The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa?
Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! 26 14,13%
Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! 74 40,22%
Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. 32 17,39%
''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. 52 28,26%
Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 18:16
Pareiko - Burliga, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Sobolewski, Wilk, Iliev - Genkov, Kamiński

Ciężki mi pojąć Probierza, w poprzednich meczach nie pozwolił nikomu z młodych zagrać ani minuty, w tym meczu obydwu wystawia w pierwszej jedenastce
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 31.08.2012 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 31.08.2012, 18:23
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Pareiko - Burliga, Chavez, Głowacki, Frederiksen - Szewczyk, Sobolewski, Wilk, Iliev - Genkov, Kamiński

Ciężki mi pojąć Probierza, w poprzednich meczach nie pozwolił nikomu z młodych zagrać ani minuty, w tym meczu obydwu wystawia w pierwszej jedenastce
ja tam się cieszę , tylko wolałbym za Wilka zobaczyc Chrapka , ale i tak Probierz zaskoczył mnei in plus
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.08.2012, 18:25
Nieźle Faster miesza tym składem. Pewnie wychodzi z założenia, że gorzej być nie może. No cóż pewnie ma rację
Brak Orbita na plus.
..
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.08.2012, 18:32
Parówy do góry i na nich!
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Stary 31.08.2012, 18:35
Skład bardzo ciekawy - chyba pierwszy raz gramy tak zestawioną pomocą -- także biorąc pod uwagę sparingi. Podobnie jest z obroną. Chyba nikt nie jest w stanie powiedzieć kto jest faworytem w tym meczu, jakie są szanse itp.Zobaczymy
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.08.2012, 18:41
Wiecie co jest z naszym żydowskim gwiazdorem, że nie gra w 11?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2012, 18:55
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Wiecie co jest z naszym żydowskim gwiazdorem, że nie gra w 11?
naszego żydowskiego gwiazdora nawet nie ma w "18", podobno kontuzja pleców...
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.08.2012, 19:26
Jestem pod wrażeniem odwagi Probierza w doborze składu. Na boisku Burliga a na ławie Jaliens. W składzie Szewczyk a na ławie Garguła. W składzie Kamiński a na ławie Sikorski i Quioto. Ciekawe.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 31.08.2012, 19:27
Trzeba przyznać że ciekawy skład wyjściowy. Pytanie tylko, czy będzie kogo wpuścić z ławki? Może w 2. połowie wejdzie Chrapek na podmęczonych rywali i zaliczy asystę przy golu Genkova? Chciałbym, żeby to marzenie stało się dziś rzeczywistością...
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
Odpowiedz cytując
ghost_
Member

Od: 01.2012

Stary 31.08.2012, 19:48
Już mnie to w....ia, znowu będziemy gonić wynik......
Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Stary 31.08.2012, 19:50
Przy tym stanie kadrowym to tylko Orest, wspomnicie moje słowa, wolny jest ... oczywiście tylko na naszą kopaną ekstaklasę, o Europie zapomnijmy
Ostatnio edytowane przez RoS : 31.08.2012 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 31.08.2012, 20:09
Skład wyjściowy doskonale obrazuje niekonsekwencje i słabość trenerską, chaotycznego, zagubionego Probierza.

A Kamiński to chyba nawet nie wie, gdzie jest, co tu robi i jak się nazywa.

Wolę wygrywającą Wisłę zagraniczną sprzed kilkunastu miesięcy niż przegrywającą i tak wyglądającą oraz ośmieszającą się "bardziej polską", z Kamińskim na czele.

Tak to wygląda, gdy słucha się zgrai krzykaczy dopominających się stawianai ana kompletnie nieprzygotowaną i dramatycznie słabą młodzież.

I niech ktoś wreszcie zwolni tego Probierza, błagam... Razem z łysym Jacusiem, bo takiej szopki jaką obaj w Krakowie teraz odstawiają, nie było tutaj od dziesięcioleci.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2012, 20:19
Ja pie....
Normalnie az przykro sie robi jak sie to oglada,
to jest gra na spadek z ligi i to pisze tak zupelni epowaznie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 31.08.2012, 20:24
Jedynie Szewa coś gra. Reszta ...
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.08.2012, 20:24
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Jestem pod wrażeniem odwagi Probierza w doborze składu. Na boisku Burliga a na ławie Jaliens. W składzie Szewczyk a na ławie Garguła. W składzie Kamiński a na ławie Sikorski i Quioto. Ciekawe.
Skład może i ciekawy ale gówniany. To co odpierdala Chavez to jakieś pilkarskie jaja. Miał chociaż jedną udaną interwencję? Bo albo się mija z piłką, albo wychodzi ze swojej strefy nie interweniując i zostawiając dziurę w linii obronnej... Bolą zęby jak się na to patrzy...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
zbigniew_ramirez
Member

Od: 08.2007

Stary 31.08.2012, 20:25
"Bogusław Cupiał - 1906% poparcia"...
Kurde faja!
Odpowiedz cytując
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 31.08.2012, 20:25
Te zapyziałe gwiazdki nie dość, że nie umieją wymienić 5 podań, to jeszcze wcale nie biegają! To z czym oni do ludzi tak wgl?
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 31.08.2012, 20:28
Gdy piłkarz z możliwościami Ilieva, czy Genkowa nie potrafi nagle wymieć paru celnych podań, winny jest ten, kto go trenuje.

