The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2012, 11:24
do usuniecia
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.09.2012, 11:27
nesta napisał(a):Wyświetl post
Dziwne, ze nikt nie zwrocil uwagi jeszcze jak Probierz toczy rywalizacje z Bednarzem i stara sie mu pokazac i odpowiedziec gdzie ma i jak ocenia jego polityke transferowa. Po pierwszym meczu w ogole przestal stawiac na Sikorskiego, a teraz sprzedajecie mi Kirma i .......icie cos o mocnych skrzydlach to pokaze wam co mamy i wpuscil totalnych debiutantow.
Oczywiscie gadania Jacusia o zgodzie Probierza na te transfery nikt chyba nie bierze powaznie.

edit: ps. @ogr, uprzedziles mnie
Nie rozumiem,
Sugerujecie, że Probierz specjalnie przegrał mecz, żeby oberwało się Bednarzowi?
Rozczaruję was: Probierz to Dyzma-bis, o czym pisałem już od 1 marca, a nawet wczesniej, kiedy tylko zaczęły pojawiac się sugestie typu: a może Probierz do Wisły?

ps. Miło jest w końcu czytac w wielu innych postach tego tematu, że moja opina o trenerskim "warsztacie" Probierza, w końcu przestaje byc odosobniona.

Oczywiście.
Sama zmiana trenera nic nie pomoże, jesli nie pójdą za tym działania organizacyjne w kierunku prawidłowego szkolenia młodzieży i sensownej polityki transferowej. Ale trzymanie na ławce nieudacznika pod hasłem "trzeba trenerowi dać czas" to jakiś wielbłąd.
Samo hasło "trzeba trenerowi dac czas" jest mądre, ale musi być spełniony pewien warunek:
Na ławce musimy mieć Trenera a nie wyrób treneropodobny.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.09.2012, 11:30
Baala napisał(a):Wyświetl post
Tak Polonia ma lepszy skład. Dalej nie rozumiem czemu się odnosisz do dwóch lat wstecz, a nie do roku wstecz? Reszte napisałem post wyżej.
Przecież Mistrzostwo zdobyliśmy rok temu mniej więcej. Później, tym samym składem Maaskant/Moskal wyszli z grupy LE a w 1/16 grając w obu meczach w 10 nie przegrali. Potem przyszedł Probierz w Marcu czyli pół toku temu. Skoro chcesz porównywać do składu z przed dwóch lat to czekam na porównanie. Bo po mojemu skład z marca 2011 i z marca 2012 jest podobny, jeżeli nie prawie identyczny.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.09.2012, 11:37
no to już chyba mamy nowego trenera !!!
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...ke-perska.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.09.2012, 11:38
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Przecież Mistrzostwo zdobyliśmy rok temu mniej więcej. Później, tym samym składem Maaskant/Moskal wyszli z grupy LE a w 1/16 grając w obu meczach w 10 nie przegrali. Potem przyszedł Probierz w Marcu czyli pół toku temu. Skoro chcesz porównywać do składu z przed dwóch lat to czekam na porównanie. Bo po mojemu skład z marca 2011 i z marca 2012 jest podobny, jeżeli nie prawie identyczny.
Ba, prawie identyczny jest skład z końcowki sezonu 2010/2001 z dzisiejszym:

Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki - Genkov, Kirm
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.09.2012, 11:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ale trzymanie na ławce nieudacznika pod hasłem "trzeba trenerowi dać czas" to jakiś wielbłąd.
Samo hasło "trzeba trenerowi dac czas" jest mądre, ale musi być spełniony pewien warunek:
Na ławce musimy mieć Trenera a nie wyrób treneropodobny.
Ogólnie zgoda. Problem w tym, że nie stać nas na "Trenera", a zmiana "wyrobu treneropodobnego" na inny "wyrób treneropodobny" pozbawiona jest sensu.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.09.2012, 11:48
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe ile jeszcze razy musimy zmienić trenera żeby wszyscy załapali, że nie to jest głównym problemem...

Mógłbyś mi podać jeden mecz w którym tak graliśmy?

4 braki w składzie + nieprzygotowany do sezonu Frederiksen.

Kontuzja.

Melikson jest kontuzjowany, a drugi "młody" wszedł za innego młodego (Quioto).
To czy brak wyników to wina trenera widać z obrazu gry.

A po co, taki był najmocniejszy skład, co z tego ze nigdy? (nie pamiętam) nim nie graliśmy.

