|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.08.2012 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Aha, no to nic nowego w sumie. lata zaciskania pasa i wyprzedaży zrobiły swoje. Teraz już nawet Cupiał nie bardzo będzie miał kogo sprzedać. Ja nie wiem co właściciel sobie myśli, ale jak już nie ma zamiaru inwestowac, tylko tak powoli wyniszczać drużynę, to po co mu klub ?
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.08.2012 o godz. 21:42.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
I myślę, że tak właśnie gramy (4-2-3-1). 4-4-2 to jest tylko na przedmeczowej grafice. W dotychczasowych meczach ligowych nie zaobserwowałem na boisku bocznych pomocników (tylko skrzydłowych, wolne elektrony), ani drugiego napastnika typowego dla 4-4-2.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ziz99 a kto według ciebie miałby zostać ofiarą rewolucji ktoś ze sztabu czy ze składu czy z zarządu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.08.2012 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Probierza trzeba zwolnić czym predzej bo nie ma po co dluzej go trzymać , jest dno dna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Brak stylu, nie ma kur.wa nic w grze. Ehhh. Żal patrzyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak, ku..a zmieniajmy trenera co chwile na pewno coś osiągniemy....Było zostawić Petrescu a wyj..ać piłkarzyków płaczków, którzy nie chcieli ciężko trenować i dać mu wolny wybór w wyborze piłkarzy.A na pewno coś byśmy z tym trenerem osiągnęli.Trzeba było być cierpliwym a boss widać, że nie jest.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 31.08.2012 o godz. 20:34.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
to nie wina trenera psia mać ! to wina piłkarzy że im się zapier**lać nie chce ! zrozumcie to ! widać było od początku meczu że grają bo muszą, dzieci we mgle... sorki za mocne słowa, ale to moje spostrzeżenie na gorąco
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Probierz to zero taktyki, zero wizji gry, zero konsekwencji, zero trafności decyzji personalnych.
To niesamowicie smutne, że ktoś równie beznadziejny tak długo jest trenerem Wisły i że dzięki Cupiałowi w ogóle nim został. Obaj z Bednarzem są siebie warci. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wisła rozmawia z trenerem z zagranicy, i dwoma polakami
tak przynajmniej wywnioskowałem z rozmowy Łysego na meczu ME Wisła - podbeskidzie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Żadnej myśli w tym nie ma ani taktyki niestety. Tzn. była taktyka-,,podajemy do Meliksona i niech coś zrobi", ale dzisiaj nie mogła być wprowadzona w życie. Rozwaliła nas drużyna, która miała być pośmiewiskiem ligi, a jej trener miał od razu na początku sezonu wylecieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Żeby od kogoś czegoś wymagać to najpierw trzeba mu stworzyć jakieś warunki - taki fragment na temat rozliczania pracy trenerów:
Cytat:
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przypuszczam ,że to był ostatni mecz Probierza. W poniedziałek go pewnie "honorowo" wywalą. On też pójdzie precz radosny i uśmiechnięty. Dyzma już się zbliża czyli z deszczu pod rynnę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie się wydaje że Probierza nie zwolnią nawet jak za 2 tygodnie przegra z Pogonią. Wisła oszczędza a trzebaby mu zapłacić coiciaż część wynagrodzenia. No chyba że sam będzie chciał odejść. W Jadze op ze 3 razy dymisję składał
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Druga sprawa, półtora miesiąca przygotowań do sezonu, zgrywanie zespołu i przychodzi początek sezonu i nagle zmiany. Sikorski drugi mecz się z ławki nie dźwiga (a w sparingach grał regularnie), w środku pola znów para Sobol-Wilk. W pierwszych dwóch spotkaniach Szewczyk i Kamiński nawet na ławce nie siedzą a dziś pierwszy skład (w przypadku tego pierwszego na plus), ale gdzie tu logika. Pomijając że robił z nami co chciał zespół który na dwa tygodnie przed sezonem nie wiedział gdzie będzie grał, a o jakiś poważnych przygotowaniach nie wspominając. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zwycięstwo było ,był remis i jest porażka na pocieszenie 1porażka w sezonie. Mecz na przełamanie z Pogonią za tydzień. Bez paniki nawet najlepszym zdarza się przegrać jeszcze nic straconego Wisła cały czas jest w grze na 2 frontach w porównaniu do Lecha Wronki.Co dozwlonienia Probierza to ma za duży kredyt zaufania u C i najwcześniej odejdzie po sezonie.Aczkolwiek możliwe że Legionista jako pierwszy beknie jeszcze tylko kilka godzin i Legionista będzie sie tłumaczył z transferów i z braku sponsora