Probierz po raz kolejny dziś się znów kompromituje.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 31.08.2012, 20:33
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Skład może i ciekawy ale gówniany. To co odpierdala Chavez to jakieś pilkarskie jaja. Miał chociaż jedną udaną interwencję? Bo albo się mija z piłką, albo wychodzi ze swojej strefy nie interweniując i zostawiając dziurę w linii obronnej... Bolą zęby jak się na to patrzy...
owsze, ale popatrz co robi tez Sobol ....ludzie- czego wy sie spodziewaliscie to jest kpina i cyrk .... i gdzie ci piewcy talentu Probierza i jego glupich gadek ? 4 obroncow + 2 bardzo slabych def.pomocnikow + 2 mlokosow ktorzy nie wiedza co sie dzieje wokol ...zostaje tylko Iliev i Genkow - 2 zawodnikowmialo ten mecz wygrac ?/ to jest taktyka > u siebie ? ...zejdzcie wszyscy na ziemie - z naszej druzyny teraz kazdy ma beke ... to jes po prostu zalosne ... mam wrazenie ze Cupial sie chyba z kims zalozyl ze w szybkim tempie rozpieprzy i osmieszy swoja zabawke ...bo nic innego mi do glowy nie przychodzi .... tu powinno byc juz 4 do 0 .... co sie musi w tym klubie wydarzyc zeby kkibice dosadnie pokazali co mysla o sytuacji w klubie, dzialalnosci naszego komornika Cupiala ? dyrektora Lysego Weza i mega trenerzyne Probierza ? ...ciekawe czy 2 polowa to tez bedzie taka komedio-tragedia zarowno ludzka jak i pilkarska ..... szkoda ze dzis nie przyjechala tutaj legia albo amika - bo mielibysmy wynik hokejowy
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.08.2012, 20:37
...postaw na młodych Polaków" macie tych mlodych, zdolnych, Polonia sklecona w 5 minut jedzie nas jak chce.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 31.08.2012, 20:46
Miałem już się nie udzielać na forum, ale po tym co zobaczyłem ze strony Łukasza B. w akcji Ilieva, sprzed kilku minut to jest parodia piłki nożnej.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 31.08.2012, 21:21
Pie***le nie oglądam tych patałachów!!! Tu nie ma Wisły, nawet jej piłkarzy, tylko banda je*****h gamoni!!! Boże, co za czasy:/
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2012, 21:24
Brawo Bednarz- swietne transfery
Brawo Probierz- swietny dobór zawodników
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Ave 1906
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 31.08.2012, 21:24
Chrapek Szewczyk Na + Po prostu probierz nie ma kim grac...
Odpowiedz cytując
ghost_
Member

Od: 01.2012

Stary 31.08.2012, 21:25
TRAGEDIA. Pareiko zawalił bramkę, Chavez fatalny, Burliga kiepski, Głowacki przeciętny, Frederiksen ok, Sobolewski bez sił na profesjonalne granie w piłkę (dlaczego został on, nie Wilk, kiedy wiadomo było że na zmianę DP już nie będzie meijsca?), Szewczyk jedyny naprawdę dobry dziś piłkarz zszedł z kontuzją (byle nic poważnego...), Iliev widać że wziął na siebie ciężar gry ale sam prochu nie wymyśli (a grać bez Maora nie miał z kim), Garguła kiepsko (poza jednym świetnym podaniem do Ilieva), Genkov kiepski mecz, Chrapek nic nie pokazał, a Kamiński w 1 składzie to była pomyłka, która potem kosztowała nas jedną cenną zmianę.

Ah zapomniałem o Quioto - ŻAŁOSNE!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.08.2012, 21:26
Super!!! po 3 kolejkach 4 pkt! Zajebiście jednym słowem.Gdzie jest ta Wisła co lała wszystkich? jak wszyscy, przyjeżdżali rywale to mieli pełne gacie i się bali a teraz? to widać, że Wisła się boi i ma pełne gacie.Jeżeli chcemy? mistrzostwa to takie mecze trzeba wygrywać.Graliśmy bez 11 piłkarzy tak bo żadna formacja nie istniała, w tym meczu.Niech łysy dalej wyprzedaje i niech grają młodzi a co ważna kasa
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

A znacie powiedzenie "I na dobre i na złe?Czy Wisła dla was to tylko sukcesy?Jeśli tak, to wspołczuje Waszym żonom za x lat

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Poklaskaj lepiej Cupiałowi a nie Probierzowi i Bednarzowi

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś jeszcze o brawach dla "piłkarzy" za godną walkę i ambicje...
Powód: "
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 31.08.2012 o godz. 21:27.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 31.08.2012, 21:27
Szkoda w ogole komentowac ten mecz. Jak mozna z czarnymi leszczami przegrac na wlasnym stadionie i pozwolic zeby tak Nas klepali.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 31.08.2012, 21:28
Chrapek i Szewczyk napewno na plus, pierwszy dobrze kreował grę a drugi dla mnie najlepszy na boisku w Wiśle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów