanio, wolne terminy że w 2 miesiące wyjeździ godz. i oni tam nie mają badań grupowych... samemu trzeba sobie zrobić... czyli problem dalej nie został rozwiązany... :/ gdzie zrobić badania na prawko w 5 min. na krowodrzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Autokraku robią badania na szkoleniu, może tam Ci się uda.
Wie ktoś może na ile przed terminem egzaminu na prawo jazdy należy zgłosić się do Mordu o zmianę terminu? (Mord na Balickiej) |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja też podepnę się pod temat prawka
teoretycznie max. 30 dni, ale ile teraz czeka się na egzamin? wysyp chętnych, że trzeba czekać ten cały miesiąc, czy trochę lżej? |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś ile kosztuje sprowadzenie samochodu z USA ?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|