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przestań wreszcie głupio gadać raz na zawsze.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ile forumowiczów tyle trenerów hahahahahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie gorączkuj się tak, bo przyjdzie Franek i jeszcze zatęsknisz za Probierzem ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Przełam się opłatkiem lepiej a nie Pogonią. Jak to powiedział Franz w Psach "Tego się nie da czytać (jeść)" Czy my jesteśmy k..wa jakiś KS Pcim że nie jesteśmy w stanie grać w lidze i Pucharze Polski ?!?! Z czym Wy wszyscy chcecie do pucharów startować jak w swojej buraczanej lidze każdy nas leje co ma 90 min wolnego w weekend. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A czy wy nie zauważyliście, że dzisiejszym składem, Probierz odpowiedział na wczorajsze słowa Bednarza, że mamy mocne skrzydła i są młodzi do ogrywania się. No to mu pokazał, wystawiając taki a nie inny skład.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Widzę że najlepszym rozwiązaniem tutaj jest utworzyć kolegium trenerskie z połowy narzekających forumowiczów. Każdy wie najlepiej i to motto przewodnie: kiedy było lepiej? - Wcześniej! Trudno, jest bieda. Gramy tym co mamy, a nie wierzę żeby Probierz chciał źle. Większości zawodników jednak nie nauczy w dwa miesiące podstawowych zagrań jak podanie czy przyjęcie, a to niestety (o zgrozo!) jest największym mankamentem Wisły na ten czas. Nie potrafimy celnie podać! Zostaje mieć nadzieję, że chłopaki w końcu się obudzą i "po burzy Słońce zaświeci znów..." Dajcie Probierzowi przynajmniej dokończyć rundę jesienną, jeżeli już tak bardzo chcecie go zwalniać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Coś te analizy Probierza idą w złym kierunku.
Najgorsze jest to, że drużyna Polonii, która została sklecona na kolanie z trenerem z kapelusza robi z nami w Krakowie co chce... Komentarz pod artykułem z interii http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...1-3,nId,632135 Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziwne, ze nikt nie zwrocil uwagi jeszcze jak Probierz toczy rywalizacje z Bednarzem i stara sie mu pokazac i odpowiedziec gdzie ma i jak ocenia jego polityke transferowa. Po pierwszym meczu w ogole przestal stawiac na Sikorskiego, a teraz sprzedajecie mi Kirma i .......icie cos o mocnych skrzydlach to pokaze wam co mamy i wpuscil totalnych debiutantow.
Oczywiscie gadania Jacusia o zgodzie Probierza na te transfery nikt chyba nie bierze powaznie. edit: ps. @ogr, uprzedziles mnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Probierz nie przygotował należycie zespołu do sezonu. Lepiej byłoby powiedzieć nie przygotował go w ogóle. A miał wszystkie po temu warunki. Nawet słabych zawodników można przygotować odpowiednio fizycznie do sezonu. Nawet słabych zawodników można nauczyć prostej organizacji gry. ITD. itd. Słabość kadrowa nie jest usprawiedliwieniem. Ośmieszyła nas drużyna, która miała się rozpaść a jej przygotowania trwały trzy tygodnie. Ośmieszyła nas w każdym elemencie piłkarskiego rzemiosła.
Każdy z naszych piłkarzy, którzy grali tu w zeszłym sezonie wygląda gorzej niż po okresie przygotowawczym zimowym, wykonanym przez Moskala. Mnie jest obojętne czy zostanie czy nie, choroba Wisły jest gdzie indziej. Byle już tylko nic więcej nie mówił i nie obrażał inteligencji kibiców. Podobnie zresztą jak jego przełożony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Gdy czytam coś takiego: "Plan Wisły na ten mecz był następujący: - Chcieliśmy wpuścić młodych zawodników, żeby narzucić wysokie tempo meczu i zmusić Polonię do biegania, i przeprowadzić zmiany w drugiej połowie" to nabieram pewności że Smuda jest dla Wisły lepszą opcją niż Probierz.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 31.08.2012 o godz. 23:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
k...a w takim układzie też jestem za Smudą
|
|