|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jaga gra u siebie 3 mecze od poczatku aby w rundzie wiosennej zaczac od 3 wyjazdow - boja sie tragicznego boiska w Bialymstoku o tej porze.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Aż dziw, że Lech nie grał trzech meczy u siebie... ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Widzew w 2 kolejce miał grać w Chorzowie, ale Ruch poprosił by mecz rozegrać w Łodzi (ze względu na remont u nich). Tak przynajmniej mówili komentatorzy w C+.
Ostatnio edytowane przez Eternit : 04.09.2012 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Zrozumiałbym taki ruch w klubie typu PBB czy Bełchatów, ale w Śląsku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jak się nie ma kasy to się bierze mistrza Albanii. Należy się cieszyć, że przeprowadzka z Albanii do Polski to nadal bądź co bądź jakiś tam sportowy i finansowy awans. Teraz tylko czekać "ciekawych" Albańczyków z kartą na ręku do uzupełnienia składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=vp_cn...layer_embedded
coś o was Legioniści ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobra kobita ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ciekawe, jak długo piknikowi kibice będą chodzić na mecze TE. Znudzi im się - jak każda w ich przypadku rozrywka - i pani Bożena będzie miała wspaniałą, grobową ciszę. Patrząc na nią, ta z pewnością jej się spodoba.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zaskakująca decyzja w Ruchu, bo nazwisko Fornalik jest w Chorzowie święte.
http://www.sport.pl/pilka/1,82311,12...icemistrz.html Kto następny |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Jeszcze nie jeden poleci w tej rundzie bo na palcach jednej reki mozna policzyc trenerow co widac odbili pietno na druzynie. Reszta walczy 1-4-2-3-1 bo takie trendy , niewazne czy dom czy wyjazd niewazne z kim liczy sie na zero z tylu a z przodu jak sie udo to super. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
To zdjęcie przejdzie do historii :
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gość zaraz kilofem dostanie za rogiem za to zdjęcie
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Makuszewski w Tereku za 1 mln euro. W sumie żal byłoby Jagiellonii odrzucić taką ofertę.. Jednak jakby nie było chłopak zdołał na razie zaliczyć tylko jedna dobrą rundę.
A tak niedawno, po wypożyczeniu Małeckiego dokładnie, niektórzy na forum robili przymiarki owego Pana w nasze szeregi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A tak niedawno Makuszewski był na testach u parchatych ale go nie wzięli bo za słaby żeby potem trafić do Jagi
![]() BTW Nasz gwiazdor Kirm za 300 tysięcy EUR a "polskie drewno" za 1 mln.... a to się porobiło. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja stawiam jednak na transfer Janczyka, jego menager musi miec wieeelkie jaja.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Na TM-ie i chociażby na piłkanozna.pl jest informacja że kosztował 400 tys. E. Skąd wiadomość o 1 mln, mógłby ktoś podać źródło?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i taka jest prawda. Ot cały Kiro.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Znają się z Kucharskim, także info raczej pewne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Też nie wiem skąd info, że znają się z Kucharskim? Oczywiście znają się w tym sensie, że mają dostęp do szczegółów. Jak już to mają inne źródło informacji -> Hajto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kpisz, czy to może ironia której nie zrozumiałem?
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No a jak myslisz?
Ja sie skupiam na Bednarzu a to prosze, prosze - jest was wiecej niz mozna przypuszczac. Korzystajac z okazji i nie mogac sobie odmowic tej przyjemnosci , pozwol ze o cos zapytam: - Czy odnaleziono slynne berlo i korone? Wiele ostatnio slyszalem o waszej zgubie i szczerze wspolczuje . Wiem ile owe insygna dla was znacza dlatego ciekawi mnie czy naglosniie sprawy pomoglo lub przyczynilo sie do odnalezienia klejnotow. |
|
|