Jakie cztery braki? W Bielsku Kirm był za słaby, a Boguski i Melikson nie byli kontuzjowani.

Czy Quioto grał kiedyś pierwszy plac? Więc o czym ty piszesz?

Mam nawet podejrzenie ze i Boguski i Melikson są "kontuzjowani".

Ogólnie zgoda. Problem w tym, że nie stać nas na "Trenera", a zmiana "wyrobu treneropodobnego" na inny "wyrób treneropodobny" pozbawiona jest sensu.
Stokowiec jest lepszy i pewnie tańszy
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.09.2012 o godz. 11:52.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.09.2012, 11:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ba, prawie identyczny jest skład z końcowki sezonu 2010/2001 z dzisiejszym:

Pareiko - Cikos, Jaliens, Chavez, Paljić - Sobolewski, Wilk, Melikson, Małecki - Genkov, Kirm
Odejmij kontuzjowanego Melikson i masz 5 zawodników.
Jeszcze trzeba wziąść poprawkę że trzech Pareiko, Sobolewski i Jaliens za rok-dwa skończą grać w piłkę i są znacznie słabsi niż rok-dwa lata temu, bo poprostu muszą być z racji wieku.

To zostaje ci tylko Chavez, Wilk i Genkov. Przy czym Wilk w mistrzowskim sezonie wcale nie był jakimś podstawowym grajkiem zagrał 22 mecze z czego aż 9 razy wchodził z ławki bo często grali albo Jirsak albo Siwakow. Wilk zaczął grać na dobre od zeszłego sezonu czyli on może nam zagwarantować 8 miejsce w lidze. To samo zresztą Iliev którego Drozd wpycha do mistrzowskiej jedenastki.
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Stary 01.09.2012, 12:01
To czy brak wyników to wina trenera widać z obrazu gry.
Probierz ma w zasadzie 2 konkretnych zawodników, z czego 1 wytrzymuje jakieś 60 minut. Poza nimi ma wybór - albo zawodnik nieprzygotowany fizycznie albo debiutant.

A po co, taki był najmocniejszy skład, co z tego ze nigdy? (nie pamiętam) nim nie graliśmy.
Skoro to był najmocniejszy skład to Maaskant jest idiotą, że nigdy tak nie grał. Spójrz jeszcze raz na swój "najmocniejszy skład" i przemyśl, dlaczego Robert nigdy tak zespołu nie ustawił.

Czy Quioto grał kiedyś pierwszy plac? Więc o czym ty piszesz?
Z Podbeskidziem.

Mam nawet podejrzenie ze i Boguski i Melikson są "kontuzjowani".
Sprytnie sobie to Boguski wymyślił żeby tyle czasu symulować kontuzję.

Stokowiec jest lepszy i pewnie tańszy
Bo wygrał jeden mecz? Poza tym zatrudnienie nowego trenera to kontrakt Probierza + kontrakt nowego trenera, a to więcej niż sam kontrakt Probierza. Ponadto pewien cytat:
Stokowiec napisał(a):
Mój udział jest w nim niewielki, zdecydowanie ważniejsi sa tu zawodnicy.
Ostatnio edytowane przez Towarzysz Generał : 01.09.2012 o godz. 12:05.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.09.2012, 12:25
Baala napisał(a):Wyświetl post
@Drozd:

1. Boguski kontuzjowany, zresztą jak zawsze.
2. Skoro Aris jest podobnym poziomem do Odense to czemu my z tym Odense biorąc dwumecz odpadlibyśmy. Te Odense też trzy razy było mistrzem więc nie wiem po czym wnosisz że to lepszy klub. Jeszcze Jaga z tym Arisem to debiutowała w pucharach co jest nie bez znaczenia bo oprócz Franka i Skerli bodaj to nikt tam nigdy nie grał w pucharach z zawodnikow, a u nas właściwie cała kadra już grała.
3. Jovanovic i Melikson kontuzja to nie wiem co tam robią, Hendricksen to pewnie Frederiksen który lepiej od Paljica to narazie nie wygląda. CZyli różnaca nagle z jednego zrobiła się do czterech. Pozatym Iliev nigdy nie był mistrzem Polski tylko grał Kirm wtedy w podstawowym, czyli już jest piątka w stosunku do mistrzowskiego sezonu. Pół składu. Dodatkowo Wilk wcale nie był wtedy jakimś super mocnym podstawowym, bo pierwszy był Sobol, a często przed Wilkiem potrafili wyjść czy Jirsak czy Siwakow.

Zresztą o czym my mówimy to było dwa lata temu, szmat czasu. W między czasie Śląsk zdobył mistrza i wykonał wbrew pozorom mniej roszad niż my i mając tego samego trenera też zjechał na dno.

Co do młodych na Bełchatów i Podbeskidzie to ciesz sie że Probież tego nie zrobił bo dziś byśmy mieli 0-1 punkt a nie cztery.
Boguski kontuzjowany, ale jak nie był kontuzjowany to placu nie powąchał bo grał oldboy Garguła, jak zawsze.

Kolego po pierwsze to Odense odpadło a nie My, a w dwumeczu z nimi nie graliśmy. Odense wygrało z Fulham o czym Aris może tylko pomarzyć. Jeżeli dla Probierza w pucharowym debiucie Aris to bariera nie do przejścia to porównaj sobie pucharowy debiut Wisły. Z Zającami, Grzelą i Kulą jako kapitanem.

Jaka kontuzja Meliksona? To z Bełchatowem i PB nie grał? Hendriksen czy Fredriksen od Palica słabszy nie jest. Porównujemy składy czyli 18 piłkarzy którymi dysponowali trenerzy wtedy i dziś. Co mnie obchodzi że wtedy grał Kirm, a teraz nie gra. Dlaczego nie gra? Słaby? Zapomniał jak sie gra?

Wyszlismy od tego ze ktoś napisał że mamy słaby skład, zgadzam się, tylko dodaję ze pod innym trenerem tenże słaby skład zdobywał już mistrzostwo.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 01.09.2012, 13:33
Probierz powinien jak najszybciej odejść, bo to żaden trener. Nie rozumiem, dlaczego mam go cenić wyżej np: od Smudy? A cóż on takiego jako trener ugrał,jakież to ma wybitne sukcesy, by opłacało się go nadal trzymać? W czym przerasta Smudę?

Smuda przynajmniej ma więcej szczęścia i może rzeczywiście zdoła wpłynąć na Cupiała, by kolejny raz zrobił zwrot w polityce klubu.

Oczywiście najlepszym wyborem byłby szkoleniowiec z zagranicy. Jakikolwiek z realnymi osiągnięciami i nowoczesnym "warsztatem". Probierz to kompromitacja.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.09.2012, 13:40
Myślalem ,że Probierz który sie w mediach na ogół wypowiada jako "twardziel" , moze nie na uczy Wisły grac tiki-taki ,ale wlasnie grajkowie beda zapierdalali i zadziornością zdobywali punkty , tymczasem cały skład wyglada tak jakby miał zaraz umrzeć , 0 ambicji , wszyscy wolni i ospali .Brak jakiejkolwiek taktyki ,wszyscy czlapia po boisku . Jak dla mnie tego trenera trzeba zmienic i to jak najszybciej bo zaraz bedziemy sie w znajdować w strefie spadkowej z taka grą
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.09.2012, 14:23
Probierz ma w zasadzie 2 konkretnych zawodników, z czego 1 wytrzymuje jakieś 60 minut. Poza nimi ma wybór - albo zawodnik nieprzygotowany fizycznie albo debiutant.
Za przygotowanie fizyczne po pełnym okresie przygotowawczym odpowiada kto? TRENER . Wnioski oczywiste. A jak można drać debiutantami (młodziakami) to nam wczoraj Polonia pokazała. Tyle, że ktoś musi ich poustawiać na boisku. I nie chodzi o to, żeby od razu wszystko wygrywać ile o to, żeby od patrzenia na "grę" zęby nie bolały - a to znowu TRENER.
Real też ma trenera, mimo że same gwiazdy tam grają i można by oczekiwać, że sami będą na tym poziome wiedzieć co robić na boisku.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 01.09.2012 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Stary 01.09.2012, 14:50
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Za przygotowanie fizyczne po pełnym okresie przygotowawczym odpowiada kto? TRENER . Wnioski oczywiste.
Przypuszczam, że trener nie odpowiada za kontuzję, czy choćby za to, że nasz nowy lewy obrońca w momencie przyjścia nie był przygotowany do gry

