|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa? | |||
| Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! |
|
26 | 14,13% |
| Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! |
|
74 | 40,22% |
| Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. |
|
32 | 17,39% |
| ''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. |
|
52 | 28,26% |
| Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pareiko - Burliga, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Sobolewski, Wilk, Iliev - Genkov, Kamiński
Ciężki mi pojąć Probierza, w poprzednich meczach nie pozwolił nikomu z młodych zagrać ani minuty, w tym meczu obydwu wystawia w pierwszej jedenastce
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 31.08.2012 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja tam się cieszę , tylko wolałbym za Wilka zobaczyc Chrapka , ale i tak Probierz zaskoczył mnei in plus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nieźle Faster miesza tym składem. Pewnie wychodzi z założenia, że gorzej być nie może. No cóż pewnie ma rację
![]() Brak Orbita na plus. ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Parówy do góry i na nich!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skład bardzo ciekawy - chyba pierwszy raz gramy tak zestawioną pomocą -- także biorąc pod uwagę sparingi. Podobnie jest z obroną. Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć kto jest faworytem w tym meczu, jakie są szanse itp.Zobaczymy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wiecie co jest z naszym żydowskim gwiazdorem, że nie gra w 11?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem odwagi Probierza w doborze składu. Na boisku Burliga a na ławie Jaliens. W składzie Szewczyk a na ławie Garguła. W składzie Kamiński a na ławie Sikorski i Quioto. Ciekawe.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Trzeba przyznać że ciekawy skład wyjściowy. Pytanie tylko, czy będzie kogo wpuścić z ławki? Może w 2. połowie wejdzie Chrapek na podmęczonych rywali i zaliczy asystę przy golu Genkova? Chciałbym, żeby to marzenie stało się dziś rzeczywistością...
![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Już mnie to w....ia, znowu będziemy gonić wynik......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy tym stanie kadrowym to tylko Orest, wspomnicie moje słowa, wolny jest ... oczywiście tylko na naszą kopaną ekstaklasę, o Europie zapomnijmy
Ostatnio edytowane przez RoS : 31.08.2012 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Skład wyjściowy doskonale obrazuje niekonsekwencje i słabość trenerską, chaotycznego, zagubionego Probierza.
A Kamiński to chyba nawet nie wie, gdzie jest, co tu robi i jak się nazywa. Wolę wygrywającą Wisłę zagraniczną sprzed kilkunastu miesięcy niż przegrywającą i tak wyglądającą oraz ośmieszającą się "bardziej polską", z Kamińskim na czele. Tak to wygląda, gdy słucha się zgrai krzykaczy dopominających się stawianai ana kompletnie nieprzygotowaną i dramatycznie słabą młodzież. I niech ktoś wreszcie zwolni tego Probierza, błagam... Razem z łysym Jacusiem, bo takiej szopki jaką obaj w Krakowie teraz odstawiają, nie było tutaj od dziesięcioleci. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja pie....
Normalnie az przykro sie robi jak sie to oglada, to jest gra na spadek z ligi i to pisze tak zupelni epowaznie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jedynie Szewa coś gra. Reszta ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skład może i ciekawy ale gówniany. To co odpierdala Chavez to jakieś pilkarskie jaja. Miał chociaż jedną udaną interwencję? Bo albo się mija z piłką, albo wychodzi ze swojej strefy nie interweniując i zostawiając dziurę w linii obronnej... Bolą zęby jak się na to patrzy...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"Bogusław Cupiał - 1906% poparcia"...
![]()
Kurde faja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Te zapyziałe gwiazdki nie dość, że nie umieją wymienić 5 podań, to jeszcze wcale nie biegają! To z czym oni do ludzi tak wgl?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Gdy piłkarz z możliwościami Ilieva, czy Genkowa nie potrafi nagle wymieć paru celnych podań, winny jest ten, kto go trenuje.
Probierz po raz kolejny dziś się znów kompromituje. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
...postaw na młodych Polaków" macie tych mlodych, zdolnych, Polonia sklecona w 5 minut jedzie nas jak chce.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Miałem już się nie udzielać na forum, ale po tym co zobaczyłem ze strony Łukasza B. w akcji Ilieva, sprzed kilku minut to jest parodia piłki nożnej.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pie***le nie oglądam tych patałachów!!! Tu nie ma Wisły, nawet jej piłkarzy, tylko banda je*****h gamoni!!! Boże, co za czasy:/
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brawo Bednarz- swietne transfery
Brawo Probierz- swietny dobór zawodników ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chrapek Szewczyk Na + Po prostu probierz nie ma kim grac...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
TRAGEDIA. Pareiko zawalił bramkę, Chavez fatalny, Burliga kiepski, Głowacki przeciętny, Frederiksen ok, Sobolewski bez sił na profesjonalne granie w piłkę (dlaczego został on, nie Wilk, kiedy wiadomo było że na zmianę DP już nie będzie meijsca?), Szewczyk jedyny naprawdę dobry dziś piłkarz zszedł z kontuzją (byle nic poważnego...), Iliev widać że wziął na siebie ciężar gry ale sam prochu nie wymyśli (a grać bez Maora nie miał z kim), Garguła kiepsko (poza jednym świetnym podaniem do Ilieva), Genkov kiepski mecz, Chrapek nic nie pokazał, a Kamiński w 1 składzie to była pomyłka, która potem kosztowała nas jedną cenną zmianę.
Ah zapomniałem o Quioto - ŻAŁOSNE!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Super!!! po 3 kolejkach 4 pkt! Zajebiście jednym słowem.Gdzie jest ta Wisła co lała wszystkich? jak wszyscy, przyjeżdżali rywale to mieli pełne gacie i się bali a teraz? to widać, że Wisła się boi i ma pełne gacie.Jeżeli chcemy? mistrzostwa to takie mecze trzeba wygrywać.Graliśmy bez 11 piłkarzy tak bo żadna formacja nie istniała, w tym meczu.Niech łysy dalej wyprzedaje i niech grają młodzi a co ważna kasa
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A znacie powiedzenie "I na dobre i na złe?Czy Wisła dla was to tylko sukcesy?Jeśli tak, to wspołczuje Waszym żonom za x lat
![]() Poklaskaj lepiej Cupiałowi a nie Probierzowi i Bednarzowi ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zapomniałeś jeszcze o brawach dla "piłkarzy" za godną walkę i ambicje...
Powód: "
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 31.08.2012 o godz. 21:27.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szkoda w ogole komentowac ten mecz. Jak mozna z czarnymi leszczami przegrac na wlasnym stadionie i pozwolic zeby tak Nas klepali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Chrapek i Szewczyk napewno na plus, pierwszy dobrze kreował grę a drugi dla mnie najlepszy na boisku w Wiśle.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|