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
A jak można drać debiutantami (młodziakami) to nam wczoraj Polonia pokazała.
Ilu tych debiutantów grało w tej Polonii, że nam dała przykład? Chyba nie porównujesz np. Wszołka do Szewczyka?
Odpowiedz cytując
zolw
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 01.09.2012, 14:57
Naprawdę wierzycie, że inny trener coś zdziała? Dla mnie zmiana będzie bez sensu, a na Smudę to już zupełnie. Tu nie chodzi tylko o ustawienie młodzieży, ale też o jej jakość. U nas szkolenie kuleje od dawna, a nasza drużyna w ME jest jedną z najgorszych. Kiedyś Brożkowie brylowali w młodzieżowych reprezentacjach Polski a i tak nie łapali się długo do składu. Dziś bierzemy przeciętnych młodych piłkarzy tylko dlatego, że są wychowankami, i próbujemy z nimi zwojować ekstraklasę. Jak dla mnie jesteśmy skazani na ligowe średniactwo, chyba że Cupiał da kasę na transfery, albo zorganizuje akademię na wzór poważnych zachodnich klubów i efekty przyjdą za przynajmniej kilka lat.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Stary 01.09.2012, 15:21
zolw napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę wierzycie, że inny trener coś zdziała?
Oczywiście, tak jak wiele zdziałał np: Maaskant 2 lata temu przychodząc po Kasperczaku i Kulawiku.

U nas wiele rzeczy wygląda źle, wiele spraw i elementów funkcjonowania klubu trzeba poprawić/zmienić. Trener z pewnością sie do nich zalicza. Przy Probierzu nawet najlepsza drużyna mogłaby się stoczyć na samo dno.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.09.2012, 15:52
Ta gra to katastrofa i mysle ze 70% takiego stanu rzeczy powinien brac na siebie Bednarz, Probierz ma takich a nie innych zawodników ale widać ze atmosfery w tym zespole nie ma. Zespoły z Rumuni czy Bate maja nizsze budzety a jednak w europejskich pucharach graja wiec tu nie jest tylko problem braku pieniedzy w klubie. A swoja droga Bednarz byl zatrudniony po to zeby finanse wisly poprawic i to mu sie w wielkim uproszczeniu udaje ale dobrego zawodnika nam nie znajdzie
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
Odpowiedz cytując
zolw
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 01.09.2012, 16:04
Cytat:
Oczywiście, tak jak wiele zdziałał np: Maaskant 2 lata temu przychodząc po Kasperczaku i Kulawiku.
Wtedy mieliśmy jako-takich piłkarzy, a nie ogórków których nikt nie chciał kupić wspomaganych graczami 12-tej drużyny ME.
Odpowiedz cytując
LUKAS77
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.09.2012, 16:19
dla mnie najbardziej niezrozumiale jest to ze drużyna grającą u siebie mająca za sobą dwa obozy przygotowawcze nie potrafi narzucić swojego stylu gry i zostaje zagoniona przez drużynę ktora kilka tygodni przed sezonem miała byc GKS Katowice, i trenowała gdzieś na "polanie" bez przygotowania do sezonu. Smutna prawda o naszej lidze...
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 01.09.2012, 16:22
rafaltwsd napisał(a):Wyświetl post
Ta gra to katastrofa i mysle ze 70% takiego stanu rzeczy powinien brac na siebie Bednarz, Probierz ma takich a nie innych zawodników ale widać ze atmosfery w tym zespole nie ma. Zespoły z Rumuni czy Bate maja nizsze budzety a jednak w europejskich pucharach graja wiec tu nie jest tylko problem braku pieniedzy w klubie. A swoja droga Bednarz byl zatrudniony po to zeby finanse wisly poprawic i to mu sie w wielkim uproszczeniu udaje ale dobrego zawodnika nam nie znajdzie
Może właśnie to Probierza Wina? Nic nie zmienił a pogorszył . A myślałem że gorzej być nie możę
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 01.09.2012, 16:23
Nasza mlodziez jest za przeproszeniem ch.uja warta.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.09.2012, 16:25
To nie wina Probierza, że mamy tak okrojony skład. Środek pola mamy straszny i dziwię się, dlaczego nie zakontraktowali choć na rok kogoś do środka. Szewczyk na plus i Chrapek. Tylko że oni potrzebują mieć za sobą piłkarzy, którzy dobrze zabezpieczą tyły. U nas niestety takich nie ma - Sobol po 60-70 minutach gry był "wypruty", szkoda że chociaż Bandrowskiego nie zakontraktowali - od razu ta gra - nawet wczorajsza wyglądałaby lepiej.
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.09.2012, 16:49
NIe fair jest zwalac cala wine na trenera, siedzi cicho i boi sie odezwac to rozwalaja mu i tak nie najmocniejszy sklad, no ja jednak spodziewam sie ze zawita u nas smuda jednak....
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.09.2012, 16:55
Zła wiadomość: Probierz to marny polski trenerzyna, specjalizujący się w wyciąganiu wyników ponad stan z marnych drużyn ligowych.
"Dobra" wiadomość: jesteśmy taką właśnie drużyną.
Reasumując: właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Trzeba tylko pamiętać, że dla nas "wynik ponad stan" to obecnie pewne utrzymanie się - środek tabeli.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.09.2012 o godz. 17:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fifek
Junior Member

Stary 01.09.2012, 17:10
http://www.futbolnews.pl/rozgrywki/e...ke-perska.html
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.09.2012, 17:11
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nasza mlodziez jest za przeproszeniem ch.uja warta.
Tak samo jak Ty

Było jaranie się podaniem Szewczyka przy golu Ilieva? Ooo stadiony świata, a'la Iniesta i Xavi, ale już teraz nikt tego nie pamięta bo przecież przegraliśmy i wszystko mieszamy z błotem, a jakbyśmy wygrali nawet po 3 samobójach Pawełka czy Pazio to wtedy "no ten Szewczyk to dobry materiał na piłkarza" - on ma 20 lat, Kirm ma 28. Wiesz ile przez 8 lat ten gościu się jeszcze nauczy? Np. tak za 2 lata może takimi podaniami obsługiwać po kilka razy w meczu każdego napastnika Wisły, owszem nie zawsze może paść gol, ale on swoje zrobił

Pamiętam jaki był zachwyt nad Chrapkiem, no normalnie drugi Daniele de Rossi po meczu sparingowym. Teraz to najchętniej wywalilibyście go z klubu, to samo z Kamińskim. Co wam się nie podobało w nim? Nie starał się, nie walczył, nie podawał, nie strzelał, hee? To chłopak rocznika 95', ma narazie 17 lat, wielu z was uganiało się wtedy za dupami i wódką mając ferment w głowie

Szewczyk, Kamiński, Kolanko, Chrapek o tych piłkarzach jeszcze usłyszycie. Czy w Wiśle czy w innym klubie, jak nie skończą ich kontuzje to będzie z tej mąki chleb
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Stary 01.09.2012, 17:31
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post

Szewczyk, Kamiński, Kolanko, Chrapek o tych piłkarzach jeszcze usłyszycie. Czy w Wiśle czy w innym klubie, jak nie skończą ich kontuzje to będzie z tej mąki chleb
Taki jaki jest np: w Górniku Zabrze, Jagielloni, Widzewie, Ruchu, Koronie etc. z podobnej klasy graczy?

Gdzie są dziś Ci krzykacze, którzy jeszcze parę miesięcy temu stawiali Wiśle za wzór Koronę czy Ruch?

Paru pokemonów napisało coś pochlebnego o podaniu Szewczyka, a także próbowało kilka tygodni temu zrobić Chrapkowi reklamę, a ten na tym buduje jakąś ideologię i pretensje o hipokryzję
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 01.09.2012, 18:08
Powiedzmy sobie szczerze, wina leży po stronie Bednarza, a także Probierza. Probierz jest odpowiedzialny za wystawiony skład i to on pewnie poleci jeśli Wisła nie wygra przyszłego meczu, takie są fakty. Bednarz- powinien zakontraktować jeszcze dwóch- trzech piłkarzy. Chociażby tego Brożka, bo Kamiński ok! niech nastrzela kilkanaście bramek w Młodej ekstraklasie i wtedy wchodzi do drużyny. Przynajmniej moim zdaniem tak powinno to wyglądać.

A znając Cupiała na następnym meczu na ławce zobaczymy Smudę, zamiast Probierza...
Chociaż jestem temu bardzo przeciwny...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 01.09.2012, 18:35
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Tak samo jak Ty
Zwaz na slowa fescie z sanoka.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 01.09.2012, 19:12
comek prędzej nie zobaczysz Legionisty niż Probierza w Wiśle a załamany Smuda pójdzie za kasą do Śląska albo do Polonii niż do Wisły stalsanok1946 z tej mąki chleb może będzie ale chyba drugoligowy .Aczkolwiek comeck zgadzam sie że Legionista ponosi wine zresztą Legionista sprzedał Kirma przed meczem z Polonią który mógł zagrać ostatni mecz przed transferem zwłaszcza że Meleks był kontuzjowany i Legionista wiedział o tym .Jak długo Legionista będzie tak długo Probierz będzie miał okrojony skład na ligę i PP
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów